Iubire nebuna
Pagina 9 din 15

Toate forumurile » Femei » iubire nebuna » Pagina 9 din 15

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 11 Decembrie 2008 la 23:39

De la: angel_demon10, la data 2008-12-11 16:50:10
De la: micot, la data 2008-12-11 16:12:41Salutare, fetelor va multumesc mult pentru sfaturi, sunteti minunate cat despre d-ul Virtloop...imi cer scuze ca nu toti suntem asa de "macho", vizitam doar sala de forta, prafurile aferente, magazinele cu haine cool si folosim doar aceste elemente pentru a aborda o fata. Oricum nu iau in seama critica ta, daca 3 din 4 persoane mi-au fost alaturi si mi-au dat un sfat consider ca sunt foarte castigat.
Sa revin, am omis sa va spun cate ceva despre mine: am 22 de ani dar lucrez de 3 ani in resurse umane (faculta in paralel), acum ocup un post de conducere, imi place sa socializez, ma descurc destul de bine in situatii de stres sau la "scena deschisa" (ma refer la interviuri, declarati etc) carisma e ok, dar in fata unei fete pe care o plac ma cam pierd, poate din cauza ca vad "femeia", in general ca fiind ceva ce necesita atentie si mult respect. Imi place sa lucrez sub stres si sa respect deadline-uri.Sunt rac, ma supar repede, imi trece repede dar nu uit... Imi place sa ajut pe cei din jur si recunosc imi place sa ii stiu putin datori. Nu sunt in pas cu moda adica haine cat mai simple, (camasa de obicei, fara cravata, sacou si blugi). Nu stiu ce sa va mai zic pentru a va face o idee cat de cat.
Greenie are dreptate, toate fetele care au raspuns au dreptate, imi place de acesta fata si chiar ma deranjeaza sa fiu singur, de aceea d-ule Virtloop adun cat mai multe informatii pentru ca vreau sa merg cat de cat la sigur si sa nu fac vreo greseala.
Revin, inainte de un examen important pentru ea, am mers la ea chiar inainte sa plece si i-am oferit moneda mea norocoasa, am spus doar vreo 3-4 cuvinte si am plecat...a ramas surprinsa, mi-a scris mesaj....era de bine. De mos :) ne-am adunat toti (grupul de 6 prieteni) am ras, am baut si la un moment dat i-am oferit o cutie cu ciocolata (forma de inimioara...) la fel a fost foarte surprinsa. Am fost la o petrecere impreuna si am dansat....de tot felul, la un dans mai lent i-am "prezentat" intentiile mele (nu sub forma disperata sau altceva...) raspunsul ei nu a venit repede, am dansat in continuare, si printre micile glume si zambete mi-a spus ca o deranjeaza distanta (este la Sibiu la liceu si eu in Medias). Nu am mai zis nimik de atunci si vineri ne vom vedea din nou... ma gandesc ca mingea este la ea in teren ....sau ar trebuie insistat inca putin?.
fetelor astept..... o zi buna tuturor!

eu cred ca esti pe drumul cel bun, mai uuuusurel un pic cu cadourile (parerea mea), e bine sa o faci sa te placa pe tine si nu ce-i oferi
pe de alta parte sa nu incepi sa-ti faci planuri despre o relatie, cam cum ati putea s-o derulati la distanta asa. da-i de inteles ca-ti place sa petreci timpul cu ea si ca daca e ceva sa fie intre voi o sa vina de la sine.
spun astea din urmatorul motiv: daca prin cadourile acelea dragutza ai reusit sa o mai dezgheti in privinta ta, atunci ca sa nu se simta "obligata" te poti relaxa in privinta desfasurarii unei potentiale relatii intre voi doi.

incet si sigur! intra pe sub pielea ei si vezi de acolo ce se va mai intampla. iar daca esti asa cum zici, ca respecti si tratezi frumos o femeie... FA-O! pe deplin si lasa orgoliile deoparte!

succes!!!

eu sunt de acord cu ingeras , dar as mai adauga ca poate o intimidezi ( la asta nu te-ai gandit ?) semn bun e ca nu te-a refuzat n-a spus un nu clar , asa ca poti incerca succes
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 11 Decembrie 2008 la 23:43

De la: VirtLoop, la data 2008-12-11 18:19:35Micot, sa stii ca nu sunt deloc "macho", nu m-am considerat niciodata, si crede-ma ca nu am "agatat" niciodata, toate fostele prietene ale mele le-am cunoscut prin intermediul prietenilor comuni. Si daca am avut batai de cap cu unele tipe nu am cerut niciodata sfatul nimanui cum sa le abordez ... si nu m-am plans niciodata, am considerat ca tine de demnitatea mea ... deeh, sunt Scorpion...

Despre sala, nu am mai fost de 2 ani, si am 24 de ani, reviste mondene nu am citit niciodata, iar despre parfumuri si haine la moda, chiar nu ma intereseaza, port ce imi place si in ce ma simt bine, si nu, nu am abordat si nu m-am facut placut cu ce am pe mine, sau cum arat, m-am facut placut doar prin felul meu de a fi si modul de a gandi ... dupa caracterizarea pe care mi-ai facut-o se pare ca nu ai inteles nimic din ce am spus ... si se pare ca si gabi8ma imi demonstreaza la fel ... ideea era: nu o mai lungi cu iesirile in grup, trebuia sa o suni si sa ii spui ca trebuie sa te intalnesti doar tu cu ea, pentru ca esti foarte interesat de ea ... bineinteles intr-un mod mai dur

Am trecut si eu prin aceiasi chestie si asta a fost rezolvarea mea ... si guess what ... tipa abia astepta sa o sun si sa ne intalnim doar noi 2 la o cafea ... asta mi se pare singurul moment in care chiar poti aborda o tipa, sa comunici cu ea, sa o cunosti sau sa te cunoasca mai bine, nu in cluburi unde muzica si basul duduie de iti misca plamanii si ca sa comunici trebuie sa tipi... ok am inteles ca te pierzi in fata unei femei, dar chiar crezi ca e bine sa ii arati? ce naiba, ai 22 de ani si ea are 17, parca, cate crezi ca stie? daca tot nu te simti sigur pe tine, macar da impresia ... si nu cu cadouri. Si inca o chestie grestita pe care ai facut-o, prietenii sunt buni ca sa cunosti pe cineva, dar intalnirile cu ei si cu tipa respectiva nu ajuta cu nimic pentru ca nu vorbesti suficient de mult cu ea ...

greenie, sincer sa fiu nici mie nu mi-a placut niciodata sa ma grabesc, dar cateodata e bine sa iei masuri mai repede ca altfel incepi sa te gandesti din ce in ce mai mult la ea, si apoi incepi sa te gandesti cum sa o abordezi si la sfarsit ajungi sa ii arati cat de penibil esti ...

So, micot, vrei un sfat, fa odata pasul ala, si daca nu merge, cauta pe alta, care sa nu fie ine la la liceu, e mult mai usor ...

si daca nu spuneai ca esti scorpion tot te-as fi ghicit , sa stii ca uneori e bine sa intrebi directia chiar daca ai o harta , niciodata nu stii unde gasesti o scurtatura sau un drum in care poti rezolva mai multe si ajungi cu bine la destinatie , orgoliul in exces se numeste prostie parerea mea
micot Avatarul lui micot
Citeaza Raspunde

Postat de micot pe 12 Decembrie 2008 la 09:31

Virtloop, nu am vrut sa te jignesc, vorbeam in general. Multumesc pentru sfat, pana in prezent aveam o strategie de genu`: nu dau nici un semn sa vad ce face ea... ai avut dreptate, i-am trimis un mesaj aseara.... m-a sunat imediat, era foarte incantata si a incheiat prin a spune: "ne vedem maine bineinteles :)". Sti tu ce sti :), mersi. Nu imi fac sperante aiurea dar de abia astept sa vad ce se intampla deseara.
Deci, pentru deseara: fara cadouri, fara planuri de viitor, relatie la distanta etc, incerc o invitatie in 2 pentru maine seara, TREBUIE sa fiu eu insumi, relaxat (ya right..), comunic mult cu ea, inarmat cu simtul umorului, si nu fac o obsesie pentru ea, am uitat ceva? bye
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 12 Decembrie 2008 la 09:38

De la: micot, la data 2008-12-12 09:31:01Virtloop, nu am vrut sa te jignesc, vorbeam in general. Multumesc pentru sfat, pana in prezent aveam o strategie de genu`: nu dau nici un semn sa vad ce face ea... ai avut dreptate, i-am trimis un mesaj aseara.... m-a sunat imediat, era foarte incantata si a incheiat prin a spune: "ne vedem maine bineinteles :)". Sti tu ce sti :), mersi. Nu imi fac sperante aiurea dar de abia astept sa vad ce se intampla deseara.
Deci, pentru deseara: fara cadouri, fara planuri de viitor, relatie la distanta etc, incerc o invitatie in 2 pentru maine seara, TREBUIE sa fiu eu insumi, relaxat (ya right..), comunic mult cu ea, inarmat cu simtul umorului, si nu fac o obsesie pentru ea, am uitat ceva? bye

n-ai uitat nimic. muuuulta bafta!!!
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 12 Decembrie 2008 la 12:21

STII CE MA GANDESC? Vorbeste cu ea sa-si dea naibii demisia de locul de munca, unde se perinda si seful ala de doi bani, si spune-i ca afacerea ta este in extindere si vreti sa lucrati amandoi la ea, sa va ocupati in familie. Roag-o sa fie manager. Dupa cate mi-am dat seama e confuza si instabila. Poate se simte vulnerabila? Inutila? sau sa ma ierte Dumnezeu...

Anunt-o ca si tu te-ai amorezat de cineva...poate asa se socheaza si isi da seama ca te-a ranit!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Decembrie 2008 la 13:14

nush cat sunt la subiect aici,dar sfatuiesc toti barbatii care au copii sa isi faca test de paternitate,vad din ce in ce mai multe cazuri cand fem inseala si barbatul afla de copii dupa ani de zile,facti-va test de paternitate de la nastere macar sa stiti ce cresteti acasa...:))..nu de alta dar sa nu aveti surprize:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Decembrie 2008 la 14:57

De la: dasca777, la data 2008-12-12 13:14:55nush cat sunt la subiect aici,dar sfatuiesc toti barbatii care au copii sa isi faca test de paternitate,vad din ce in ce mai multe cazuri cand fem inseala si barbatul afla de copii dupa ani de zile,facti-va test de paternitate de la nastere macar sa stiti ce cresteti acasa...:))..nu de alta dar sa nu aveti surprize:))

=)))))

ti'am zis de glumele tale! sunt frumos alese si f greu disecate!!

zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 12 Decembrie 2008 la 22:56

"si daca nu spuneai ca esti scorpion tot te-as fi ghicit , sa stii ca uneori e bine sa intrebi directia chiar daca ai o harta , niciodata nu stii unde gasesti o scurtatura sau un drum in care poti rezolva mai multe si ajungi cu bine la destinatie , orgoliul in exces se numeste prostie parerea mea"

haha :) ... da poate sunt orgolios, dar nu prost, asta iti garantez ... pur si simplu nu mi-a placut sa arat ca sunt slab, ca am puncte slabe, si nu mi-a placut ca lumea din jur sa ma cunoasca foarte bine, pentru ca indiferent cat de prieteni sunt la un moment dat se pot folosi de slabiciunile tale, asta e principiul meu de viata, si pana acum m-a ajutat foarte mult. Si ca sa fiu si modest, toate deciziile pe care le-am luat singur, au fost bune ... atat pe plan profesional cat si sentimental ...

si ca sa incerc sa nu mai fiu dur, sau nesuferit, cum cred ca si-au facut unii o parere despre mine ... good luck micot ... si chiar daca merge prost, consider-o ca pe o experienta ...
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 12 Decembrie 2008 la 23:04

m-ai inteles gresit , nu am spus ca esti prost , am spus ca in unele momente cand urla orgoliul si acopera tot devine prostie

daca nu ai puncte slabe nu esti om , slabiciunea si puterea unei persoane sta in inima si cuvintele care o insotesc
micot Avatarul lui micot
Citeaza Raspunde

Postat de micot pe 13 Decembrie 2008 la 11:06

Buna dimineata, sincer nu as fi dat atentie unui forum si nu credeam ca "o echipa" de oameni straini sa iti dea sfaturi si sa fie alaturi de tine cu un interes de 10 mai mare decat prietenii apropiati.Ce sa va zic.... in primul rand Virtloop trebuie sa recunosc ca "din nou" ai avut dreptate. Am iesit aseara toti 6, ei m-au invitat, ne-am distrat de minune si am incercat sa pastrez cat de cat distanta, ghici ce, dupa 2-3 pahare de vin am inceput sa dansam, a fost super. Am plecat toti acasa si pe drum am sunat-o si m-am intors la ea....nu stiu de ce...(pot sa dau vina pe vin? ) doream sa o invit azi in oras, doar noi 2, mi-a zis asa direct ca nu doreste o relatie, daca e sa fie oricum ma va insela... si bla bla, sincer nu imi mai amintesc ce a zis....m-am urcat in masina si am plecat. Poate a fost o decizie gresita, dar e a mea si macar am aflat ce mi-am dorit, mergem inainte! wtf. De revelion ne-am facut planuri toti 6, mergem in Fagarasi. Ma gandesc ce sa fac?, parerea mea ar fi sa merg, sa ma comport ca si cum nimik nu s-ar fi intamplat, si foarte subtil sa o evit. Ce naiba, nu pot sa fac pe ranitul si sa merg altundeva, nu cred ca o va induiosa, nu ma lasa constiinta sa fiu chiar asa de fraier.
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 13 Decembrie 2008 la 11:59

La un moment dat am pierdut pe cineva pentru ca de odata relatia a devenit una la distanta, asa ca nu pot fi de acord cu astfel de relatii... cat despre refuz, eee ... se mai intampla, si daca ti-a recunoscut ca te-ar fi inselat, cu atat mai bine, ar trebui sa realizezi ca nu e pentru tine si sa uiti ce s-a intamplat ... esti tanar, trebuie sa fie cineva si pentru tine ...

Si, nu mai fi asa sensibil ... ce nu te omoara te face mai puternic ... consider-o ca pe o experienta de viata ... dezamagirile, suferintele, criticile, refuzurile, grijile fac parte din viata noastra, iar daca plecam capul la fiecare problema pe care o avem, la un moment dat vom claca ...

Cat despre revelion, stii ce as face eu? m-as duce, doar cu gandul ca vreau sa ma distrez, iar adevarata distractie ar fi ea, sau mai bine zis o partida de sex cu ea ... dar asta as face eu ...

Pana la urma tu trebuie sa decizi, unde ti-ar fi mai bine, nici din ambitie nu e bine sa te duci ... "Ce naiba, nu pot sa fac pe ranitul si sa merg altundeva, nu cred ca o va induiosa, nu ma lasa constiinta sa fiu chiar asa de fraier", sincer asta e dovada clara ca esti indragostit de ea si ca iti pasa ce gandeste despre tine ...

Eu zic sa cauti o alta petrecere unde ai avea ocazia sa cunosti pe altcineva ... iar daca totusi petrecerea cu prietenii tai ramane singura varianta, fa tot posibilul sa te distrezi ... cu sau fara ea ... in orice caz, nu-ti face prea multe planuri, ca mai e pana la revelion, si in nici un caz nu te gandi cum sa te porti cu ea, ideea e sa nu fi distant, arata-i ca iti este indiferent daca esti cu ea sau nu ... fi natural ...femeile isi dau seama cand un barbat vrea sa para mai mult decat este.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Decembrie 2008 la 20:03

De la: Greenie, la data 2008-12-12 14:57:56
De la: dasca777, la data 2008-12-12 13:14:55nush cat sunt la subiect aici,dar sfatuiesc toti barbatii care au copii sa isi faca test de paternitate,vad din ce in ce mai multe cazuri cand fem inseala si barbatul afla de copii dupa ani de zile,facti-va test de paternitate de la nastere macar sa stiti ce cresteti acasa...:))..nu de alta dar sa nu aveti surprize:))

=)))))

ms greenie...incerc...lumea ma iubeste...:))...da ...sigur:P
valyi2002 Avatarul lui valyi2002
Citeaza Raspunde

Postat de valyi2002 pe 13 Decembrie 2008 la 23:32

Femeile nu nevoie numai de dragoste, mai ales intr-un mariaj...
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 13 Decembrie 2008 la 23:43

micot , tu esti sigur de ce vrei ? e bine ca e directa , te-a refuzat elegant , aici zic eu ai 2 posibilitati , sa mergi cu gasca ta la rev sa te distrezi cu ea ( one night stand ) ma rog cat se poate , dar sa o faci intr-o maniera in care sa iti ramana tie status qvo , sau sa mergi cu o alta fata tot cu gasca ta si in loc de 6 veti fi 7 , eu de ex as alege a doua varianta , dar sa stii ca sunt de acord cu tine , nici eu n-as schimba planurile de rev din mandrie , orice alegi succes , si fericire maxima in tot corpul
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 13 Decembrie 2008 la 23:45

De la: valyi2002, la data 2008-12-13 23:32:19 Femeile nu nevoie numai de dragoste, mai ales intr-un mariaj...

ai dreptate au nevoie si de dovezi de dragoste , nu numai de dragoste neexprimata , sau aruncata 10 minute inainte de .... si cam atat
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 13 Decembrie 2008 la 23:46

De la: dasca777, la data 2008-12-13 20:03:25

=)))))

noi te iubim mai , ca mai scrii niste subiecte de pus nod in gat pt unii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Decembrie 2008 la 00:48

De la: gabi8ma, la data 2008-12-13 23:46:46
De la: dasca777, la data 2008-12-13 20:03:25

=)))))

noi te iubim mai , ca mai scrii niste subiecte de pus nod in gat pt unii

singurul lucru la care nu tre sa ma chinui,,,,sa spun tampenii si sa mai " intep " lumea,,,imi place
DNP Avatarul lui DNP
Citeaza Raspunde

Postat de DNP pe 14 Decembrie 2008 la 12:22

Io una sunt de acord, cu conditia sa pot si eu cumva verifica daca al meu n-a plodit si prin alte asternuturi :) Cand imi dai solutia, ma reped in pas gimnastic la testul de paternitate, sa-l degrevez pe omul meu de stres :):)

PS Da, stiu, o sa-mi zici ca daca are alti copii nu-i cresc eu. tough luck!:) Pai daca e vorba de siguranta, vreau si eu
DNP Avatarul lui DNP
Citeaza Raspunde

Postat de DNP pe 14 Decembrie 2008 la 12:33

De la: DNP, la data 2008-12-14 12:22:32

Io una sunt de acord, cu conditia sa pot si eu cumva verifica daca al meu n-a plodit si prin alte asternuturi :)

Edit: si asta doar din pura solidaritate masculina:), ca cine stie, poate a picat altul de fraier si-i creste lui plozii :):)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Decembrie 2008 la 20:21

De la: micot, la data 2008-12-13 11:06:14Buna dimineata, sincer nu as fi dat atentie unui forum si nu credeam ca "o echipa" de oameni straini sa iti dea sfaturi si sa fie alaturi de tine cu un interes de 10 mai mare decat prietenii apropiati.Ce sa va zic.... in primul rand Virtloop trebuie sa recunosc ca "din nou" ai avut dreptate. Am iesit aseara toti 6, ei m-au invitat, ne-am distrat de minune si am incercat sa pastrez cat de cat distanta, ghici ce, dupa 2-3 pahare de vin am inceput sa dansam, a fost super. Am plecat toti acasa si pe drum am sunat-o si m-am intors la ea....nu stiu de ce...(pot sa dau vina pe vin? ) doream sa o invit azi in oras, doar noi 2, mi-a zis asa direct ca nu doreste o relatie, daca e sa fie oricum ma va insela... si bla bla, sincer nu imi mai amintesc ce a zis....m-am urcat in masina si am plecat. Poate a fost o decizie gresita, dar e a mea si macar am aflat ce mi-am dorit, mergem inainte! wtf. De revelion ne-am facut planuri toti 6, mergem in Fagarasi. Ma gandesc ce sa fac?, parerea mea ar fi sa merg, sa ma comport ca si cum nimik nu s-ar fi intamplat, si foarte subtil sa o evit. Ce naiba, nu pot sa fac pe ranitul si sa merg altundeva, nu cred ca o va induiosa, nu ma lasa constiinta sa fiu chiar asa de fraier.

in vacanta,imbat-o,si violeaz-o,filmeaz-o si zii ca dc nu face sex oral 45 min si 37 de sec o pui pe net sa o vada masa si tatsu...sa o omoare...si sa o incinereze pe "curba"...incearca poate merge ...cine stie:P
micot Avatarul lui micot
Citeaza Raspunde

Postat de micot pe 14 Decembrie 2008 la 21:10

foarte tare!!! buna ideea dar nu ma caracterizeaza, am mai avut ocazii dar nu m-a lasat constiinta. Poate ar trebui sa devin putin mai "porc" .... unor fete le plac baietii rai.
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 14 Decembrie 2008 la 22:00

asa-i ca glumesti ? cum zicea dasca la monetul de fata are creierul pe ciclu , deci idei pe masura
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Decembrie 2008 la 22:12

De la: micot, la data 2008-12-14 21:10:36 foarte tare!!! buna ideea dar nu ma caracterizeaza, am mai avut ocazii dar nu m-a lasat constiinta. Poate ar trebui sa devin putin mai "porc" .... unor fete le plac baietii rai.

fii "porc"...fii rau,fem le place asta,putina violenta nu strica,daca e pe ciclu,si e nervoasa,da-i 2 palme sa se trezeasca la realitate,u esti barbatul ...daca te refuza intreab-o politicos :crezi ca ala o are mai mare ,c.rva dracului?...sau crezi ca a tipului ala are gust de mai bun?..sigur o sa se razgandeasca si o sa iti sp te iubesc...hai ne ftem
parisx Avatarul lui parisx
Citeaza Raspunde

Postat de parisx pe 15 Decembrie 2008 la 08:46

Mai, la c....e tine faza, la fete (gen sora prietenului tau), nu tine.
Dar tu dasca nu respecti pe nimeni, nici macar pe tine , pentru ca umbli cu toate jegoasele.
O sa ai de suferit tine minte, daca nu te potolesti , o sa vezi cu ce pramatie de nevasta o sa te alegi.

Hai ca ajunge pe ziua de azi.

Bye!

fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 15 Decembrie 2008 la 09:25

De la: dasca777, la data 2008-12-14 20:21:42
De la: micot, la data 2008-12-13 11:06:14Buna dimineata, sincer nu as fi dat atentie unui forum si nu credeam ca "o echipa" de oameni straini sa iti dea sfaturi si sa fie alaturi de tine cu un interes de 10 mai mare decat prietenii apropiati.Ce sa va zic.... in primul rand Virtloop trebuie sa recunosc ca "din nou" ai avut dreptate. Am iesit aseara toti 6, ei m-au invitat, ne-am distrat de minune si am incercat sa pastrez cat de cat distanta, ghici ce, dupa 2-3 pahare de vin am inceput sa dansam, a fost super. Am plecat toti acasa si pe drum am sunat-o si m-am intors la ea....nu stiu de ce...(pot sa dau vina pe vin? ) doream sa o invit azi in oras, doar noi 2, mi-a zis asa direct ca nu doreste o relatie, daca e sa fie oricum ma va insela... si bla bla, sincer nu imi mai amintesc ce a zis....m-am urcat in masina si am plecat. Poate a fost o decizie gresita, dar e a mea si macar am aflat ce mi-am dorit, mergem inainte! wtf. De revelion ne-am facut planuri toti 6, mergem in Fagarasi. Ma gandesc ce sa fac?, parerea mea ar fi sa merg, sa ma comport ca si cum nimik nu s-ar fi intamplat, si foarte subtil sa o evit. Ce naiba, nu pot sa fac pe ranitul si sa merg altundeva, nu cred ca o va induiosa, nu ma lasa constiinta sa fiu chiar asa de fraier.

in vacanta,imbat-o,si violeaz-o,filmeaz-o si zii ca dc nu face sex oral 45 min si 37 de sec o pui pe net sa o vada masa si tatsu...sa o omoare...si sa o incinereze pe "curba"...incearca poate merge ...cine stie:P

bai, dasca, ma omori cu replicile astea!!! iar ai baut!!!
esti scorpion sau sagetator?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Decembrie 2008 la 13:24

De la: angel_demon10, la data 2008-12-15 09:25:15
De la: dasca777, la data 2008-12-14 20:21:42

bai, dasca, ma omori cu replicile astea!!! iar ai baut!!!
esti scorpion sau sagetator?

sunt fecioara...mica,inocenta,pura,casta,iubitoare...iar o iau razna:P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Decembrie 2008 la 13:25

De la: parisx, la data 2008-12-15 08:46:56Mai, la c....e tine faza, la fete (gen sora prietenului tau), nu tine.
Dar tu dasca nu respecti pe nimeni, nici macar pe tine , pentru ca umbli cu toate jegoasele.
O sa ai de suferit tine minte, daca nu te potolesti , o sa vezi cu ce pramatie de nevasta o sa te alegi.

Hai ca ajunge pe ziua de azi.

Bye!

aici ti-am luat-o inainte:P...ma gandesc sa nu ma casatoresc..poate o sa stau asa cu una...sa zicem o fata mai buna...dar fara inel
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Decembrie 2008 la 13:46

sunt fecioara...mica,inocenta,pura,casta,iubitoare...iar o iau razna:P

problema e invers: din cauza ca esti fecioara pura.... ai luat-o razna
nu fi suparat ca ai sa cresti tu mare si nu ai sa mai fii fecioara
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Decembrie 2008 la 14:14

De la: brunetica, la data 2008-12-15 13:46:41sunt fecioara...mica,inocenta,pura,casta,iubitoare...iar o iau razna:P

problema e invers: din cauza ca esti fecioara pura.... ai luat-o razna
nu fi suparat ca ai sa cresti tu mare si nu ai sa mai fii fecioara

o sa ajung ca tine....eiiii....yupii....o sa ma stie toata romania...u esti modelul meu in viata..probabil u nu mai esti fecioara de la 10 ani..:))...esti cumva capricorn? ...de la capra...stii pozitia...cred ca ai inventat-o..:P...imi place sa mai "injectez" lumea pe site:P
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Decembrie 2008 la 14:53

ai grija ce-ti doresti ca risti sa regreti
cat despre "injectat" mai exista si limite
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info