N`am stat sa citesc decat vreo doua pagini, ca sunt chiaun de somn si maine bag bulau. Treaba sta cam asa:
Femeile habar n`au ce vor, indiferent ce ati scris sau nu in paginile anterioare. Mereu vor altceva, le faci pe plac, nu`i bine ca o faci fortat. Trebuie sa o SIMTI si tot felul de nimicuri care iti toaca nervii in fiecare zi. Stau si ma gandesc oare traiul din floare in floare nu e cumva mai comod? Eventual mai lasi cate o amintire pe ici-colo la vreo norocoasa si ai perpetuat si specia.
Vor despartire? Foarte bine, le dai despartire si cand te linistesti si iti gasesti pe altcineva incep telefoanele, mail`urile si rugamintile unei iubiri care te`ai chinuit s`o ingropi, eu cel putin...
Va zic ce vreau EU, fiindca eu stiu ce vreau, vreau stabilitate vreau sa ma inteleaga partenera sa nu trebuiasca sa ii cant serenade in urechi ca sa isi dea seama ca o iubesc. Vreau sa traiesc simplu, vreau sa am copii si sa imbatranesc langa EA.
La mine nici nu incape discutia de inselat, poate cand eram mai pustan. M`am sictirit de boarfe si nimicuri ca de factura de telefon.
Trezi`ti`va dracului la realitate si nu mai visati barbati care sa va astepte cu masa pusa acasa desi el ajunge cu 10 minute inaintea voastra, pentru ca nu exista. SUNT UN MIT, O LEGENDA, ca monstrul din LOCH NESS. Daca totusi exista va fi atat de sters incat il veti trece cu vederea din start. M`am saturat sa imi dau silinta si sa fie degeaba. M`am saturat sa fiu acuzat ca nu imi pasa! M`am saturat sa fiu ranit fiindca NU siti ce vreti!!!!
O seara placuta.