O relatie cu un inceput de sfarsit
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » o relatie cu un inceput de sfarsit » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
cioaba Avatarul lui cioaba
Citeaza Raspunde

Postat de cioaba pe 5 August 2008 la 00:02

salut!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 27 August 2008 la 09:35

salut
mihaipeter Avatarul lui mihaipeter
Citeaza Raspunde

Postat de mihaipeter pe 28 August 2008 la 23:43

Salut,nu stiu daca ma poate ajuta cineva si pe mine pt ca nu mai stiu ce sa fac.
Am fost si la psiholog dar fara rezultat.
In urma cu doua luni m-am despartzit de fosta mea prietena ma intelegeam super bine cu ea am avut o relatzie de 7 luni in care nu am avut de loc conflict nu neam certat,nu am zis nici unu ca gata de astazi nu mai vreau sa fim impreuna sau ceva de genul asta.
Imi spune tot timpul ca ma iubeste ca nu vrea sa se desparteasca de mine. Dar intr-o seara am primit un sms pe telefonul mobil in care scria ca de astazi ar fi bine sa nu mai fim impreuna, credetzima ca in acel moment am crezut ca o sa cada cerul peste mine,a urmat o perioada de o luna din care mai mult am petrecuto prin spital din cauza ca nu mai puteam incercam sa o uita dar nu puteam dormi noaptea si am ajuns sa ma inbolnavesc. doctorul care ma internat in spital mi-a recomandat un psiholog da fara rezultat si acuma dupa doua luni incerc sa o uit si tot nu reusesc,pe orice fata o vad si e ceva stilul ei parca o vad pe ea nu mai stiu ce sa fac.Am intrat pe acest forum in sperantza ca poate cineva de aici o sa poate sa ma ajute cu un sfat cum as putea sa fac sa trec peste acest moment groaznic din viatza mea.

Va multzumesc

PETER MIHAI-IOAN
edyshor Avatarul lui edyshor
Citeaza Raspunde

Postat de edyshor pe 30 August 2008 la 12:10

Stai linistit ca-ti trece, eu zic sa te uiti in jurul tau la cate femei frumoase sunt si sa incerci sa seduci cat mai multe .. asa ca o joaca pana gasesti una care iti place intr-atat de mult sa intemeiezi o relatie de durata ..
Ah, data viitoare nu te mai lasa calcat in picioare si nu-i mai suporta toate tampeniile, daca n-ai avut nici o cearta cu ea inseamna ca n-ai avut o relatie sanatoasa ..
Stii, femeia nu este decat un om, intr-adevar are un corp divin si niste ochi de-ai merge pana la capatul lumii pentru ea, dar nu este decat un om, la fel ca tine, cu defecte si caitati si bibilici pe creier si tot tacamu. Vrei sa te intelegi bine cu ea atunci trateaz-o ca fiind sor-ta (in viata de zii cu zii, nu la pat).
Eh, mai bine vb de chestiile astea cu niste prieteni .. stii tu, aia mai bagabonti, mai smecheri :)
Liviu_tsk Avatarul lui Liviu_tsk
Citeaza Raspunde

Postat de Liviu_tsk pe 2 Noiembrie 2008 la 09:54

fratioare , cauta sa intelegi k femeia nu te-a iubit cu adevarat , k pentru ea ai fost un capriciu si trebuie sa intelegi k omul in timp se mai si schimba...(din pacate )...un sfat pentru tine : lasa trecutul , a venit momentul sa traiesti in prezent , si trebuie sa fi cu capul pe umeri....nu mai esti un baietel care tanjea dupa ideea de a avea o prietena....cauta sa profiti de calitatile pe care le ai , fa-ti o viata noua , alaturi de o noua persoana care sa te merite......Zambeste celor care te urasc sa simta ura ta.Zambeste celor care te iubesc sa simta dragostea ta.Iar daca cei care te iubesc te ignora zambestele sa simta indiferenta ta..... sper sa te ajute cu ceva.
mihai_mishuk Avatarul lui mihai_mishuk
Citeaza Raspunde

Postat de mihai_mishuk pe 11 Noiembrie 2008 la 09:32

mdah....fetele astea tot timpul cred ele ca sunt mai bune...ca ele fac tot si noi nimik...eu unul am inceput sa tin la o fata dar m-am saturat de reprosuri...de ...mi-a fost dor de tine dar demonstratia intarzie sa apara...si pana la orma tot noi suncem cei rai?tot noi nu le intelegem...au impresia knoi gresim ca noi nu suntem buni pt ele...trebuie "pus picioru-n prag"si descutat serios k sa inteleaga ca si ea a gresit...chiar dupa o luna si ai sa vezi k dak e un pic desteapta ...va intelege cat de rau a facut...si dak nu va mai putea face nimik bun pt tine...va fi pt urmatorul si u vei avea un mare merit...din reltzi invatzam...dak am putea invata din greselile altara...dar ii destul sa zic ceea ce e....suntem oamnei...si incapatanarea asta si ...pana ce dai cu capul nu crezi...numai bine tuturor...
adrianrachieru Avatarul lui adrianrachieru
Citeaza Raspunde

Postat de adrianrachieru pe 11 Noiembrie 2008 la 22:03

salut,acest subiect este destul de delicat ,mai ales can e implicat si sufletul tau.Pareri xcine poate da,sfaturi,asemenea.Eu sunt in aceeasi situatzie,numai ca noi am fost 6 ani si am plecat in Anglia,acum 2 luni a inceput despartzirea,lenta,anevoioasa,ucigatoare.in fiecare zi incercam sa recuperez ce pierdusem(din cauza distantei,neglijentei poate,caci doar acestea au fost motivele si nu altele).Am fost acasa special pt asta...si,...nimic.Am revenit inapoi in Anglia,fara sperantza,fara fericirea si sufletul meu care am crezut ca le-am pierdut odata cu iubita mea.Asa este,inca nu mi-am revenit,incer si voi reusi pana la urma,caci altfel simtzi ca nu mai esti om.Vezi tu,prietene,toata lumea sufera...dar prin suferinta te potzi renaste,te poate face mai tare,si asa cum vei trece prin suferintza,asa vei vedea lumea.Asa ce nu privi suferintza cu o mare ura,asumati-o,e o responsabilitate care vine fara sa vrei,calestete si treci prin viata cu mai mult curaj.I-ti doresc un singur lucru....:SA FII FERICIT. " Always and forever"
maxx123 Avatarul lui maxx123
Citeaza Raspunde

Postat de maxx123 pe 13 Noiembrie 2008 la 20:04

stiu ce simti. prietena mea m-a facut sa-mi pierd increderea in sine. indiferent cine gresea, eu eram de vina :( la inceput nu bagam de seama, dar cu timpul am ajuns sa cred ca nu mai sunt bun intr-o relatie, ca nu merit pe nimeni. sper sa nu mai faca cineva greseala asta. e cumplit ca sentiment. sper sa ma trezesc si sa vad cum stau lucrurile cu adevarat. o iubesc mult, poate prea mult decat merita...vom vedea..nu am timp sa vb mai multe dar o sa revin cu pareri :)
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 18 Noiembrie 2008 la 23:55

sfatul meu ...bea invit-o si pe ea sa bea...sedu-o si cand sa faceti dragoste,sex...vomita pe ea....e interesant..si zii k asta e semn de dragoste ii dai ce e mai bun din tn ei ...doar fac misto...nu ma bagati in seama:P
arynuta Avatarul lui arynuta
Citeaza Raspunde

Postat de arynuta pe 25 Noiembrie 2008 la 20:40

eu zic sa nu disperi, cu timpul durerea va disparea ,ocupate mai mult de studii in perioda asta , munceste mai mult, iesi in weeckend cu prietenii, gandeste optimist, distreazate , fa orice lucru care este pozitiv si frumos , si astel vei putea trece mai usor. si nu asculta de sfaturile aiurite ca sa seduci cat mai multe fete (ca s-ar putea sa cazi din lac in put)ca no sa iti treaca mai repede si nici no sa te faca sa te simti mai bine, pur si simplu traiesteti viata in continuare si incearca sa cunosti mai multe fete ,nu neaparat sa te culci cu ele.
SheiculDeRomania Avatarul lui SheiculDeRomania
Citeaza Raspunde

Postat de SheiculDeRomania pe 26 Noiembrie 2008 la 03:30

DACA NU AI COPII, RATE LA BANCA NEACHITATE K MINE STAII LINISTIT:)) VEI GASI INTOTDEAUNA O ALTA PERECHE FIE SI NU AI PT O NOAPTE, SAU POATE CA ACEEA NU ERA SORTITA TZIE. ASTA E, VIATZA MERITA TRAITA SI VREI NU VREI MERGE INAINTE!
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 5 Decembrie 2008 la 12:18

vorbind serios ....daca erati casatoriti si ti se intampla asta si ea iti spunea de azi te las,divortam,nu stau cu bolnavi ...crezi ca merita o fata ca asta sa te stresezi pt ea?..cum zicea cineva de aici..balta are peste ..mai incearca...la inceput e mai greu dar cu timpul o sa fie bine ..si serios vb ,,,,daca era ea cu probleme u ai fi lasat-o? nu cred...deci nu te merita stai calm
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 22 Decembrie 2008 la 03:21

De la: mihaipeter, la data 2008-08-28 23:43:37Salut,nu stiu daca ma poate ajuta cineva si pe mine pt ca nu mai stiu ce sa fac.

In urma cu doua luni m-am despartzit de fosta mea prietena ma intelegeam super bine cu ea am avut o relatzie de 7 luni in care nu am avut de loc conflict nu neam certat,nu am zis nici unu ca gata de astazi nu mai vreau sa fim impreuna sau ceva de genul asta.

Imi spune tot timpul ca ma iubeste ca nu vrea sa se desparteasca de mine. Dar intr-o seara am primit un sms pe telefonul mobil in care scria ca de astazi ar fi bine sa nu mai fim impreuna, credetzima ca in acel moment am crezut ca o sa cada cerul peste mine,a urmat o perioada de o luna din care mai mult am petrecuto prin spital din cauza ca nu mai puteam incercam sa o uita dar nu puteam dormi noaptea si am ajuns sa ma inbolnavesc. doctorul care ma internat in spital mi-a recomandat un psiholog da fara rezultat si acuma dupa doua luni incerc sa o uit si tot nu reusesc,pe orice fata o vad si e ceva stilul ei parca o vad pe ea nu mai stiu ce sa fac.Am intrat pe acest forum in sperantza ca poate cineva de aici o sa poate sa ma ajute cu un sfat cum as putea sa fac sa trec peste acest moment groaznic din viatza mea.

Va multzumesc

PETER MIHAI-IOAN

shi mai zici ca dragostea nu t omoara.....nu prea ai c face....timpul l rezolva p toate...incearca sa-ti gasesti cv d facut mereu...sa nu ai timp sa t gandesti la ea....ia-ti un job....

:-??....deci nu vb din proprie experientza...doar imi dau shi eu cu parerea...:)...take care...shi sper sa s rezolve treaba..
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 22 Decembrie 2008 la 03:24

De la: SheiculDeRomania, la data 2008-11-26 03:30:37DACA NU AI COPII, RATE LA BANCA NEACHITATE K MINE STAII LINISTIT:)) VEI GASI INTOTDEAUNA O ALTA PERECHE FIE SI NU AI PT O NOAPTE, SAU POATE CA ACEEA NU ERA SORTITA TZIE. ASTA E, VIATZA MERITA TRAITA SI VREI NU VREI MERGE INAINTE!

ca bn zici.....:)))...datoriile n omoara...
Mario-B Avatarul lui Mario-B
Citeaza Raspunde

Postat de Mario-B pe 24 Decembrie 2008 la 09:35

Am trecut si eu printr-o situatie similara dupa o relatie de 2 ani, dar nu am ajuns chiar pana la pshiholog. Sfatul meu este sa iti faci de lucru cat mai mult sa nu mai ai timp sa te gandesti la ea! Este greu dar nu imposibil...incearca sa iesi cu prietenii cu diferite fete, incearca sa cunosti oameni noi!
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 24 Decembrie 2008 la 14:41

De la: dasca777, la data 2008-11-18 23:55:56sfatul meu ...bea invit-o si pe ea sa bea...sedu-o si cand sa faceti dragoste,sex...vomita pe ea....e interesant..si zii k asta e semn de dragoste ii dai ce e mai bun din tn ei ...doar fac misto...nu ma bagati in seama:P

Dasca, e cel mai bun sfat de aici sincer!! Sunt unele care nu merita nici kt negru sub unghie pentru cum te fac sa te simti. Tu le iubesti si ele te fac sa te simti ultimu om... pt ce ?
Am trecut si eu printr-o despartire de genu. Am trecut si eu prin depresia unei despartiri. Si akum ii mai resimt efectele. Sfatu meu: SA O IUBESTI DE ITI SAR OKII DIN CAP, NU II ARATA ASTA K ISI VA BATE JOK DE TINE SI DE SENTIMENTELE TALE !

ASA K SFATUL LU DASCA: DA-TII CE E MAI BUN DIN VOI !
babanul_raz Avatarul lui babanul_raz
Citeaza Raspunde

Postat de babanul_raz pe 9 Ianuarie 2009 la 12:38

spanzurate frate cu ocazia asta sunt mai multe femei ptr mine.
sallamallecum Avatarul lui sallamallecum
Citeaza Raspunde

Postat de sallamallecum pe 1 Februarie 2009 la 09:59

De la: mihaipeter, la data 2008-08-28 23:43:37Salut,nu stiu daca ma poate ajuta cineva si pe mine pt ca nu mai stiu ce sa fac.

Va multzumesc

PETER MIHAI-IOAN

tyare mi teama ca toate parerile de aici numai iti vor induce o stare de confuzie si mai mare

Un om care nu se respecta pe sine..nu respecta nici pe ceilalti, adica, daca tu nu pui pret pe tine acum...sa ramai sanatos la cap, cerebral cum crezi ca vei arata in fata ei?...sau ce i-ar putea transmite starea ta ?...iti spun eu mila...si un surogat de iubire daca a facut ghestul asta a avut un motiv...deocamdata cauta sa te linistesti ...ocupa-ti creerul cu o activitate fizica sa zicem...mai tarziu...cand esti capabil...incearca sa afli motivul ca sa sti data viitoare ce sa previi.

las-o...nu se termina lumea cu ea...de inceput a inceput cu Eva...si nici tu nu esti Adam...asa ca...iesi pe geam, trage o gura de aer proaspat...fa ceva ce iti face placere si n-ai mai facut demult...fa sport, ai rabdare...va trece...trec suferinte ca moartea unui apropiat...trece si asta
Fratzica Avatarul lui Fratzica
Citeaza Raspunde

Postat de Fratzica pe 10 Februarie 2009 la 01:34

De la: dasca777, la data 2008-11-18 23:55:56sfatul meu ...bea invit-o si pe ea sa bea...sedu-o si cand sa faceti dragoste,sex...vomita pe ea....e interesant..si zii k asta e semn de dragoste ii dai ce e mai bun din tn ei ...doar fac misto...nu ma bagati in seama:P

La asa intrebare asa raspuns NOTA 10 Scuze Am uitat ca te-ai lasat !
cismarualin Avatarul lui cismarualin
Citeaza Raspunde

Postat de cismarualin pe 10 Februarie 2009 la 01:53

apuca-te de droguri,de alcool,de jocuri de noroc,incepe sa frecventezi cwrvele,arde tot ce prinzi incepanda de la foto modele pana la urate,pitice,grase.cand vei ajunge la cel mai josnic nivel de depravare si singurul lucru care te va interesa va fi sa-ti revii,cand vei intoarce ochii de la icoana pe care ai facut-o acelei persoana spre tine insuti,daca vei mai fi in viata te poti considera vindecat.sau poti doar sa o uiti si sa mergi mai departe dar vei pierde tot ce-i mai frumos intr-o depresie.
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 10 Februarie 2009 la 02:28

De la: rap_boy, la data 2008-12-24 14:41:37

Dasca, e cel mai bun sfat de aici sincer!! Sunt unele care nu merita nici kt negru sub unghie pentru cum te fac sa te simti. Tu le iubesti si ele te fac sa te simti ultimu om... pt ce ?
Am trecut si eu printr-o despartire de genu. Am trecut si eu prin depresia unei despartiri. Si akum ii mai resimt efectele. Sfatu meu: SA O IUBESTI DE ITI SAR OKII DIN CAP, NU II ARATA ASTA K ISI VA BATE JOK DE TINE SI DE SENTIMENTELE TALE !

ASA K SFATUL LU DASCA: DA-TII CE E MAI BUN DIN VOI !
HAI NU FII MISOGIN DA CAND BAIETII LE FAC PE FETE SA SA SIMTA CA ULTIMELE LEGUME CUM E? EU I-AM DAT VERDE FOSTEI SI MA CAUTAT SI DUPA UN AN DE ZILE "VOIA SA STIE CE MAI FAC...
m_razvan Avatarul lui m_razvan
Citeaza Raspunde

Postat de m_razvan pe 3 Martie 2009 la 20:53

in principiu toti cei care au o prietena sau dupa caz un prieten sunt niste ratati. frate incearca sa vb cu oameni competenti . fa un efort si uita tot ce ai citit...totusi.
vladut24 Avatarul lui vladut24
Citeaza Raspunde

Postat de vladut24 pe 10 Martie 2009 la 21:24

Am trecut si eu printr-o situatie similara dupa o relatie de 2 ani, dar nu am ajuns chiar pana la pshiholog. Sfatul meu este sa iti faci de lucru cat mai mult sa nu mai ai timp sa te gandesti la ea! Este greu dar nu imposibil...incearca sa iesi cu prietenii cu diferite fete, incearca sa cunosti oameni noi!

asta a mers si la mine :))incearca nu ai ce pierde.daca stai sa te gandesti numa la ea normal k o iei razna...
eduardantonio Avatarul lui eduardantonio
Citeaza Raspunde

Postat de eduardantonio pe 17 Martie 2009 la 19:55

http://got-you.org/gallery_image.php?img_id=195
uriashu Avatarul lui uriashu
Citeaza Raspunde

Postat de uriashu pe 26 Martie 2009 la 13:29

nu stiu daca aduni sfaturile si faci media,adevarul e ca nu poti decat tu sa decizi ce faci mai departe, noi, ceilalti, iti putem spune fiecare pctul nostru de vedere.
Vestea proasta e ca nu e usor.
Vestea buna e ca nu esti singurul sub soare caruia i s-a intamplat asa.
Am trecut si eu prin asa ceva, ba 2 ani de relatie si cu o luna inainte de casatorie, (inel acceptat, luna de miere pusa la cale, varf in cariera, totul perfect)

Dupa un timp, cand mi-a trecut, mi-am mai luat-o de 2 ori, o data cu bonus un accident rutier, a doua oara din senin, dupa ce chiar aplicasem ce invatasem din greselile anterioare.. dar tot mi-am luat-o, crud, rece, si dintr-odata....

Ca sa treci peste asta, sublinez ca stiu ca nu-i deloc usor si fix de asta nu iti arde, e totusi sa fii alaturi de prieteni, ma refer la cei adevarati,fiindca femeile au o logica aparte (in sensul de anti-logica) ....
in plus femeile din misterioase motive lovesc in oamenii de treaba (cati ticalosi ai vazut tu ca o musca de la viata?)... daca poti sa te schimbi ar fi perfect, daca nu, cum ti-i norocul (eu am cam avut, dupa o lunga serie de dezamagiri)
incearca sa nu iti mai pese atat de mult, fiindca ... despartiri din senin se intampla, chiar fara motiv aparent sau cu niste scuze ridicole... problema e ca daca iti pasa si te implici prea mult inainte de a vedea ca merita si ai cu cine.... cu cat ti-e mai bine, cu atat te afecteaza mai tare, iar nedormitul duce la slabirea capacitatilor de lucru, adaptre, invatare, etc.... implicit la calea sigura de a deveni un barbat neinteresant pt ele, astefel risti ca cea care va lupta pt tine, si te va merita, sa pierzi startul..
Nu lua medicamente pt somn, fa sport, iesi in aer liber, cunoaste oameni si in nici un caz nu lasa trecutul sa te urmareasca. Trecutul e imprevizibil, viitorul ti-l poti influenta...

si nu mai lsa sa te afecteze, daca asa a decis, sa ii fie de bine, oricum nu mai ai ce cauta in filmul respectiv, arunca amintirile, arunca tot, mergi la spa, la frizer, la shopping, fii activ.

la capitolul experiente personale, cand am reusit sa fac astea, sa nu repet greseala de a-mi arata punctul slab (in traducere iubesti si iti pasa) in timpul unei iesiri intre oameni s-a intamplat si ce nu mai speram sa se intample, cateva luni mai tarziu, in ciuda opozitiei altora, (in stil telenovelacu film de actiune) ne-am casatorit si ne vedem de treaba impreuna.

P.S. de data asta nu au mai fost nici avocate, nici economiste implicit eliminat riscul de a fi evaluata relatia cost=beneficiu.

player_22_br Avatarul lui player_22_br
Citeaza Raspunde

Postat de player_22_br pe 4 Mai 2009 la 08:10

Salut...ar trebui sa stii ca o femeie nu inseala...sau nu se desparte de prietenul...iubitul...sotul ei..fara o speranta la un alt barbat..si fara un motiv din partea barbatului cu care e...asa ca...daca u i-ai dat vreun motiv...ai tratat-o intr-un fel anume care nu i-a convenit...si a ajuns imediat in compania unui barbat care i-a oferit ceea ce isi dorea defapt de la tine ( si asta nu inseamna ca te-a inselat...acel barbat ar putea fi un coleg care ii face un avans...un amic...si poate cine stie...cel mai grav...vreun prieten de-al tau...crede-ma...cunosc situatii ) atunci fara ezitare...femeia accepta pt ca ii este ranit orgoliul...se gandeste...cum asta poate si al meu nu...si asa...incepe sfarsitul realtiei...si deasta sfarsitul asta e asa bizar...nu esti nici tu vinovat...dar nici ea...doar un fapt..o singura privire urata care vine frumoasa din partea opusa...un cuvand urat..care vine fa fel de frumos din partea opusa...duce la terminarea relatiei cu tine...si inceperea uneia cu el...asa ca ai grija...data viitoare..sa fii u cel care-i spune lucruri frumoase...si cand simti ca se indeparteaza de tine...nu inseamna ca nu e iubeste...trateaz-o frumos...si totul se va rezolva...
Si inca ceva....asta nu inseamna sa lasi u garda jos...si sa o tratezi pe ea ca pe o printesa si u sa fii un sclav al iubirii...nu...arata-i autoritate...putina duritate in comportament...fii hotarat in decizii...nu te lasa influentat de ea...si ai sa vezi...daca nu reusesti din prima...pana la urma vei reusi...si vei intelege si u chestiile astea...asa e prima data cand treci prin asemena chestii...si barbatul care nu are parte de asa ceva...nu poate spune ca le-a trait pe toate...nimeni nu s-a nascut invatat...dar femeie s-a nascut perversa...cu darul minciunei...dar mai ales cu simtul inselarii...nu te astepta s-o prinzi...ca o vei prinde doar daca ea vrea sa fie prinsa....sau daca nu te iubeste...si nu o intereseaza...
Dar u ai grija de tine...si..dupa cum a mai spus cineva...fiecare se da exemplu pe sine...sau experientele sale...eu am dat-o pe a mea...sperand sa te ajut...si sa inveti din greselile sau faptele fiecaruia...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 4 Mai 2009 la 19:50

iati o sticla de votca si imbatate,imbatate crita,sa nu poti merge,da fa asta acasa si de dorit singur!!! dupa asta te vei simti mai bine...a doua zi nu ti va mai fi de ea!!
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 4 Mai 2009 la 19:54

De la: yuppy001652, la data 2009-05-04 19:50:14iati o sticla de votca si imbatate,imbatate crita,sa nu poti merge,da fa asta acasa si de dorit singur!!! dupa asta te vei simti mai bine...a doua zi nu ti va mai fi de ea!!

Stai linistit ca dupa ce se trezeste din betie, tot la ea o sa se gandeasca.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 4 Mai 2009 la 20:03

nu sunt sigur!!! o fi alcoolul rau ,dar la nevoie ajuta!!! in primul rind el afecteaza memoria,te face indiferent totalmente,il va durea capul un pic...si el va intelege ceva!!! lasa l sa incerce...
evelline_1519 Avatarul lui evelline_1519
Citeaza Raspunde

Postat de evelline_1519 pe 5 Mai 2009 la 16:25

O sa-mi expun si eu parerea pe scurt de data asta, pentru k dupa ce scrisesm vreo 20 de minute s-a luat curentul Sunt oameni carora pur si simplu le e frica atunci cand vad k cel de langa el poate sa iubeasca asa de simplu si asa de transparent... si nu inteleg cum unii pot fi asa de naturali... asta pentru ca intotdeauna se face o comparatie cu ce a fost inainte... iar unii, atunci cand dau de prea mult bine, se sperie pur si simplu... mai sunt unii kre isi dau seama de ce au pierdut de-abia atunci cand este prea tarziu ca sa mai recupereze ceva si care nu stiu sa aprecieze ce au langa ei la momentul oportun - astia sunt care nu stiu sa profite de ce le ofera viata. Noi in general ar trebui sa luam lucrurile asa cum sunt, dar asta e natura noastra, le complicam anapoda, cand ele sunt asa de simple... Eu nu traiesc cu ideea (cum spunea cineva pe forum) "nu-mi fac iluzii ca sa nu am deziluzii"; eu imi fac iluzii, ca sa stiu pana unde merg. Nu o sa-ti dau niciun sfat asa cum ceri tu aici, pentru ca solutia nu o sa vina de la noi, ci o s-o gasesti tu singur cu siguranta. Nu iti ramane decat sa speri in continuare la fata visurilor tale, sunt convinsa ca o sa apara la momentul potrivit...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 10 lei in loc de 30 lei pentru un papion la alegere din colectia noua de la Papionette - Livrari in toata tara prin curierat rapid!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 10 lei in loc de 30 lei pentru un papion la alegere din colectia noua de la Papionette - Livrari in toata tara prin curierat rapid!
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum