Jeans la reduceri
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Fashion » Reduceri » Jeans la reduceri » Pagina 1 din 1

Citeaza Raspunde

Postat de pe 2 August 2008 la 23:45

La Tonka au reduceri? Sau la alte magazine de jeans...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 12 August 2008 la 01:48

Sunt reduceri in tot Bucurestiul! La Lee Cooper au aprioape tot timpul promotii de genul cumperi 1 produs primesti 2 :)
kinky Avatarul lui kinky
Citeaza Raspunde

Postat de kinky pe 18 August 2008 la 08:33

da, in perioada aceasta sunt reduceri in majoritatea locatiilor, desi la springfield am vazut jeansi de ~250 lei, deci nu pot garanta ca au reduceri si la jeansi, dar la tricouri au sigur

lee cooper mi se par foarte tristi... in ultimul an am fost destul de des prin acest lant de magazine si niciodata nu am gasit ceva care sa-mi placa
amarius85 Avatarul lui amarius85
Citeaza Raspunde

Postat de amarius85 pe 22 August 2008 la 14:30

incearca famous brands.sigur o sa gasesti ceva care sa iti placa
Mario_bv Avatarul lui Mario_bv
Citeaza Raspunde

Postat de Mario_bv pe 24 August 2008 la 10:56

eu sunt din BV si au modificat magazinul Famous Brands.ce ma oftic....oricum inca nu dau bani pe jeans de firma....am ceva kenvelo dar atat......dar sunt disperat dupa papuci....am in momentul asta 7 perechi de pantofi sport (Lotto, Circa, Royal Elastics, si shoesi...)...........ce mi-as dorii sa stau in BUCURESTI :D
olarudorel25_bv Avatarul lui olarudorel25_bv
Citeaza Raspunde

Postat de olarudorel25_bv pe 26 Octombrie 2008 la 20:49

De ce nu te muti in Bucurest?
Mario_bv Avatarul lui Mario_bv
Citeaza Raspunde

Postat de Mario_bv pe 27 Octombrie 2008 la 18:04

De la: olarudorel25_bv, la data 2008-10-26 20:49:12De ce nu te muti in Bucurest?
[/q

Nu as da linistea si frumusetea Brasovului pe galagia, traficul, praful, oamenii....etc.....Bucurestiului....nua r fii o afacere deloc rentabila....;)
I love BRASOV.....
andreea_andra Avatarul lui andreea_andra
Citeaza Raspunde

Postat de andreea_andra pe 27 Decembrie 2008 la 14:09

si eu m-as muta din Bucuresti oricand...........
... dak as gasi un loc de munk care sa-mi ofere acelasi salariu
k1du Avatarul lui k1du
Citeaza Raspunde

Postat de k1du pe 9 Ianuarie 2009 la 22:09

Bucurestiul e fain doar sa scapi putin de monotonia dar ca sa traiesti in el .. e cam nashpa dupa un timp.. devine deja stresant la un moment dat.. atata lume haos ... in fine.. imi plac orasele mari .. dar tot mai mult imi place unde e mai liniste .. lumea e mai relaxata sunt mai normali.. in buc gasesti tot ce vrei ..persoane de toate tipurile..
hackerash Avatarul lui hackerash
Citeaza Raspunde

Postat de hackerash pe 6 Februarie 2009 la 08:12

De la: andreea_andra, la data 2008-12-27 14:09:36si eu m-as muta din Bucuresti oricand...........
... dak as gasi un loc de munk care sa-mi ofere acelasi salariu

Pentru loc de munca da (problema e criza de acum si nu stiu daca o sa mai gasesti ceva), sunt de acord cu tine... dar din propria mea experienta Nu te muta ca o sa regreti mult. Mie-mi e dor de CTA orasul meu natal:)
gabriel481 Avatarul lui gabriel481
Citeaza Raspunde

Postat de gabriel481 pe 23 Martie 2009 la 14:08

Hai sa facem schimr ma mut eu la Brasov si tu la Bucuresti !
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 18 August 2009 la 09:14

incercati la Zara...au si lucruri accesibile oricarui buzunar...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum