Nu exista topicuri mai vechi!

Unde iti cauti job?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Cariera » Recomandari joburi » Unde iti cauti job? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 12 August 2008 la 02:26

Iti intrebi prietenii? Site-uri online? Care e cea mai buna metoda de ati gasi "Dream job-ul"?
alexandra_blonda Avatarul lui alexandra_blonda
Citeaza Raspunde

Postat de alexandra_blonda pe 28 August 2008 la 15:33

incearca site-urile www.ejobs.ro , www.bestjobs.ro
maria76margareta Avatarul lui maria76margareta
Citeaza Raspunde

Postat de maria76margareta pe 9 Septembrie 2008 la 18:20

nick08 Avatarul lui nick08
Citeaza Raspunde

Postat de nick08 pe 29 Octombrie 2008 la 21:58

companiile mari isi cauta pe site-uri viitorii angajati...si targurile de job uri
asa ca astea ar fi locurile unde e cel mai bine sa cauti..eu asa am facut,si pana acuma fost ok
taviut Avatarul lui taviut
Citeaza Raspunde

Postat de taviut pe 2 Noiembrie 2008 la 08:52

O buna modalitate de munci part-time, online, la domiciliu, pe langa serviciul tau si de a-ti demara propia afacere care iti aduce independenta financiara. Detalii pe www.afaceripro.ro?cod=euroctavian
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Decembrie 2008 la 11:26

daca ai experienta intr-un domeniu e simplu ...daca ai numai facultate fara experienta...e greu...crede-ma caut:)
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 22 Decembrie 2008 la 12:33

CUM O FI MAI BINE? sa lucrezi la stat ca militar gen POLITIE SRI ARMATA SPP etc......sau la firme ca tot omu de rand?unii zic ca e siguranta pe care nu o ai la firme , altii zic ca e mai bine in mediu privat, voi ce ziceti?
Hanyah Avatarul lui Hanyah
Citeaza Raspunde

Postat de Hanyah pe 22 Decembrie 2008 la 22:52

De la: dasca777, la data 2008-12-03 11:26:17daca ai experienta intr-un domeniu e simplu ...daca ai numai facultate fara experienta...e greu...crede-ma caut:)

e ft greu! ai maaaare dreptate. daca m-as fi multumit cu o prostie de job, de papagal amator, pb m-as fi angajat demult. dar daca vrei sa lucrezi serios ceva, e ft greu. a fost un targ special ptr proaspeti absolventi...unde ptr entry level se cerea un minim de 3 ani experienta. angajatorii astia nu-s sanatosi? la mine pb e ca nu primesc invitatii la interviuri, k macar daca as ajunge la interviu as mai avea o sansa, am multe de zis.
raluraluralu Avatarul lui raluraluralu
Citeaza Raspunde

Postat de raluraluralu pe 29 Decembrie 2008 la 01:47

Depinde de tine si de functia pe care ar tb(ai putea) sa o ocupi in oricare din cazuri. Avantaje si dezavantaje sunt peste tot.
Daca alegi sa lucrezi intr-un regim militar, ai o oarecare siguranta a zilei de maine, dar trebuie sa renunti la libertate, fiind obligat sa-ti asumi anumite riscuri.
In mediul privat ai oricand libertatea de a te reorienta, dar nu mai ai siguranta ca "patronul" maine nu gaseste altu` mai bun, sau ca firma o mai duce mult.
Sunt multi factori care ar tb luati in calcul, ideea e sa stii ce stil de viata preferi.
Bafta multa!
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 29 Decembrie 2008 la 23:07

mersi ralu
domnuljan Avatarul lui domnuljan
Citeaza Raspunde

Postat de domnuljan pe 1 Ianuarie 2009 la 11:06

Am un coleg kre lucreaza la serviciul 112. Ele se mutase din Bucuresti unde lucrase pt armata. Acolo nu ai viata personala, sarbatori, alte alea. Esti subordonat mai multor oameni, tebuie sa inveti f multe continuu, tre sa faci si alte munci pe langa ce prevede contractul. Ca sa nu mai punem la socoteala alarme la ora 3 noaptea sa te duci pe camp sa repari nu stiu ce releu pe ploaie, frig.... Dar macar pe 15 iti primesti banii... kre nu-s prea multi... dar e sigur..
Cat despre privat.. cam acelasi lucru... numai k aia nu au grade si uniforma: te pun sa semnezi un act prn kre nu poti pleca 3 ani de la ei, mariri de salariu dak vor si cand vor. Daca esti la strain sau la roman nu conteaza.. poti fi sclipitor, genial, harnic si toate cele: toti vor sa iti dea cat mai putin... eu zic ca ar trebui sa nu mai ne ducem la serv sa vedem ce o sa se faca fara noi astia kre muncesc si sa protestam pt a ne cere drepturile ce ni se cuvin!!!
tudor_t Avatarul lui tudor_t
Citeaza Raspunde

Postat de tudor_t pe 1 Ianuarie 2009 la 13:25

urmatoarele site-uri sunt utile pt. gasit job: ejobs, betjobs (pt. romania) monster.com (international), jobsite.co.uk (pt. anglia) stepstone.de (pt. germania), jobboom si workopolis (pt. canada) ,apoi mai sunt si ziare, prieteni, cunostinte, google,etc.
Succes.
Tudor
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 6 Ianuarie 2009 la 00:58

ma enerveaza ejob...nu poti scrie ce vrei tu...vin cu formule si nu poti scrie ce trebuie. m-am umplut de nervi.., eu nu ma regasesc in listele alea compuse de ei...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Ianuarie 2009 la 01:47

De la: kiku, la data 2009-01-06 00:58:29ma enerveaza ejob...nu poti scrie ce vrei tu...vin cu formule si nu poti scrie ce trebuie. m-am umplut de nervi.., eu nu ma regasesc in listele alea compuse de ei...

In ce sens nu poti scrie ce trebuie?
Poti foarte usor sa iti urci pe site propriul CV
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 7 Ianuarie 2009 la 00:05

extraordinar...au facut ce au facut si au schimbat, acum e bine!!!.am scris in sfirsit ce nu puteam. dar tot e o problema...eu am lucrat la o fabrica de sticla si nu se regaseste in lista. ideea ta e buna nu m-am gindit sa descarc CV meu...dar se poate? ca nu dau adresa de mail
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Ianuarie 2009 la 09:24

Primele surse sunt site-urile de job-uri, apoi prietenii.
Acum depinde in ce domeniu doresti sa activezi, ar mai fi o solutie ...
Cum anul asta multe firme nu mai dau anunturi pe siteurile de job-uri, cel mai bine ar fi sa afli cine lucreaza la departamentul de HR al firmei respective, adresa personala de mail, apoi trimiti mail cu cv-ul si o scrisoare de intentie.
Dupa cateva zile dai un telefon si spui...bre, io-s ala cu cv-ul, l-ai primit...nu de alta dar am probleme la mail si vroiam sa fiu sigur ca e acolo
Asta e metoda agresiva, dar in vremurile astea e ceva mai sigura, macar stii ca aia daca nu te cheama la interviu, au cv-ul tau in baza de date si cine stie mai tarziu...
Multa bafta
mondor Avatarul lui mondor
Citeaza Raspunde

Postat de mondor pe 21 Ianuarie 2009 la 21:41

E greu si in companii la "straini"

Cine crede ca a sti engleza si arta comunicarii e suficient... are un drum lung de parcurs...
Pe de alta parte, cei care vin din firme care LUCREAZA (dar fara salarii mari) au un "soc"... trec la incepatori. Prin perseverenta si deadline-uri OK trec la cei "buni".
Apoi in multinationale ai si problema telefonului. De multe ori ii auzi foarte prost , nu-i intelegi ce spun sau ce vor si apoi te trezesti ca nu stii o limba straina...

Eu am inceput greu. Am tras cu "dintii", stateam peste si... PROFESIONAL E OK, dar... cred ca sunt si roman.

Intr-o alta ocazie, am convocat o sedinta face-to-face si am avut un... am incercat sa... dar... SI LA SFARSIT MI-AU TRANSMIS CA TOTUL S-A REZOLVAT...
CE BINE

Partea buna e ca ai si bani... POATE, daca... dar ai familie, copii, prieteni, vise...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Martie 2009 la 09:43

De la: G_Bogdan, la data 2009-01-06 01:47:31
De la: kiku, la data 2009-01-06 00:58:29ma enerveaza ejob...nu poti scrie ce vrei tu...vin cu formule si nu poti scrie ce trebuie. m-am umplut de nervi.., eu nu ma regasesc in listele alea compuse de ei...

In ce sens nu poti scrie ce trebuie?
Poti foarte usor sa iti urci pe site propriul CV

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Martie 2009 la 15:58

Hm, in ce domeniu Hanyah ?
Spuneti si voi domeniile, ca poate unii dintre noi stiu oportunitati si le pot spune, dar daca nu spuneti domeniile, ce facem, mergem la adevarata fiica a mamei Omida sa ghicim ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Martie 2009 la 16:03

anunt:

caut ANGAJATOR!

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Martie 2009 la 15:44

Anunt secund:
Caut angajator care sa ma angajeze ca sa-l angajez ca sa fie angajat sa ma angajeze la randul lui...clar?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Martie 2009 la 07:38

eu iti zic sa te angajezi in armata dar sa nuramai lagradul cel mai mic
Hanyah Avatarul lui Hanyah
Citeaza Raspunde

Postat de Hanyah pe 28 Martie 2009 la 17:44

De la: spyderom, la data 2009-03-03 15:58:35Hm, in ce domeniu Hanyah ?
Spuneti si voi domeniile, ca poate unii dintre noi stiu oportunitati si le pot spune, dar daca nu spuneti domeniile, ce facem, mergem la adevarata fiica a mamei Omida sa ghicim ?

Eu sunt atat pe management, cat si jurnalism. Am terminat doua facultati anul trecut. Se imbina destul de bine, in sensul ca nu am facut ceva in genul arte si poli. In fine, ideea e ca nu conteaza ce studii ai daca experienta nu e foarte mare.
Tot anul trecut (cat eram anul 3), satula de ideea de sclavism al sistemului (urasc sa fiu angajata pe post de multifunctionala...in fine), am decis cu inca 3 colegi sa ne deschidem o agentie de publicitate. A mers destul de bine, tinand cont ca nu aveam in noi decat teorie (si nici p-aia, ca totusi mi-am trait viata de studenta, insa ceea ce mi-a placut, am aprofundat). Am tinut-o 1 an, dupa care am inchis-o - motive strict personale, nu ca n-ar fi mers bine-. Acum oricum degeaba am deschide-o...e criza.
Daca ar fi sa fac ce-mi place...m-ar interesa un post in project management si in paralel, freelancer jurnalist. Dar...degeaba. In perioada asta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Martie 2009 la 21:34

Hanyah, project management ?
Ce anume, in ce domeniu, cat si cum ?
Hm , poate legam ceva...ai ceva experienta pe HR, proiecte online ?
bsomfy Avatarul lui bsomfy
Citeaza Raspunde

Postat de bsomfy pe 23 Mai 2009 la 21:55

Caut pe Luna, ca pe Pamant e criza :-))
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 29 Iunie 2009 la 10:39

eh normal...pe e jobs si best...dar.....nu prea se gaseste ceea ce vrei,...in cazul meu in constructii...nu prea :(...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2009 la 12:20

De la: blackdawn, la data 2008-12-22 12:33:00CUM O FI MAI BINE? sa lucrezi la stat ca militar gen POLITIE SRI ARMATA SPP etc......sau la firme ca tot omu de rand?unii zic ca e siguranta pe care nu o ai la firme , altii zic ca e mai bine in mediu privat, voi ce ziceti?

Mediul privat, al tau!
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 2 August 2009 la 12:23

IN STRAINATATE ( IRLANDA ) SE CISTIGA BINE , CHIAR SI LA UN JOB UNDE NU TREBUIE SA FACI MAI NIMIC ( PAZA SI PROTECTIE ) CU UN SALARIU DE BAZA INCEPIND LA 2000 E / 3 ZILE / SAPT SI TRECIND DE 3000 E PT ZILE SUPLIMENTARE. E PUTIN MAI GREU SA IEI DREPTUL DE MUNCA ( DAR NU IMPOSIBIL ) IAR ANGAJATORUL TI-L GASESTI PERSONAL.
littlestar76 Avatarul lui littlestar76
Citeaza Raspunde

Postat de littlestar76 pe 16 Octombrie 2009 la 08:11

Varianta FLP intereseaza?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 Octombrie 2009 la 00:25

Acolo unde se plateste mai bine, se potriveste pregatirii mele si e mare concurenta. Imi plac provocarile si imi place la nebunie cand, in pofida unor pile (ale altora), iau concursul cu brio. Mi se intampla adesea.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info