Iubire nebuna
Pagina 1 din 15

Toate forumurile » Femei » iubire nebuna » Pagina 1 din 15

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 15 August 2008 la 07:59

Am 29 de ani sunt casatorit cu sotia de 6 ani. Totul a fost de vis avem tot ce ne doream de la viata un copil, casa masina,bani, o relatie beton ca de multe ori numai ne uitam unu la altul si stiam ce ne dorim. totul pana acum cateva zile cand mi-a marturisit ca e indragostita de unul dintre sefii ei un afemeiat si un om fara nici un principiu in ce priveste relatiile reputatie de crai si divortat cu un copil, dar nici nu vrea sa se desparta de mine pentru ca pierde tot ce are inclusiv copilul, cum credeti ca se va termina totul? intre ei nu s-a intimplat nimic si locuiesc la 600 km unul de altul in orase diferite

_Cristian Avatarul lui _Cristian
Citeaza Raspunde

Postat de _Cristian pe 15 August 2008 la 15:01

Ma ierti ca poate sunt un pic brutal, dar nimeni nu vrea sa plece de la bine... poate ii lipseste ceva, poate vrea ceva si nu afla la tine... nimeni nu vrea sa evadeze cand este liber... incearca sa iti dai seama, doar o cunosti, vorbeste cu ea ca sa iti spuna ce vrea, sau ce crede ca va obtine de la tampitul ala de la 600km.

poate esti prea tandru si ea vrea un tip dur... vorbeste cu ea, si daca va fi sincera, veti putea trece linistiti peste asta, iar episodul asta ii va intari dragostea fata de tine...

cel mai important lucru, nu te ruga de ea sa iti spuna... fii barbat, serios... pregatit sa faci si glume ca sa destinzi atmosfera... trebuie sa faci cumva sa ti se deschida, iar apoi sa incerci sa lucrezi in acea directie...

daca problema e sexuala, in sensul ca ea vrea ceva nou, singura solutie este sa aveti perioade in care nu faceti dragoste, nu va "apropiati" unul de altul...

dar deja sar calu...
sofiamega Avatarul lui sofiamega
Citeaza Raspunde

Postat de sofiamega pe 17 August 2008 la 00:09

Daca intr-adevar iti IUBESTI SOTIA, ofera-i ceea ce are nevoie : DRAGOSTE si atunci,mai mult ca sigur ea nu va avea timp sa caute in alta parte...
Uneori, banii nu sunt suficienti pt. o femeie....
Daca DRAGOSTEA dispare....
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 17 August 2008 la 18:08

De la: Chimniucu, la data 2008-08-15 15:01:51Ma ierti ca poate sunt un pic brutal, dar nimeni nu vrea sa plece de la bine... poate ii lipseste ceva, poate vrea ceva si nu afla la tine... nimeni nu vrea sa evadeze cand este liber... incearca sa iti dai seama, doar o cunosti, vorbeste cu ea ca sa iti spuna ce vrea, sau ce crede ca va obtine de la tampitul ala de la 600km.

poate esti prea tandru si ea vrea un tip dur... vorbeste cu ea, si daca va fi sincera, veti putea trece linistiti peste asta, iar episodul asta ii va intari dragostea fata de tine...

cel mai important lucru, nu te ruga de ea sa iti spuna... fii barbat, serios... pregatit sa faci si glume ca sa destinzi atmosfera... trebuie sa faci cumva sa ti se deschida, iar apoi sa incerci sa lucrezi in acea directie...

daca problema e sexuala, in sensul ca ea vrea ceva nou, singura solutie este sa aveti perioade in care nu faceti dragoste, nu va "apropiati" unul de altul...

dar deja sar calu...

Yaaaa... hai ca ziceai bineee... de ce te-ai oprit, domnule???
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 17 August 2008 la 18:14

Si tu cand ti-ai dat seama de schimbarile ce se petreceau deja in ea, hmmmm??? Pentru ca nu-mi explic sa nu fi simtit nimic diferit pana cand nu ti-a spus... ori nu te-ai mai interesat tu suficient de sufletzelul ei dupa 6 ani (e ceva, totusi!) ori din cauza ca ii era teama sa nu piarda totul, ti-a ascuns, apoi nu a mai putut sa stea cu gandurile alea, cu framantarile si pentru ca, din ce imi spui tu, voi sunteti si prieteni, nu doar sot si sotie... altfel nu ai fi reactionat asa cand ai aflat.. sau stai asa! Cum ai reactionat cand ai aflat???
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 18 August 2008 la 07:53

totul a fost un joc pentru, ea avea acasa tot ce isi dorea si cred ca a vrut sa-si testeze limitele, dar jocul a ajuns prea departe daca nu se simtea iubita ma parasea direct
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 18 August 2008 la 08:16

am sa-ti raspund pe rand la intrebari
1. in primavara am observat ca are perioade in care era de nerecunoscut si am incercat sa discut cu ea dar m-a asigurat ca nu e nimicsi apoi si-a revenit o perioada pana cam prin 22 iulie cand ne-am intors din concediu am fost 12 zile la Barcelona in care ne-am simtit indragostiti ca la inceputul relatiei. cand am ajuns acasa la doua zile totul s-a schimbat brusc pana pe 13 august la o zi dupa ziua mea. presimteam ca va avea loc o discutie dar dupa ziua mea si a avut loc. in ea mi-a marturisit ca e indragostita de el
2m-a interesat foarte mult dintotdeauna ea si o cunosc asa de bine incat pot sa-i anticipez miscarile dar nu sunt tipul pisalog sa stau toata ziua cu gura pe refrenul ce ai?

3 nu am considerat-o proprietatea mea pentru mine a fost si este prietena mea apoi sotie si nici o data nu i-am cerut un lucru care sa sa nu-i faca placere sa-l faca mai bine il faceam eu decat sa-i cer ei
4 era clar ca ceva e defect si asteptam sa-mi comfirme defectiunea de aceea cand am aflat am fost poarte calm a nu se intelege nepasator
am discutat despre deciziile pe care urmeza sa le ea si le-am analizat impreuna distanta, faptul ca el e un tip infidel avand reputatie de tauras in firma lor(E VICEPRESEDINTELE FIRMEI)IAR EA NU VA ACEPTA SA FIOE A DOUA NICIODATA , LIBERTATEA PE CARE O AVEA CU MINE , IUBIREA PE CARE O SIMT FATA DE EA ,COPILU PE CARE NU O SA I-L DAU NICIODATA(pt ca eu l-am crescut din prima zi nici o noapte nu s-a trezit la el, eu ma trezeam il alapta si il duceam inapoi in patut apoi de la 8 luni a vrut la servici am lasat-o si eu am ramas cu copilul singur acasa ea lucrand de la 8 la 18, e foarte atasat de mine.
acum are perioade , cel putin in week-endul asta , in care e foarte calda calma iubitoare si cu mine si cu copilulapoi vine furtuna si nu o recunosc
sunt curios azi cand vine de la servici ce atitudine are pt ca sigur vorbeste cu el

Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 19 August 2008 la 00:16

Ok... din ce mi-ai zis trag urmatoarele concluzii:

- mi-ai zis ca munceste mult... asa ca eu cred ca el a profitat de prezenta ei "excesiva" la munca pentru a o "invalui"
- a reusit sa faca asta pentru ca ea s-a simtit putin depasita de copil, de tine, de situatia de acasa (nu intelege gresit, e vorba doar de o faza prin care trecem toti cand suntem casatoriti de ceva timp si este si un copil la mijloc), ea a vrut doar sa mai "respire", sa se mai simta libera (stiu ca tu nu ai constrans-o, probabil, cu nimic, dar poate ea s-a simtit asa)
- cred ca ea i s-a confesat, a gasit mai intai la el pe cineva cu care sa mai vorbeasca si alte lucruri, simtind ca a vorbit cu tine cam tot ce se putea, simtind ca tu i-ai devenit prea familiar, prea cunoscut, prea acolo tot timpul...
- apoi a devenit altceva... atractie... apoi sentiment... cu toate astea eu nu cred ca ea chiar este indragostita de acest personaj, cred mai degraba ca e vorba de un sentiment de... e normal sa se simta atrasa si de altcineva in afara de tine, iar faptul ca ti-a spus... denota mai mult o sincera dorinta de a marturisi ca se simte atrasa, NU indragostita... pentru ca tu sa fii constient ca mai sunt si altii care o pot dori, care sunt interesati de persoana ei (un fel de joc de-a gelozia)
- e confuzaaaaa... nici ea nu stie ce vrea si cred ca momentele alea in care este de "nerecunoscut", cred ca sunt un fel de criza de identitate, crede ca a deviat de pe linia de plutire, si acest personaj e responsabil, dar ea nu-si da seama de asta!!!
- simte ca trebuie sa fuga de caminul vostru ca sa se regaseasca, sa formeze un haos in jurul ei pe care sa-l desluseasca, si sa se schimbe ceva in viata ei, despre care acum crede ca e prea comuna, prea normala, prea LA FEL...

Mai am niste intrebari, daca imi poti raspunde, desiur...

- tu muncesti sau stai acasa cu copilul?
- sunteti impreuna de la ce varsta si dupa cat timp v-ati casatorit?
- la ce varsta a nascut copilul?
- de cand munceste ea in general si de cat timp la acea firma?

Solutii de moment ar fi:

- afla de la ea cat mai mult detalii despre cum s-a intamplat de "s-a indragostit" de acest om, cum s-a derulat toata treaba, cat mai multe detalii or sa te ajute sa intelegi mai bine atata timp cat nu iti este dureros sau aiurea sa o auzi vorbind despre asta, daca nu vrea, insista frumos...
- intreab-o daca nu-i este putin jena de toata situatia creata, daca se simte bine asa, dar incearca sa nu para ca o acuzi de ceva, ci ca o intelegi din prisma a ce ti-am spus eu mai sus ca s-ar putea intampla in mintea ei...
- spune-i apoi, deci dupa cele de mai sus, ca te raneste prin ceea ce face si ca vrei sa ii fii in continuare prieten, dar sa tina cont si ca de 6 ani sunteti casatoriti si ca asta inseamna ceva...
- intreab-o direct daca si el este indragostit de ea, si daca ezita catusi de putin spune-i ca esti sigur ca tu o iubesti mai mult decat ar putea el vreodata (nu ii spune ca el nu o iubeste pentru ca s-ar putea intoarce impotriva spuselor tale)
- da-i maxim 2 telefoane pe zi cand este la munca si pune-i intrebari banale, incearca sa te abtii sa comentezi daca l-a vazut azi, daca si-au vorbit etc. nu-l trata ca pe o cunostinta comuna de-a voastra pentru ca pana la urma el incearca sa va distruga casnicia.
- nu vorbi despre el deloc, decat daca aduce ea vorba.

Succes si mai astept vesti de la tine.

rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 19 August 2008 la 22:13

iti raspund dimineata
multumesc mult
noapte buna
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 20 August 2008 la 07:51

salut, iti raspund din nou punctual intrebarilor tale
1 lucrez si am si o mica afacere care imi permit sa descurc destul de bine ceea ce imi permite sa stau cu copilul tot timpul
2 ne cunosteam din clasa 12 apoi ne-am reintalnit prin anul 3 de facultate si ne-am casatorit dupa cateva luni
3 copilul l-a nascut la 24 de ani dupa 2 ani de casatorie
4 la banca respectiva lucreaza de 10 -11 luni a mai lucrat la o firma de transfer bani gen money gram cateva luni in total din 6 ani a lucrat cam 2 ani
sper sa aiba relevanta raspunsurile mele
vreau sa spun ca de duminica incepe sa isi revina incet incet are momente in care suntem linistiti si totul e ok apoi cade in melancolie si atunci prefer sa inghit situatia refugiindu-ma in jocuri sau plimbari cu copilul
aseara nu ti-am scris deoarece era iar melancolica, dar dimineata inainte de a pleca a fost in regula am baut cafeaua impreuna mi-a zis niste bancuri si m-a pupat inainte de a pleca
am facut un gest pe care nu stiu cum sa-l calific alaltaieri mi-am luat un audi a4 pentru a-i demonstra ca nu sunt independent de masina ei pe care tot eu am luat-o dar am recut-o pe numele ei
sunt fraier cu acte???????????
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 20 August 2008 la 15:34

te simti tradat cred... n-o lua in nume de rau, dar ar trebui sa ai inima un pic mai usoara. NU esti fraier cu acte!

Faptul ca ti-ai luat o masina e lucru bun. Daca ea se supara din cauza asta, e problema la ea. Poate ca e atrasa de cat de mult poate urca in structura de la munca daca "se are bine" cu sefu. Din cate-mi spui tu, ea e o femeie care nu stie prea bine sa-si managerieze ceea ce simte. nu-si recunoaste ei problemele, si reactioneaza ca raspuns la o frustrare. Tu esti un tip bestial daca ai reusit sa faci toate astea si sa treci printr-atatea. Incearca sa-ti largesti un pic afacerea. S-ar putea sa o atraga chestia asta.

Si totusi, sa pun problema si altfel: esti sigur ca ea e indragostita de seful ala si nu are alta problema? Esti sigur ca ea nu a avut un obiectiv pe care l-a indeplinit si vrea sa se mute la urmatorul? poate ca vrea sa se mute in alt oras, sa se duca la o sucursala mai mare. Poate ca dorintele ei reies din dependenta de munca.

Eu sunt sigur ca tu poti sa analizezi mai bine situatia. si vezi ca erikamih are solutii bune de moment.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 20 August 2008 la 17:23

De la: rahij, la data 2008-08-20 07:51:57salut, iti raspund din nou punctual intrebarilor tale
1 lucrez si am si o mica afacere care imi permit sa descurc destul de bine ceea ce imi permite sa stau cu copilul tot timpul
2 ne cunosteam din clasa 12 apoi ne-am reintalnit prin anul 3 de facultate si ne-am casatorit dupa cateva luni
3 copilul l-a nascut la 24 de ani dupa 2 ani de casatorie
4 la banca respectiva lucreaza de 10 -11 luni a mai lucrat la o firma de transfer bani gen money gram cateva luni in total din 6 ani a lucrat cam 2 ani
sper sa aiba relevanta raspunsurile mele
vreau sa spun ca de duminica incepe sa isi revina incet incet are momente in care suntem linistiti si totul e ok apoi cade in melancolie si atunci prefer sa inghit situatia refugiindu-ma in jocuri sau plimbari cu copilul
aseara nu ti-am scris deoarece era iar melancolica, dar dimineata inainte de a pleca a fost in regula am baut cafeaua impreuna mi-a zis niste bancuri si m-a pupat inainte de a pleca
am facut un gest pe care nu stiu cum sa-l calific alaltaieri mi-am luat un audi a4 pentru a-i demonstra ca nu sunt independent de masina ei pe care tot eu am luat-o dar am recut-o pe numele ei
sunt fraier cu acte???????????

Ok... asta-i super...
Dar am senzatia ca nu e prea apropiata de copil (app. e fetitza sau baiat? eu cred ca e fetitza... ) oricum, de ce se intampla asta? Nu inteleg? In privinta asta te rog sa faci un lucru... las-o singura cu el/ea! Mergi la munca, fa o vizita cuiva, orice, dar las-o singura cu copilul.

Si eu am lucrat intr-o banca si iti pot spune ca programul iti este incarcat numai daca ti-l faci astfel, aveam o colega care in loc sa ceara ajutor sau sa mai lase si pe maine, tragea de ea pana la 8-9 seara si era sa-si piarda sotul din cauza asta. Cu dorinta cuiva de afirmare nu e de glumit (asta apropo de ce zicea raducu), e mai presus de noi... dar nu cred ca are vreo legatura cu "presupusa" ei amorezeala... e bine ca vrea sa faca ceva cu viata ei, pentru ca nimic nu e permanent (uite ce se intampla acum cu voi... poate undeva in mintea ei, si stiu sigur ca asa e, incerc sa ma pun in locul ei, ea stie ca tu sau ea sau voi la un moment dat poate nu veti mai fi impreuna si va trebui sa se descurce singura, eventual si cu copilasul).
I-a si asta in considerare... asa cum eu iau in considerare ce mi-ai spus tu cu alta ocazie, ca nu i-ai lasa copilul, dar daca ar fi asa stiu ca nu ai lasa-o sa se descurce singura, ci le-ai ajuta in continuare, pentru copil.

Acum... afacerea ta, nu stiu despre ce este vorba, dar daca nu esti asociat cu altcineva... de ce nu te-ai gandit sa ii dai o slujba mult mai buna ocupandu-se de firma ta si avand si alt program, mai mult timp liber... sau e prea orgolioasa sau i s-ar parea ca vrei sa o indepartezi de ceilalti, de alta lume, de noi cunostinte pe care ar putea sa si le faca in alt mediu??? I-ai propus asta vreodata? Eu zic ca ar putea-o atasa mai tare de tine, de familie... poate gresesc, si oricum acum nu ar fi momentul cel mai indicat sa-i propui asa ceva, sigur se va gandi ca vrei sa o indepartezi de tipul ala si de jobul pe care si l-a ales ea...

Acum, zici ca e melancolica... mai degraba as zice ca e foarte ingandurata si depasita de ce se intampla, dar e EXCELENT ca incearca sa se apropie din nou de tine. Asa ca fii foarte atent, nu te indeparta, nu te refugia in copil, poate undeva ea crede ca de cand a aparut acest copil nu mai primeste aceeasi atentie din partea ta si ca a trecut pe locul 2. E ciudat, astfel de lucruri se intampla de obicei in cazul femeilor, si anume, cand nasc, copilul devine prioritatea nr 1 si barbatul e cam dat la o parte. Dar pentru ca la voi e invers, pune-te in locul ei din prisma asta...

Ia-o in weekend cu tine si cu bebe la o plimbare in noul tau audi pe la snagov, la poiana in Brasov... gasesti tu un loc la iarba verde, acum e si bine sa iesi din oras, din caldura asta... las-o sa se ocupe de copil, cat mai mult, nu te mai baga tu... faceti glume, atinge-o, sarut-o, ia-o in brate cu fiecare ocazie... doar pe ea... dar nu o face fortat ca o sa simta!!! Iesiti la un restaurant romantic (lasa-l pe bebe la socri sau la ai tai), fa-i surprize mici... i-ai trimis vreodata flori cand e la munca??? Asta o sa o innebuneasca, te asigur... pe cuvant de onoare! si eventual cu in biletel simplu cu "Ma gandeam la tine!"

O ultima intrebare: cum stati cu viata sexuala?

Acum, stiu ca toate astea par scoase din telenovele... dar ca sa fiu complet sincera, femeile "pica" la faze din astea. Si niciodata sa nu te gandesti ca oricat de cu picioarele pe pamant sau de durata sau de luuunga ar fi o relatie, o casnicie... astea sunt lucruri pe care orice barbat educat si indragostit de sotia lui (pana la urma sunteti si tineri) ar trebui sa le faca... asa, pur si simplu!
Nu te face sa te simti bine chestia asta? Sa stii ca o poti face sa se simta EA bine printr-un gest simplu....

Inca ceva, nu te mai simti frustrat de situatie, tu esti barbatul si tu trebuie sa fii stapanul, coordinatorul, chiar daca ceva neasteptat s-a intamplat tu trebuie sa dirijezi lucrurile in asa fel incat sa le pui inapoi cum erau, cum era bine si normal!!!

Uite, apropo de intrebarea mea legata de intimitatile voastre (si spun asta din putina, dar plina de insemnatate, experienta pe care am avut-o... recent chiar), sunt de parere ca sexul contribuie mult la o reinnodare, la o refacere, la o reapropiere intre 2 fiinte umane... si de asta spun ca apropierea fizica (desi nu-i totul, trebuie sa fie ceva si emotional si PRACTIC) este o cheita care deschide multe usi in inima cuiva.

Cand o sa primesc raspunsul tau ref la intrebarea mea de mai sus (si la celelalte) o sa iti spun mai multe.

Ai grija de sufletul tau... rahij

dan-mircea Avatarul lui dan-mircea
Citeaza Raspunde

Postat de dan-mircea pe 21 August 2008 la 10:40

Salut,
Tu ai pus o singura intrebare si noi iti vom cere sa -ti scrii viata pe blog. Tot raul spre bine fiindca intrebarile noastre (la care nici nu e nevoie sa raspunzi) te vor forta sa-ti dai raspunsurile pe care nu poti/nu vrei sa ti le dai singur.
Femeile si barbatii traiesc in aceeasi lume dupa norme si valori absolut diferite. Generalizarea accepta si exceptii dar nu cred ca este cazul acum. Orice barbat este un vanator.Chiar daca acasa il asteapta Ileana Cosanzeana frumoasa , isteata, devreme acasa, gospodina perfecta, pervresa mica, mama pefecta, bla-bla, atunci cand in bataia pustii va intra o mica cenusareasa care nu e nici pe departe ca cea de acasa dar care pare o piatra tare SI doar pentru atat, cu cat e mai greu de cucerit cu atat mai tare barbatul freamata. Vrea sa domine sa demonstreze altor cocosi ... sau doar il incita rezistenta ei si trebuie sa o domine. Asta ii face bine, ii da incredere, si ce blalrii mai crede El, asa de gresit suntem facuti noi barbatii . Lasa impresia ca e ratiune dar nu e. Orice barbat cu cat mai istet cu atat mai mult a simtit asta. Cine nu atunci e prea tanar. Am scris asta aparent fara legatura cu subiectul pentru ca tu treci printr-o criza (la naiba, te admir ca ai avut curajul sa ceri ajutor) si ca sa nu te invinuiesti doar pe tine sau pe ea de ceea ce se intampla. Sotia ta se incadreaza perfect in peisaj ca victima sigura. Tipul are 40-45, arata f. bine ii dai sub 40, fitness, tot timpul la servici la 4 ace, foarte sigur pe el la job, usor ironic. In particular e casual- sport, foarte relaxat, prietenos, atent, ce mai, greu de rezistat. Si la femei se aplica vanatoarea dar doar la amazoane - peste 24 de ani, singure, sigure pe ele, independente si material peste medie, ah uitasem, si un pic frustrate. Astea sunt girls just want to have fun, dar despre ele alta data.
De acum intru in subiect si fac presupuneri. S-a maritat in anul 3 cu un fost prieten (doar amic sau v-ati dat si fraga buzelor ?) din liceu. Chiar asa cu nabadai a fost dragostea voastra? Chiar nu v-ati gasit in trei ani de pe altcineva pe masura visurilor voastre? Sa stii ca ea da , tu nu. Cred ca tu ai vrut mai mult decat ea sa faceti pasul mai departe, si ea a acceptat (erai si esti o partida buna dar..). Dupa parerea ei s-a cam grabit. Trebuia sa mai astepte. Nu, nu e rau acum dar parca altceva visa ea (la faza sa ma scuze dar e proasta). Mai mult fun, mai multa adrenalina sau altfel spus mai multa pasiune decat ii oferi tu. Si poate mai multa libertate. O domini si se sufoca. Esti prea rational, prea calm, enervant de bun si se plictiseste. Ea avea certitudinea ca o sa ajunga mai bine decat celelalte doua bune prietene ale ei din care una a pus-o ... . Mai mult i-ai mai facut si un copil pentru care nu era pregatita. Continui mai tarziu, daca te deranjeaza nota o schimb.
dan-mircea Avatarul lui dan-mircea
Citeaza Raspunde

Postat de dan-mircea pe 21 August 2008 la 10:59

Salut,
Deocamdata mai scriu doar o idee pe care nu trebuie sa o considreri iei ca sigura dar care ar explica multe. O femeie nu-si schimba modul de a fi si mai ales nu ii spune sotului ca e pe cale sa calce stramb decat daca a foacut-o si nu o data. E indragostita dar se si simte vinovata. Nu cumva sa o culpabilizezi ca ruptura va creste. Undeva in ea se justifica siesi invinuindu-te pe tine ca ai lasat sa se intample asta. Oare nu are putina dreptate?
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 25 August 2008 la 20:13

ai dreptate dar cu cateva nuante
este foarte nehotarata in ceea ce o priveste viata ei si a altora
acum e incantata de un lucru iar maine nu mai e
vrem sa facem ceva brusc schimba ideea si intreaga constructie cade
nu e stabila in ceea ce face ma astept maine sa vina sa-mi spuna ca vrea sa divortam sau ca e dobitoaca ca s-a indragostit
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 August 2008 la 16:18

De la: rahij, la data 2008-08-25 20:13:03ai dreptate dar cu cateva nuante
este foarte nehotarata in ceea ce o priveste viata ei si a altora
acum e incantata de un lucru iar maine nu mai e
vrem sa facem ceva brusc schimba ideea si intreaga constructie cade
nu e stabila in ceea ce face ma astept maine sa vina sa-mi spuna ca vrea sa divortam sau ca e dobitoaca ca s-a indragostit

pe de-o parte pot spune ca e normala atitudinea ei (din punctul de vedere al unei femei intr-o situatie in care habar n-are ce-ar trebui sa faca), dar pe de alta parte ma deranjeaza ca nu intelege cat te deranjeaza pe tine toata treaba asta... iar asta NU E NORMAL!!!

da-i si tu un ultimatum si vezi cum reactioneaza... poate se trezeste la realitate... daca nu se intampla asta, renunta la idee si mai asteapta...
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 28 August 2008 la 22:24

nu e normala atitudinea ei pentru ca s-a jucat cu sufletul si sentimentele ei pentru ea totul totul e un joc, este o fire ffff egoista si nu cred ca se gandeste mult la mine sau la copil desi situatia nu ii este indiferenta, de exemplu aseara imi spune ca suntem momentan prieteni si nimic mai mult iar azi dimineata ma luat in brate m-a pupat la amiaza mi-a adus pranzul la servici facandu-mi o surpriza nu mai inteleg nimic nimic.
saptamana trecuta in week-end am fost la munte a fost ok pana luni luni a venit acasa sssnervoasa si de atunci alterneza in stari contradictorii
am inghitit toate chestiile urate pe care mi le-a facut din doua motive o iubesc ca un prost si ma paralizeaza iubirea asta ca nu pot sa fac nimic care sa o deranjeze sa o raneasca si apoi e copilul care nu are nici o vina in toata nebunia ei
puteam diplomat sa o insel de n ori dar nu am facut-o considerandu-ma barbatul unei singure femei iar familia tot ce conteaza in viata
nu stiu cat mai rezist in sresul asta am slabit in ultimele doua luni peste 15 kg de nu mai imi sunt bune hainele stau pe mine ca pe umeras eu fiind totusi un tip robust
sper cu ajutorul lui dumnezeu si al vostru sa depasec acest moment
inca ceva eu cred ca el vrea doar sa aiba o relatie sexuala pasagera si nu una sentimentala cu ea am un sentiment asa nu stiu de ce maine o sa scriu mai mult ca acum trebuie sa culc copilul ca ea doarme deja
si mi-am permis luxul de a sta la calc 10 minute
iti multumesc pentru sfaturi si iti doresc noapte buna
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 August 2008 la 23:51

Sincer iti spun ca nu meriti nimic din ce iti face sotia ta, probabil se simte prea sigura pe ea, mai bine zis pe tine, si stie ca orice ar face tu ii vei accepta pentru ca o iubesti, acesta nu este un lucru nicidecum rau, dar nu trebuie sa o lasi sa se foloseasca de punctele tale slabe, pentru ca ea asta face, probabil se simtea vinovata fata de tine si de asta ti-a marturisit ca s-a indragostit de acel barbat, parerea mea este ca sotia ta trebuie trezita la relaitate intr-un fel...trebuie sa nu ii mai faci toate mofturile, sa nu ii mai suporti toate capriciile si toanele, sa ii arati ca greseste cumva, sa o faci sa simta ca poate sa piarda ceea ce are, sa ii zdruncini putin lumea asta pe care se simte atat de sigura, sa vada ca se poate si altfel.
Tu nu trebuie sa te lasi calcat in picioare de teama ca o vei pierde, pentru ca daca va fi sa se intample se va intampla oricum, si nu o vei putea oprii, si in plus atitudinea ta o va face sa creada ca i se cuvine totul de-a gata si nu e asa. Supara-te cand tipa la tine, nu mai vorbii cu ea, fa ceva sa vada ca greseste pentru ca daca tu te vei purta frumos cand ea se va purta urat cu tine, inseamna ca ii dai dreptate intr-un fel sau altul...ori nu cred ca e cazul...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 29 August 2008 la 19:48

Iart-o, las-o, uit-o! Pacat ca unii dau cu piciorul la vaita, dar exista astfel de oameni. Va suferi copilul enorm, vei suferi si tu, dar va suferi si ea intr-o buna zi.
Daca poti, primeste-o inapoi in sufletul tau insa asta nu se prea poate. Arunca-i amintirea la gunoi si paseste inainte.
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 30 August 2008 la 17:08

situatia nu e chiar asa de grava, inca nu m-a inselat, sa o las nu pot pentru ca o iubesc, sa o iert nu am pentru ce ca nu m-a inselat sper ca lucrurile sa se indrepte eu inca mai sper
mai sper
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 30 August 2008 la 17:22

erikamih, te rog sa imi raspunzi la cateva intrebari daca ai timp poate poate ma lamuresc cumva
1 daca nu ma mai iubea deloc si nu avea incredere in mine oare nu ma insela fara sa_mi spuna totusi are 27 de ani e casatorita de 6 deci stie cu ce se mananca o relatie?
2 comportamentul ei oare nu tradeaza neincrederea pe care o are fata de omul de care zice ca e indragostita?
3 daca nu ma mai iubeste de ce nu e de acord sa ne separam temporar sau cel putin sa nu mai dormim inpreuna?
4 cat va cantari situatia copilului in luarea deciziei (pe care nimeni nu o sa mi-l ia mai bine mor ) si ea stie acest lucru
5in lista de apeluri nu apare numarul lui decat de 2 sau 3 ori si atunci apeluri scurte(am factura detaliata a convorbirilor efectuate de pe numarul ei pentru ca telefonul ei e pe numele meu) dar sunt o gramada de mesaje in ceasta situatie crezi ca e indragostita derutata sau se joaca atat cu mine cat si cu el?
astept cu nerabdare raspunsurile tala sa ma mai luminez putin
bey bey
Marutz Avatarul lui Marutz
Citeaza Raspunde

Postat de Marutz pe 31 August 2008 la 03:38

nu e ala de vina....e ea....cum a putut sa faca una k asta cand avea langa ea un barbat si un copil....poate nu-i destul de matura incat sa inteleaga ca familia nu e ca o relatie de copii de 16 ani...parerea mea
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 31 August 2008 la 07:30

perfect de acord, eu nu-i dau lui vina pentru ca daca ea era constienta de statutul ei si de situatie nu se preta la joc refuza avansurile lui si nuse lasa hartuita , dar poate ca a luat-o ca pe o provocare
dann22 Avatarul lui dann22
Citeaza Raspunde

Postat de dann22 pe 31 August 2008 la 11:28

Doamne fereste! Cum sa'ti zica o femeie ca s'a indragostit de altcineva si tu sa stai calm sa accepti una ca asta... Daca eram in locul tau avea bagajele facute si scoase la usa.
bucurestiparis Avatarul lui bucurestiparis
Citeaza Raspunde

Postat de bucurestiparis pe 31 August 2008 la 14:49

Buna! Parerea mea este ca nu prea are preocupari....in afara de serviciu ce mai face?
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 31 August 2008 la 16:03

bucura-te ca nu esti in locul meu, ca viteji am mai vazut
daca iubesti accepti si cenu te-ai gandit vreodata ca vei accepta
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 31 August 2008 la 16:04

nu are alte preocupari in general ma cam ocup eu de toate
rahij Avatarul lui rahij
Citeaza Raspunde

Postat de rahij pe 31 August 2008 la 16:05

salut esti plecata de nu dai un semn de viata ? astept raspunsul la intrebarile mele
koborlo Avatarul lui koborlo
Citeaza Raspunde

Postat de koborlo pe 31 August 2008 la 17:42

ma rahij!
inteleg perfect cand zici n-am vrea sa fim in locul tau. inteleg zic, ptr. ca am fost. nu o sa-ti impartasesc povestea mea (nu am voie sa-ti dau nici idei, nici sa judec pe nimeni).
se naste o alta polemica mai genearala insa ptr. restul, anume: ce credeti, cum ati defini fidelitatea? in fond .. e o norma impusa doar de noi, de societate! unii vezi pot trai bine merci si in asa-zise "relatii libere" .. viata sexuala care unde cum apuca.. atunci ce ne vaitam atata? sunt multe lucruri peste care putem trece, totul depinde insa de om. si gandul asta as vrea sa subliniez! DEPINDE DE OM!
sunt curios daca se pronunta cineva: poate fi un act descris ca si infidelitate morala? fara nici o implicare sexuala? si care ar fi raspunsul adica calea de urmat intr-o astfel de situatie?

Cu respect
KoborLo

ps: de altfel ma situez in tabara celor care zic.. nu cred sa meriti ceea ce ti se-tampla.. deznodamantul insa.. nu stiu.. doamne ajuta
koborlo Avatarul lui koborlo
Citeaza Raspunde

Postat de koborlo pe 31 August 2008 la 17:59

am uitat ceva.
in timp ce tu iti scrii blogul zi de zi, ne relatezi ceas cu ceas evolutia .. iar erika iti face psiho-comentariile (si chiar reusite pe alocuri) sau prognozele ei.. hhmm.. ;) nu stiu.. iti da idei ;)
ce ar fi sa facem daca nu analiza.. macar un "pofile" ptr erikamih :D
cine e ea.. ? de unde toata stiinta si grija asta a ei? ;)
rahij.. eu zic sa acorzi clipe de atentie (dar nu in sensul in care faceai pan'acuma) si ei ;)

Fiti buni,
K
ps: poate mi-as permite sa ma pronunt mai transant.. dar nah.. rog si pe ceilalti, nu pierdeti din vedere copilul!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info