Baietii obsedati de sex-vechea problema
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Sex » Altele » Baietii obsedati de sex-vechea problema » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
DarkWish Avatarul lui DarkWish
Citeaza Raspunde

Postat de DarkWish pe 18 August 2008 la 14:01

Cate din fetele care au parerea asta stiu mica noastra "problema" incat sa ne judece gresit? mereu se presupune ca e ceva mintal,asa suntem noi mai obsedati sexuali da mai mult de 3 sfert nu stiu prin ce trece un barbat la un no sex 5h kiss touch lick maraton..pai dupa 5 ore cu fata in brate sarutandune de zici ca ne dezbracam pipaieli si respiratie rapida fara sa..nimik nimik....2 zile schiopatam continuu.Rezisti odata,de doua ori,3,4,5... e ca si cum am accepta cu toti"pt iubirea pe care i-o port accept sa ma mutilez" Fetele care chiar stiu la ce ma refer pls comm o parere restu intrebati si intresati-va:de dragul prietenului
calinca Avatarul lui calinca
Citeaza Raspunde

Postat de calinca pe 12 Septembrie 2008 la 16:08

fetele astea au si ele sentimente,voi baietii si barbatii in general dupa ce va vedeti cu sacii in car....pa...ura si la gara si va laudati in stanga si in dreapta printre prieteni ""am avut-o si pe asta"" sau mai frumos ::am prostitt-o si pe asta::,si uite asa cum necum va plangeti.Daca nu va da ..vai ce e de facut,daca sta.....Ei cam asta-i ia judeca si tu la rece si vezi ce iese.Pai saraca fata daca e patita ce vrei mai mult mai asteapta si tu ca odata si-o data tot va fi si sa vezi ce pofta nebuna,bafta la asteptat si succes la stii tu...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Septembrie 2008 la 20:54

uhhh e ceva normal ca un barbat sa se gandeasca la sex in fiecare zi....mai ales pt ca sunt tentatii la colt de strada ca dak noi femeile nam mai fi atat de sexxy si provocatoare nu sar mai gandi ei atata:P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Septembrie 2008 la 23:42

asta cu gandul la sex e treaba serioasa si da are drepate axellutza ca si fetele de multe ori accentueaza prin comportament,vestimentatie si cuvinte. pana la urma ne gandim des pentru ca e si o chestie ce tine de ADN: suntem masculi pt cine nu a uitat!!
dantriscasu Avatarul lui dantriscasu
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 26 Septembrie 2008 la 03:51

pai, ia sa vedem...
cum ar fi cel mai simplu de rezolvat problema baiatului astuia?
oare se comporta el ca unul obsedat de sex?
el reclama faptul ca shchiopateaza cate 2 zile fara intrerupere.
acuma, ca sa fiu foarte cinstit cu voi, shi mie mi s-a mai intamplat sa shchiopatez cate 2-3 zile uneori shi cate 5.
desigur atzi intzeles ca acest shchiopatat mi se tragea de la fotbal.
din cauza unor shedintze de pupici prelungitzi am ajuns sa shchiopatez maxim cateva ore. pana ajungeam acasa shi reusheam sa adorm...
bun, acuma chiar daca baiatul asta exagereaza un pic, totushi problema lui ramane in picioare.
banuiesc ca cel mai simplu ar fi sa renuntze la shedintzele prelungite de pupici, sa le mai scurteze, shi inainte de a avea probleme, sa o conduca pe domnishoara acasa, caz in care shi parintzii fetei ar fi deosebit de incantatzi.
singura problema ar veni din partea fetei care ar incepe sa intre la idei gandindu-se ca poate el o expediaza atat de repede din cauza ca trebuie sa se intalneasca cu alta...
el in schimb ar putea sa mearga sa se intalneasca shi sa mai piarda ceva vreme cu prietenii ...
poate asha ar putea demonstra ca baietzii nu sunt asha de obsedatzi de sex...
plus ca dupa cateva expedieri acasa in mare viteza, poate ca shi domnishoara respectiva ar ajunge la concluzia ca trebuie sa ia anumite masuri pana nu e prea tarziu...
MAX79 Avatarul lui MAX79
Citeaza Raspunde

Postat de MAX79 pe 1 Octombrie 2008 la 18:00

poate asa e el....un vanator de caprioare....cauta si tu altul ....desi e greu..cu 2 copii...sa incepi o alta relatie!
dantriscasu Avatarul lui dantriscasu
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 2 Octombrie 2008 la 19:45

@ max79

man, shtii bine ca nu totzi cainii sunt scurtzi ce coada...
uite, tzie (daca ai avea nevasta shi 2 copii acasa) poate tzi-ar fi greu sa incepi o relatzie...
EmaM spunea despre sotzul ei ca poate sa aiba shi 6-7 relatzii simultane. precis tipul ia steroizi...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Octombrie 2008 la 23:16

emam incearca sa-i oferi si alceva poate o parte din cea ce gaseste pe la celelalte(nu neaparat in pat). poate el cauta mai multa intelegere sau poate e o fire care nu face fata la presiune si responsabilitati si ca atare fuge la una alta care nu-i solicita raspundere.E o problema complexa si copii atarna greu in balanta asa ca ei nu trebuie sa sufere datorita unui tata lipsit de responsabilitatea de a fi tata si sot intr-o familie care are nevoie de el.
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 7 Noiembrie 2008 la 20:05

De la: EmaM, la data 2008-10-01 14:35:08Dar daca esti casatorit si cu copii, de ce mai esti obsedat, doar ai femeie acasa si o gramada de responsabilitati, nu?
Nu am inteles de ce s-a casatorit cu mine.
As fi inteles o aventura , datorata conjuncturii, dar faptul ca are un numar impresionant de relatii simultane (6-7) , nu-l inteleg.
Oare ar fi bine sa divortez de el? Avem doi copii micuti...Of...

Suna cam nasol din partea lu unu de 19 ani dar din ce zici tu akolo il vad exact pe taica-miu... FEMEIEE PUNE PARU PE EL !!! Adu-i aminte de copiii care ii are acasa mama lui de pork ! Daca nu merge treaba asta ... Ar fi de preferat sa ii cam dai cu shutul, ii iei copii , tragi frumos o pensie alimentara, ii iei jumatate din avere la partaj si o sa il aduci la sapa de lemn ca sa tina minte k totusi a avut odata o familie si o casa ;) si asta e valabil pentru toti astia mai mari care nu sunteti in stare sa v-o tineti in pantaloni dupa ce v-ati casatorit... Vrei femei ? NU TE CASATORI
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 7 Noiembrie 2008 la 20:09

Cat despre treaba cu obsedatii de sex... Sunt o gramada, dar tipii de treaba in general nu sunt obsedati de sex, dar pana mea la un snogging de 5 ore cum sa nu iti stea generalu la apel?? Si dak dupa pleci cu ea in mana, si te mai ia si durerea de ... cum sa nu ajungi la un moment dat dupa vreo 4-5 ture din astea sa devii mai impacientat ?
nicu007 Avatarul lui nicu007
Citeaza Raspunde

Postat de nicu007 pe 15 Noiembrie 2008 la 17:24

da cred ca ai dat raspunsul pa toate persoanile care asta crede despre baeti dar eu cred ca si fetele contribue la asta ele se afiseaza si ele trag concluzia asta
kuhein Avatarul lui kuhein
Citeaza Raspunde

Postat de kuhein pe 16 Noiembrie 2008 la 12:50

mdea...poate tu ai fantezii mai des cu care si oi mancami-ai nasu de latrau din moment ce la tine "si fetele au unori ceva de-a face"....hai...fa ham repede...latraule.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Noiembrie 2008 la 20:27

scz k ma bag asa in viata ta ...dar cati ani ai?...ai fost sg lui fem?..e posibil sa vrea nou...asa sunt barbatii..parerea mea incearca sa fci ceva ce il va surprinde...imbraca-te sexy...nush..ceva mai nou mai iesit din comun...si lasa-l nu ii oferi tot lasa-l sa turbeze putin(nu-mi vn sa cred ca zc asta ca baiat ..offf)...si aprinde pasiunea....se va intoarce sau ia-ti sau makr prefa-te k ai un amant gelozia e o arma puternik..succes
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 21 Noiembrie 2008 la 12:13

Cateva informatii utile: sexul cu o singura fata este nociv pe termen lung;
Moda provocatoare excesiva a fetelor provoaca in timp cancer la prostata(de aceea musulmanii obliga femeile sa isi acopere corpul)
moda provocatoare a fetelor au un efect devastator a calitatii spermei din acelasi motiv repetativ al dorintei de ejaculare.
Foarte putini tineri au o pregatire sexuala in detrimentul "artei" in favoarea unui act sexual rudimentar.
Este adevarat ca o fata are un apetit la fel de dezvoltat cu cel al barbatului .
Datorita lipsei unei perceptii prost consolidata in in prezent din punct de vedere social actul sexual a capatat nuantze in afara normalului devenind "un fenomen de consum".
chelu Avatarul lui chelu
Citeaza Raspunde

Postat de chelu pe 25 Noiembrie 2008 la 10:57

Pustiu' are dreptate in ceea ce se refera la "schiopatat" 2,3 zile .. am patito si eu dar toti ceilalti au dreptate ca baietii sunt mai prosti de gura asa si nu-mi e rusine ca sunt barbat, barbatul prin natura sa tine sa se laude printre prieteni .. asta nu ma inteleso niciodata nu am incercat sa vad cum este dar ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Noiembrie 2008 la 16:51

Mie mi se pare o mareeee porcarie. Adik, imi vine mie sa urlu daca patesc asa ceva ... si chiar am patit de curand, cand eram noi incinsi, intreb de balonas si el cik 'n-am' Si am zis, ok ... hai fara, k ma urc pe pereti. Si el nu si nu si nu ... sa nu-ti faci probleme/griji dupa . Am ramas doar cu un mic ... joc. EL s-a rezolvat mai rpd, dar eu????? E foarte nasol si pentru fete sa te incingi asa si dupa ... pauza, asa ca nu vreau sa-mi imaginez cum este pentru baieti. Urat fetelor ... urat
edy_sword Avatarul lui edy_sword
Citeaza Raspunde

Postat de edy_sword pe 25 Noiembrie 2008 la 23:17

daca nu te superi si fetele pot avea balonase in poseta ca nu e rusine e doar necunostinta din partea baietilor care nu cred ca pot si fetele sa se incinga rau de tot si chiar sa doreasca s o faca, la faza aia el a fost slab trebuia sa fie barbat si sa te aduca si pe tine unde trebuie bafta si sper ca am dreptate
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Noiembrie 2008 la 17:29

Stiu ca si fetele ... au in poseta. Numai ca atunci s-a intamplat sa nu aiba niciunul si nici nu era prevazuta vreo 'joaca' la orizontala, deci ... nu a fost vina nimanui pana la urma. Nu am acuzat ... vorbeam doar de faptul ca se intampla si invers, numai ca la noi nu ramane nimic sculat .
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 Decembrie 2008 la 22:29

ce tot orbit aici?cate cazuri sunt cand se satisfac ambi parteneri?
chelu Avatarul lui chelu
Citeaza Raspunde

Postat de chelu pe 4 Decembrie 2008 la 17:02

De la: dorina73, la data 2008-12-02 22:29:26ce tot orbit aici?cate cazuri sunt cand se satisfac ambi parteneri?
dorina .. te-ai trezit si tu .. dak tu nu ai avut parte de placere si partenerul nu te-a satisfacut nu inseamna ca peste tot e la fel .. si oricum alta era tema aici ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Decembrie 2008 la 18:35

De la: dorina73, la data 2008-12-02 22:29:26ce tot orbit aici?cate cazuri sunt cand se satisfac ambi parteneri?

Imi pare rau, dar daca u te multumesti numai cu un 'satisfacut' ... inseamna ca e grav. Evident ca asta am si facut ... intr-un final, macar sa nu-l tin cu boasele umflate, dar nu cred ca poate deveni regula generala
MAX79 Avatarul lui MAX79
Citeaza Raspunde

Postat de MAX79 pe 6 Decembrie 2008 la 00:05

fetele mereu obsedate de bani? de tipi cu bani? de ce vad doar $$$$$ in fata ochilor.... vile ,masini? DE CE? si ne vb. de iubire? cand doar banii le intereseza?e culmea perversitatii, a prefacatoriei!
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 6 Decembrie 2008 la 09:43

De la: MAX79, la data 2008-12-06 00:05:09fetele mereu obsedate de bani? de tipi cu bani? de ce vad doar $$$$$ in fata ochilor.... vile ,masini? DE CE? si ne vb. de iubire? cand doar banii le intereseza?e culmea perversitatii, a prefacatoriei!

nu te baga nici una in seama si dai vina pe bani? esti sarac lipit si prost de bubui de nu te baga nici una in seama, nici macar una de pe centura? vai de viata ta. nu poti generaliza... nu toate suntem la fel, intradevar exista si de alea de care zici tu dar cred ca sunt destul de putine asa cum si specimene ca tine sunt rare si sper sa fiti pe cala de disparitie.
in gen vb frumos doar ca tu sigur nu ai fi inteles asa ca ti-am scris pe limba ta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Decembrie 2008 la 13:51

pt max si brunetzica.....sa va impac pe amandoi...max are dreptate cat de cat in lumea noasra femeile vor un tip cu bani si frumos,in general,si intradevar multe sunt materialiste,asta e,dar daca privim si partea cealalta unu cu bani(facuti de el) arata ca e destept si ca ii merge mintea sa "invarta" afaceri si sa faca bani,probabil si asta le atrage pe fete,nu numai banii ci si faptul ca ele e destept si se descurca...adevarul e undeva la mijloc
AndreiM06 Avatarul lui AndreiM06
Citeaza Raspunde

Postat de AndreiM06 pe 8 Decembrie 2008 la 14:02

daca vezi ca nu cedeaza prea repede las-o pe ea sa se agite,ca daca te tine prea mult ori iti trece cheful ori te lasa "incordat",asa ca mai bine o lasi pe ea sa se agite daca ea vrea sa detina controlul,pana in momentul actului bineteles
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Decembrie 2008 la 14:03

De la: MAX79, la data 2008-10-01 18:00:58poate asa e el....un vanator de caprioare....cauta si tu altul ....desi e greu..cu 2 copii...sa incepi o alta relatie!

ETE p..A...ce dracu sa isi distruga viata pentru un nenorocit...tocma ca acu is copii mici uita repede fa ceva ca o viata ai si nu cred ca vrei sa o regreti,.,..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Decembrie 2008 la 14:08

De la: MAX79, la data 2008-12-06 00:05:09fetele mereu obsedate de bani? de tipi cu bani? de ce vad doar $$$$$ in fata ochilor.... vile ,masini? DE CE? si ne vb. de iubire? cand doar banii le intereseza?e culmea perversitatii, a prefacatoriei!

Bai baietas vezi-ti de palma ta dreapta mai departe si lasa-ne,....esti frustrat rau din cate observ...esti cu cineva, sau esti unu din ala de doreste numa femei care NUMAI bani vor dar...tu nu ii ai si ca atare doar visezi la ele......in loc sa accepti una care...are 1 70 nu 1 80 una care nu e 90 60 90 si nu iese in evidenta in permanenta pe stradA...si culmeaaaaa mai e si inteligenta...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Decembrie 2008 la 14:09

De la: brunetica, la data 2008-12-06 09:43:29

nu te baga nici una in seama si dai vina pe bani? esti sarac lipit si prost de bubui de nu te baga nici una in seama, nici macar una de pe centura? vai de viata ta. nu poti generaliza... nu toate suntem la fel, intradevar exista si de alea de care zici tu dar cred ca sunt destul de putine asa cum si specimene ca tine sunt rare si sper sa fiti pe cala de disparitie.
in gen vb frumos doar ca tu sigur nu ai fi inteles asa ca ti-am scris pe limba ta

AAAA neeeaaah aici te-ai inselat GRAV cam 70% sunt pe interes...sincer...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Decembrie 2008 la 22:28

tu esti "leu" sau "berbec" ?
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 16 Decembrie 2008 la 04:22

De la: DarkWish, la data 2008-08-18 14:01:21Cate din fetele care au parerea asta stiu mica noastra "problema" incat sa ne judece gresit? mereu se presupune ca e ceva mintal,asa suntem noi mai obsedati sexuali da mai mult de 3 sfert nu stiu prin ce trece un barbat la un no sex 5h kiss touch lick maraton..pai dupa 5 ore cu fata in brate sarutandune de zici ca ne dezbracam pipaieli si respiratie rapida fara sa..nimik nimik....2 zile schiopatam continuu.Rezisti odata,de doua ori,3,4,5... e ca si cum am accepta cu toti"pt iubirea pe care i-o port accept sa ma mutilez" Fetele care chiar stiu la ce ma refer pls comm o parere restu intrebati si intresati-va:de dragul prietenului

Raspundeti ma ON TOPIC !!! de ce deviati iar la fete bune, fete rele si ce parere au barbatii despre ele .
Ma las-o dracu teasingul are si el limitele lui apoi 5h si dupa ramai "cu ea in mana" e hell on earth dar ce 5h e suficient sa ne "incalaziti" si pe urma sa ne lasati cu buza umflata. Stii!!, e cam penal sa ai prietena si tot sa fii nevoit sa apelezi la Palmela si Manuela, ni se cam duce dracu mandria de cocosh sau voi fetele incurajati "manaria" ?!
Oricine stie ca barbatii se incing mai repede si mai usor , TU daca esti PRIETENA LUI si ITI PASA de PERSOANA LUI nu iti bati joc de EL!!!
Un CUPLU SANATOS are la baza un SEX SANATOS !!! nu abstinente prelungite breeee....!!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info