De la: angel_demon10, la data 2008-12-11 16:50:10De la: micot, la data 2008-12-11 16:12:41Salutare, fetelor va multumesc mult pentru sfaturi, sunteti minunate cat despre d-ul Virtloop...imi cer scuze ca nu toti suntem asa de "macho", vizitam doar sala de forta, prafurile aferente, magazinele cu haine cool si folosim doar aceste elemente pentru a aborda o fata. Oricum nu iau in seama critica ta, daca 3 din 4 persoane mi-au fost alaturi si mi-au dat un sfat consider ca sunt foarte castigat.
Sa revin, am omis sa va spun cate ceva despre mine: am 22 de ani dar lucrez de 3 ani in resurse umane (faculta in paralel), acum ocup un post de conducere, imi place sa socializez, ma descurc destul de bine in situatii de stres sau la "scena deschisa" (ma refer la interviuri, declarati etc) carisma e ok, dar in fata unei fete pe care o plac ma cam pierd, poate din cauza ca vad "femeia", in general ca fiind ceva ce necesita atentie si mult respect. Imi place sa lucrez sub stres si sa respect deadline-uri.Sunt rac, ma supar repede, imi trece repede dar nu uit... Imi place sa ajut pe cei din jur si recunosc imi place sa ii stiu putin datori. Nu sunt in pas cu moda adica haine cat mai simple, (camasa de obicei, fara cravata, sacou si blugi). Nu stiu ce sa va mai zic pentru a va face o idee cat de cat.
Greenie are dreptate, toate fetele care au raspuns au dreptate, imi place de acesta fata si chiar ma deranjeaza sa fiu singur, de aceea d-ule Virtloop adun cat mai multe informatii pentru ca vreau sa merg cat de cat la sigur si sa nu fac vreo greseala.
Revin, inainte de un examen important pentru ea, am mers la ea chiar inainte sa plece si i-am oferit moneda mea norocoasa, am spus doar vreo 3-4 cuvinte si am plecat...a ramas surprinsa, mi-a scris mesaj....era de bine. De mos :) ne-am adunat toti (grupul de 6 prieteni) am ras, am baut si la un moment dat i-am oferit o cutie cu ciocolata (forma de inimioara...) la fel a fost foarte surprinsa. Am fost la o petrecere impreuna si am dansat....de tot felul, la un dans mai lent i-am "prezentat" intentiile mele (nu sub forma disperata sau altceva...) raspunsul ei nu a venit repede, am dansat in continuare, si printre micile glume si zambete mi-a spus ca o deranjeaza distanta (este la Sibiu la liceu si eu in Medias). Nu am mai zis nimik de atunci si vineri ne vom vedea din nou... ma gandesc ca mingea este la ea in teren ....sau ar trebuie insistat inca putin?.
fetelor astept..... o zi buna tuturor!
eu cred ca esti pe drumul cel bun, mai uuuusurel un pic cu cadourile (parerea mea), e bine sa o faci sa te placa pe tine si nu ce-i oferi![]()
pe de alta parte sa nu incepi sa-ti faci planuri despre o relatie, cam cum ati putea s-o derulati la distanta asa. da-i de inteles ca-ti place sa petreci timpul cu ea si ca daca e ceva sa fie intre voi o sa vina de la sine.
spun astea din urmatorul motiv: daca prin cadourile acelea dragutza ai reusit sa o mai dezgheti in privinta ta, atunci ca sa nu se simta "obligata" te poti relaxa in privinta desfasurarii unei potentiale relatii intre voi doi.
incet si sigur! intra pe sub pielea ei si vezi de acolo ce se va mai intampla. iar daca esti asa cum zici, ca respecti si tratezi frumos o femeie... FA-O! pe deplin si lasa orgoliile deoparte!
succes!!!![]()
eu sunt de acord cu ingeras , dar as mai adauga ca poate o intimidezi ( la asta nu te-ai gandit ?) semn bun e ca nu te-a refuzat n-a spus un nu clar , asa ca poti incerca succes

si daca nu spuneai ca esti scorpion tot te-as fi ghicit , sa stii ca uneori e bine sa intrebi directia chiar daca ai o harta , niciodata nu stii unde gasesti o scurtatura sau un drum in care poti rezolva mai multe si ajungi cu bine la destinatie , orgoliul in exces se numeste prostie parerea mea
si bla bla, sincer nu imi mai amintesc ce a zis....m-am urcat in masina si am plecat. Poate a fost o decizie gresita, dar e a mea si macar am aflat ce mi-am dorit, mergem inainte! wtf. De revelion ne-am facut planuri toti 6, mergem in Fagarasi. Ma gandesc ce sa fac?, parerea mea ar fi sa merg, sa ma comport ca si cum nimik nu s-ar fi intamplat, si foarte subtil sa o evit. Ce naiba, nu pot sa fac pe ranitul si sa merg altundeva, nu cred ca o va induiosa, nu ma lasa constiinta sa fiu chiar asa de fraier.
Femeile nu nevoie numai de dragoste, mai ales intr-un mariaj...
, nu numai de dragoste neexprimata , sau aruncata 10 minute inainte de .... si cam atat
foarte tare!!! buna ideea dar nu ma caracterizeaza, am mai avut ocazii dar nu m-a lasat constiinta. Poate ar trebui sa devin putin mai "porc" .... unor fete le plac baietii rai.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro