Poate exista doar prietenie intre un barbat si o femeie?
Pagina 9 din 17

Toate forumurile » Femei » Poate exista DOAR prietenie intre un barbat si o femeie? » Pagina 9 din 17

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 8 Decembrie 2008 la 13:00

orgoliul bata-l vina ...asa e dar acum depinde si de prietenia dintre barbati si de evaluarea sanselor care le are fiecare cu femeie respectiva.... cel putin eu asa vad lucrurile pentru ca sincer eu nu m-am certat niciodata cu un prieten de-al meu pentru o femeie poate si pentru ca nu avem aceleasi gusturi la femei....si daca e sa ne placa o fata la amandoi(sau 3 sau cati suntem) are prioritate primul care o vede sau care intra in vb cu ea sau o lasam pe ea sa aleaga sau sa intoarca spatele si sa plece si atunci ne apucam ca prieteni ce suntem de si barfit mai rau ca femeile
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 8 Decembrie 2008 la 13:25

De la: nick_titi, la data 2008-12-08 13:00:50orgoliul bata-l vina ...asa e dar acum depinde si de prietenia dintre barbati si de evaluarea sanselor care le are fiecare cu femeie respectiva.... cel putin eu asa vad lucrurile pentru ca sincer eu nu m-am certat niciodata cu un prieten de-al meu pentru o femeie poate si pentru ca nu avem aceleasi gusturi la femei....si daca e sa ne placa o fata la amandoi(sau 3 sau cati suntem) are prioritate primul care o vede sau care intra in vb cu ea sau o lasam pe ea sa aleaga sau sa intoarca spatele si sa plece si atunci ne apucam ca prieteni ce suntem de si barfit mai rau ca femeile

that's team work!!!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Decembrie 2008 la 16:06

barbatii se bat si ei intr'o balta de ciocolata???
sau ei trebuie sa fie barbati pana in panzele albe si atunci.....
ce locatie aleg????
*in afara de ring! sau macar sa fie umplut cu ceva scarbos!!

gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 8 Decembrie 2008 la 23:16

De la: angel_demon10, la data 2008-12-08 11:23:22
De la: gabi8ma, la data 2008-12-03 17:59:32hm acum chiar cu riscul ca o sa si-o ia in cap comunitatea masculina de aici trebuie spus ca in general baietii sunt mult mai fair play decat fetele , in gen fetele au un simt al competitiei mult mai acut , si bineinteles un simt al proprietatii innascut , cred ca de-asta jumatatea masculina e mai timida cand e vb de ceva serios

gabi, haide totusi sa nu exageram...
eu nu cunosc baieti fair play decat la modul amici, in grup etc. dar cum vine o gagica si ei se zgarie reciproc poate mai rau ca noi fetele, pentru ca motivatia lor e mai mare. asa o femeie mai zice "pas, ia-l tu, papusha!" dar intre baieti... no way!

nu stiu ce sa zic eu asa am obervat , in anturajul meu sunt mai multi baieti , si in general ma inteleg mai bine cu baietii decat cu fetele , dar eu am zis-o la modul general ca amici
RLucian1 Avatarul lui RLucian1
Citeaza Raspunde

Postat de RLucian1 pe 15 Decembrie 2008 la 11:21

Sigur nu esti popo?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Decembrie 2008 la 22:18

De la: RLucian1, la data 2008-12-15 11:21:17Sigur nu esti popo?

ii faci o propunere ,ceva?:P
HardDamage Avatarul lui HardDamage
Citeaza Raspunde

Postat de HardDamage pe 17 Decembrie 2008 la 07:37

Intotdeauna va exista un moment in care cei doi vor incerca sa treaca peste granita aceea, dar isi vor da seama ca inafara de prieteni altceva nu vor putea fi.Deci , cred eu, poate exista doar prietenie intre un barbat si o femeie.
rhadooliano Avatarul lui rhadooliano
Citeaza Raspunde

Postat de rhadooliano pe 18 Decembrie 2008 la 18:29

Eu m-am casatorit cu cea mai buna prietena a mea din faculta....suntem un cuplu fain si o echipa grozava....NU VA EXISTA NICIODATA DOAR PRIETENIE.....cel putin unul din cei 2 va vrea mai mult de atat!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Decembrie 2008 la 21:03

poate exista numai prietenie...daca ea e lesbiana si el homo...desigur ca numai amici vor fi:)
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 19 Decembrie 2008 la 00:08

cu mine vb ?
mai intai intreaba , sunt o ea ...
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 19 Decembrie 2008 la 00:09

De la: dasca777, la data 2008-12-18 21:03:50poate exista numai prietenie...daca ea e lesbiana si el homo...desigur ca numai amici vor fi:)

nu stiu ce sa zic relatiile interumane sunt complicate
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 19 Decembrie 2008 la 00:14

De la: nick_titi, la data 2008-12-08 13:00:50orgoliul bata-l vina ...asa e dar acum depinde si de prietenia dintre barbati si de evaluarea sanselor care le are fiecare cu femeie respectiva.... cel putin eu asa vad lucrurile pentru ca sincer eu nu m-am certat niciodata cu un prieten de-al meu pentru o femeie poate si pentru ca nu avem aceleasi gusturi la femei....si daca e sa ne placa o fata la amandoi(sau 3 sau cati suntem) are prioritate primul care o vede sau care intra in vb cu ea sau o lasam pe ea sa aleaga sau sa intoarca spatele si sa plece si atunci ne apucam ca prieteni ce suntem de si barfit mai rau ca femeile

vezi tu la fem nu functioneaza asa , de ex : daca iesim intr-o seara si vedem un tip fain , fiecare se gandeste la sine, toate suntem prioritare , daca tipul se aseaza cu careva , atunci celelalte vor incerca sa-l cucereasca , el nu prea are posibiliate de alegere , sau ma rog , da numai de forma , daca pleaca nici una nu mai vb despre el , ca si cum n-ar fi existat si reinnodam discutia acolo unde a ramas inainte de aparitia lui
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Decembrie 2008 la 12:23

De la: gabi8ma, la data 2008-12-19 00:08:22

cu mine vb ?

stiu ca esti o ea...dar vb cu rlucian...el nush cu cn vb...eu doar m-am bagat in seama:)
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 20 Decembrie 2008 la 22:38

De la: dasca777, la data 2008-12-19 12:23:48
De la: gabi8ma, la data 2008-12-19 00:08:22

cu mine vb ?

stiu ca esti o ea...dar vb cu rlucian...el nush cu cn vb...eu doar m-am bagat in seama:)

talossmn Avatarul lui talossmn
Citeaza Raspunde

Postat de talossmn pe 22 Decembrie 2008 la 15:17

Categoric: NU!
Gabby1984 Avatarul lui Gabby1984
Citeaza Raspunde

Postat de Gabby1984 pe 25 Decembrie 2008 la 18:22

Hm... Relatie de amicitie...intre un barbat si o femeie??Poate ca da... pana in momentu il care.. unu incepe sa vada ceva mai special la cealalta persoana.. moment in care toata relatia de amicitie s-a transformat intr-o "vanatoare". parerea mea...
Adriana_med Avatarul lui Adriana_med
Citeaza Raspunde

Postat de Adriana_med pe 9 Ianuarie 2009 la 20:19

In final tot acolo se ajunge ca dureaza 1 luna sau 10 ani...depinde...Unul dintre AMICI se aprinde dupa celalalt si GAME`S OVER.De ex:cunosc o tipa care a fost prietena cu un tip timp d 7 ani,vorbeau despre orice,se intalneau destul de des,nicodata nu a fost nimic intre ei si la un moment dat de la o glumaaa s-a ajuns la niste discutiii...si AMICITIA s-a terminat pt ca ea nu putea sa-l priveasca ca pe un potential iubit!!!!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 10 Ianuarie 2009 la 00:37

prietenia unui barbat cu o femeie depinde de multe variabile :cat de apropiati sunt, la ce varsta s-au cunoscut, relatia lor amoroasa cu alte persoane...una peste alta parerea mea e ca poate sa existe prietenie intre un barbat si o femeie. mai rar ce-i drept dar se poate.
lexyal85 Avatarul lui lexyal85
Citeaza Raspunde

Postat de lexyal85 pe 10 Ianuarie 2009 la 15:44

io nu cred ca pot exista prieteni de genu asta.Sau daca ar exista ar exista numai o anumita perioada de timp pt ca mai devreme sau mai tarziu.....Oricum din experientza mea nu exista relatie de prietenie care sa nu fie bazata pe interese.Si mai devreme sau mai tarziu cineva o sa isi doreasca mai mult...S-au mai exista si varianta in care el sa fie Gay sau ea lesby da si asa crek vreodata la un pahar nu se stie:))E clar ca daca baiatu are p..a la el nu are cum sa nu vrea mai mult decat o prietenie....

In sf parerile sunt impartite...io unu nu cred ca as putea sa am o rel cu o fata strict de prietenie...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Ianuarie 2009 la 11:11

hai toti sa fim amici,sa nu mai avem iubiti/iubite,sa ne povestim intre noi tot si sa stam ca soarecii in casa sa ne bagam portocale in fund,,puteti asta?dc da atunci exista si amicitie,se mai poate,dar fff rar
saby Avatarul lui saby
Citeaza Raspunde

Postat de saby pe 17 Ianuarie 2009 la 18:58

De la: Gabby1984, la data 2008-12-25 18:22:03Hm... Relatie de amicitie...intre un barbat si o femeie??Poate ca da... pana in momentu il care.. unu incepe sa vada ceva mai special la cealalta persoana.. moment in care toata relatia de amicitie s-a transformat intr-o "vanatoare". parerea mea...
saby Avatarul lui saby
Citeaza Raspunde

Postat de saby pe 17 Ianuarie 2009 la 19:02

De la: Gabby1984, la data 2008-12-25 18:22:03Hm... Relatie de amicitie...intre un barbat si o femeie??Poate ca da... pana in momentu il care.. unu incepe sa vada ceva mai special la cealalta persoana.. moment in care toata relatia de amicitie s-a transformat intr-o "vanatoare". parerea mea...

aprob pozitiv

gigifibra Avatarul lui gigifibra
Citeaza Raspunde

Postat de gigifibra pe 23 Ianuarie 2009 la 10:53

nu. exceptii sunt foarte rare :)
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Ianuarie 2009 la 11:20

De la: erikamih, la data 2008-08-21 22:59:37Cineva mi-a spus ca nu poate exista sau rezista intre un barbat si o femeie DOAR prietenie... true or not?

raspunsul este: NU (parerea mea). o sa iti zic de ce: presupunand ca doar ce s-au cunoscut, el nu ar avea de ce sa ii dea atentie daca nu il intereseaza si altfel, ca prietenii ii are pe ai lui, baietii... oricum ar fi, pana la urma tot la sex se ajunge....
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Ianuarie 2009 la 11:23

De la: ayleen, la data 2009-01-23 11:20:28
De la: erikamih, la data 2008-08-21 22:59:37Cineva mi-a spus ca nu poate exista sau rezista intre un barbat si o femeie DOAR prietenie... true or not?

raspunsul este: NU (parerea mea). o sa iti zic de ce: presupunand ca doar ce s-au cunoscut, el nu ar avea de ce sa ii dea atentie daca nu il intereseaza si altfel, ca prietenii ii are pe ai lui, baietii... oricum ar fi, pana la urma tot la sex se ajunge....

BINGO !!!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 23 Ianuarie 2009 la 11:23

De la: ayleen, la data 2009-01-23 11:20:28

BINGO !!!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Ianuarie 2009 la 11:30

De la: dasca777, la data 2008-12-18 21:03:50poate exista numai prietenie...daca ea e lesbiana si el homo...desigur ca numai amici vor fi:)

Eu cred ca exista prietenie intre un barbat si o femeie, chiar daca la un moment dat apar ceva sentimente de alta natura decat din sfera prieteniei.Dar dak cei implicati stau si analizeaza riscurile si beneficiile inceperii unei relatii, cred ca vor alege ca si mine sa pastreze prietenia, pentru ca prieteniile adevarate sunt foarte rare.Been there, done that...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Ianuarie 2009 la 11:32

De la: dasca777, la data 2008-12-16 22:18:10

ii faci o propunere ,ceva?:P

so dasca, pastreaza-ti neuronul obosit si deprimat de singuratate, nu-l mai solicita pentru astfel de cauze...dk tu nu esti in stare.. asta nu inseamna k altii nu-s...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Ianuarie 2009 la 11:47

Um, pai sa vedem: am avut colege care erau genul ala, dadeau mana cu baietii, comentau meciuri de fotbal, mai si injurau la cot cu ei ...nu cred sa fi vazut vreunul din baieti atras de vreuna din ele. Mie personal mi se pare o atitudine din asta oarecum fortata...deh, fiecare cu parerile lui. Eu personal am vreo cativa amici buni, prieteni de gasca, cu care niciodata nu m-am simtit altfel decat super...ca prietena. Fiecare din ei are (sau a avut!) iubita, unii sunt prieteni din aia vechi da' buni, din copilarie, altii mai noi. So, am prieteni pe care ma pot baza la o adica; unii sunt fete, altii baieti. Care e problema? Bine, cred ca o mare importanta o are atitudinea; adica, ok, prieteni buni, pana unul incepe sa flirteze...de aici se schimba treaba...dar asta e o alta discutie...
eusidoaratat Avatarul lui eusidoaratat
Citeaza Raspunde

Postat de eusidoaratat pe 24 Ianuarie 2009 la 12:17

O prietenie in adevaratul sens al cuvantului, poate exista intre un barbat si o femeie, doar dupa ce au fost...amanti (iubiti sau cum vrei sa-i ziceti). Situatii rare, dar exista.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info