Poate exista doar prietenie intre un barbat si o femeie?
Pagina 1 din 17

Toate forumurile » Femei » Poate exista DOAR prietenie intre un barbat si o femeie? » Pagina 1 din 17

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 21 August 2008 la 22:59

Cineva mi-a spus ca nu poate exista sau rezista intre un barbat si o femeie DOAR prietenie... true or not?

ady_acer Avatarul lui ady_acer
Citeaza Raspunde

Postat de ady_acer pe 22 August 2008 la 14:28

Depinde foarte mult de circumstante: Cum s-au cunoscut? A fost ceva intre ei sau nu? Baiatul doreste fata si fata nu doreste baiatul sau invers? Ambii se doresc dar factoriii externi nu le permit, etc.

Daca vorbim de o despartire pe linie romantica dintre cei doi, atunci e dificila o prietenie intre ei deoarece intotdeauna vor exista acele "ancorari" emotionale dintre ei care vor rascoli amintiri si trairi deopotriva. De aceea solutia cea mai buna din punctul meu de vedere ar fi ca cei doi sa-si vada de drumul lor individual.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 22 August 2008 la 23:46

De la: ady_acer, la data 2008-08-22 14:28:23Depinde foarte mult de circumstante: Cum s-au cunoscut? A fost ceva intre ei sau nu? Baiatul doreste fata si fata nu doreste baiatul sau invers? Ambii se doresc dar factoriii externi nu le permit, etc.

Daca vorbim de o despartire pe linie romantica dintre cei doi, atunci e dificila o prietenie intre ei deoarece intotdeauna vor exista acele "ancorari" emotionale dintre ei care vor rascoli amintiri si trairi deopotriva. De aceea solutia cea mai buna din punctul meu de vedere ar fi ca cei doi sa-si vada de drumul lor individual.

Ma refeream strict la o prietenie intre un barbat si o femeie care abia s-au cunoscut.
Citeaza Raspunde

Postat de ady_acer pe 23 August 2008 la 14:36

In cazul in care cei doi abia s-au cunoscut, totul depinde de un singur lucru: nivelul de atractie. Daca acesta exista cel putin la unul din ei, atunci o adevarata prietenie intre cei doi este imposibila. Pe de alta parte, daca nu exista deloc atractie intre ei nici la inceput si nici pe parcurs, atunci se poate inchega o prietenie. Cert este ca o adevarata prietenie intre un baiat si o fata este un lucru destul de rar intalnit.

Imagineaza-ti: ai putea inchega o adevarata prietenie cu un tip de care sa te simti atrasa ?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 August 2008 la 16:45

Perfectly true
Poate exista doar prietenie, cum sa nu poata....Cel mai bun prieten al meu e o fata, si nu am avut niciodata portniri de trilulilu.
nic Avatarul lui nic
Citeaza Raspunde

Postat de nic pe 24 August 2008 la 04:44

neeeee!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 August 2008 la 04:49

depinde de EL si de EA, eu pana acuma nu am putut sa leg o prietenie cu o femeie mai mult de 1 luna si ceva :)
nic Avatarul lui nic
Citeaza Raspunde

Postat de nic pe 24 August 2008 la 04:57

De la: nic, la data 2008-08-24 04:44:14neeeee!

mai devreme sau mai tarziu vor ajunge in pat, iar "dupa" prietenia va continua, insa va fi mult mai trainica!
corduneanu Avatarul lui corduneanu
Citeaza Raspunde

Postat de corduneanu pe 24 August 2008 la 15:43

sa stii ca poate fi adevarat acest lucru. nu stiu daca ma crezi, se poate intampla acest miracol.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 August 2008 la 16:15

Ba da, poate exista. A fost suuper!!
A durat 6 ani, pana am terminat facultatea.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 24 August 2008 la 16:16

Si nu e miracol, Doamne fereste! NU-MI PLACEA BAIATUL SI CRED CA NICI EU LUI. ERAM DOAR 2 OAMENI si asta era de ajuns.
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 25 August 2008 la 15:22

Intrebarea mea provine dintr-un fel de nevoie de confirmare a ceea ce deja stiu... ma explic imediat, dar mai intai...

Eu am parte de prieteni baieti, nu multi si nu foarte apropiati, dar cel mai apropiat k sa zic asa este fostul meu prieten cu care am stat 8 luni si care acum, ca si mine, este intr-o relatie fericita... toata chestia este ca eu nu ma mai simt atrasa de el, adevarul adevarat este ca prietenul meu este cel mai bun cu care am fost pana acum, deci nu simt nevoia, pe de-o parte, iar pe de alta parte, in toata conjunctura - amandoi suntem intr-o relatie - de ce??? sau pentru ce??? pentru un sex pe care il stim deja cum este si de care nu avem cu adevarat nevoie sau doar ca sa "remember the good ol'days"???... desi eu inca il atrag oricat a incercat sa mai "ne aducem aminte" (imi pare rau, dar asa e barbatul, simte ca este de datoria lui sa incerce indiferent de motiv sau circumstante, cu toate astea nu l-am condamnat si nici nu l-am indepartat) nu a reusit sa ma intoarca de la decizia mea de a-i fii fidela prietenului meu... Si inca vorbim, inca ne destainuim, cand trecem prin momente dificile cu partenerii nostrii apelam la un sfat... si niciodata nu mi s-a intamplat, suparata fiind cu sau pe pr meu... sa-i sar in brate cautand consolare, nu m-am considerat atat de "slaba psihic" incat sa recurg la asta, dar aveam nevoie in schimb sa vorbesc cu un baiat despre un alt baiat in incercarea de a intelege mai bine conflictul din punctul celuilalt de vedere, si asta am facut... am discutat.

Acum exista si reversul medaliei, un personaj cu care nu am avut niciodata mai mult decat un salut sau o "reuniune de grup" la mine in cartier unde se afla si el... si asa am ajuns sa ne cunoastem, sa ne imprietenim... o oarescare atractie exista (mai mult din partea lui decat a mea), dar niciodata, desi ocazii au fost (si cand eram singura chiar) sa ajungem mai departe... si acum e aceeasi situatie, ne vedem pe strada, iesim cu Grupul, vorbim una, alta (il cunoaste si pe pr meu )... iar momentele raaaare de tensiune tip "S" sunt atat de derizorii ca nu strica cu absolut nimic amicitia, prietenia dintre noi...

Citeaza Raspunde

Postat de ady_acer pe 26 August 2008 la 02:42

De la: erikamih, la data 2008-08-25 15:22:37Intrebarea mea provine dintr-un fel de nevoie de confirmare a ceea ce deja stiu... ma explic imediat, dar mai intai...

Eu am parte de prieteni baieti, nu multi si nu foarte apropiati, dar cel mai apropiat k sa zic asa este fostul meu prieten cu care am stat 8 luni si care acum, ca si mine, este intr-o relatie fericita... toata chestia este ca eu nu ma mai simt atrasa de el, adevarul adevarat este ca prietenul meu este cel mai bun cu care am fost pana acum, deci nu simt nevoia, pe de-o parte, iar pe de alta parte, in toata conjunctura - amandoi suntem intr-o relatie - de ce??? sau pentru ce??? pentru un sex pe care il stim deja cum este si de care nu avem cu adevarat nevoie sau doar ca sa "remember the good ol'days"???... desi eu inca il atrag oricat a incercat sa mai "ne aducem aminte" (imi pare rau, dar asa e barbatul, simte ca este de datoria lui sa incerce indiferent de motiv sau circumstante, cu toate astea nu l-am condamnat si nici nu l-am indepartat) nu a reusit sa ma intoarca de la decizia mea de a-i fii fidela prietenului meu... Si inca vorbim, inca ne destainuim, cand trecem prin momente dificile cu partenerii nostrii apelam la un sfat... si niciodata nu mi s-a intamplat, suparata fiind cu sau pe pr meu... sa-i sar in brate cautand consolare, nu m-am considerat atat de "slaba psihic" incat sa recurg la asta, dar aveam nevoie in schimb sa vorbesc cu un baiat despre un alt baiat in incercarea de a intelege mai bine conflictul din punctul celuilalt de vedere, si asta am facut... am discutat.

Acum exista si reversul medaliei, un personaj cu care nu am avut niciodata mai mult decat un salut sau o "reuniune de grup" la mine in cartier unde se afla si el... si asa am ajuns sa ne cunoastem, sa ne imprietenim... o oarescare atractie exista (mai mult din partea lui decat a mea), dar niciodata, desi ocazii au fost (si cand eram singura chiar) sa ajungem mai departe... si acum e aceeasi situatie, ne vedem pe strada, iesim cu Grupul, vorbim una, alta (il cunoaste si pe pr meu )... iar momentele raaaare de tensiune tip "S" sunt atat de derizorii ca nu strica cu absolut nimic amicitia, prietenia dintre noi...

Ma cam grabesc, asa ca voi fi scurt. Sunt destul de interesante situatiile pe care le-ai descris. Chestia e ca multi barbati sunt in cautare de autoconfirmare a propriei lor masculinitati. Si ce poate fi mai "eficient" in acest sens decat a seduce femeia altui barbat? Ba mai mult, foarte putini sunt acei barbati care ar refuza o partida cu o fata atragatoare doar pe motivul ca are deja prieten. Nu e nimic patologic in asta din punctul meu de vedere, cu exceptia in care tipul respectiv ar seduce o femeie doar ca sa raneasca pe prietenul ei. Nu insinuez ca ceea ce am spus mai sus se aplica neaparat si barbatilor din situatia ta, insa am scris aceste randuri ca sa ai o viziune mai larga asupra problemei.
koborlo Avatarul lui koborlo
Citeaza Raspunde

Postat de koborlo pe 31 August 2008 la 18:34

NNNEEEEEEEEEEEEE
;)

si culmea: de multe ori FEMEILE sunt care strica amicitia.. ;)
sunt 2 variante: ori incearca sa-ti fie mai mult decat prieten.. ori daca vad ca tu chiar le consideri JUST-friend.. se plicti si dispar :))
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 31 August 2008 la 23:52

De la: koborlo, la data 2008-08-31 18:34:18NNNEEEEEEEEEEEEE

;)

sunt 2 variante: ori incearca sa-ti fie mai mult decat prieten.. ori daca vad ca tu chiar le consideri JUST-friend.. se plicti si dispar :))

vorbesti din experienta, se vede!
dar totusi cred ca te inseli "un pic de tot"... pentru ca in general FEMEILE isi tin "dorintele" mai bine incatusate decat voi "stremeleagul" in pantaloni... si pe de alta parte, prietenul meu avea o vorba... "daca m-as duce eu acum un fatza blocului si as striga nu stiu cate ar veni si cate mi-ar arunca un borcan in cap, dar daca te-ai duce tu sa strigi asta, toti ar sari pe geam in secunda 0".
iar femeile (nu stiu cat de multe, pt ca exista destul de deasa varianta a necioplitelor nimfomane care iti spun in fatza fara alte menajamente), dar asta din punctul meu propriu de vedere, au mai mult tact cand vor sa-ti dea de inteles ca vor sa si-o traga cu tine... pentru ca orice femeie are tendinta sau constiinta implementata din mosi-stramosi ca poate fi vazuta drept tarfa daca o spune direct... e gandirea aceea de gaina: "daca fug zice ca sunt proasta, daca stau zice ca sunt curva, mai bine ma impiedic"

Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 1 Septembrie 2008 la 00:04

De la: erikamih, la data 2008-08-31 23:52:36
De la: koborlo, la data 2008-08-31 18:34:18NNNEEEEEEEEEEEEE
;)

vorbesti din experienta, se vede!
dar totusi cred ca te inseli "un pic de tot"... pentru ca in general FEMEILE isi tin "dorintele" mai bine incatusate decat voi "stremeleagul" in pantaloni... si pe de alta parte, prietenul meu avea o vorba... "daca m-as duce eu acum un fatza blocului si as striga "vreau sa ma f.t" nu stiu cate ar veni si cate mi-ar arunca un borcan in cap, dar daca te-ai duce tu sa strigi asta, toti ar sari pe geam in secunda 0".
iar femeile (nu stiu cat de multe, pt ca exista destul de deasa varianta a necioplitelor nimfomane care iti spun in fatza fara alte menajamente), dar asta din punctul meu propriu de vedere, au mai mult tact cand vor sa-ti dea de inteles ca vor sa si-o traga cu tine... pentru ca orice femeie are tendinta sau constiinta implementata din mosi-stramosi ca poate fi vazuta drept tarfa daca o spune direct... e gandirea aceea de gaina: "daca fug zice ca sunt proasta, daca stau zice ca sunt curva, mai bine ma impiedic"

Citeaza Raspunde

Postat de koborlo pe 1 Septembrie 2008 la 18:25

:)))
erikamih, hai ca m-ai facut sa zambesc...
pe langa veselie insa.. nu gasesc neconcordanta.. suntem cumva paraleli (adica scuza-ma dar ca si tonalitate zisele tale mi-au sunat de parca esti in dezacord cu ceea ce am exprimat) .. eu zic insa ca e ceva complementar.. se poate si asa si asa.. nu am zis ca femeile sunt exclusiv care strica amicitia, ci nota bene: "de multe ori.."
Citeaza Raspunde

Postat de koborlo pe 1 Septembrie 2008 la 18:27

:)))
pe langa veselie insa.. nu gasesc neconcordanta.. suntem cumva paraleli (adica scuza-ma dar ca si tonalitate zisele tale mi-au sunat de parca esti in dezacord cu ceea ce am exprimat) .. eu zic insa ca e ceva complementar.. se poate si asa si asa.. nu am zis ca femeile sunt exclusiv care strica amicitia, ci nota bene: "de multe ori.." - adica doar un pic nuantat!
in fine, parearea mea: pe langa faptul ca te-ai exprimat asupra primei parti (cand "ele" sunt pro-) ar trebui sa acorzi si un pic de atentie celei de a doua parti .. partea cu "se plicti si dispar", ce zici?

Salutari,
KoborLo

ps: ;)
carmensitta Avatarul lui carmensitta
Citeaza Raspunde

Postat de carmensitta pe 2 Septembrie 2008 la 13:21

Chiar si eu ma intreb daca exista prietenie fara atractie intre o femeie si un barbat, prietenii mei cei mai buni au fost baietii, pentru ca intre o fata si un baiat nu exista ura, invidie ci sinceritate, dar eu 3 foarte buni prieteni am avut, unul am sfarsit prin a fi cu el si de a ne ura acum, altul un coleg de liceu care s-a dovedit a fi super prieten dar atractie exista din partea lui :( si inca unul care a fost singurul prieten ce nu am avut nimic cu el si ne-am inteles ani de zile si in zia de azi as putea vorbii cu el...dar nu bag mana in foc ca in legatura cu el nu a fost nici o atractie....ci a fost dar ne-am abtinut si nu ne-am spus si bine am facut...deci eu dupa 3 buni prieteni am impresia ca nu poate exista doar prietenie intre o femeie si un barbat...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 2 Septembrie 2008 la 14:08

De la: koborlo, la data 2008-09-01 18:27:33:)))
pe langa veselie insa.. nu gasesc neconcordanta.. suntem cumva paraleli (adica scuza-ma dar ca si tonalitate zisele tale mi-au sunat de parca esti in dezacord cu ceea ce am exprimat) .. eu zic insa ca e ceva complementar.. se poate si asa si asa.. nu am zis ca femeile sunt exclusiv care strica amicitia, ci nota bene: "de multe ori.." - adica doar un pic nuantat!
in fine, parearea mea: pe langa faptul ca te-ai exprimat asupra primei parti (cand "ele" sunt pro-) ar trebui sa acorzi si un pic de atentie celei de a doua parti .. partea cu "se plicti si dispar", ce zici?

Salutari,
KoborLo

hmm... mii, mii de scuze pentru omisiunea facuta... dar a fost din graba, nu din vointa...
"se plicti si dispar" zici? paiii... dap... se mai intampla si asta... in cazul in care asteapta ceva de la respectivul "buddy"... ce te astepti? si voi faceti la fel... daca fata nu "presteaza" sau nu vezi un semn de implicare din partea ei si tu te-ai "plicti si ai disparea"

anakin Avatarul lui anakin
Citeaza Raspunde

Postat de anakin pe 2 Septembrie 2008 la 18:14

Eu zic ca numai daca femeia respectiva este grasa cat sa o sari in loc sa o ocolesti, are peste 55-60 de ani si nu are in administrare averea lui George Soros, ar putea exista o prietenie sincera de genul :"ce mai faci?", "bine, multam".
Citeaza Raspunde

Postat de koborlo pe 2 Septembrie 2008 la 20:34

De la: erikamih, la data 2008-09-02 14:08:37

Salutari,
KoborLo

hmm... mii, mii de scuze pentru omisiunea facuta... dar a fost din graba, nu din vointa...
"se plicti si dispar" zici? paiii... dap... se mai intampla si asta... in cazul in care asteapta ceva de la respectivul "buddy"... ce te astepti? si voi faceti la fel... daca fata nu "presteaza" sau nu vezi un semn de implicare din partea ei si tu te-ai "plicti si ai disparea"

eh.. erika..erika..
chiar ca esti un pic fugitiva.. te scuzi ca n-ai fost atenta si comiti aceasi greseala! dspr ce vb tu cand povestesti "... in cazul in care asteapta ceva de la respectivul "buddy"... ce te astepti? " - pay attention to the topic .. after all you!! started.. don't you?
asadar si in consecinta .. cred ca sunt in asentimnetul tuturor daca zic: discutia se aproprie de un apogeu aparent dezolant si anume NU. NU EXISTA!
BR,
KoborLo
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 3 Septembrie 2008 la 15:50

De la: koborlo, la data 2008-09-02 20:34:26
De la: erikamih, la data 2008-09-02 14:08:37

Salutari,
KoborLo

eh.. erika..erika..
chiar ca esti un pic fugitiva.. te scuzi ca n-ai fost atenta si comiti aceasi greseala! dspr ce vb tu cand povestesti "... in cazul in care asteapta ceva de la respectivul "buddy"... ce te astepti? " - pay attention to the topic .. after all you!! started.. don't you?
asadar si in consecinta .. cred ca sunt in asentimnetul tuturor daca zic: discutia se aproprie de un apogeu aparent dezolant si anume NU. NU EXISTA!
BR,
KoborLo

Koborlo... hmm... scuzele mele erau cu o doza buna de ironie in ele asta k sa te lamuresc, pentru ca mi s-a parut ca nu te-ai prins...
Acum trecand la treburi "topic related" (p.s. ma crezi sunt pe site-ul asta ca sa mai aud si chestii de genul "e cacat!" sau "bai, frate" ca doar nu suntem in cladirea sclipicioasa din centru a multinationalei la care lucram , get it?!).
Asadar... cateva chestii:

faptul ca sunt (pretind a fi) fugitiva nu are legatura cu neatentia sau cu "AH!" a comis aceasta greseala din nou, iar, iarasi... etc. ci are lagatura cu faptul ca nu vreau sa te desfiintez asa din prima... te mai las sa ma ataci pana o sa te "plicti" si ai sa dispari

ce interes ai tu sa-mi auzi comentariile...? te deranjeaza cumva ca nu le "studiez" si nu le dau aceleasi raspunsuri punctate ca altora? sau e o chestiune personala? sau, pur si simplu, te amuza inclinatiile mele psihologice si etc... etc... ? care-i faza, hmm?

corectie - "after all, you!!! started it, didn't you?
mda, eu l-am facut... si tocmai de asta ma interesau raspunsurile voastre, nu sa le aflati voi pe ale mele...

and last but not least... niciodata nu vorbesti tu pentru altcineva sau pentru un grup de oameni... se pare ca nu ai citit comentariile... majoritatea spun ca exista... asa si eu din experienta proprie...

p.s. more research (what you should do!) means more info, more info means more power, more power does not necessarily mean more wisdom, so choose carefully when, were and why to divulge it. Peace.

tilvio_mr Avatarul lui tilvio_mr
Citeaza Raspunde

Postat de tilvio_mr pe 4 Septembrie 2008 la 13:35

GREU DE CREZUT
fe_tish Avatarul lui fe_tish
Citeaza Raspunde

Postat de fe_tish pe 4 Septembrie 2008 la 16:57

Buna!Ma implic si eu in conversatie..intrucat de curand sunt intr-o situatie...cam stanjenitoare...chestia e ca..de ceva vreme,sunt cam insensibila..la sentimentele baietilor,nu ma mai impresioneaza aproape nimic... si ma plictisesc repede...iar,de curand,un prieten bun ...imi zice ca ma iubeste...insa,eu stiu cum sunt in momentul de fata:(...sunt instabila din pct de vedere afectiv....si i-am zsi si lui in fata asta...i-am zis ca o sa-l fac sa sufere..daca vrea sa se bucure de prezenta mea o saptamana,2,o luna..ok..dar..pana la urma ,va avea de suferit...s-a suparat,stiu ca l-am ranit,dar eu zic ca e ami bine sa tai raul de la radacina....decat sa iasa mai urat later..o zi placuta in continuare
Citeaza Raspunde

Postat de koborlo pe 4 Septembrie 2008 la 18:37

Erikamih!
Ironiile nu le iau in seamna sa stii - am trecut de varsta autoconfirmarii.. sa vreau cu tot dinadinsul sa-mi dovedesc propria dreptate SUBIECTIVA..
Ce priveste "atacurile la persoana" - inchipuite de altfel de tine (hai ca tre sa recunosti - ai un dram de paranoia innascuta, don't you? ) s-au nascut mai mult din dorinta de a isca o polemica ce reuseste sa patrunda chiar si in adancimea problemei .. poate se mai pronunta si altul mai in detaliu.. nu primim doar raspunsuri da/nu (so, am i doing a good job like devil's advocate, or what? ).
Majoritatea pomenita de tine .. iara.. gresh!!
Uite am avut ambitia sa le numar (ce poate nu vedeai tu prin ochelarii aia simpatici dar totusi distorsionate de propriul crez) si iese cam: 7 Noo vs. 2 Yes, 1 Indecis. Asta e motivul ptr care m-am pronuntat: no.stop.
Ultimul gand - desfintarea: dc asta vrei .. what you wish.. what you get.. zi simplu si dispar.. asta daca ego-ul tau nu suporta sa mai auda si alte pareri .. so, think about it...
KoborLo
ps: eu propun totusi, un fel de reconciliere..
ps2: alta idee - ce ar fi (ca sa se mai schimbe ceva) daca in raspuns .. de data asta n-ai lua-o toate astea in nume propriu .. ci pur si simplu sa faci in analiza la very first mesajul meu si n-ai mai raspunde cu "in cazul in care asteapta ceva .."-ul tau.. alo! trezirea! vorbim de prietenie!! domnisoara!!! nu vorbim de cazul ca se "ASTEAPTA CEVA".. are you readin' meee? aloooo...

Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Septembrie 2008 la 20:26

De la: koborlo, la data 2008-09-04 18:37:17Erikamih!
Ironiile nu le iau in seamna sa stii - am trecut de varsta autoconfirmarii.. sa vreau cu tot dinadinsul sa-mi dovedesc propria dreptate SUBIECTIVA..
Ce priveste "atacurile la persoana" - inchipuite de altfel de tine (hai ca tre sa recunosti - ai un dram de paranoia innascuta, don't you? ) s-au nascut mai mult din dorinta de a isca o polemica ce reuseste sa patrunda chiar si in adancimea problemei .. poate se mai pronunta si altul mai in detaliu.. nu primim doar raspunsuri da/nu (so, am i doing a good job like devil's advocate, or what? ).
Uite am avut ambitia sa le numar (ce poate nu vedeai tu prin ochelarii aia simpatici dar totusi distorsionate de propriul crez) si iese cam: 7 Noo vs. 2 Yes, 1 Indecis. Asta e motivul ptr care m-am pronuntat: no.stop.
Ultimul gand - desfintarea: dc asta vrei .. what you wish.. what you get.. zi simplu si dispar.. asta daca ego-ul tau nu suporta sa mai auda si alte pareri .. so, think about it...
KoborLo
ps2: alta idee - ce ar fi (ca sa se mai schimbe ceva) daca in raspuns .. de data asta n-ai lua-o toate astea in nume propriu .. ci pur si simplu sa faci in analiza la very first mesajul meu si n-ai mai raspunde cu "in cazul in care asteapta ceva .."-ul tau.. alo! trezirea! vorbim de prietenie!! domnisoara!!! nu vorbim de cazul ca se "ASTEAPTA CEVA".. are you readin' meee? aloooo...

lasasem un raspuns... scrisesem o groaza!!!!! ma enerveaza chestia asta... nu mai stau sa scriu iarasi... imi bag ceva in site-ul asta de rahat... ce porcarie... o sa imi inchid contul... sunt foarte foarte nervoasa...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Septembrie 2008 la 20:26

De la: koborlo, la data 2008-09-04 18:37:17Erikamih!
KoborLo

lasasem un raspuns... scrisesem o groaza!!!!! ma enerveaza chestia asta... nu mai stau sa scriu iarasi... imi bag ceva in site-ul asta de rahat... ce porcarie... o sa imi inchid contul... sunt foarte foarte nervoasa...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Septembrie 2008 la 20:28

Si acum mi-l posteaza de 2 ori... Daca aveti probleme, voi astia care cica ar trebui sa aveti grija de site, faceti dreaq ceva!!!! sunt satula, e a doua oara cand mi se intampla si nu mai stau sa o astept pe a 3a!!!!!!!!!!!!!!
razvan_navi Avatarul lui razvan_navi
Citeaza Raspunde

Postat de razvan_navi pe 5 Septembrie 2008 la 11:33

depinde doar de conceptia fiecaruia mai ales a femeii.daca stie sa sil faca prieten sau mai mult decat prieten
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info