Ce a lipsit ???
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Femei » ce a lipsit ??? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
shotgun Avatarul lui shotgun
Citeaza Raspunde

Postat de shotgun pe 7 Septembrie 2008 la 04:23

incep povestea mea prin a preciza cateva detalii... am 22 ani, aproape 23. bucuresti (din pacate).

de curand s-a sfarsit povestea pe care eu o vedeam fara sfarsit. nu ma doare atat faptul ca nu mai e, ci motivul. s-o iau cu inceputul. acum 3 ani ne-am cunoscut. a fost greu la inceput, dar frumos. foarte frumos. am fost impreuna un an jumate, cu bune si rele. apoi, pentru ca mi s-a parut mie ca nu mai pot sa impac si capra si varza, am luat varza ( munca ) si am renuntat la ea... dureros, dar necesar, pentru ca timpul pe care i-l puteam oferi nu era de ajuns. timp de un an am fost despartiti, timp in care am incercat sa interactionez cu alte individe. a lipst acel ceva, acei fiori, fluturasi sau cum vreti sa le ziceti. in decembrie anul trecut am reluat legatura, si am facut revelionul impreuna.am fost nedespartiti apoi. relatie pefecta atunci. am plecat intr-un concediu, moment in care mi-am dat seama ca " Ea e aleasa". ajuns in bucuresti, am conceout un plan ( inel ,cerut de ziua ei, restaurant, flori, cina roamntica, dans, cerut in genunchi...) , totul ca la carte. numai ca fata incepuse geloziile idioate. si n-am putut sa pun in aplicare pentru ca intr-o duminica singurl mod in care am reusit sa o impac a fost sa o cer. zis si facut, doar ca fara a pune planul in aplicare. a zis da, plangand de fericire, si am inceput sa facem planuri. aproape de a arvuni restaurantul si de a alege data, am avut o cearta, in care mi-a dat fatalitate... "nu sunt fericita, am momente in care nu cred in noi".n-am mai putut de furie si am facut o pauza. am fost plecat 2 saptamani, m-am intors, ea si-a cerut scuze, dar n-am putut sa trec peste. mentionez ca sunt genul de barbat romantic, plin de surprize, flori, gatit pentru ea.. cam ceea ce isi doresc ele de obicei. ieseam, ne distram, plecam in week-end-uri, as fi dat totul pentru ea. de atunci n-am putut sa imi refac viata, desi as vrea sa intalnesc pe altcineva, pe cineva sincer, care sa stie sa se bucure de tot ce face un barbat pentru ea. nu`s urat, nu`s sarac, nu`s prost, fara falsa modestie. am tot ce am din munca, si paote o cariera de invidiat pentru varsta mea. imi pot permite tot ce imi doresc, dar nu gasesc pe cineva caruia sa ii ofer dragostea mea. de ce nu a fost fericita ???
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 10 Septembrie 2008 la 19:35

Trebuie sa o intrebi pe ea! Si daca nici ea nu stie de ce, inseamna ca e mare fraiera sau... pur si simplu nu sunteti facuti sa fiti impreuna... Ai rabdare! Uneori dragostea apare cand te astepti mai putin, cand ai cea mai multa treaba la serviciu, cand nici prin cap nu-ti trece ca ai putea sa te mai apropii de cineva atat de mult incat sa simti "fiori", cand vrei sa te dedici total altor lucruri... am invatat ca atunci cand iti doresti cu tarie si infinita rabdare ca un lucru sa ti se indeplineasca atunci apare, nu atunci cand iti pui ambitia si esti incrancenat in a ta cautare.
Si uite si o mica anecdota:

"Fericirea nu este o destinatie, ci un mod de a trai.
Un om alearga, alearga si la un moment dat cineva il opreste si-l intreaba:
- Unde alergi omule asa?
- In cautarea fericirii!!! si continua sa alerge...
Fara sa-si dea seama ca cea care il intrebase era chiar fericirea."
ankhsunamun Avatarul lui ankhsunamun
Citeaza Raspunde

Postat de ankhsunamun pe 9 Octombrie 2008 la 19:27

..parerea mea este ca ..s a speriat . prima data ai parasit o ..ei bine ..apoi ti ai dat toata silinta si a fost perfect dupa cum spui tu ...stii cand ceva e prea perfect ..incepi sa crezi ca e doar un vis frumos ....asa dintr o data te simti putin temator ..si nu stii de ce te simti asa ..probabil ca nu a uitat cu desavarsire faptul ca te ai despartit de ea ..si s a gandit ca poate asa vei face in continuare ....
ar fi bine sa o intrebi ce anume nu a facut o fericita ...
..atunci cand nu te astepti ..va veni dragostea ..si vei simti acei fluturasi ..ai rabdare ... va aparea
dia_lori_27 Avatarul lui dia_lori_27
Citeaza Raspunde

Postat de dia_lori_27 pe 11 Octombrie 2008 la 16:36

Dupa ce ti-am citit mesajul am inceput sa cred ca chiar exista barbati ideali!!!!!!!!!
crisstinel Avatarul lui crisstinel
Citeaza Raspunde

Postat de crisstinel pe 16 Noiembrie 2008 la 07:27

Vezi ca exista niste comentarii legate de faptul ca femeile (unele)doresc baieti rai.Citeste si poate vei afla rasunsul la intrebarea ta. Oricum la 23 de ani nu tre' sa disperi,ia-o ca pe o aventura..
arynuta Avatarul lui arynuta
Citeaza Raspunde

Postat de arynuta pe 25 Noiembrie 2008 la 20:19

probabil ca ar trebui sa va mai dati o sansa , incearca sa o ierti pt.ca te-a refuzat, pur si simplu iarta si stati mai des de vb. si clarificati neintelegerile ei si ale tale, si incearca sa o faci sa inteleaga ca nimeni nu iti poate garanta fericirea in viata suta la suta, tre sa risti, daca cazi , te ridici si o iei de la capat, nimic nu ii usor in lumea asta, si tre' sa apreciezi ceea ce ai si ce ti se ofera.si daca nici dupa asta nu mere treaba, asta este fiecare cu drumul lui.
Maryus2006 Avatarul lui Maryus2006
Citeaza Raspunde

Postat de Maryus2006 pe 27 Noiembrie 2008 la 21:58

Ei bine prietene, si eu pot sa zic ca am trecut printr-o situatie asemanatoare ca si ata...tot asa, dragoste, incredere in relatie, cuplul perfect si alea alea, nu dureaza mult am luat decizia ca e mai bine sa o lasam balta, din anumite motive:( ea incapatzanata, eu ...am si eu o limita... asa; nu trece mult ca tineri (adika eu cu ea) isi dau seama ca "sunt facuti unul pt celalalt" si alea alea...acuma incep din nou sa nu mai am rabdare in anumite situatii si sa ajung la decizia finala, sa o lasam balta...
Eu zic ,ca in situatii deastea tree sa fim cu picioarele pe pamant , incredere in noi si in fortele propri ;) suntem tineri si mai avem prin multe de trecut;)....
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Decembrie 2008 la 00:32

sfatul meu....sunt 2 posibilitati afaceri sau fem...si eu am ales cariera...asta e,,,unii nu-s facuti pt iubire
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 6 Decembrie 2008 la 01:21

de ce ai ales cariera ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Decembrie 2008 la 18:08

sincer ma urasc pt asta ...dar nu am ales-o de placere ...ci pentru ca am incercat in dragoste si nik succes..o dau in bara de fiecare data...sunt bun la afaceri,la facut bani si rezolvat probleme,,,le am cu dragostea cat le ai u cu bomnbele atomice..m-am plictisit sa incerc si sa ma ard...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Decembrie 2008 la 13:35

Life is just a ride. Enjoy it!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Decembrie 2008 la 14:12

De la: dia_lori_27, la data 2008-10-11 16:36:41Dupa ce ti-am citit mesajul am inceput sa cred ca chiar exista barbati ideali!!!!!!!!!

barbati ideali nu exista.
la fel cum nu exista nici o viata ideala. e doar in conceptia ta si atat!

exista in schimb, interese!
si astea sunt de tot soiul. in cazu de fata, cum vad eu lucrurile, faptul ca tipu a parasit-o si s'a produs ruptura in momentul respectiv, s'a plimbat din floare in floare gandindu-se ca are toata viata inainte (lucru ce'i complet adevarat), dar la fel de adevarat poate fi si faptul ca maine O SA MORI intr'un accident de masina si nu vei mai face nimic din ce ai planuit pt urmatorii 5 ani!! interesul lui constituia in frica de a pierde acea stabilitate emotionala si fizica in care se regasea, si totodata, frica unui altfel de inceput...
god damn it, trebuie sa fiti mai barbati decat sunteti acolo jos!!

si apoi, s'a intors la ea, jumatatea lui, perechea vietii etc etc..
iti dai seama, SOC! mai ales pt ea! ce femeie nu isi doreste sa aiba parte de romantism, de acea unica propunere, de acel unic momement cand el iti pune inelul pe deget...... (sau cel putin, ar trebui sa fie un moment unic, chair daca nu prea mai e in prezent, pt marea majoritatea)...
si tipa ce a facut?? s'a speriat!
brusc, te intorci la ea, te simti pierdut, si crezi ca totul se va sterge cu buretele asa de usor dupa ce ti'ai imprastiat fluturasii cu altele?
in fine, daca era fata intelegatoare si destul de stapana pe sine, poate reusea sa faca cateva compromisuri si.... COMUNICAREA ar fi ajutat enorm!

dar deh... fiecare cu pasaricile lui...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Decembrie 2008 la 14:14

De la: crisstinel, la data 2008-11-16 07:27:21Vezi ca exista niste comentarii legate de faptul ca femeile (unele)doresc baieti rai.Citeste si poate vei afla rasunsul la intrebarea ta. Oricum la 23 de ani nu tre' sa disperi,ia-o ca pe o aventura..

spui bine!
dar as modifica doar cuvantul aventura.
ia'o ca pe o EXPERIENTA si invata din ea!!
de ce se leg unii la cap cu casatorii la varste de 20-23 de ani?

gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 9 Decembrie 2008 la 17:17

ca adevar zici , numai boii si "boaiele" pot face asa ceva nu ca n-as fiuna din ele , mama Doamne 20 de ani ce-as mai vrea odata
ddeea Avatarul lui ddeea
Citeaza Raspunde

Postat de ddeea pe 24 Decembrie 2008 la 01:07

poate imi dai id-ul tau sa mai vb
sunt in aceeasi situati,noi alesesem restaurantul, data dar intr timp mi=a zis k nu ma mai iubeste k la inceput j ii este frik sa nu o dam in bara!q toate k au treqt 5luni nici aqm nu jtiu motivul exact, dekt banui
ddeea Avatarul lui ddeea
Citeaza Raspunde

Postat de ddeea pe 24 Decembrie 2008 la 01:10

buna! acum am vaz msg tau j yo nu t intreb d c pt k t inteleg pt k j yo am ales l fel k u
mihaikojovici Avatarul lui mihaikojovici
Citeaza Raspunde

Postat de mihaikojovici pe 3 Ianuarie 2009 la 09:46

"life's a ride, enjoy it!" - cine a zis asta a zis foarte bine

am trait 3 ani plini de devotament si am dat tot ce am avut pt jumatatea mea, dar la a2a cerere in casatorie (prima a fost amanata pt a mai discuta ea cu mama ei... fiind mai dificila...) ea a decis ca vrea o pauza (cred ca a vrut sa mai arunce batul o data, poate venea pestisorul auriu din balta de barbati...), apoi dupa o vreme daca ne simtim lipsa sa ne impacam (cred ), numia ca deja era a2a "pauza ceruta de ea" (prima a fost de genul ca nu stie ce simte pt mine exact, si in cateva clipe i-a trecut nostalgia) si eu am zis ca cel mai bine ar fi sa transformam "pauza" asta in despartire (nu pot sa traiesc cu o persoana indecisa daca ne impacam si zicea piua cand deja aparea si un al 3 lea suflet langa noi cred ca nu ne jucam fata'ascunselea aici )

concluzia care am tras-o a fost: nu te razbuna pe cea care v-a urma, nu considera ca toate sunt la fel, traieste ca si cum ai trait o experienta, invata din asta, nu cauta "medicamente" - o sa aveti amandoi de suferit.

eu acum traiesc o aventura... si nu mai pun suflet (o vreme), mai cunosc inca 2 cupluri, unul a fost casatorit (copil), celalalt au trait 2 ani casatoriti (se stiau de 5) in aceleasi situatii, deci nu tu esti o problema (si eu am o cariera, un camin al meu, prieteni care sunt langa mine mereu, sanatos tun...) ci fata nehotarata gandeste-te ca acum vei sti cum mult inainte cand sa o ceri, daca sa o ceri, , daca va fi si ea la fel, si ca din ziua aia le cunosti mai bine, si poate... poate... poate... le vei intelege...

Citeaza Raspunde

Postat de shotgun pe 6 Ianuarie 2009 la 23:39

a trecut. nu a meritat nici un minut relatia pe care am avut-o. din pacate acum nu prea pot avea o alta relatie... oare sunt prea exigent ???
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 6 Ianuarie 2009 la 23:55

din moment ce s-a terminat de ce te mai intereseaza ce-a fost ? ai aproape 23 de ani si te gandesti la trecut ? gresit. viata merge inainte. o sa mai vina si ca ea si diferite fata de ea.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2009 la 00:19

CITATE CELEBRE - MAICA TEREZA

Sa fii nedorit, neiubit, neingrijit, uitat de toata lumea cred ca e o foame mai mare, o saracie mai mare decat a celora care nu au ce sa manance.
Sa nu credeti ca dragostea, pentru a fi adevarata, trebuie sa fie extraordinara. Lucrul de care avem nevoie e sa iubim fara ca asta sa ne oboseasca.

Stiu ca Dumnezeu nu-mi va da nimic din ceea ce nu pot duce. Mi-ar placea doar ca El sa nu aiba chiar atata incredere in mine.
DALAI LAMA
Tine minte ca sa nu obtii ceea ce vrei este adeseori un noroc incredibil.
Prieteni vechi mor, noi prieteni apar. E ca si cu zilele. O zi veche trece, una noua soseste. Lucrul important e sa o faci sa conteze: un prieten care conteaza, o zi care conteaza.
Deschide-ti bratele catre schimbare, darn u lasa sa-ti scape valorile.

Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit - Guillaume Apoillnaire
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Ianuarie 2009 la 00:26

Te gândesc și știu că nu ai tolera o iarnă a singurătății niciodată, dar mai știu că anotimpurile nu pot fi alungate din existența noastră efemeră de acum. Cu cât e mai efemeră existența, cu atât o dorim mai eternă și mai înflăcărată de pașii triști sau plini de sine ai unei iubiri care cu cât este mai profundă cu atât devine mai dureroasă. E și asta o deșertăciune.
SORIN CERIN

Atitudinea slaba se transforma intr-un caracter slab.
Nu ma gandesc niciodata la viitor. Vine el singur destul de curand. SPUNEA EINSTEIN

Au gandit altii - eu le-am cules pentru tine
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 1 Februarie 2009 la 02:35

nu esti exigent ci doar neincrederea in alta femeie si trebuie sa existe o uniune intre cariera si dragoste poti sa muncesti iubind si sa iubesti muncind asa ca da-i bataie in viitor..... have fun.
Fratzica Avatarul lui Fratzica
Citeaza Raspunde

Postat de Fratzica pe 10 Februarie 2009 la 00:40

De la: dasca777, la data 2008-12-06 18:08:35sincer ma urasc pt asta ...dar nu am ales-o de placere ...ci pentru ca am incercat in dragoste si nik succes..o dau in bara de fiecare data...sunt bun la afaceri,la facut bani si rezolvat probleme,,,le am cu dragostea cat le ai u cu bomnbele atomice..m-am plictisit sa incerc si sa ma ard...

Stai linistit Nu esti nici primul nici ultimul si nici singurulCa tine mai sint o multime atit printre noi cit si printre ele Pina nu vine vremea poti sa stai in cap ca tot degeaba
iubita0 Avatarul lui iubita0
Citeaza Raspunde

Postat de iubita0 pe 13 Februarie 2009 la 01:55

De la: shotgun, la data 2008-09-07 04:23:14incep povestea mea prin a preciza cateva detalii... am 22 ani, aproape 23. bucuresti (din pacate).

de curand s-a sfarsit povestea pe care eu o vedeam fara sfarsit. nu ma doare atat faptul ca nu mai e, ci motivul. s-o iau cu inceputul. acum 3 ani ne-am cunoscut. a fost greu la inceput, dar frumos. foarte frumos. am fost impreuna un an jumate, cu bune si rele. apoi, pentru ca mi s-a parut mie ca nu mai pot sa impac si capra si varza, am luat varza ( munca ) si am renuntat la ea... dureros, dar necesar, pentru ca timpul pe care i-l puteam oferi nu era de ajuns. timp de un an am fost despartiti, timp in care am incercat sa interactionez cu alte individe. a lipst acel ceva, acei fiori, fluturasi sau cum vreti sa le ziceti. in decembrie anul trecut am reluat legatura, si am facut revelionul impreuna.am fost nedespartiti apoi. relatie pefecta atunci. am plecat intr-un concediu, moment in care mi-am dat seama ca " Ea e aleasa". ajuns in bucuresti, am conceout un plan ( inel ,cerut de ziua ei, restaurant, flori, cina roamntica, dans, cerut in genunchi...) , totul ca la carte. numai ca fata incepuse geloziile idioate. si n-am putut sa pun in aplicare pentru ca intr-o duminica singurl mod in care am reusit sa o impac a fost sa o cer. zis si facut, doar ca fara a pune planul in aplicare. a zis da, plangand de fericire, si am inceput sa facem planuri. aproape de a arvuni restaurantul si de a alege data, am avut o cearta, in care mi-a dat fatalitate... "nu sunt fericita, am momente in care nu cred in noi".n-am mai putut de furie si am facut o pauza. am fost plecat 2 saptamani, m-am intors, ea si-a cerut scuze, dar n-am putut sa trec peste. mentionez ca sunt genul de barbat romantic, plin de surprize, flori, gatit pentru ea.. cam ceea ce isi doresc ele de obicei. ieseam, ne distram, plecam in week-end-uri, as fi dat totul pentru ea. de atunci n-am putut sa imi refac viata, desi as vrea sa intalnesc pe altcineva, pe cineva sincer, care sa stie sa se bucure de tot ce face un barbat pentru ea. nu`s urat, nu`s sarac, nu`s prost, fara falsa modestie. am tot ce am din munca, si paote o cariera de invidiat pentru varsta mea. imi pot permite tot ce imi doresc, dar nu gasesc pe cineva caruia sa ii ofer dragostea mea. de ce nu a fost fericita ???

I-ai oferit ceva ce si-ar dori orice fata.. Poate k i-a lipsit ceva si u nu iti poti da seama.. Cel mai8 corect era sa comunikti amandoi, ce va lipseste si ce nu..
Citeaza Raspunde

Postat de shotgun pe 13 Februarie 2009 la 18:16

De la: iubita, la data 2009-02-13 01:55:07
De la: shotgun, la data 2008-09-07 04:23:14incep povestea mea prin a preciza cateva detalii... am 22 ani, aproape 23. bucuresti (din pacate).

I-ai oferit ceva ce si-ar dori orice fata.. Poate k i-a lipsit ceva si u nu iti poti da seama.. Cel mai8 corect era sa comunikti amandoi, ce va lipseste si ce nu..

ehehehe e usor de zis... mai greu de facut.
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 16 Februarie 2009 la 17:08

ce vrei sa faci tu acum e sa intelegi femeile, ei bine nu se poate , nici eu nu mai sunt cu a mea dupa 4 ani, si al dreaku sa fiu daca inteleg ce s-a intamplat de ne-am despartit nici acum dupa vreo 2 luni.....
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 17 Februarie 2009 la 17:49

am uitat sa zic, cel mai greu intradevar nu e sa treci peste despartire, cel mai greu e gandul ca tre sa o iei de la capat cu altcineva..
adnana Avatarul lui adnana
Citeaza Raspunde

Postat de adnana pe 17 Februarie 2009 la 18:40

De la: shotgun, la data 2009-01-06 23:39:00a trecut. nu a meritat nici un minut relatia pe care am avut-o. din pacate acum nu prea pot avea o alta relatie... oare sunt prea exigent ???

Sti cum se spune ca o iubire veche se uita cu una noua.
Dar cred ca cel mai bine acuma pentru tine e sa ai o perioada doar cu tine, sa te redescoperi pe tine in primul rand. In care sa te gandesti la ceea ce vrei cu adevarat.
M_alina Avatarul lui M_alina
Citeaza Raspunde

Postat de M_alina pe 24 Februarie 2009 la 14:05

De la: shotgun, la data 2009-01-06 23:39:00a trecut. nu a meritat nici un minut relatia pe care am avut-o. din pacate acum nu prea pot avea o alta relatie... oare sunt prea exigent ???

toate bune si frumoase dar de ce spui acum ca nu a meritat...doar pentru ca te-a refuzat? orgoliul bata-l vina....ar trebui sa apreciezi ca nu s-a casatorit cu tine in special ca esti "bine" si ii puteai oferi o viata usoara....deci cu siguranta motivul ei a fost bine intemeiat, cauta-l si iti vei rezolva problema...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Februarie 2009 la 14:35

Chiar asa de greu este sa citim ceea ce scriem chiar noi, cu manuta noastra ???

Doar TU o spui, chiar la inceputul relatarii ca TE-AI DESPARTIT DE EA - TU singur ''ti-ai dat foc la valiza'' !!!

De ce cauti acul in carul cu fan, unde evident ca nu este?

Ai vrut SI ALTCEVA
Si ai gasit ... NIMIC, evident NIMIC !!! Fara DRAGOSTE, nimic nu este !!!

Ai stricat o relatie frumoasa, si apoi, prin cateva floricele si mese festive, si iar ''plecari cu serviciul'' vrei sa pastrezi INCREDEREA UNUI OM in tine, si TOTUL SA FIE BINE, chiar PERFECT, cum fusese la inceput?

Fara INCREDERE, fara COMUNICARE SINCERA
NU EXISTA DRAGOSTE
scumpule!

Acuma ai aflat!

Ce vei face mai departe? De la ALTCINEVA astepti inca, in continuare, sa ACOPERE LIPSURILE TALE

O fi buna MUNCA, asa este!
Dar o relatie tot cu MUNCA si SERIOZITATE se pastreaza,
si NU cu declaratii de iubire, o masa romantica si apoi ... pe aci ti-e drumul ca deh, mai am o delegatie ...

Daca ai avut dorinta sincera sa intelegi ceva din raspunsurile ce le asteptai, MA BUCUR pentru tine.
Daca NU-ti doresti decat sa-ti pice in plasa o alta ''fata buna'' IAR TU SA-TI VEZI IN CONTINUARE de ''afacerile tale'' si doar o viata usoara - doar TU stii, te priveste.

''Ce semeni, aia culegi!''

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info