Amanta
Pagina 1 din 22

Toate forumurile » Sex » Altele » AMANTA » Pagina 1 din 22

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 21 August 2008 la 12:12

Buna
Am aflat de curand de existenta acestui site.Observ ca aveti sfaturi pt. toti.Am si eu nevoie de ajutorul vostru.Am o relatie de cateva luni cu o femeie,da fapt o cunosc din vremea liceului iar de curand a aflat sotia mea. Disperat am fost la biserica si am jurat ca nu voi mai calca stramb. Nu facem rau nimanui,ci pur si simplu ne iubim dezinteresat.Ne intalnim foarte rar o data la doua,trei luni si atunci pt. cateva ore. Ore in care ma simt in al noualea cer.Nu pot sa renunt la ea.As vrea sa ne mai intalnim,dar......Ati mai intalnit asemenea cazuri?Ce sfaturi imi puteti da?
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 3 Septembrie 2008 la 14:34

de ce te-ai casatorit cu alta ma tamba...daca pe cea cu care te simti "in al 9-lea cer" o sti din liceu...si deci presupun...dinainte sa te cunosti cu sotia ta!!!
cine sa va inteleaga p voi barbatii???
pupiciomie Avatarul lui pupiciomie
Citeaza Raspunde

Postat de pupiciomie pe 7 Septembrie 2008 la 18:00

mai omule mai :( imi pare tare rau sa aud asta ca te simti in al 9 lea cer cu tipa asta cand u ai nevasta deja!!! atata iti zic PUNE-TE IN LOCUL NEVESTEI TALE!!! EA SA TE INSELE PE TINE CU UN FOST AMIC DE LICEU DE-AL EI SI SA SE SIMTA IN AL 9LEA CER ....EEEEEE IA ZI-MI CUM E?????????? TI-AR PLACEA NU??? si ai mai fost si ai si jurat in biserica...nu meriti sa fii iubit!!!!! imi pare rau pt tine :(
marianarascanu Avatarul lui marianarascanu
Citeaza Raspunde

Postat de marianarascanu pe 7 Septembrie 2008 la 22:47

"Nu facem rau nimanui"!!!!!!!!!!!Dar ce inseamna raul ptr tine?Nush ce sfaturi astepti tu de la noi dar nu cred ca o sa-ti spuna cineva ca e bine ceea ce faci.Nu-ti mai place femeia ta,nu te inalta pana in al 9 cer ca amanta ?Ce,crezi ca are vreo importanta daca te freci cu alta de 5 ori pe saptamana sau o data la 3 luni?Important este ca iti inseli sotia De ce nu ai curajul sa-i spui sotiei tale si sa o lasi sa aleaga ea daca sa merga mai departe cu tine sau sa dea divort?Dar tu nici asa nu vrei ca-i bine la caldurica si mancare buna acasa si, cand ti s-a facut de al 9-lea cer dai fuguta la amanta care sigur nu are copii si sot de ingrijit si te asteapta pe tine ,zmeul zmeilor,numai buna de-o tavaleala.Si uite asa trec anii si in loc sa vezi ce se intampla intre tine si sotia ta de nu atingeti al 9-lea cer impreuna,tu stai cu fundul in 2 luntrii si astepti sfaturi de la forumisti,pe care, fie vorba intre noi,oricum nu le vei urma.Poate nici nu trebuia sa ma bag in discutie dar duplicitatea ta si mai ales faptul ca voi "nu faceti rau nimanui" ma surprins neplacut.
Razvi Avatarul lui Razvi
Citeaza Raspunde

Postat de Razvi pe 18 Septembrie 2008 la 02:44

Este vinovat fara indoiala, prin faptul ca isi inseala sotia, dar femeia cu care o face si care stie in ce pozitie o pune pe sotia lui, ce fel de femeie este ? Din pacate sant destule femele de tipul acesta! Nesimtite ordinare !
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Septembrie 2008 la 16:26

marinarascanu
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 21 Septembrie 2008 la 09:15

Salut,parerea mea este ca amantele fac ce nu fac nevestele in pat ( unele )ca sa pus punctul pe sex aici nu pe o relatie,deci nu prea are parte de nopti fierbinti.Ideea este, sa stai de vorba cu sotia ta pe tema asta ca nu cred ca nu este deschisa pentru o discutie pe tema asta.Multa bafta.........
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 21 Septembrie 2008 la 09:17

SI POATE DUPA O SA AJUNGI SI IN AL 10 CER
mariusburu Avatarul lui mariusburu
Citeaza Raspunde

Postat de mariusburu pe 21 Septembrie 2008 la 10:52

vad aici numai critici.
omul a cerut ajutor, stie ca a gresit!
in ziua de azi nu cred ca mai exista fidelitate.chiar si cei care nu au inselat, o vor face.
uitati-va in jur! cum poate sa reziste un barbat cand majoritatea femeilor umbla mai mult dezbracate? decolteuri, mini, fara sutiene la plaja! ce sa faca, femeile sunt frumoase, tentatia e mare!
barbatii sunt cautati. o fata de 18 ani accepta o relatie cu barbati intre 18 si 75 de ani.
eu cred ca ar trebui sa te gandesti daca o mai iubesti pe sotia ta!
daca da si esti sigur, discuta cu ea. gandeste-te ce iti ofera cealalta si nu-ti ofera sotia? dupa un anumit timp, intr-o relatie apare monotonia. redescopera de ce iti iubesti sotia. redescopera pasiunea! o cina romantica, lumanari!
normal ca te simti bine. lucrurile interzise sunt cele mai placute. dar e doar o placere carnala! cred ca dupa ce o faci te simti vinovat!
iar daca iti dai seama ca nu o mai iubesti divorteaza! e mai bine pt amandoi. fi responsabil!
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 21 Septembrie 2008 la 12:10

Mai oameni buni,nu va suna putin a "minciuna"...Pai spune ca are o amanta de cateva luni,dar se intalnesc o data la 2-3 luni?cum vine asta?Nimci de spus,daca este real atunci nu-i de judecat...mai devreme,pe acelasi forum un subiect de acest gen...dar era vb de o femeie.Toata lumea o sfatuia de bine iar pe Medalion il critica toti.de ce atunci cand un barbat inseala se arunca cu pietre in el?de ce o femeie a fost tratata altfel?sunt femeie iar pentru mine cei care sunt infideli sunt toti de condamnat,chiar si eu-daca as ajunge in aceasta situatie.
hei,Medalion,pare putin "cusut cu ata alba"ceea ce ai postat tu mai devreme,dar ma rog,daca-i adevarat ceea ce spui,atunci nu exista decat o concluzie:ceea ce ai acasa nu-ti ofera ceea ce-ti ofera"amanta",asta este cert!bafta
Martre Avatarul lui Martre
Citeaza Raspunde

Postat de Martre pe 21 Septembrie 2008 la 12:32

Asa este , cei care inseala, acasa nu au ceea ce le trebuie, insa trebuie discutat cu consoarta ceea ce ii lipseste. Cert este, ca sotiile in general catalogheaza relatiile intime fara prejudecati, ca fiind acte obscene ce le fac numai femeile de trotuar. Gresit:fa cu partenerul vietii tale ceea ce ce te duce in al noulea cer, si atunci vei vede ca nu mai umbli dupa cai verzi pe pereti. Ii ai acasa in dormitor, fara a insela.
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 21 Septembrie 2008 la 13:27

nu e chiar asa, intotdeauna exista tentatia de a insela indiferent de ce sotie ai acsa sau prietenaºsi indiferent de cum arata sau cum e sexul cu ea,intotdeauna va exista alta care te atrage pentru ca e mai inalta,mai scunda mai simpatica sau eu stiu ce parte a corpului o are mai misto sau mai pe gustul tau, este doar alegerea noastra daca merita sa inselam sau nu ,oricum nu este un gest cu care sa te mandresti
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 21 Septembrie 2008 la 15:48

ok,aveti dreptate si pana la urma nu degeaba se spune"gandeste de 2 ori inainte de a face ceva"...o parte dintre cei care inseala se caiesc o viata intreaga...cealalta parte...o fac in continuare!nasol,cred!
ton Avatarul lui ton
Citeaza Raspunde

Postat de ton pe 22 Septembrie 2008 la 10:18

bun sfat
Dominus Avatarul lui Dominus
Citeaza Raspunde

Postat de Dominus pe 22 Septembrie 2008 la 14:36

Usurel....daca iubesti acum...si crezi ca e ceea ce cauti...asta nu inseamna ca vei simti asa mereu...ffffffff rare cazurile in care iubesti si vezi cu aceeasi ochi persoana de lanaga tine si dupa 5..10..sau 20 de ani, Helllloooo.....si voi femeiele....dupa 3-4-5 ani nu ati vrea pe altcineva...ca daca ar fii um zici tu...ar insemna prima relatie=ultima....NEVER !!! (CASATORIA NU GARNTEAZA ETERNITATEA)....Ce trebuie sa faci ca sa divortezi ?...In primul rand sa te casatoresti !! :D
tecontrazic Avatarul lui tecontrazic
Citeaza Raspunde

Postat de tecontrazic pe 22 Septembrie 2008 la 15:39

pe aici nu sunt pareri despartite.

femeile cat si barbatii ar lua amanta de gat . ma rog. ar fi ceva diferente dar, minore
femeile i-ar da aer cu portia, barbatii i-ar da portii de aer.
tecontrazic Avatarul lui tecontrazic
Citeaza Raspunde

Postat de tecontrazic pe 22 Septembrie 2008 la 15:56

oricum, toti cu gura pe amanta . si iar inavertentele...da nu le mai zic
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 23 Septembrie 2008 la 18:53

hello,se simte cineva cu musca pe caciula?amantele sunt bune...dar numai pentru barbati!
levintza Avatarul lui levintza
Citeaza Raspunde

Postat de levintza pe 24 Septembrie 2008 la 05:59

de ce numai pentru barbati? ce au ei in plus si noi nu? omul a cerut sfaturi, iar voi ati sarit cu gura pe el... ce sa mai inteleaga? ce se propavaduieste popa si babele in biserica? e pacat maica, mare pacat? daca voia acest lucru se ducea acolo si nu apela la sfaturile noastre. uneori ne copmortam ca si cu cainii vagabonzi uneori ii mangaiem si ii acceptam in curtea noastra, iar alteori le dam cu sutul in fund! ei! ce aveti? iar in privinta ta puisor, am o singura intrebate. ziceai ca nevasta ta a aflet. ce reactie a avut... si acoperiti si voi oala aia mai bine, adica tu si cu amanta ta, nu va mai afisati, inchiriati-va un partament sau o garsoniera, nu apelati la prieteni si nici la dusmani si atunci totul va fi k. bafta!
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 24 Septembrie 2008 la 17:03

levinta vorbeste din experienta.......
dantriscasu Avatarul lui dantriscasu
Citeaza Raspunde

Postat de dantriscasu pe 24 Septembrie 2008 la 22:53

@ mec. dragutzo, poate baiatul asta nu minte deloc... e posibil ca el shi tipa sa se fi intalnit de vreo cateva ori shi sa fi mers doar la o inghetzata, cafea sau mai shtiu eu ce... pana la un moment dat cand tacit au ajuns la concluzia ca e prea multa lume in jurul lor shi asta era (desigur) enervant. asha ca s-au retras undeva au mai facut o cafea shi in timpul prepararii cafelei s-au impiedecat shi au cazut pe jos unde a inceput toata povestea... poate asha s-ar explica diferentza de cateva luni
acuma, in ce priveshte fenomenul comprimarii sau dilatarii timpului.
sa shtii ca timpul petrecut cu o amanta se comporta in mod cu totul bizar. mereu ai impresia ca ai stat prea putzin. din cauza asta totzi barbatzii au expresia aia mirata cand ii intreaba sotziiile pe unde au intarziat.
ca doar atat de putzin au stat...
Citeaza Raspunde

Postat de levintza pe 25 Septembrie 2008 la 15:48

ti-e ciuda sau esti din ala carfe dai cu gura inainte sa se fi intamplat? sau nu ai experienta vietii sau ceva te macina... za-iiii! baiete! zi-i ca zici cu foc! daca ti-e ciuda am sa imi cumpar orasul Toronto, si daca iti e ciuda in continuare poate iti voi da si tie o firmitura
Citeaza Raspunde

Postat de levintza pe 25 Septembrie 2008 la 15:52

asta poate fiindca nevasta nu iti ofera decat plictiseala si reprosuri, iar amantya intotdeauna e cu zambetul pe buze, intotdeauna pusa la punct si niciodata amantul nu o ve3de mestecand in oala de sarmale si cu sarmalele pe cap. ea niciodata nu ii reproseaza nimic, intotdeauna are ceva de ascuns, pe cand nevasta daca o trece vreo nevoie fiziologica iar el este in baie se duce fara nici o jena si o face cu el de fata, oricum ma cunoaste foarte bine, m-a vazut si dezbracata... pe cand amanta nu apare niciodata chiar goala, are un desuu, ceva pentru el care sa inlature din proprie initiativa, sa aiba si el ce face... asta e diferenta dintre nevasta si amanta, iar nevestele ar trebui sa invete arta de a se duce de la gheise si de la amante, atunci nu ar mai fi barbati care fug si nu ar mai fi nici amante, si nici amanti...
mec2 Avatarul lui mec2
Citeaza Raspunde

Postat de mec2 pe 26 Septembrie 2008 la 12:02

lasa Dan ca n-a spus nimeni ca nu are voie...o face pe "socoteala"sa si daca pe mine nu ma afecteaza =direct=acest lucru,nu am de ce ma enerva...am zis si eu,asa...ca prea parea o "eternitate"dar vb ta,lui poate i-i s-a parut a se "desfasura"prea repede acest eveniment...
levintza,nu-ti fa probleme...atata timp cat avem drepturi egale cu barbatii,poti sa o faci si tu daca vrei...eu ma referam la faptul ca femeile nu pot avea decat"amanti"si nicidecum "amante"...dar cum in ziua de azi totul este posibil...Dar chiar si asa"unul"dintre ele tot trebuie sa fie"activul"
Citeaza Raspunde

Postat de levintza pe 26 Septembrie 2008 la 17:32

corduneanu Avatarul lui corduneanu
Citeaza Raspunde

Postat de corduneanu pe 27 Septembrie 2008 la 10:27

Nu stiu ce sa-ti spun. Si mie imi place de o femeie (si eu sunt casatorit, si spre deosebire de altii imi iubesc foarte mult sotia), si nu stiu nici eu ce sa fac. Uneori este bine sa mai cunosti si pe altcineva, alteori nu. Depinde de persoana cunoscuta, sau , uneori chiar de tine. Tu ce crezi? (Voi ce credeti?)
Razvi Avatarul lui Razvi
Citeaza Raspunde

Postat de Razvi pe 27 Septembrie 2008 la 20:45

Nu te tine de putori Vezi-ti de familie, cat o mai ai ...... Nu fi fraier !
marusviptor Avatarul lui marusviptor
Citeaza Raspunde

Postat de marusviptor pe 28 Septembrie 2008 la 05:34

sall mai razvane, tu chiar nu ai calcat pe bec niciodata ?sau nu ai avut timp?dupa mine cred ca ar trebui sa fii mai atent in jurul tau ,ai sa fii durprins de ce ai sa constati. si chiar nu sunt toate putori, mai nemernici suntem noi barbatii zic eu. te rog sa nu te superi
sall
agentu_termic007 Avatarul lui agentu_termic007
Citeaza Raspunde

Postat de agentu_termic007 pe 28 Septembrie 2008 la 08:35

Maestreeee..nashpa situatzia - n-are apa statzia!...Eu zic sa fi barbat: recunoaste situatzia in care te afli, in primul rand fatza de tine insutzi - faci rau si tie si sotiei tale...Si decat sa o jignesti pe ascuns, mai bine asuma-ti riscurile si consecintele; fi sincer cu sotzia si spune-i cum sta treaba; daca "fior nu e, nmic nu e" ...Daca n-o mai iubesti si nu te mai atrage ca femeie maideoa colega de liceu", macar espect-o ca om si nu te mai ascunde.... mai bine va despartiti si incerci ceva serios cu amanta...but, take care!...sa nu fie doar un "foc de paie" si sa pici "uniform accelerat" din...."al 9-lea cer"..In rest, numai de bine!....Bafta multa!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Septembrie 2008 la 09:00

Nu-ti fa probleme. Sotia ta e de vina ca nu te poate aduce in al 9-lea cer. Asa sunt sotiile, cand se vad cu inelul in deget si-o iau in cap.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info