Putem lua b.t.s. prin sex oral?
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Health » BTS » Putem lua B.T.S. prin sex oral? » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
pety Avatarul lui pety
Citeaza Raspunde

Postat de pety pe 3 Iunie 2009 la 17:42

Nu mai vorbesc de educatia sexuala la romani in scoli nu exista deloc pt ca n-are cine aborda problema EXPLICIT ca nu-i subiect de glume,figuri samd. Totul e cu PERDEA domnilor profesori de educatie comunista si s-a incheiat ora pe deasupra te mai ia si elevii la ....ca esti depasit in descrierea tip comunista a sexului noroc cu netul cei care-l au ca se mai documenteaza.SEX ORAL DIN PARTEA P.C.R.
claudiubuciuman Avatarul lui claudiubuciuman
Citeaza Raspunde

Postat de claudiubuciuman pe 23 Iunie 2009 la 01:44

Nu inteleg teama din voi.
Vreti sex neprotejat si fara riscuri???????? EXISTA.............
Se cheama MISA si la spirala se merge cu analizele facute.
Daca stiti unde se inscrie sunteti si norocosi.
Aici se leaga noi prietenii>>>>>>>
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Iunie 2009 la 21:29

De la: claudiubuciuman, la data 2009-06-23 01:44:51 Nu inteleg teama din voi.
Vreti sex neprotejat si fara riscuri???????? EXISTA.............
Se cheama MISA si la spirala se merge cu analizele facute.
Daca stiti unde se inscrie sunteti si norocosi.
Aici se leaga noi prietenii>>>>>>>

Corect, fiiule

Noroc ca exista misa , altfel tu ai ramane neintegrat in absolut.Dupa cum singur ai afirmat ...esti un norocos
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 24 Iunie 2009 la 21:34

bine ca nu stim naiba unde sa ne inscriem, ca se numea NISA, sau NI S-A , una din 2 :D
costachemarius Avatarul lui costachemarius
Citeaza Raspunde

Postat de costachemarius pe 25 Iunie 2009 la 00:17

De la: sweet_rockaritza, la data 2008-11-22 18:33:26...sunt obisnuita cu intrebarea asta...majoritatea pustanilor cand mergi si vrei sa ii informezi despre riscurile unui comportament neresponsabil pun aceiasi intrebare :"dar practica nu ne arati?". nu ai fost original...asta este..poate data viitoare gandesti de 2x intrebarea.;)

este de admirat ceea ce faci apreciez oameni ca tine, multumesc ca mai exista in romania si oameni deschisi, sa dea un sfat bun, stima domnisoara!
bionm Avatarul lui bionm
Citeaza Raspunde

Postat de bionm pe 28 Iunie 2009 la 12:10

...am fost cam acum o luna cu o tipa si am facut-o cu ea de 2x... in fine sex oral neprotejat...sex normal cu prezervativ... dar de atunci nu mai am erectie normala... in prezent pot spune ca nu mai am erectie deloc....adica nu mai simt nimic... am fost si la medic, dar mi-a spus ca e pe stres, ca e anxietate....chiar ma dispera situatia....ce parere ai?
sweet_rockaritza Avatarul lui sweet_rockaritza
Citeaza Raspunde

Postat de sweet_rockaritza pe 29 Iunie 2009 la 00:24

nu sunt medic, dar consider ca tot stresul e de vina. incearca sa te relaxezi si sa inlaturi gandurile negre. VEI REUSI!
arsinel Avatarul lui arsinel
Citeaza Raspunde

Postat de arsinel pe 9 Iulie 2009 la 18:27

De la: sweet_rockaritza, la data 2008-11-16 13:29:45salut...pt inceput evitati sa mai spuneti BTS, ele se numesc mai recent ITS, adica infectii cu transmitere sexuala. Ele sunt infectii. Aceste its-uri se pot lua prin orice fel de contact sexual neprotejat: fie el oral, anal sau vaginal.si mai exista o exceptie- negii genitali sunt o infectie cu transmitere sexuala si se pot transmite chiar folosind prezervativul. de aceea se spune ca prezerv are o protectie de 98%, restul de 2% sunt rezervati pt acest negi genitali, care pot aparea in zona neacoperita de prezervativ. am citit intr-un comentariu despre gonoree sau sculament, ca asa o stiu multi. asta poate fi transmisa si prin sex oral neprotejat. acum multi isi pun intrebarea : dar cum sa ii dau eu aleia "m___e" cu prezervativul feminin, sau cum sa ii "s_g" eu aluia "p__a" cu prezervativ. ei bine, in mod normal se foloseste protectie si la sexul oral, dar majoritatea nu vor sa auda de asa ceva. de altfel its-urile astea se pot clasifica si in functie de agentul patogen, adica ceea ce transmite: fie el virus, bacterie, parazit sau spirochete. in cazul in care discutam de cele parazitare, putem spune ca ele pot fi contactate si daca dormim la o prietena care are paduchii lati, sau daca ne stergem pe prosopul de la o ruda, care are scabie. astea se pot lua si datorita lenjeriei folosita in comun,nu numai prin sex oral. daca aveti intrebari despre its, hiv-sida va raspund cu placere pentru ca asta fac si in timpul liber, informez tinerii despre astfel de probleme sociale, medicale.

alo, tzutzu...crezi ca se ia infectia sau iei factorul care produce infectia? ia-o si tu logic si nu te mai da desteapta...pls
boala se ia insa nu si infectia...
Infectia este determinata apoi, dupa perioada de incubatie, in care bactaria, virusul, parazitul se adapteaza la conditiile organismului, apoi depaseste factorii de aparare, indeplinind posibilitatile pentru a se hrani si inmulti agresand tesuturile organismului "gazda", realizand infectia.
Ideea e ca infectia se manifesta diferit la fiecare dintre indivizii "norocosi", deci nu se transmite...Boala e aceeiasi, pentru ca e determinata de acelasi factor, chiar daca semnele si simptomele se manifesta asemanator. In lumea medicala nu inveti infectiile ci...bolile...
arsinel Avatarul lui arsinel
Citeaza Raspunde

Postat de arsinel pe 9 Iulie 2009 la 18:31

De la: bionm, la data 2009-06-28 12:10:09...am fost cam acum o luna cu o tipa si am facut-o cu ea de 2x... in fine sex oral neprotejat...sex normal cu prezervativ... dar de atunci nu mai am erectie normala... in prezent pot spune ca nu mai am erectie deloc....adica nu mai simt nimic... am fost si la medic, dar mi-a spus ca e pe stres, ca e anxietate....chiar ma dispera situatia....ce parere ai?

Sefu..!!! ai ramas prea impresionat de ceea ce s-a intimplat, iar frica(deseori e buna) ti-a modificat niste..."registri". Eu unul iti pot spune ca e reversibil...depaseste-ti teama prin "putintica intimitate proprie" apoi odata ce iti iei toate masurile de precautie si te simti in siguranta poti face ceea ce vrei...numai o idee desteapta sa respecti...ia-ti un partenera stabila...faci niste analize si e ok, oricum, lipsa erectila nu-i o problema...o sa-ti revii in cateva luni...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Iulie 2009 la 23:29

Un tip se duce la o prostituata la care nu mai fusese pana atunci. Dupa ce termina treaba, pleaca si, din usa, ii spune tipei:
- Te-am pacalit! Ti-am dat bani falsi!
La care femeia raspunde:
- Tu sa fii sanatos...

yuppy003906 Avatarul lui yuppy003906
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy003906 pe 3 August 2009 la 15:23

Am shi eu o intrebare la care imi cam trebuie un raspuns clar shi sigur ..dak faci sex protejat, deci ku prezervativ, ku un baiat kare are herpes genital subacut, se ia?? mai ales dak ai facut shi sex oral ku el?? (merci
sweet_rockaritza Avatarul lui sweet_rockaritza
Citeaza Raspunde

Postat de sweet_rockaritza pe 6 August 2009 la 21:53

da...categoric ...nu are importanta in ce stadiu este, insa este clar ca acest herpes genital are la baza un virus, care se transmite. daca stii ca partenerul tau are herpes genital, parerea mea este sa faceti sex protejat. daca vrei sa aflii mai multe detalii, consulta si un medic sau poate un consultant de la planificare familiala din orasul tau. toate cele bune.
robert72 Avatarul lui robert72
Citeaza Raspunde

Postat de robert72 pe 24 August 2009 la 18:32

sexul..indiferent cum si unde...nu se face la intamplare. cine da navala la sex sigur o pateste mai devreme sau mai tarziu. Trebuie sa iesi de cateva ori, sa ii "faci dosarul" partenerului (il tragi de limba, vezi ce istoric sexual are..cum, unde, de ce, cu cine...etc) si apoi daca ai curaj mergi mai departe. decat sa iei o belea mai bine stai sub dus.
LeonKing Avatarul lui LeonKing
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 6 Noiembrie 2009 la 13:51

De la: , la data 2008-08-24 16:06:50Baietii spun ca nu..auzi tu!

si? ai incercat?
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 13 Noiembrie 2009 la 22:40

hai ca e buna si ora de biologie "optional" no sa fiu nevoita sa pun intrebari dastea niciodata
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 13 Noiembrie 2009 la 22:50

De la: robert72, la data 2009-08-24 18:32:18sexul..indiferent cum si unde...nu se face la intamplare. cine da navala la sex sigur o pateste mai devreme sau mai tarziu. Trebuie sa iesi de cateva ori, sa ii "faci dosarul" partenerului (il tragi de limba, vezi ce istoric sexual are..cum, unde, de ce, cu cine...etc) si apoi daca ai curaj mergi mai departe. decat sa iei o belea mai bine stai sub dus.

si daca il tragi de limba, dupa aia mai vrei sa se foloseasca de ea?

si daca iti umple urechile cu ineptii, dar arata bine, si mintea ta, care oricum (intr-o expeditie de identificat sex) nu gandeste, dar pune botul la fizicul lui se schwarzenegger... cum mai te feresti?

Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 13 Noiembrie 2009 la 23:37

pai o mai lungeste

gata tac
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 13 Noiembrie 2009 la 23:41

De la: iubarici, la data 2009-11-13 23:37:34pai o mai lungeste

gata tac

nebunatica mica... tu esti in stare sa spui o gluma si pe patul de moarte...
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 14 Noiembrie 2009 la 04:26

Gripa porcina se ia daca folosesti prezervative sau alte metode de contraceptzie ..... :(((((

Spunetzi NU metodelor de contraceptzie !!
Vaccinatzi-va la timp anti gripei porcine !!
Dumnezeu VINE PE PAMANT !!
Mc`Donalds este iadul pe pamant !!

P.S. am luat prea mult nurofen azi .... scuzatzi-ma !

ce aiurea .... cica ....Dumnezeu intra in MC` si comanda un BIG MAC .... WTF ...

P.P.S. sper ca nu cititzi ce am scirs mai sus v-am spus sa ma ignoratzi ! fac si eu scor acolo la posturi ca ma plictisesc ....

Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 18 Noiembrie 2009 la 08:59

daca ziceai si tu un Chicken Premiere te credeam:))))...dar asa....te cred doar cel mai mare tzicnit :)))))
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 18 Noiembrie 2009 la 10:14

De la: iubarici, la data 2009-11-18 08:59:10daca ziceai si tu un Chicken Premiere te credeam:))))...dar asa....te cred doar cel mai mare tzicnit :)))))

Eu asta am mancat ieri dar nu ma cred... In schimb..."truli-lup" mai are si contul facut pe 1 aprilie...deci...se fenteaza singur?
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 18 Noiembrie 2009 la 12:14

deci, revenim on topic...

nu, categoric nu...

nu se poate transmite pe cale orala daca transmitatorul este sanatos clinic...

uite, eu am incercat live cu cei 007 pitici, si inca sunt sanatosi (oricum n-aveau ce lua - la boli ma refer)...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Noiembrie 2009 la 12:16

ai tinut cont de sfatul meu, si te-ai protejat, nu?
gust de fragi? sau... capsunele? (kiddin -stupid joke)
Citeaza Raspunde

Postat de LeonKing pe 18 Noiembrie 2009 la 12:39

De la: Greenie, la data 2009-11-18 12:16:14ai tinut cont de sfatul meu, si te-ai protejat, nu?
gust de fragi? sau... capsunele? (kiddin -stupid joke)

tinand cont ca sunt 007, am incercat cu mai toate aromele posibile...
vreau sa-ti spun ca cel mai mare succes au avut cele cu lapte de vaca, cu whisky si cu rasina de brad

dar nu mai spui la nimeni, ca tabara toti pe mine sa le spun de unde am cumparat cu arome asa exotice...
grace006291 Avatarul lui grace006291
Citeaza Raspunde

Postat de grace006291 pe 14 Decembrie 2009 la 19:51

De la: , la data 2008-08-24 16:06:50Baietii spun ca nu..auzi tu!

da se poate
dangerx Avatarul lui dangerx
Citeaza Raspunde

Postat de dangerx pe 28 Februarie 2012 la 05:53

Care este posibilitatea de a lua BTS in cazul unui act sexual oral neprotejat cu o prostituata din Bucuresti (oras mare , unde riscurile de infectare sunt deasemenea mari) in cazul in care nu exista nicio rana pe organul sexual masculin , iar igiena este una corespunzatoare ??
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info