Vasectomia
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Sex » Altele » vasectomia » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
razvan_decofloval Avatarul lui razvan_decofloval
Citeaza Raspunde

Postat de razvan_decofloval pe 11 August 2008 la 23:45

salutare tuturor imi spune si mie cineva va rog unde se poate face o operatie de vasectomie in romania
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 August 2008 la 15:49

La ginecologi, la urologi, nu? Nu stiu. Eu am intrebat ginecologul despre ea si mi-a spus ca sa nu o cer: da impotenta.
Poate o fac doctoritele de la planning, care toarna in femeile de peste 35 de ani anticonceptionale "fara numar" pana le fac Accidente Vasculare Ischemice!?
danutp Avatarul lui danutp
Citeaza Raspunde

Postat de danutp pe 28 August 2008 la 14:15

Operatia se poate face oriunde, dar este recomandat sa se faca la p..a!!!
dan-mircea Avatarul lui dan-mircea
Citeaza Raspunde

Postat de dan-mircea pe 10 Septembrie 2008 la 09:20

Prima oara mergi la un psihiatru si abia apoi DACA te gaseste ca esti ok, mergi si la ginecolog.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Septembrie 2008 la 23:44

Vasectomia (logica-mi spune ca) se face la chirurgul urolog.

Dar n-ar fi mai simplu pt. voi sa se opereze sotia - sterilizare, la ultimul copil pe care vi-l doriti,
ori aveti vre-o alta temere, si de fapt scopul acestei operatii este cu totul altul?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Septembrie 2008 la 23:46

Pt. cei ce umbla prin vecini(e), singura solutie optima ramane tot PREZERVATIVUL.
teufelssohn Avatarul lui teufelssohn
Citeaza Raspunde

Postat de teufelssohn pe 17 Septembrie 2008 la 10:56

Vasectomia? Sigur ca da! E simpla, e reversibila, e eficienta, e gratis. Detalii aici, de la un medic urolog:

http://www.cugetliber.ro/1221512400/articol/26140/vasectomia--metoda-contraceptiva-a-intelectualilor/
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 19 Septembrie 2008 la 08:49

Eu am citit ca in jurul varstei de 50-55 de ani se ajunge la DEMENTA !!!!!

O zi buna!
dantriscasu Avatarul lui dantriscasu
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 26 Septembrie 2008 la 03:13

@ tefelssohn

man, pari destul de bine documentat. tzinand cont de faptul ca ora este destul de inaintata shi de faptul ca desigur la ora asta nu mai am suficient psihic sa citesc tot ce scrie pe pagina aia, fa te rog un bine shi prezinta-ne succint cate ceva din ce scrie pe acolo.
ca e simpla (?), eficienta shi gratis am intzeles shi te cred pe cuvant.
mai ramane de explicat ce inseamna "reversibila".
asta inseamna oare, ca ulterior operatziee putem face cu penisul din dotare aceleashi chestii pe care le faceam in copilarie?
adica sa ne jucam cu el prin praf?

@ EmaM

eu am citit ca situatzia e mult mai grava decat ne-am ashtepta...
in cazul unor femei, dementza se poate manifesta chiar shi la varste mai fragede...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Octombrie 2008 la 09:27

De la: Simply_i, la data 2008-09-12 23:46:54Pt. cei ce umbla prin vecini(e), singura solutie optima ramane tot PREZERVATIVUL.

dA DACA ITI PLACE SA NU SIMTI NIMIC....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Noiembrie 2008 la 11:48

vasectomia...eu nu o recomand...e ireversibila...sincer nu mi-as mai vedea scopul daca nu as mai avea mostenitori...in plus...are loc si un dezechilibru hormonal...sperma are un pH acid si duce la curatarea canalului urinar...deci ne protejaza...de ce trebuie sa va stricati ce nu intelegeti...sunteti o minune prin propria natura... asa ca PREZERVATIVUL e la putere...va salut.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Decembrie 2008 la 17:29

@ DeMarcko
este refersibila !

materialul seminal are un Ph neutru - si este produs intr-un mediu streil

probabil tu o diluezi cu suc de lamaie !

motivul pentru care este reversibila - interventia consta in intreruperea canalelor deferente. In mod normal acestea au rolul de a transporta spermatozoizii de la nivelul testiculelor la nivelul prostatei unde se vor amesteca cu lichidul produs de aceasta si cu lichidul seminal din compozitia spermei sintetizat de catre glandele seminale

nu taie nu scoate ... doar intrerupe ... ca sa intelegi mai bine ... cand facea mama ta carnati ... ii lega la un capat cu ata ... sa nu curga compozitia ...

vasectomie placuta !!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Decembrie 2008 la 00:07

eu am ajuns la dementa la 24 si nu am facut vasectomie...sunt un ciudat?
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 19 Decembrie 2008 la 09:41

dasca777, la intrebarea ta exista un singur raspuns: categoric DA, dar unul placut. sa nu te schimbi, ar fi pacat.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Decembrie 2008 la 19:36

De la: chandramuki, la data 2008-12-19 09:41:40dasca777, la intrebarea ta exista un singur raspuns: categoric DA, dar unul placut. sa nu te schimbi, ar fi pacat.

ms...si cat despre nebunul cu vasectomia...esti prost,nebun sau ce pwla mea ai?...cum sa ti-o tai...pune-ti sotia,amanta,vecina sau mana...:)) sa poarte sterilet,sau sa isi scoata ovarele,e mult mai simplu ,cel putin pt tine...cum adik sa ti-o tai...ai innebunit...vb pitigaiat toata viata...doamne...mai bine imi tai capu de sus decat ala de jos,macar ala de jos mai lucreaza din cand in cand,ala de sus,...cred ca la tn nu fct nici unu,dc vrei sa iti amanetezi "bijuteriile" ,masculinitatea ta e acel obiect mic si ...stii u..cum sa il tai pe RA (zeul soarelui la egipteni) al meu...esti cu pluta omule,revino-ti nu iti taia comoara...alta nu mai ai si schimb nu face nimeni si nu ai de unde sa cumperi alta,,(poate vibrator)....mai bn prezervativ,sa isi puna easterilet...orice..numai nu iti omori sarpele....esti nebun?
sweet_rockaritza Avatarul lui sweet_rockaritza
Citeaza Raspunde

Postat de sweet_rockaritza pe 29 Decembrie 2008 la 11:28

delu2001....este ireversibila. este o sterilizare chirurgicala. este intr-adevar legarea in treimea superioara a ductului deferent, cel care transporta spermatozizii, si asta inseamna ca sperma nu va mai contine spermatozoizi. este ireversibila, pentru ca odata ce ai facut vasectomie nu se mai poate razgandi barbatul ca de fapt el ar vrea copii. de aceea atunci cand vrei sa faci vasectomie e bine sa fii foarte hotarat ca nu mai vrei copii. in afara acestui fapt, ai o viata sexuala normala si in plus nu cred foarte tare ca inebunesti. depinde de la om la om. gandeste-te de 2x inainte sa mergi la un ginecolog;)
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Ianuarie 2009 la 19:00

un barbat care si-a facut vasectomie,ce ejaculeaza?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Ianuarie 2009 la 19:02

De la: florentina_marina, la data 2009-01-04 19:00:46un barbat care si-a facut vasectomie,ce ejaculeaza?
Citeaza Raspunde

Postat de sweet_rockaritza pe 5 Ianuarie 2009 la 16:01

ejaculeaza lichid seminal (fara spermatozoizi) di lichid spermatic (fara spermatozoizi) . ambele arata la fel stati linistite fetelor. nu o sa aveti de unde sa va dati seama daca cel din pat are vasectomie sau nu..:)
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 7 Ianuarie 2009 la 01:25

De la: EmaM, la data 2008-09-19 08:49:16Eu am citit ca in jurul varstei de 50-55 de ani se ajunge la DEMENTA !!!!!

O zi buna!

la virsta aia se ajunge oricum....
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 7 Ianuarie 2009 la 01:30

De la: dasca777, la data 2008-12-19 19:36:38
De la: chandramuki, la data 2008-12-19 09:41:40dasca777, la intrebarea ta exista un singur raspuns: categoric DA, dar unul placut. sa nu te schimbi, ar fi pacat.

ms...si cat despre nebunul cu vasectomia...esti prost,nebun sau ce pwla mea ai?...cum sa ti-o tai...pune-ti sotia,amanta,vecina sau mana...:)) sa poarte sterilet,sau sa isi scoata ovarele,e mult mai simplu ,cel putin pt tine...cum adik sa ti-o tai...ai innebunit...vb pitigaiat toata viata...doamne...mai bine imi tai capu de sus decat ala de jos,macar ala de jos mai lucreaza din cand in cand,ala de sus,...cred ca la tn nu fct nici unu,dc vrei sa iti amanetezi "bijuteriile" ,masculinitatea ta e acel obiect mic si ...stii u..cum sa il tai pe RA (zeul soarelui la egipteni) al meu...esti cu pluta omule,revino-ti nu iti taia comoara...alta nu mai ai si schimb nu face nimeni si nu ai de unde sa cumperi alta,,(poate vibrator)....mai bn prezervativ,sa isi puna easterilet...orice..numai nu iti omori sarpele....esti nebun?

nebun , nebun...da habar n-ai ce vorbesti...si mai ales despre ce...de ce nu citesti daca nu stii.OMU' CIT TRAIESTE INVATA.nu te teme..nu o sa zic..."invatati , invatati, invatati...e la liber
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 7 Ianuarie 2009 la 01:53

uite:
"In termeni mai simpli, vasectomia blocheaza singurele cai prin care spermatozoizii pot parasi organismul. Spermatozoizii sunt reabsorbiti in corp. Barbatii care isi fac vasectomie pot sa faca sex si sa ejaculeze, dar sperma lor nu va mai contine spermatozoizi, si deci nu va mai putea fertiliza ovulul si deci nici cauza o sarcina.
Desi vasectomia poate fi uneori reversibila, ea este considerata a fi permanenta. Daca tu crezi ca s-ar putea sa te razgandesti, aceasta procedura nu este alegerea buna pentru tine. Costul necesar pentru a inversa procedura este mare, si nu exista nici o garantie ca va avea succes. Inainte de a ajunge la cutit, intreaba-te cateva lucruri cum ar fi: cum te-ai simti daca ti-ai pierde partenerul prin moarte sau divort sau separatie si mai tarziu decizi sa ai un copil cu alta persoana? Incearca sa-ti imaginezi toate scenariile posibile care te-ar putea face sa te razgandesti.In cel mai comun tip de vasectomie doctorul face o mica incizie sau taietura pe fiecare parte a scrotului. Apoi el ridica vasele deferente la suprafata, le taie in doua le cauterizeaza capetele sau le leaga separat (unii doctori folosesc clipsuri de titan in loc sa le lege), si apoi cos scrotul la loc. "

sper sa fie de folos
chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 8 Ianuarie 2009 la 12:25

iata ce inseamna un raspuns scurt si la obiect. felicitari.
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 9 Ianuarie 2009 la 03:05

MAX79 Avatarul lui MAX79
Citeaza Raspunde

Postat de MAX79 pe 14 Ianuarie 2009 la 16:58

De la: sweet_rockaritza, la data 2009-01-05 16:01:43ejaculeaza lichid seminal (fara spermatozoizi) di lichid spermatic (fara spermatozoizi) . ambele arata la fel stati linistite fetelor. nu o sa aveti de unde sa va dati seama daca cel din pat are vasectomie sau nu..:)

ehhe..expertele te-ar contrazice...ele isi dau seama...dupa gust:)) si apoi spermatozii sunt esenta...viata..poate oricand vrei sa mai faci un copil...nu are rost..e ca si cum ea...si-ar scoate ovarele...e aiurea
Citeaza Raspunde

Postat de sweet_rockaritza pe 15 Ianuarie 2009 la 16:31

salut max70..posibil...nu te contrazic pentru ca totul e posibil..nu am argument..asa ca stau in banca mea.;)
h8_u Avatarul lui h8_u
Citeaza Raspunde

Postat de h8_u pe 24 Ianuarie 2009 la 16:11

De la: sweet_rockaritza, la data 2009-01-05 16:01:43ejaculeaza lichid seminal (fara spermatozoizi) di lichid spermatic (fara spermatozoizi) . ambele arata la fel stati linistite fetelor. nu o sa aveti de unde sa va dati seama daca cel din pat are vasectomie sau nu..:)

Poate unele fete or sa-si dea seama dupa gust nu?
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 25 Ianuarie 2009 la 21:06

in gatul femeii se poate face cea mai buna vasectomie...fraiere
renata_is10 Avatarul lui renata_is10
Citeaza Raspunde

Postat de renata_is10 pe 27 Ianuarie 2009 la 23:15

Dat fiind ca la virsta respectiva barbatii ajung oricum la dementa, adica isi lasa nevasta si copii pt una de virsta fiicei lor daca nu mai tinara, este recomandabil sa faca vasectomie pt prevenirea mostenitorilor nedoriti. Asta daca nu i-a castrat prima nevasta in prealabil.
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 16 Februarie 2009 la 13:48

De la: kiku, la data 2009-01-07 01:25:46
De la: EmaM, la data 2008-09-19 08:49:16Eu am citit ca in jurul varstei de 50-55 de ani se ajunge la DEMENTA !!!!!

O zi buna!

la virsta aia se ajunge oricum....

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info