De la: koborlo, la data 2008-09-02 20:34:26De la: erikamih, la data 2008-09-02 14:08:37De la: koborlo, la data 2008-09-01 18:27:33:)))
erikamih, hai ca m-ai facut sa zambesc...
pe langa veselie insa.. nu gasesc neconcordanta.. suntem cumva paraleli (adica scuza-ma dar ca si tonalitate zisele tale mi-au sunat de parca esti in dezacord cu ceea ce am exprimat) .. eu zic insa ca e ceva complementar.. se poate si asa si asa.. nu am zis ca femeile sunt exclusiv care strica amicitia, ci nota bene: "de multe ori.." - adica doar un pic nuantat!
in fine, parearea mea: pe langa faptul ca te-ai exprimat asupra primei parti (cand "ele" sunt pro-) ar trebui sa acorzi si un pic de atentie celei de a doua parti .. partea cu "se plicti si dispar", ce zici?
Salutari,
KoborLo
ps: ;)
hmm... mii, mii de scuze pentru omisiunea facuta... dar a fost din graba, nu din vointa...
"se plicti si dispar" zici? paiii... dap... se mai intampla si asta... in cazul in care asteapta ceva de la respectivul "buddy"... ce te astepti? si voi faceti la fel... daca fata nu "presteaza" sau nu vezi un semn de implicare din partea ei si tu te-ai "plicti si ai disparea"
eh.. erika..erika..
chiar ca esti un pic fugitiva.. te scuzi ca n-ai fost atenta si comiti aceasi greseala! dspr ce vb tu cand povestesti "... in cazul in care asteapta ceva de la respectivul "buddy"... ce te astepti? " - pay attention to the topic .. after all you!! started.. don't you?
asadar si in consecinta .. cred ca sunt in asentimnetul tuturor daca zic: discutia se aproprie de un apogeu aparent dezolant si anume NU. NU EXISTA!
BR,
KoborLo
Koborlo... hmm... scuzele mele erau cu o doza buna de ironie in ele

asta k sa te lamuresc, pentru ca mi s-a parut ca nu te-ai prins...
Acum trecand la treburi "topic related" (p.s. ma crezi sunt pe site-ul asta ca sa mai aud si chestii de genul "e cacat!" sau "bai, frate" ca doar nu suntem in cladirea sclipicioasa din centru a multinationalei la care lucram

, get it?!).
Asadar... cateva chestii:
faptul ca sunt (pretind a fi) fugitiva nu are legatura cu neatentia sau cu "AH!" a comis aceasta greseala din nou, iar, iarasi... etc. ci are lagatura cu faptul ca nu vreau sa te desfiintez asa din prima...

te mai las sa ma ataci pana o sa te "plicti" si ai sa dispari
ce interes ai tu sa-mi auzi comentariile...? te deranjeaza cumva ca nu le "studiez" si nu le dau aceleasi raspunsuri punctate ca altora? sau e o chestiune personala? sau, pur si simplu, te amuza inclinatiile mele psihologice si etc... etc... ? care-i faza, hmm?
corectie - "after all, you!!! started it, didn't you?
mda, eu l-am facut... si tocmai de asta ma interesau raspunsurile voastre, nu sa le aflati voi pe ale mele...
and last but not least... niciodata nu vorbesti tu pentru altcineva sau pentru un grup de oameni... se pare ca nu ai citit comentariile... majoritatea spun ca exista... asa si eu din experienta proprie...
p.s. more research (what you should do!) means more info, more info means more power, more power does not necessarily mean more wisdom, so choose carefully when, were and why to divulge it. Peace.