Ce a lipsit ???
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Femei » ce a lipsit ??? » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
grigorescunelutu Avatarul lui grigorescunelutu
Citeaza Raspunde

Postat de grigorescunelutu pe 16 Martie 2009 la 19:50

Ai auzit de compania americana Global Domains International? o afacere tip franciza pt toata lumea. Compania plateste 50% din incasari comisioane colaboratorior. Alege sa ai libertate financiara, sa iti creezi un venit care sa te bucure pentru toata viata; Vezi prezentarea oficiala (video) la http://www.banifrumosi.ws/filmulet.html si mai multe informatii pe www.banifrumosi.ws; pe site-ul www.banifrumosi.ws ai toate detaliile pentru a incepe aceasta afacere, chiar si datele mele de contact. ASA CEVA NU SE RATEAZA!!!
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 17 Martie 2009 la 01:25

du-te dreacului...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 11:15

De la: shotgun, la data 2008-09-07 04:23:14incep povestea mea prin a preciza cateva detalii... am 22 ani, aproape 23. bucuresti (din pacate).

de curand s-a sfarsit povestea pe care eu o vedeam fara sfarsit. nu ma doare atat faptul ca nu mai e, ci motivul. s-o iau cu inceputul. acum 3 ani ne-am cunoscut. a fost greu la inceput, dar frumos. foarte frumos. am fost impreuna un an jumate, cu bune si rele. apoi, pentru ca mi s-a parut mie ca nu mai pot sa impac si capra si varza, am luat varza ( munca ) si am renuntat la ea... dureros, dar necesar, pentru ca timpul pe care i-l puteam oferi nu era de ajuns. timp de un an am fost despartiti, timp in care am incercat sa interactionez cu alte individe. a lipst acel ceva, acei fiori, fluturasi sau cum vreti sa le ziceti. in decembrie anul trecut am reluat legatura, si am facut revelionul impreuna.am fost nedespartiti apoi. relatie pefecta atunci. am plecat intr-un concediu, moment in care mi-am dat seama ca " Ea e aleasa". ajuns in bucuresti, am conceout un plan ( inel ,cerut de ziua ei, restaurant, flori, cina roamntica, dans, cerut in genunchi...) , totul ca la carte. numai ca fata incepuse geloziile idioate. si n-am putut sa pun in aplicare pentru ca intr-o duminica singurl mod in care am reusit sa o impac a fost sa o cer. zis si facut, doar ca fara a pune planul in aplicare. a zis da, plangand de fericire, si am inceput sa facem planuri. aproape de a arvuni restaurantul si de a alege data, am avut o cearta, in care mi-a dat fatalitate... "nu sunt fericita, am momente in care nu cred in noi".n-am mai putut de furie si am facut o pauza. am fost plecat 2 saptamani, m-am intors, ea si-a cerut scuze, dar n-am putut sa trec peste. mentionez ca sunt genul de barbat romantic, plin de surprize, flori, gatit pentru ea.. cam ceea ce isi doresc ele de obicei. ieseam, ne distram, plecam in week-end-uri, as fi dat totul pentru ea. de atunci n-am putut sa imi refac viata, desi as vrea sa intalnesc pe altcineva, pe cineva sincer, care sa stie sa se bucure de tot ce face un barbat pentru ea. nu`s urat, nu`s sarac, nu`s prost, fara falsa modestie. am tot ce am din munca, si paote o cariera de invidiat pentru varsta mea. imi pot permite tot ce imi doresc, dar nu gasesc pe cineva caruia sa ii ofer dragostea mea. de ce nu a fost fericita ???

Poate ca nici ea nu stia de ce nu era fericita, sau poate da... oricum nu trebuie s-o judeci, fiecare are dreptul sa aleaga ce este mai bun pentru el, asa cum si tu ai dreptul sa lupti sa-ti mearga bine, sau poti alege sa traiesti in trecut...
Daca-ti doresti sa mergi mai departe poti, totul se poate, trebuie sa vrei... stiu usor de zis greu de facut, dar merita incercat...
Cat despre dragoste, daca-ti doresti sa fii inconjurat de ea... se spune ca dragostea este singurul lucru rational, so... las-o sa intre in viata ta... daca-ti doresti...
Sfat... bla... bla... poate, daca vrei
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2009 la 11:20

shotgun ... femeia ... vesnic nemultumita ... nu toate ... dar majoritatea ... daca ii dai luna de pe cer ... parca ar mai vrea si luceafarul ... il dai si pe ala ... tot nu e destul ... cand nu e sa fie nu e ... unele se multumesc doar sa priveasca la luna si la luceafar ... alaturi de partener ...
miocen Avatarul lui miocen
Citeaza Raspunde

Postat de miocen pe 20 Mai 2009 la 09:46

Tu ai fost de vina, ea nu mai are incredere in tine. Dar asta e viata...Oricum, ar trebui sa ii mai oferi o sansa, mai ales ca si-a cerut scuze. Cum tu ai emotii puternice, asa are si ea. Ea te-a inteles pe tine o data, intelege-o si tu.
Oricum, parerea mea e ca dragostea si cariera nu se impaca. Oamenii cu cariera nu au viata personala. Va spun din experienta.In orice vrei sa ai, trebuie sa investesti. Daca investesti in cariera, nu mai investesti in relatie, si se duce dracului.
Daca va uitati la oamenii cu cariera adevarata,care au facut lucruri extraordinare, va mirati ce vieti de rahat pot avea, ca orice vanzatoare de la aprozar le poate rade in nas. Cand vad pe forum ce relatii frumoase (macar parti din ele) sunt pe lume, mi se pare halucinant. Pentru ca relatiile mele (extrem de putine) au fost de rahat, lipsite de orice pasiune. O relatie proasta e ca si cand nu ai avea o relatie si nu te impiedica in cariera. Ai sex in casa, cam atat, cand nu ai scandal.Pretul carierei e urias, va spun din experienta ca nu merita.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Mai 2009 la 06:18

de cat timp a fost deschis topicul asta, tipul sigur a gasit ce i-a lipsit. pun pariu ca deja are si copii.
Octavian_b Avatarul lui Octavian_b
Citeaza Raspunde

Postat de Octavian_b pe 23 Septembrie 2009 la 09:26

De la: shotgun, la data 2008-09-07 04:23:14incep povestea mea prin a preciza cateva detalii... am 22 ani, aproape 23. bucuresti (din pacate).

de curand s-a sfarsit povestea pe care eu o vedeam fara sfarsit. nu ma doare atat faptul ca nu mai e, ci motivul. s-o iau cu inceputul. acum 3 ani ne-am cunoscut. a fost greu la inceput, dar frumos. foarte frumos. am fost impreuna un an jumate, cu bune si rele. apoi, pentru ca mi s-a parut mie ca nu mai pot sa impac si capra si varza, am luat varza ( munca ) si am renuntat la ea... dureros, dar necesar, pentru ca timpul pe care i-l puteam oferi nu era de ajuns. timp de un an am fost despartiti, timp in care am incercat sa interactionez cu alte individe. a lipst acel ceva, acei fiori, fluturasi sau cum vreti sa le ziceti. in decembrie anul trecut am reluat legatura, si am facut revelionul impreuna.am fost nedespartiti apoi. relatie pefecta atunci. am plecat intr-un concediu, moment in care mi-am dat seama ca " Ea e aleasa". ajuns in bucuresti, am conceout un plan ( inel ,cerut de ziua ei, restaurant, flori, cina roamntica, dans, cerut in genunchi...) , totul ca la carte. numai ca fata incepuse geloziile idioate. si n-am putut sa pun in aplicare pentru ca intr-o duminica singurl mod in care am reusit sa o impac a fost sa o cer. zis si facut, doar ca fara a pune planul in aplicare. a zis da, plangand de fericire, si am inceput sa facem planuri. aproape de a arvuni restaurantul si de a alege data, am avut o cearta, in care mi-a dat fatalitate... "nu sunt fericita, am momente in care nu cred in noi".n-am mai putut de furie si am facut o pauza. am fost plecat 2 saptamani, m-am intors, ea si-a cerut scuze, dar n-am putut sa trec peste. mentionez ca sunt genul de barbat romantic, plin de surprize, flori, gatit pentru ea.. cam ceea ce isi doresc ele de obicei. ieseam, ne distram, plecam in week-end-uri, as fi dat totul pentru ea. de atunci n-am putut sa imi refac viata, desi as vrea sa intalnesc pe altcineva, pe cineva sincer, care sa stie sa se bucure de tot ce face un barbat pentru ea. nu`s urat, nu`s sarac, nu`s prost, fara falsa modestie. am tot ce am din munca, si paote o cariera de invidiat pentru varsta mea. imi pot permite tot ce imi doresc, dar nu gasesc pe cineva caruia sa ii ofer dragostea mea. de ce nu a fost fericita ???

Omule...este proverbul ala :"bate-ti femeia, ca stioe ea de ce"...o femeie caruia ii oferi totul...este o femeie nefericita !!
Le plac barbatii care sunt duri cu ele...care dau cu pumnu` atunci cand este nevoie...corect...tu esti un domn, cu o educatie, un statud...etc!!! Dar daca nu merge cu bunatate...incearca cealalta varianta !!
Parerea mea este ca faci o greseala imensa aratandu-ti sentimentele si exprimandu-le in gesturi si cuvinte...incearca sa fi putin mai nepasator, mai indiferent...dar totusi din cand in cand sa mai faci si un gest dragut !
Eu iti doresc mult succes in actiunile tale si, sper sa ai numai rezultate pozitive in acest sens !
Bafta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Septembrie 2009 la 10:34

sa crapati in pla
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Septembrie 2009 la 12:44

mai conteaza?!ai facut tot ce era posibil. nu ai lasat loc de "daca". nu stiu la ce ai mai putea recurge. ati ajuns in punctul de a va intemeia o familie, lucru destul de rar intalnit la barbatii de varsta ta si totdodata dorinta marii majoritati a fetelor.
punct si de la capat!
usor de spus , greu de realizat , dar nu imposibil.
si inca ceva...vorbeai de senzatia de fluturi in stomac. e cea mai frumoasa si sa nu renunti pana nu o vei avea din nou.
sa fi iubit!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Septembrie 2009 la 12:47

am comis-o...are mai mult de 1 an topicul.
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 29 Septembrie 2009 la 12:49

De la: KATI, la data 2009-09-29 12:47:10

Eh...poate niciodata nu e prea tarziu!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Septembrie 2009 la 21:43

De la: KATI, la data 2009-09-29 12:47:10

oook. pentru ca azi am de gand sa fac o fapta buna, te iert
yuppy070790 Avatarul lui yuppy070790
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy070790 pe 2 Octombrie 2009 la 22:47

Shotqun imi sincer rau pt cele patite...si eu care credeam ca genul tau de barbat nici macar nu s-a nascut...poate sunt "dusa" dar eu cred ca anumite lucruri se intampla cu un motiv.poate asa cum au mai spus si altii nu era ea aleasa , facand o greseala intrand intr-o casnicie care ar fi esuat. Sau poate ea e aleasa dar trb sa mai treaca un timp.poate ea nu era pregatita pt o casnicie poate nu e suficient de matura, poate ea inca vrea "viata libera" sa se distreze , poate ii e teama de responsabilitai.Sau cine stie s-o fi simtind inferioara tie, poate ea nu era suficient de realizata, stabila.Prea multi de "poate" nu gasesc un motiv pt care ea nu ar fi fost fericita , sincer majoritatea femeilor viseaza la asa cva, poate si ea visa si cand a avut , nu a mai vrut.viata e mult prea complicata si are mult prea multe "surprize" dureroase.Dar stii e o vb "orice sac isi are petecul" cu totii avem un destin si un drum cu multe poteci , depinde de noi calea pe care pasim...sper ca vei afla raspunsul si sper sa fie unul fericit...Casa de piatra! indifernt ca va fi cu ea sau cu alta ( pt ca ai ganduri serioase) good luck!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 2 Octombrie 2009 la 22:50

De la: dasca777, la data 2009-09-23 10:34:09sa crapati in pla

bine ca nu ne-ai urat sa ne indoim in pla
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info