De la: rahij, la data 2008-08-20 07:51:57salut, iti raspund din nou punctual intrebarilor tale
1 lucrez si am si o mica afacere care imi permit sa descurc destul de bine ceea ce imi permite sa stau cu copilul tot timpul
2 ne cunosteam din clasa 12 apoi ne-am reintalnit prin anul 3 de facultate si ne-am casatorit dupa cateva luni
3 copilul l-a nascut la 24 de ani dupa 2 ani de casatorie
4 la banca respectiva lucreaza de 10 -11 luni a mai lucrat la o firma de transfer bani gen money gram cateva luni in total din 6 ani a lucrat cam 2 ani
sper sa aiba relevanta raspunsurile mele
vreau sa spun ca de duminica incepe sa isi revina incet incet are momente in care suntem linistiti si totul e ok apoi cade in melancolie si atunci prefer sa inghit situatia refugiindu-ma in jocuri sau plimbari cu copilul
aseara nu ti-am scris deoarece era iar melancolica, dar dimineata inainte de a pleca a fost in regula am baut cafeaua impreuna mi-a zis niste bancuri si m-a pupat inainte de a pleca
am facut un gest pe care nu stiu cum sa-l calific alaltaieri mi-am luat un audi a4 pentru a-i demonstra ca nu sunt independent de masina ei pe care tot eu am luat-o dar am recut-o pe numele ei
sunt fraier cu acte???????????
Ok... asta-i super...
Dar am senzatia ca nu e prea apropiata de copil (app. e fetitza sau baiat? eu cred ca e fetitza...

) oricum, de ce se intampla asta? Nu inteleg? In privinta asta te rog sa faci un lucru... las-o singura cu el/ea! Mergi la munca, fa o vizita cuiva, orice, dar las-o singura cu copilul.
Si eu am lucrat intr-o banca si iti pot spune ca programul iti este incarcat numai daca ti-l faci astfel, aveam o colega care in loc sa ceara ajutor sau sa mai lase si pe maine, tragea de ea pana la 8-9 seara si era sa-si piarda sotul din cauza asta. Cu dorinta cuiva de afirmare nu e de glumit (asta apropo de ce zicea raducu), e mai presus de noi... dar nu cred ca are vreo legatura cu "presupusa" ei amorezeala... e bine ca vrea sa faca ceva cu viata ei, pentru ca nimic nu e permanent (uite ce se intampla acum cu voi... poate undeva in mintea ei, si stiu sigur ca asa e, incerc sa ma pun in locul ei, ea stie ca tu sau ea sau voi la un moment dat poate nu veti mai fi impreuna si va trebui sa se descurce singura, eventual si cu copilasul).
I-a si asta in considerare... asa cum eu iau in considerare ce mi-ai spus tu cu alta ocazie, ca nu i-ai lasa copilul, dar daca ar fi asa stiu ca nu ai lasa-o sa se descurce singura, ci le-ai ajuta in continuare, pentru copil.
Acum... afacerea ta, nu stiu despre ce este vorba, dar daca nu esti asociat cu altcineva... de ce nu te-ai gandit sa ii dai o slujba mult mai buna ocupandu-se de firma ta si avand si alt program, mai mult timp liber... sau e prea orgolioasa sau i s-ar parea ca vrei sa o indepartezi de ceilalti, de alta lume, de noi cunostinte pe care ar putea sa si le faca in alt mediu??? I-ai propus asta vreodata? Eu zic ca ar putea-o atasa mai tare de tine, de familie... poate gresesc, si oricum acum nu ar fi momentul cel mai indicat sa-i propui asa ceva, sigur se va gandi ca vrei sa o indepartezi de tipul ala si de jobul pe care si l-a ales ea...
Acum, zici ca e melancolica... mai degraba as zice ca e foarte ingandurata si depasita de ce se intampla, dar e EXCELENT ca incearca sa se apropie din nou de tine. Asa ca fii foarte atent, nu te indeparta, nu te refugia in copil, poate undeva ea crede ca de cand a aparut acest copil nu mai primeste aceeasi atentie din partea ta si ca a trecut pe locul 2. E ciudat, astfel de lucruri se intampla de obicei in cazul femeilor, si anume, cand nasc, copilul devine prioritatea nr 1 si barbatul e cam dat la o parte. Dar pentru ca la voi e invers, pune-te in locul ei din prisma asta...
Ia-o in weekend cu tine si cu bebe la o plimbare in noul tau audi pe la snagov, la poiana in Brasov... gasesti tu un loc la iarba verde, acum e si bine sa iesi din oras, din caldura asta... las-o sa se ocupe de copil, cat mai mult, nu te mai baga tu... faceti glume, atinge-o, sarut-o, ia-o in brate cu fiecare ocazie... doar pe ea... dar nu o face fortat ca o sa simta!!! Iesiti la un restaurant romantic (lasa-l pe bebe la socri sau la ai tai), fa-i surprize mici... i-ai trimis vreodata flori cand e la munca??? Asta o sa o innebuneasca, te asigur... pe cuvant de onoare!

si eventual cu in biletel simplu cu "Ma gandeam la tine!"
O ultima intrebare: cum stati cu viata sexuala?
Acum, stiu ca toate astea par scoase din telenovele... dar ca sa fiu complet sincera, femeile "pica" la faze din astea. Si niciodata sa nu te gandesti ca oricat de cu picioarele pe pamant sau de durata sau de luuunga ar fi o relatie, o casnicie... astea sunt lucruri pe care orice barbat educat si indragostit de sotia lui (pana la urma sunteti si tineri) ar trebui sa le faca... asa, pur si simplu!
Nu te face sa te simti bine chestia asta? Sa stii ca o poti face sa se simta EA bine printr-un gest simplu....
Inca ceva, nu te mai simti frustrat de situatie, tu esti barbatul si tu trebuie sa fii stapanul, coordinatorul, chiar daca ceva neasteptat s-a intamplat tu trebuie sa dirijezi lucrurile in asa fel incat sa le pui inapoi cum erau, cum era bine si normal!!!
Uite, apropo de intrebarea mea legata de intimitatile voastre (si spun asta din putina, dar plina de insemnatate, experienta pe care am avut-o... recent chiar), sunt de parere ca sexul contribuie mult la o reinnodare, la o refacere, la o reapropiere intre 2 fiinte umane... si de asta spun ca apropierea fizica (desi nu-i totul, trebuie sa fie ceva si emotional si PRACTIC) este o cheita care deschide multe usi in inima cuiva.
Cand o sa primesc raspunsul tau ref la intrebarea mea de mai sus (si la celelalte) o sa iti spun mai multe.
Ai grija de sufletul tau... rahij