Somnul dupa sex ...
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Sex » Altele » somnul dupa sex ... » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
Mark24project Avatarul lui Mark24project
Citeaza Raspunde

Postat de Mark24project pe 17 August 2008 la 09:42

de ce avem o stare de somnolenta dupa sex ?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 August 2008 la 12:24

Sincer mie dupa o partida de sex imi trebuie o tigara(sunt fumator) dar aceea tigara ,dar dupa ce termin tigara ma simt ca in al 9 cer....dar sincer pe mine unul nu m`a apucat somnul dupa ce avut o partida de sex!Nu stiu voi cei de pe comunitatea yuppy sau nu neaparat
The_Gicone Avatarul lui The_Gicone
Citeaza Raspunde

Postat de The_Gicone pe 7 Septembrie 2008 la 22:16

nu mi s'a intamplat niciodata :)) uneori imi place sa ma plictiseasca fata dupa (nu exagerat d mult)...cel mai sanatos: dushu' rece (eventual impreuna) si un film bun (obligatoriu impreuna)...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Septembrie 2008 la 23:56

Poate c-ai facut o treaba "buna" si, deh, este normal sa fii obosit dupa atata munca (+ cea de peste zi);
caci altfel, doar n-ai nici o sansa sa dormi

Oare de ce?
antiochtiger Avatarul lui antiochtiger
Citeaza Raspunde

Postat de antiochtiger pe 14 Septembrie 2008 la 03:42

Poate pentru ca esti inca copilas si nu intelegi, parerea mea e ca poti sa mergi sa intrebi si pe parinti. Am observat ca de mici copii is curiosi dar nu isi intreaba parintii ... de rusein sau de frica. Insa credema ca parinti tai stiu, pe internet e adevarat ca afli mai multe detali dar de la detali pana la adevaruri .. e cale lunga.
Insa, din cate stiu, starea de somnolenta apare dese ori dupa partida de sex facuta dupa o pauza in viata sexuala[o saptamana, luna...], sau poate asa e organismul (oboseala nu inseamna neaparat nevoia de somn).
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 14 Septembrie 2008 la 09:13

Vlad Ro,poate ca pe tine tocmai tigara te satisface mai mult decat partida de sex?Te-ai gandit la asta?
breathingart Avatarul lui breathingart
Citeaza Raspunde

Postat de breathingart pe 14 Septembrie 2008 la 10:36

starea de somn apare in special la barbati si se datoreaza unui hormon eliberat in organism in timpul sau dupa. atat imi amintesc, am citit cu ceva vreme in urma despre asta
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 14 Septembrie 2008 la 21:26

Starea de somn pare a fi normala si nu este ceva iesit din comun...daca nu se intampla chiar dupa fiecare partida de sex...mai raraut,ca-i mai dragut!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Septembrie 2008 la 15:23

de ce trebuie dezbatuta intrebarea "de ce avem chef de somn dupa sex?"
e doar o placere pe care ti-o asumi dupa momentul pasiunii.. si face foooarte bine..ca stii ca te trezesti langa el/ea (in unele cazuri),
simti ca esti f odihnit si o iei de la capaaat!! :D
si e grozav!
chiar e nev de intrebari absurde cum e asta? sau lumea nu stie cum sa deschida un forum/conversatie?! triiiiiist

just do it! and then tell me about it! ;)
Martre Avatarul lui Martre
Citeaza Raspunde

Postat de Martre pe 22 Septembrie 2008 la 10:41

mec2
Ai dreptate. Barbatii, dupa un sex reusit , plin de multumire interioara, au nevoie de somn. Pentru ca sexul dus pana la paroxism, duce la extenuare , o extenuare destul de placuta. Isi ia partenera in brate, o alinta din nou
si multumit de sine ca sunt amandoi plini de fericire, adorm. Pup
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 23 Septembrie 2008 la 18:36

yessss...s!Breenbear aici ai perfecta dreptate!Chestia cu"isi ia partenera in brate"imi place cel mai mult...
dantriscasu Avatarul lui dantriscasu
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 26 Septembrie 2008 la 02:22

@ mec & breenbear.
ce acord cu voi.
sunt convins ca sexul dus pana la paroxism poate duce la extenuare si implicit poate provoca o stare de somnolentza...
acuma ar mai trebui stabilit cate dintre cei prezentzi aici duc sexul la paroxism shi care fumatul...
s-ar putea ca pe unii fumatul sa-i tzina mai mult decat sexul...
caz in care (logic) nu pot fi atat de extenuatzi...

mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 29 Septembrie 2008 la 19:03

dantriscasu,sotul meu nu este fumator,deci sunt in avantaj...eu,sunt fumatoare insa nu fumez seara.de ce,nu stiu?si culmea nici chiar mie nu-mi vien a fuma,ba chiar imi place sa dorm...(cum spunea breenbear )
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 30 Septembrie 2008 la 19:19

good 4 U, mec2

core2duo Avatarul lui core2duo
Citeaza Raspunde

Postat de core2duo pe 2 Octombrie 2008 la 06:46

Creierul elimina o canitate mai mare de serotonina dupa o partida de sex, care induce starea de multumire si de somn, asta este explicatia, simpla de altfel.
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 2 Octombrie 2008 la 19:33

@ core2duo
din cate am intzeles, serotonina numita shi hormonul fericirii se poate produce chiar shi in cazul consumarii produselor pe baza de cacao (ciocolata in special).
contrar celor spuse de tine mai sus, se pare ca sunt o multzime de persoane carora in cazul in care consuma ciocolata, le dispare starea de somnolentza...

rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 4 Octombrie 2008 la 16:33

Si aia din cauza ca are in componenta zahar si alti indulcitori, sau in cazul ciocolatei dietetice sau pt diabetici inlocuitori. Da eo cred ca nu exista inlocuitor al zaharului, care da energie mai mult decat isi inchipuie cineva. Eo de exemplu imi place foarte mult cafeaua cu un pic mai mult zahar (adik bine indulcita) pt ca in mod normal nu imi place cafeaua. Si dk nu am lapte ... atunci vai si amar ... ma duc si imi iau
Stiu ca ceea ce am scris pare un paradox, dar na ... nu ma pot abtine de la cafea ... foarte greu si foarte rar, doar in cazurile in care nu pot sa-mi fac eo cafeaua mea preferata :D
cas_mihai Avatarul lui cas_mihai
Citeaza Raspunde

Postat de cas_mihai pe 5 Octombrie 2008 la 06:17

unicul raspuns corect
scorpion53 Avatarul lui scorpion53
Citeaza Raspunde

Postat de scorpion53 pe 5 Octombrie 2008 la 07:52

discutie mediocra dar: depinde cu cine faci sex, calitatea actului sexsual etc si dupa aceia sa vorbim de somn. Sant oameni si oameni fiecare cu placerea lui. Cel mai corect cred eu este sa fii tu insuti in acel moment cat mai normal si cat mai tandru , cel mai siret si sa observi ce si-ar dori partenera ta de sex si dupa aceia sa purtam discutii . pupici,
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Octombrie 2008 la 09:33

De la: antiochtiger, la data 2008-09-14 03:42:41Poate pentru ca esti inca copilas si nu intelegi, parerea mea e ca poti sa mergi sa intrebi si pe parinti. Am observat ca de mici copii is curiosi dar nu isi intreaba parintii ... de rusein sau de frica. Insa credema ca parinti tai stiu, pe internet e adevarat ca afli mai multe detali dar de la detali pana la adevaruri .. e cale lunga.
Insa, din cate stiu, starea de somnolenta apare dese ori dupa partida de sex facuta dupa o pauza in viata sexuala[o saptamana, luna...], sau poate asa e organismul (oboseala nu inseamna neaparat nevoia de somn).

neAAAAAH N-ARE LEGATURA CU NICI O PAUZA MIE APROAPE MEREU MI SE FACE SOMN SI..NU IAU PAUZE DE GENU ASTA:))NICI EU NU STIU DA NIIIICI NU MA INTERESEAZA ...TOTU E BINE CAND SE TERMINA CU BINE
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Octombrie 2008 la 15:58

consider ca...dpa orice efort...e nevoie de o stare de...relaxare...
acum...sincer...nu stiu cum se ...manifesta asta...la fiecare individ in parte...
dar...pana la...somnolentza...e ceva cale...
ce sa fie...oare?
plictis...sau...ceva care ...e lipsit de...importantz?
nu cumva...unul din parteneri...are o pb?
e adevart ca...nu pote fi atat e grava...dar...pare...la prima vedere...ceva normal...dupa un efort...
si...de ce sa nu recunoastem ca...si...sexul...uneori...e un efort?
e rusinos sa ...recunoastem asta?
Charger69 Avatarul lui Charger69
Citeaza Raspunde

Postat de Charger69 pe 5 Octombrie 2008 la 22:35

Inteleg ce vrei sa spui, insa serotonina este un hormon care poate fi stimulat de mai multi factori, unul dintre acestia fiind si ciocolata doar ca aceasta spre diferenta de celelalte blocheaza starea de somnolenta, insa atunci cand bagi o partida de sex se elibereaza serotonina iar spre diferenta de ciocolata acest stimul nu are rol in blocarea somnolentei. Depinde ce stimul activeaza serotonina!! Mai se elibereaza si dopamina, iar acestea cand se elibereaza in cantitati mari datorita actului sexual automat o sa ti se induca o stare de bine, de relaxare care in cele din urma duc la somnolenta. Simplu.
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 6 Octombrie 2008 la 16:19

Dopamina o fi ea eliberata in cantitati mari datorita actului sexual da mai nou si metamfetamina elibereaza de 10 ori cantitatea aceea ... ciudat nu? D'aia se spune ca sexul e cel mai tare drog ... se pare ca si drogu' asta a fost devansat :))
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 6 Octombrie 2008 la 18:14

@ rieddell
man, tu daca shtii, mai bine nu le mai spune shi altora...
la cat de conshtiincioshi sunt militzienii noshtri (shi la cat de mare e dorintza lor de a fi cu un pas inaintea europei) ne mai pomenim ca o sa traga concluzia ca sexul e un drog cu inalt grad de risc shi il mai scot dreaq in ilegalitate.
caz in care am avea cu totzii de pierdut...

@scorpion53
absolut de acord.
am observat shi eu, cu catziva ani in urma, ca fiecare dintre aceshti oameni are placerile lui.
iarashi, am ajuns shi eu la concluzia ca ideal e sa fii cat mai tandru. nu shtiu sigur cat de potrivit e sa fii shiret, insa s-ar putea ca (asha cum ne-ai obishnuit) sa ai dreptate shi aici. probabil te refereai la faptul ca in acele momente, daca esti cu capul pe umeri, potzi observa shi cele mai launtrice reactzii ale persoanei iubite.
totushi, ma chinuie o intrebare la care nu am reushit sa dau nici un raspuns... daca ne gandim ca avem de-a face cu tot felul de oameni fiecare dintre ei avand placerea lui shi daca presupunand ca unul dintre aceshtia e suficient de tandru, oare cum am reushi sa-l convingem ca in plus sa fie shi shiret shi sa urmareasca toate reactziile, dupa ce tocmai a consumat o partida de dragoste cu gonflabila din dotare???

tecontrazic Avatarul lui tecontrazic
Citeaza Raspunde

Postat de tecontrazic pe 13 Octombrie 2008 la 17:33

lumea doarme. concluzia e ca.......
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 15 Octombrie 2008 la 00:10

nu prea stiu ce sa cred....seara inainte de culcare facem sex sa dormim...dar dimineata sa ne trezim iar facem miscare...si nu ni se face somn...nici mie nici lui...asa ca
scorpion53 Avatarul lui scorpion53
Citeaza Raspunde

Postat de scorpion53 pe 16 Octombrie 2008 la 07:34

da aveti dreptate toti.De ce sa discutam atat pe seama asta , mai pune-ti si voi o alta tema de discutii. Daca ai facut sex ca a picat asa pe nepusa masa sau ca este dragoste la prima vedere dupa ce ai condus 600 de km nu crezi ca e nevoie sa te odihnesti . aberanta discutie
nevrax Avatarul lui nevrax
Citeaza Raspunde

Postat de nevrax pe 4 Noiembrie 2008 la 06:33

Cate-odata, cel mai probabil in noptile cu luna plina, ma trezesc din somn pe la 4-5 pentru ca nu mai pot dormi. Probabil sunt un soi de varcolac

Pentru cei ca mine, sexul in noapte este cea mai placuta metoda de ati recapata somnul cel dulce

Se mai intampla ca iubita sa nu fie atat de "receptiva" la "chinurile" iubaretzului nocturn si sa il trimita la culcare... ceea ce nu prea functioneaza si uite asa ajungi sa scrii prostioare pe forum la 6 dimineata pentru ca nu reusesti sa iti iei pastila de somnic
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 4 Noiembrie 2008 la 10:12

Nu am avut niciodata problema asta, niciodata nu am adormit dupa... poate doar dupa un one night stand dar nici atunci, ne gasea dimineatza in cershaf incolaciti :)) Asa k nuj cum sta treaba asta cu somnu de dupa :) dupa, de obicei merge o imbratzishare lunga :D si dak atunci adormiti unul in bratele altuia... asta e :P
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Noiembrie 2008 la 15:33

dati-mi si mie un punct pe http://www.tamagochi.ro/pet-coco1 va rog frumos
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum