pai, ia sa vedem...
cum ar fi cel mai simplu de rezolvat problema baiatului astuia?
oare se comporta el ca unul obsedat de sex?
el reclama faptul ca shchiopateaza cate 2 zile fara intrerupere.
acuma, ca sa fiu foarte cinstit cu voi, shi mie mi s-a mai intamplat sa shchiopatez cate 2-3 zile uneori shi cate 5.
desigur atzi intzeles ca acest shchiopatat mi se tragea de la fotbal.
din cauza unor shedintze de pupici prelungitzi am ajuns sa shchiopatez maxim cateva ore. pana ajungeam acasa shi reusheam sa adorm...
bun, acuma chiar daca baiatul asta exagereaza un pic, totushi problema lui ramane in picioare.
banuiesc ca cel mai simplu ar fi sa renuntze la shedintzele prelungite de pupici, sa le mai scurteze, shi inainte de a avea probleme, sa o conduca pe domnishoara acasa, caz in care shi parintzii fetei ar fi deosebit de incantatzi.
singura problema ar veni din partea fetei care ar incepe sa intre la idei gandindu-se ca poate el o expediaza atat de repede din cauza ca trebuie sa se intalneasca cu alta...
el in schimb ar putea sa mearga sa se intalneasca shi sa mai piarda ceva vreme cu prietenii ...
poate asha ar putea demonstra ca baietzii nu sunt asha de obsedatzi de sex...
plus ca dupa cateva expedieri acasa in mare viteza, poate ca shi domnishoara respectiva ar ajunge la concluzia ca trebuie sa ia anumite masuri pana nu e prea tarziu...