Ce-si doresc de fapt femeile???
Pagina 9 din 29

Toate forumurile » Femei » Ce-si doresc de fapt femeile??? » Pagina 9 din 29

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Noiembrie 2008 la 19:31

lista ar fi lunga daca si femeile ar sti ce vor... chiar nu stiu ce vor!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Noiembrie 2008 la 00:40

...
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 11 Noiembrie 2008 la 09:07

Femeile isi doresc tot ce nu au, si ce au, si ce ar vrea sa aive, si ce cred ca ar trebui sa aive si tot ce nu au nu au din cauza barbatului. P.S. Nu cred ca exista vreo femeie care sa stie ce vrea.
neo18s Avatarul lui neo18s
Citeaza Raspunde

Postat de neo18s pe 11 Noiembrie 2008 la 21:25

da asea sincer
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 18 Noiembrie 2008 la 16:06

si daca vrem doar SEX care ar fi problema?
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 18 Noiembrie 2008 la 16:13

De la: angel_demon10, la data 2008-11-18 16:06:42si daca vrem doar SEX care ar fi problema?

?! nu e problema. dar nu e doar atat.
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 18 Noiembrie 2008 la 17:43

De la: radhookoo, la data 2008-11-18 16:13:04
De la: angel_demon10, la data 2008-11-18 16:06:42si daca vrem doar SEX care ar fi problema?

ba tocmai asta e problema ca sexul ala trebuie "platit" intr-un fel sau altul
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 18 Noiembrie 2008 la 17:55

De la: nick_titi, la data 2008-11-18 17:43:17

si cu CE crezi tu ca am vrea noi sa platiti?
daca tot pui problema asa...
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 18 Noiembrie 2008 la 18:15

De la: angel_demon10, la data 2008-11-18 17:55:00

fac o supa de legume si crochete de pui cu sos de iaurt. e bine?
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 18 Noiembrie 2008 la 18:27

nick_titi, cand e vorba doar de sex, e vorba DOAR de sex. daca e cu beneficii, nu mai e vorba DOAR de SEX. asa ca nu inteleg ce intelegi tu prin plata aia.
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 19 Noiembrie 2008 la 10:07

De la: angel_demon10, la data 2008-11-18 17:55:00

sexul cu oricine se plateste : sotiei il platesti cu ani scumpi din viata , prietenei cu dragalasenii si cine scumpe de cucerire , "fetei"(ca sa nu zic altfel) cu bani grei(depinde de pretentii, nu ca as stii cat costa dar am auzit la prieteni nu sunt de acord cu asta ) la fel cum spunea cineva sexul este de doua feluri 1.cu prietena sau sotia si 2.cu "fata" din coltul strazii diferenta este ca primul e mai scump
patrick83 Avatarul lui patrick83
Citeaza Raspunde

Postat de patrick83 pe 19 Noiembrie 2008 la 16:14

Din pacate de cele mai multe ori nici ele nu stiu ce vor... de multe ori azi vor una, maine vor alta... se shimba deci de la o zi la alta.
In ziua de azi majoritatea femeilor au interese, cauta interesul...Nu conteaza daca este iubire sau nu, daca are interes pt ele totul e ok.
Altfel cum s-ar explica acele relatii, care sunt din ce in ce mai multe, in care sunt diferente foarte mari de varsta intre parteneri (femeia mul mai mica decat barbatul) vad ca sunt la moda chiar aceste relatii...
Cand nu mai exista interesul femeia cauta in alta parte, si uite asa sare din floare in floare
Cand va sti cineva cu adevarat ce-si doresc femeile as vrea sa-mi spuna si mie... din pacate nici ele nu stiu ce-si doresc...
cristy_lm28 Avatarul lui cristy_lm28
Citeaza Raspunde

Postat de cristy_lm28 pe 22 Noiembrie 2008 la 13:35

A rich donkey!!!
aurel_rementov Avatarul lui aurel_rementov
Citeaza Raspunde

Postat de aurel_rementov pe 23 Noiembrie 2008 la 10:15

De la: darla, la data 2008-11-06 09:30:48dar barbatii ce isi doresc? :P sunt curioasa sa aud cateva comentarii :P
.femeia nu poate fi inteleasa pentru ca fluctueaza destul de des si barbatii nu sunt pe lungimea lor de "fluctuatie"
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 24 Noiembrie 2008 la 11:42

Ca si barbatzii femeile joaca o "piesa" de teatru arhicunoscuta dar pe scene diferite.
Se stiu textele, versurile, dansul restul e derulare....daca ai un mod de viatza original ...esti anormal.
femeie Avatarul lui femeie
Citeaza Raspunde

Postat de femeie pe 24 Noiembrie 2008 la 12:08

intradevar...feile nu stiu ce vor...daca vb de majoritatea...totusi au ceva in comun...nevoia de a fi protejate, siguranta, stabilitate
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 24 Noiembrie 2008 la 17:38

De la: femeie, la data 2008-11-24 12:08:23intradevar...feile nu stiu ce vor...daca vb de majoritatea...totusi au ceva in comun...nevoia de a fi protejate, siguranta, stabilitate

nevoia de a fi protejate? sin ce punct de vedere?
siguranta ? din punct de vedere material iar stabilitatea? poate este la inceput pana aveti protectie si siguranta apoi se pierde
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 25 Noiembrie 2008 la 00:41

Apropo si de Freud , e normal sa nu fi gasit o explicatie in contextul unei societati bazate pe diferentiere religioasa ,sociala, perceptii culturale .
Iarasi e putin tras de par divizarea femeii si izolarea ei ca fiind o cu totul si cu totul diferita de barbat.
Ridic totusi o problema de gandire sa-i spun asa ..si anume ca din moment ce nici femeia nici barbatul nu dezvolta o etica curata si limpede a relatiei pe care o au intre ei sau ...ma rog solitari in prima faza este foarte greu sa cuceresti si sa invingi toate aceste "erori" sa le spun asa....care apar de-a lungul vietii.
Propun ca solutie sa-i zicem ....o investitie progresiva in cunosterea intregului "sistem" uman ca sa ne facem o IMAGINE , o investitie prin autoeducare si intrer relationare cu ceilalti.
Bineinteles este imperativa si o descoperire a unor planuri noi ..evoluate pt ca oamenii de astazi sunt atat de limitati la satisfactii materiale ale caror nume ne sunt indesate pe gat:masina conturi in banca ..positie sociala ...si mai stiu eu ce ...chestii.
Deci avem o problema prin faptul ca ramanem intr-o "pestera" contemporana din care nu mai iesim...trebuie luata o atitudine ca asa ..se ajunge la o distrugere a ultimului "mit" de splendoare>>>>.sentimentul
kiki Avatarul lui kiki
Citeaza Raspunde

Postat de kiki pe 25 Noiembrie 2008 la 10:50

Stiti reclama aceea la "Magura"??? Cam asta vor femeile de la barbati.. Sa fie duri, dar sensibili in acelasi timp, sa stie ce ne dorim fara sa intrebe(sincer destul de dificil, mai ales ca barbatii, in general sunt mai egoisti decat femeile, prin natura lor, fara suparare..).
Numai ca nu putem oferi o reteta, pt ca dorintele femeilor, cat si ale barbatilor difera de la pers la pers, pt ca, dupa cum bine stiti, suntem unici in felul nostru.
Dar un lucru e CLAR...femeilor nu le plac barbatii "mototoli".
pisicutzza Avatarul lui pisicutzza
Citeaza Raspunde

Postat de pisicutzza pe 25 Noiembrie 2008 la 14:09

mai baietzi ... voi inca nu atzi aflat ? nu ai cum sa shtii ce vor femeiel atata timp cat nici ele nu shtiu ce vor .. noi femeile suntem foarte foarte nehotarate !
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 25 Noiembrie 2008 la 15:04

De la: frozensoul, la data 2008-11-25 00:41:27 Apropo si de Freud , e normal sa nu fi gasit o explicatie in contextul unei societati bazate pe diferentiere religioasa ,sociala, perceptii culturale .
Iarasi e putin tras de par divizarea femeii si izolarea ei ca fiind o cu totul si cu totul diferita de barbat.
Ridic totusi o problema de gandire sa-i spun asa ..si anume ca din moment ce nici femeia nici barbatul nu dezvolta o etica curata si limpede a relatiei pe care o au intre ei sau ...ma rog solitari in prima faza este foarte greu sa cuceresti si sa invingi toate aceste "erori" sa le spun asa....care apar de-a lungul vietii.
Propun ca solutie sa-i zicem ....o investitie progresiva in cunosterea intregului "sistem" uman ca sa ne facem o IMAGINE , o investitie prin autoeducare si intrer relationare cu ceilalti.
Bineinteles este imperativa si o descoperire a unor planuri noi ..evoluate pt ca oamenii de astazi sunt atat de limitati la satisfactii materiale ale caror nume ne sunt indesate pe gat:masina conturi in banca ..positie sociala ...si mai stiu eu ce ...chestii.
Deci avem o problema prin faptul ca ramanem intr-o "pestera" contemporana din care nu mai iesim...trebuie luata o atitudine ca asa ..se ajunge la o distrugere a ultimului "mit" de splendoare>>>>.sentimentul

corect! suntem o societate de consum.

Iarna asta vreau

un snowboard Burton Vapor Series 13, customizat cu moaca mea vectorizata pe el, si cu canturile rosii.

un Canon EOS 40D + vreo 2 obiective

o noua tableta grafica, cel mai probabil Wacom Intuos
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 25 Noiembrie 2008 la 20:36

raduku ai gresit forumul aici este ce vor femeile nu barbatii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Noiembrie 2008 la 23:18

tare raducule
si nu ai gresit deloc forumul (sa fie pt femeia din tine) :))

ps: am chef sa completez si eu in oracolul asta:
EU imi doresc:

1) vezi ca eu chiar vreau sa ajung iarna asta la o intrecere cu tine pe partie! imi iau avand de dinainte pe snowboard si apoi vin dupa tine! :D
2) eu nu vreau canon, vreau un SONY
3) vreau o pisica
4) nu vreau iubire, nu vreau barbat, nimic ce tine de dragoste, vreau doar sa simt ca traiesc prin fiecare clipa.. (contrar argumentelor feminine "imi doresc sa imi gasesc printul" bullshit! :P dar poate e doar parerea mea..)
5) vreau sa termin cu bine cu licentaaaaa
6) si vreau sa ma inscriu pt cursurile de criminalistica

cam atat deocamdata.
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 26 Noiembrie 2008 la 02:30

De la: Greenie, la data 2008-11-25 23:18:08tare raducule
si nu ai gresit deloc forumul (sa fie pt femeia din tine) :))

ps: am chef sa completez si eu in oracolul asta:
EU imi doresc:

1) vezi ca eu chiar vreau sa ajung iarna asta la o intrecere cu tine pe partie! imi iau avand de dinainte pe snowboard si apoi vin dupa tine! :D
2) eu nu vreau canon, vreau un SONY
3) vreau o pisica
4) nu vreau iubire, nu vreau barbat, nimic ce tine de dragoste, vreau doar sa simt ca traiesc prin fiecare clipa.. (contrar argumentelor feminine "imi doresc sa imi gasesc printul" bullshit! :P dar poate e doar parerea mea..)
5) vreau sa termin cu bine cu licentaaaaa
6) si vreau sa ma inscriu pt cursurile de criminalistica

cam atat deocamdata.

se rezolva cu partia. sa se aseze lucrurile. eu ma duc weekendu asta la prima tura sezonul acesta. va fi predeal sau poiana, nu sunt sigur. ia-o usor, ca facem si liniute intre nameti, dar mai intai sa ajungem acolo. :P

fac pariu ca dupa 2 luni o sa vrei macar sex.

misto partea cu criminalistica.

pt NICK. :)) stiu ca e topicu de femei, dar era doar un raspuns ironic la ceea ce a zis frozen soul. ;)
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 26 Noiembrie 2008 la 10:30

eu zic sa facem liniute cu saniuta ca nu stiu cu snowbordul ...daca va chinuiti putin cu mine facem si pe snowbord....criminalistica waw imi place si mie cu catuse ....cat despre dorinte nu am prea multe vreau doar ca anul viitor sa fie mai bun
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Noiembrie 2008 la 12:10

v'am zis ca numa

sunt in capul vostru / nostru :-"

Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 26 Noiembrie 2008 la 12:17

De la: Greenie, la data 2008-11-26 12:10:36v'am zis ca numa

sunt in capul vostru / nostru :-"

e bine ca ai retinut tocmai ce nu trebuia din mesaj
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 26 Noiembrie 2008 la 15:31

De la: CRISTOPHOR2033, la data 2008-11-09 17:59:53"tre sa meriti tot ce ai ,sa castigi ,nu sa ceri!!!"valabil pentru amandoua categoriile

bine punctat... trebuie sa-ti castigi dreptul
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 26 Noiembrie 2008 la 15:48

De la: nick_titi, la data 2008-11-26 10:30:29eu zic sa facem liniute cu saniuta ca nu stiu cu snowbordul ...daca va chinuiti putin cu mine facem si pe snowbord....criminalistica waw imi place si mie cu catuse ....cat despre dorinte nu am prea multe vreau doar ca anul viitor sa fie mai bun

te invat eu pe placa. :) dar sa te pregatesti sa sa cazi in prima zi multicel. nu doare, dar e frustrant. ;) 3 zile iti trebuie.
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 26 Noiembrie 2008 la 16:27

daca e vorba de echilibru sa stii ca am destul de mult ca am avut multe betii la viata mea in deplasare si trebuia sa ajung acasa si intotdeauna am ajuns in 2 picioare
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info