Necesarul zilnic de proteine
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Health » Alimentatie » Necesarul zilnic de proteine » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 August 2008 la 23:52

Stie cineva cum se calculeaza pt. o greutate de 90 kg?
tkFlowww Avatarul lui tkFlowww
Citeaza Raspunde

Postat de tkFlowww pe 3 August 2008 la 10:49

Depinde de cat efort depui, din cate stiam eo dak nu esti un sport addicted ai nevoie de 1.5 x greutatea corpului, dak insa faci vrun sport, mergi la sala...2.2 x GC
ioanaN Avatarul lui ioanaN
Citeaza Raspunde

Postat de ioanaN pe 3 August 2008 la 23:45

buna ziua,
sunt consultant de nutritie si pana la 15 august ofer ca si cadou o evaluare de sanatate si nutritie.Vom discuta despre modul in care te alimentezi, vei afla care este indicile masei corporale (BMI),cate proteine trebuie sa mananci, cate calorii arzi in stare de repaos dar si daca nivelul de grasime din organismul tau (FAT) depaseste limita normala.
kristinel_69 Avatarul lui kristinel_69
Citeaza Raspunde

Postat de kristinel_69 pe 4 Septembrie 2008 la 14:17

In ce localitate?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 3 Octombrie 2008 la 19:20

Dk sub avatar scrie k e din bucuresti, doar n-o sa se duca in alt oras
tibimazur Avatarul lui tibimazur
Citeaza Raspunde

Postat de tibimazur pe 26 Octombrie 2008 la 11:00

De la: ioanaN, la data 2008-08-03 23:45:16buna ziua,
sunt consultant de nutritie si pana la 15 august ofer ca si cadou o evaluare de sanatate si nutritie.Vom discuta despre modul in care te alimentezi, vei afla care este indicile masei corporale (BMI),cate proteine trebuie sa mananci, cate calorii arzi in stare de repaos dar si daca nivelul de grasime din organismul tau (FAT) depaseste limita normala.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 29 Noiembrie 2008 la 17:42

si, unde sunt consultatiile?
gabrinivello Avatarul lui gabrinivello
Citeaza Raspunde

Postat de gabrinivello pe 5 Decembrie 2008 la 16:29

-proteinele sunt necesare,pentru buna functionare a metabolismului
pentru bioritm si pentru,reglarea sistemului nervos.O constanta
bio-organica bine intretinuta,asigurand aportul de proteine in organism,permite dezmoltarea metronomica a sistemului psihologic
devenind astfel mai sociabili si mai comunicativi,in esenta,tindem
spre performante pe scara succesului absolut.
yuppy000409 Avatarul lui yuppy000409
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000409 pe 8 Martie 2009 la 13:50

salut am 26 de ani am 1.73 inaltime si 58 de kg as dori sa mai pun cam 10 kg si nu reusesc as dori un sfat daca se poate multumesc
stevensegal83 Avatarul lui stevensegal83
Citeaza Raspunde

Postat de stevensegal83 pe 8 Martie 2009 la 13:58

Salutare tuturor;Necesarul de proteine,difera de la un individ la altul,in functie de numerosi factori printre care;starea de sanatate ,varsta ,greutatea corporala.Cu cat sunteti mai tanar si mai voluminos ,cu atat cerintele organismului dv. cresc.Peste 19 ani se inmulteste,factorul de greutate,respectiv 0,36 cu greutatea dv. in kg si apoi cu2,2(factorul de transformare din unitatea americana de masura a greutatii,livra,in kilograme.Rezultatul obtinut este necesarul dv. de proteine(zilnic) exprimat in grame.
printu_86 Avatarul lui printu_86
Citeaza Raspunde

Postat de printu_86 pe 8 Martie 2009 la 18:51

sunt din vaslui si as dori sa vin si eu pana la dumneavoastra daca se poate sa discutam pe tema asta
printu_86 Avatarul lui printu_86
Citeaza Raspunde

Postat de printu_86 pe 8 Martie 2009 la 18:54

am 1.84 si am 67kg as vrea si eu sa arat cat de cat mai plinut ca de acuma vine vara si....... stiti cum sunt fete
daca se poate sa ma ajutati si pe mine
crazyyy Avatarul lui crazyyy
Citeaza Raspunde

Postat de crazyyy pe 3 Mai 2009 la 11:35

apucate de iarba ca te ingras km 10 kg pe luna
stevensegal83 Avatarul lui stevensegal83
Citeaza Raspunde

Postat de stevensegal83 pe 3 Mai 2009 la 17:20

Pentru printu 86 putem discuta despre necesarul de proteine la adr;stevensegal83@yahoo.com
sorinheisu Avatarul lui sorinheisu
Citeaza Raspunde

Postat de sorinheisu pe 12 Mai 2009 la 11:24

va invit pe www.elinaa.eu
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 16 Mai 2009 la 11:48

Sunteti interesati de poker? Nu doriti sa investiti proprii bani? ht*tp://w*ww.po*kerstra*tegy.co*m/uQCWVZ (fara *)este solutia. Poker fara depozit. Cea mai buna scoala de poker-gratuit o gasiti pe linkul de mai sus!!!Raspundeti la intrebarile de acolo si primiti 50$+100$ gratuit,capital de inceput! Treceti de la incepator la profesionist cu strategiile de pe acel site. Nu trebuie sa depuneti niciodata bani,doar treceti testul si primiti capitalul de inceput. Pasii ce trebuie urmati:
Pasul 1) Intrati pe acest link ht*tp://w*ww.po*kerstra*tegy.c*om/uQCWVZ
Pasul 2)Trebuie sa cititi lectiile de baza corespunzatoare tipului de poker pe care ati ales sa-l jucati. Va sfatuiesc sa alegeti tipul NO LIMIT.
Pasul 3) Trebuie sa completati chestionarul pentru a dovedi ca ati invatat lectiile si sunteti pregatiti sa primiti banii.Este simplu.
Pasul 4) Trebuie sa alegeti siteul de poker la care doriti sa jucati si sa va inregistrati folosind codul PS150.
Trebuie sa va inregistrati cu datele reale "FARA SA FACETI VREUN DEPOZIT".
Dupa aceea, daca totul este corect,va veti primi banii dupa cel mult 2 zile. Puteti sa va creati un singur cont per persoana. In unele cazuri s-ar putea intampla:
a)Sa va ceara sa trimiteti "o copie scanata sau o fotogradie a cartii de identitate,pasaport sau alt document' care sa va confirme identitatea.
b)S-ar putea sa va ceara un numar de telefon unde puteti fi contactat pentru a va verifica identitatea.
Aceste cerinte pot fi obligatorii, in orice caz,puteti acoperi datele care nu sunt necesare pentru a se vedea doar cele cerute,,nume,adresa'' ,puteti acoperi fotografii,amprente.
Pasul 5) Puteti sa va inregistrati si familia,vecinii,prietenii.
Pasul 6) Daca nu v-ati inregistrat inca,nu mai asteptati,accesati linkul ht*tp://w*ww.po*kerstra*tegy.c*om/uQCWVZ si incepeti sa jucati ca profesionistii,cu banii altora.
adycucu_85 Avatarul lui adycucu_85
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 21 Mai 2009 la 17:11

Salut. Eram foarte slab inainte. Odata cu maturizara am mai pus pe mine ceva masa. Nu m-am dus la sala Cu toate astea am luat niste proteine. Am facut flotari acasa, mai alerg seara etc.
Acum am 1.77 cu 74 kg si am facut un spate destul de lat si observ ca au inceput fetele sa se uite dupa mine. Fara modestie acum, fiecare din noi incearca sa arate cat mai bine.
Sunt 3 factori importanti care ne ajuta sa fim sanatosi si sa aratam bine:
1- Alimentatia bogata si echilibrata
2 - Somnul bun
3 - Sportul
alexutz2005 Avatarul lui alexutz2005
Citeaza Raspunde

Postat de alexutz2005 pe 8 Iunie 2009 la 22:52

sunt tare curios ce spate poti obtine din niste flotari si o cutie de proteine ... poate poti sa ne pui poze ...
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 9 Iunie 2009 la 16:46

Spate ca al tau in mod sigur nu am... Nu obisnuiesc sa imi fac poze. Daca ma duc la sala promit ca imi fac poze si iti trimit si tie daca vrei.
Citeaza Raspunde

Postat de alexutz2005 pe 12 Iunie 2009 la 15:27

nu tin neaparat sa-mi trimiti mie poze doar sa-ti susti mesajul de mai sus :) eu imi fac poze :) de fapt mi le face prietena :)
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 15 Iunie 2009 la 15:12

Ce inaltime si greutate ai ?
Citeaza Raspunde

Postat de alexutz2005 pe 27 Iunie 2009 la 17:15

1,92 si 98 kg... altceva?
tnicu Avatarul lui tnicu
Citeaza Raspunde

Postat de tnicu pe 28 August 2009 la 13:36

pentru yuppy000409

Apuca-te de facut sala. Asa am fost si eu. M-am apucat de sala anul acesta in martie. Pe atunci aveam 62 de kg. Momentan (aug2009) am 72 kg, deci am pus pe mine 10 kg in 6 luni . Am 1,75 inaltime .
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 7 Septembrie 2009 la 17:09

Salut Alexutz2005. Iata ca se dovedeste inca o data ca timpul trece foarte repede. Si spun asta pentru ca purtam cu tine o discutie pe acest forum si iata ca acum se fac aproape 3 luni de cand fac sala. Intr-adevar nu se compara ce faceam eu inainte acasa cu sala de forte adevarata. Vreau sa spun ca acum am muschii mai tonifiati decat inainte, am prins incredere in mine, inclusiv psihic si vreau sa continui tot asa, tinandu-ma de sala. Deasemenea nu se compara cu nimic in lume relaxarea de dupa sala, o relaxare atat de placuta incat simti ca plutesti.
alex_utz Avatarul lui alex_utz
Citeaza Raspunde

Postat de alex_utz pe 21 Septembrie 2009 la 09:53

Alex2005 esti penal,nici nu suferi si tu de tine.
Citeaza Raspunde

Postat de adycucu_85 pe 26 Septembrie 2009 la 23:11

poate asa se interpreteaza pe forum. daca m-ai auzi spunand toate astea si tonalitatea cu care o spun eu cu siguranta nu ai mai afirma asa ceva. nu sufar deloc de mine. pur si simplu sunt niste pareri personale pe care le impartasesc degeaba aici, pe forum, pentru ca, vorbesc de unul singur se pare....numai bine !
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 7 Noiembrie 2009 la 23:38

De la: , la data 2008-08-02 23:52:48Stie cineva cum se calculeaza pt. o greutate de 90 kg?

...parerea mea ...si nu numai.....daca nu faci sport.....0,5 g per kg....daca da si faci unul de anduranta....poti merge pana la 2,5 g per kg....acum depinde de la om la om....nu toti suntem facuti dupa acelas calapod....felicitari pt toti cei ce fac sport.....da si pt cei ce doresc acest lucru.....acesta este primul pas....alexu8....bravo frate ...te ajuta f tare si geneticul.....o sa ti fie f greu sa ti gasesti perekea...la 1,90 cat ai tu....dar ma bucur ca esti optimist si ca faci sport....felicitarile mele...
roxelena Avatarul lui roxelena
Citeaza Raspunde

Postat de roxelena pe 23 Decembrie 2009 la 19:54

De la: adycucu_85, la data 2009-09-26 23:11:49poate asa se interpreteaza pe forum. daca m-ai auzi spunand toate astea si tonalitatea cu care o spun eu cu siguranta nu ai mai afirma asa ceva. nu sufar deloc de mine. pur si simplu sunt niste pareri personale pe care le impartasesc degeaba aici, pe forum, pentru ca, vorbesc de unul singur se pare....numai bine !

ADY, Felicitari! Sper si eu sa ma tin de sala si deja ma simt mai increzatoare :)
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Aprilie 2010 la 23:18

De la: alex_utz, la data 2009-09-21 09:53:18Alex2005 esti penal,nici nu suferi si tu de tine.

nu inteleg ce ti se pare tie k ii asa penal ??

adik sincer sa fiu te si inteleg,si oricat de mult ai vrea

sa-mi explici u mie k nu ii adv,mai mult de contrazici pe

tn insuti...esti putin invidios omule,dar nu trb,si nu

ma intelege gresit,nu oricine face sala,si arata bn,si

isi pune poza k el,sufera kum spui u...ti-o spun caci

am trecut si eu prin astfel de situati si stiu ce gandesc

majoritatea...si credema toti sunteti invidiosi si nu

aveti k ce va apara,sau iesi in fatza,si ne bagati noua

sg chestie la care voi nu sunteti buni :) pace :P

malasorte3 Avatarul lui malasorte3
Citeaza Raspunde

Postat de malasorte3 pe 11 Aprilie 2010 la 12:32

http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-horvatclau/
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info