Pozitia potrivita pentru conceperea copiilor cu sexul dorit
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Sex » Pozitii sexuale » Pozitia potrivita pentru conceperea copiilor cu sexul dorit » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 12 August 2008 la 16:58

Am ramas uimit de cata imaginatie au unele persoane,in privinta pozitiei sexuale, atunci cand isi propun sa conceapa copii cu sexul dorit,baiat sau fata.Pe langa faptul ca pozitiile adoptate sunt de-a dreptul hilare,rezultatul urmarit este egal cu zero,ptca intre pozitiile respective si rezultat,baiat sau fata,nu exista nicio legatura.Putini stiu insa ca,pentru a reusi in aceasta privinta,nu pozitia decide felul sexului,ci starea psihica a femeii pe care aceasta o are inainte si in timpul actului sexual fecundant,precum si corelatia dintre momentul actului sexual si ovulatie.Se intelege ca pozitia sexuala a femeii trebuie sa fie cea naturala:culcata pe spate(cu fata in sus).Mai multe detalii pot fi citite prin Google,cautand "Solutia problemelor prodanciu"
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Septembrie 2008 la 19:23

femeia aduce cromozomii sexuali XX, barbatulk aduce un X si un Y.
ca sa iasa baiat trebuie ca spermatia cu Y sa intalneasca ovulul care sigur are X. Am mai auzit povesti cu nemararea zilelor de la ovulatie (se poate sa fie adevarat). La mine nu a mers si ma bucur nespus.
Nu prea vad ceva legat de pozitie aici, dar... , o fi!
Oricum, sexul produsului de conceptie il da X-ul sau Y-ul barbatului. Femeile nu pot face decat fete, ceea ce e bine.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Septembrie 2008 la 20:51

mey nush...dar cred ca in orice pozitie poti avea un copil;)nu cont ce fel stai ci conteaza spermatozoidul unde se duce;):p
ryvyy Avatarul lui ryvyy
Citeaza Raspunde

Postat de ryvyy pe 16 Septembrie 2008 la 16:15

Am mai auzit povesti cu nemararea zilelor de la ovulatie (se poate sa fie adevarat)

eu am auzit o poveste de genul k dupa perioada pana in ziua 14 dupa ciclu iese baiat (dar in special zilele 10-12) k atunci ovulele sunt mai agitate si iese baiat si dupa ziua 14 (in special zilele 15-18) iese fata ptc ovulele se calmeaza:

treaba e incerkata si a iesit o fata si un baiat exact dupa calendar
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 26 Septembrie 2008 la 15:56

De la: ryvyy, la data 2008-09-16 16:15:42Am mai auzit povesti cu nemararea zilelor de la ovulatie (se poate sa fie adevarat)

eu am auzit o poveste de genul k dupa perioada pana in ziua 14 dupa ciclu iese baiat (dar in special zilele 10-12) k atunci ovulele sunt mai agitate si iese baiat si dupa ziua 14 (in special zilele 15-18) iese fata ptc ovulele se calmeaza:

treaba e incerkata si a iesit o fata si un baiat exact dupa calendar

...a iest asa din pura coincidenta.Citeste cu atentie materialul de pe www.prodanciu.ro si te vei convinge.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Octombrie 2008 la 22:30

cosmyn Avatarul lui cosmyn
Citeaza Raspunde

Postat de cosmyn pe 4 Noiembrie 2008 la 18:40

eu nu cred k exista o pozitie bine stabilita pt a se determina dinainte sexul fatului.si chestia ca poti afla dinainte ce va fi in functie de numarul zilei de dupa menstruatie in care ai avut contact sexual nu cred k e adevarata pt k spermatozoizilor le trebuie intre 4-7 zile pt a fecunda ovulul,deci nu poti stii ziua cu exactitate
jaar Avatarul lui jaar
Citeaza Raspunde

Postat de jaar pe 25 Noiembrie 2008 la 08:36

nu stiu despre pozitia potrivita pentru asa ceva,insa stiti care fenomen poate avea rezultate cu un oarece grad de certitudine?RUGACIUNEA:))
lillil Avatarul lui lillil
Citeaza Raspunde

Postat de lillil pe 26 Noiembrie 2008 la 02:04

pt dr.pusy :daca femeile nu pot face decat fete ,pe baieti cine-i face???
ccbnccgc Avatarul lui ccbnccgc
Citeaza Raspunde

Postat de ccbnccgc pe 30 Noiembrie 2008 la 04:29

toate sunt povesti de babe si tate care nu au ce face.Ce vrea bunul Dumnezeu asa iese si trebuie sa fi fericit ca ai copii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Decembrie 2008 la 22:22

aici nu ai dreptate...sa stii ca daca el sta in cap si cu picioarele in spagat si ea se agata de lustra si sare pe el atunci sigur iese un extraterestru...verde si cu coada maro:)
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Decembrie 2008 la 23:25

De la: dasca777, la data 2008-12-05 22:22:22aici nu ai dreptate...sa stii ca daca el sta in cap si cu picioarele in spagat si ea se agata de lustra si sare pe el atunci sigur iese un extraterestru...verde si cu coada maro:)

chandramuki Avatarul lui chandramuki
Citeaza Raspunde

Postat de chandramuki pe 16 Decembrie 2008 la 09:59

dasca777 esti tare, cred ca ar trebui sa-ti deschizi un cabinet particular......cel putin stim sigur ca lumea ar pleca fericita de la tine
nu exista pozitie, mod de alimentatie sau perioada care sa-ti garanteze sexul copilului...trebuie doar sa speri ca va iesi ce-ti doresti. sexul copilului este dat doar de tata, mama nu are nici o legatura in afacerea asta. aud, si nu de putine ori, ca exista soti care sunt nemultumiti ca nevasta a facut fata si nu baiat...de fapt ei sunt vinovati si nu nevestele...dar, ma rog, traim in romania si asta ne ocupa tot timpul
Vany17 Avatarul lui Vany17
Citeaza Raspunde

Postat de Vany17 pe 16 Decembrie 2008 la 18:02

May the best win ! , asta e toata chestia....
carunderconstruction Avatarul lui carunderconstruction
Citeaza Raspunde

Postat de carunderconstruction pe 17 Decembrie 2008 la 16:09

Hehehe, am auzit si eu tot felul de ideei pe tema asta. De la alimentatie ... si ... pina la pozitie. Citeam undeva ca singurul mod in care poti fi sigur de sexul viitorului copil este fecundarea in vitro. Prin centrifugare se pot separa spermatozoizii X de Y, si se folosesc pt. fertilizare doar cei din care rezulta fete sau baieti, dupa preferinta parintilor. Personal, nu am preferinte. Sanatos(a) sa fie, ca daca nu va fi multumit(a) de sex, medicina de azi face minuni.
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 20 Decembrie 2008 la 17:23

wei ... pozitia clar n-are nici-o treaba, poate doar tipul sexului practicat, dumnezeu ... s-ar putea, rucaciune? nush aici e dicutabil k e ca atunci cand te rugai la Doamne Doamne sa iti aduca Mos Craciun nush ce masina de pompieri cu zurgalai si primeai fix ... HOHA in loc, cat despre calendar ... aia poate are un sambure de adevar, ca aci doar e vb de chemestry. Dar! Anotimpurile nu conteaza? Adik dk fecundarea se realizeaza pe perioada verii cand temperatura e ridicata nu ar putea sa iasa fata, si invers, pe perioada iernii sa iasa baiat? Ca doar se stie ca si temperatura are o foarte mare importanta. Spre exemplu, ovulele nu pot ajunje la maturitate la frig extrem iar spermatozoizii mor de la caldura. De aia si anatomia complexa dintre cele 2 sexe.
Eu aici doar propun o idee de dezbatere nu ma contrazic cu nimeni.
E CLAR? S-A'NTELES? :D
Nico Avatarul lui Nico
Citeaza Raspunde

Postat de Nico pe 21 Ianuarie 2009 la 06:54

De la: dasca777, la data 2008-12-05 22:22:22aici nu ai dreptate...sa stii ca daca el sta in cap si cu picioarele in spagat si ea se agata de lustra si sare pe el atunci sigur iese un extraterestru...verde si cu coada maro:)

adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 27 Ianuarie 2009 la 22:02

io cred ca tipu nu mai stie pozitii si ne intreaba pe noi...sanchiii treaba cu pruncii
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 27 Ianuarie 2009 la 22:41

De la: axellutza, la data 2008-09-12 20:51:45mey nush...dar cred ca in orice pozitie poti avea un copil;)nu cont ce fel stai ci conteaza spermatozoidul unde se duce;):p

Asa e ! conteaza unde se duce ca daca dai de unul ca mine mi ca se duce in ass , glumesc desigur sau mai stii .
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 27 Ianuarie 2009 la 22:41

De la: axellutza, la data 2008-09-12 20:51:45mey nush...dar cred ca in orice pozitie poti avea un copil;)nu cont ce fel stai ci conteaza spermatozoidul unde se duce;):p

Asa e ! conteaza unde se duce ca daca dai de unul ca mine mi ca se duce in ass , glumesc desigur sau mai stii .
KOJI_SAN Avatarul lui KOJI_SAN
Citeaza Raspunde

Postat de KOJI_SAN pe 31 Ianuarie 2009 la 17:45

Eu am un băiat și o fată. (sîc-sîc) Fata am făcut-o ziua stînd într-un picior și gîndindu-mă la cai varzi pe pereți, iar băiatul, noaptea , în somn. Așa că.... încerkți și voi să vedem ce iese.
yoyomega Avatarul lui yoyomega
Citeaza Raspunde

Postat de yoyomega pe 31 Ianuarie 2009 la 18:25

lolololololololololololololololololol de unde le mai scoateti si pa astea
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 12 Februarie 2009 la 13:55

De la: Maida, la data 2008-08-12 16:58:24Am ramas uimit de cata imaginatie au unele persoane,in privinta pozitiei sexuale, atunci cand isi propun sa conceapa copii cu sexul dorit,baiat sau fata.Pe langa faptul ca pozitiile adoptate sunt de-a dreptul hilare,rezultatul urmarit este egal cu zero,ptca intre pozitiile respective si rezultat,baiat sau fata,nu exista nicio legatura.Putini stiu insa ca,pentru a reusi in aceasta privinta,nu pozitia decide felul sexului,ci starea psihica a femeii pe care aceasta o are inainte si in timpul actului sexual fecundant,precum si corelatia dintre momentul actului sexual si ovulatie.Se intelege ca pozitia sexuala a femeii trebuie sa fie cea naturala:culcata pe spate(cu fata in sus).Mai multe detalii pot fi citite prin Google,cautand "Solutia problemelor prodanciu"

CICA DACA PISTONEZI PE DREAPTA IESE BAIAT, DACA PISTONEZI PE STANGA IESE FATA , ne demonatrata ! INCERCATI
eduardantonio Avatarul lui eduardantonio
Citeaza Raspunde

Postat de eduardantonio pe 15 Martie 2009 la 17:43

daca esti la munca si sefu nu te lasa sa stai pe mess,vrei sa vb cu un prieten direct de pe site fara sa instalezi vreun program acum ai posibilitatea.
http://got-you.org/
tornak Avatarul lui tornak
Citeaza Raspunde

Postat de tornak pe 22 Aprilie 2009 la 12:03

Dasca felicitari, esti pe faza!
SLY Avatarul lui SLY
Citeaza Raspunde

Postat de SLY pe 25 Aprilie 2009 la 23:59

....mey la mine nu prea conteaza ....daca este fata sau baiat,.....ci ,ce o iesi o iesi doar sa faca pipi din picioare....si voi fi multumit...
teo_joopuk Avatarul lui teo_joopuk
Citeaza Raspunde

Postat de teo_joopuk pe 26 Mai 2009 la 23:14

alexandra copii vin din dragoste adevarata si nu din pozitii
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 26 Mai 2009 la 23:16

eeee ia explicati-mi si mie cum e pozitia "capra cu 3 iezi " ?
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 26 Mai 2009 la 23:33

Trei iezi cucuieti,
Usa mamei descuieti!
Ca mama v-aduce voua:
Iarba-n buze,
Lapte-n tite,
Drob de sare
In spinare,
Malaies
In calcaies,
Smoc de flori
Pe subsuori.
Etc. :D
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 26 Mai 2009 la 23:36

De la: googoodoll, la data 2009-05-26 23:33:02Trei iezi cucuieti,
Usa mamei descuieti!
Ca mama v-aduce voua:
Iarba-n buze,
Lapte-n tite,
Drob de sare
In spinare,
Malaies
In calcaies,
Smoc de flori
Pe subsuori.
Etc. :D

multumesc. pfffoaaaa. nici nu vreau sa ma gandesc cu ce se lasa la noapte
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info