De ce oar femeile pot refuza
Pagina 1 din 8

Toate forumurile » Femei » de ce oar femeile pot refuza » Pagina 1 din 8

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:
cosmin02 Avatarul lui cosmin02
Citeaza Raspunde

Postat de cosmin02 pe 7 Septembrie 2008 la 11:05

de ce daca refuzi intrun anumit moment sa faci dragoste orice femeie se supara??? si mai ales cum sar putea face sa nu se mai supere ????
marianarascanu Avatarul lui marianarascanu
Citeaza Raspunde

Postat de marianarascanu pe 7 Septembrie 2008 la 23:47

Cam mult spus orice femeie.Generalizezi si nu cred ca e bine.Din proprie experienta stiu cand sotul meu vrea si cand nu.Atunci cand il simt prea obosit sau pur si simplu nu are chef,il iau in brate si adormim amandoi ca doi bebelusi.Dar sa-ti raspund totusi la intrebare:cred eu ca femeia se supara pentru ca refuzul barbatului de a face dragoste cu ea o face sa nu se simta dorita.Sunt multe femei care fac dragoste cu placere chiar daca nu reusesc sa aiba orgasm,o fac pentru ca le place sa ofere placere partenerului,o fac pentru ca au nevoie sa se simta la randul lor dorite de partener.Dar toate astea sunt valabile atunci cand se pune problema de a face dragoste,daca ar fi vorba doar de sex atunci chiar nu stiu de ce s-ar supara o femeie atunci cand e refuzata.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 10 Septembrie 2008 la 19:25

In cazul in care nu e vreo nimfomana (si crede-ma ca exagerez si glumesc ) sigur ca o sa se supere, dar mai ales ORICE FEMEIE se supara daca nu stii CUM sa o refuzi... daca incepe sa te mangaie si sa te sarute "sugestiv" si nu ai chef, esti obosit (in fine, treaba ta de ce nu vrei) in loc sa o dai la o parte mormaind ca n-ai chef sau esti obosit, mai bine adauga inainte de toate astea: "ia-ma in brate ca... sunt obosit si/sau nu am chef si vreau doar sa adormim asa imbratisati" E GREU?!?!? sa vedem daca se mai supara cand ii zici asa... totusi, o mica mentiune, sa nu-i spui ca ai multe pe cap (desi o sa se prinda daca te cunoaste f bine) ca dupa-aia o sa aprinda toate luminile din casa si o sa te tina treaz pana ii spui ce se intampla cu tine... (asta ti-o spun din proprie experienta ). stiu ca poate esti asa absorbit uneori de ale tale probleme ca nu mai iti arde sa ai grija de sentimentele celui/celei de langa tine... dar... tu decizi!
axellutza Avatarul lui axellutza
Citeaza Raspunde

Postat de axellutza pe 10 Septembrie 2008 la 23:44

si barbatu refuza femeia..dar mai mult femeia....pt ca un refuz al femeii in fata barbatului o face mai respectata asta pt ca dak accepti orice esti prea luata de proasta si dak refuzi esti mai puternica
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 11 Septembrie 2008 la 16:15

axellutza, eu cred ca gresesti... nu te face mai puternica refuzul. daca refuzi asa aiurea e posibil sa ti se intoarca "favoarea". totusi depinde si de ce oameni ai avut pe langa tine.. eu am avut 2 de-astea ca tine prin anul I si le-am facut vant repede.. daca una nu le convine si nici alta, si nici alta si tot refuza si face pe dracu-n patru sa "conduca", zboara.. barbatul ala care le inghite pe toate poate ca-ti ia apararea intr-un mod evident pentru tine, dar va face 2 pasi inapoi cand da de unu mai tare.. barbatul puternic e ala care-ti ia apararea fara sa dea cu pumnul si care e in stare sa calce pe cap pe ceilalti in orice fel se potriveste atunci, si NU o face gratuit doar ca sa te impresioneze pe tine...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 11 Septembrie 2008 la 17:08

De la: axellutza, la data 2008-09-10 23:44:17si barbatu refuza femeia..dar mai mult femeia....pt ca un refuz al femeii in fata barbatului o face mai respectata asta pt ca dak accepti orice esti prea luata de proasta si dak refuzi esti mai puternica

nu ai inteles problema pusa in discutie !
Citeaza Raspunde

Postat de pe 11 Septembrie 2008 la 17:13

De la: radhookoo, la data 2008-09-11 16:15:50axellutza, eu cred ca gresesti... nu te face mai puternica refuzul. daca refuzi asa aiurea e posibil sa ti se intoarca "favoarea". totusi depinde si de ce oameni ai avut pe langa tine.. eu am avut 2 de-astea ca tine prin anul I si le-am facut vant repede.. daca una nu le convine si nici alta, si nici alta si tot refuza si face pe dracu-n patru sa "conduca", zboara.. barbatul ala care le inghite pe toate poate ca-ti ia apararea intr-un mod evident pentru tine, dar va face 2 pasi inapoi cand da de unu mai tare.. barbatul puternic e ala care-ti ia apararea fara sa dea cu pumnul si care e in stare sa calce pe cap pe ceilalti in orice fel se potriveste atunci, si NU o face gratuit doar ca sa te impresioneze pe tine...

pup, raducule! app de femeia care vrea cu tot dinadinsul sa conduca si atunci barbatul "zboara".. cineva cunoscut mie avea urmatoarea vorba: "nu pot exista doi capitani pe un vas" la care eu completam: "in cazul asta femeia fie e secund, fie spala puntea"
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 12 Septembrie 2008 la 14:09

hahaha!

vezi ca am pus la ala cu "de ce vor baieti rai" un desfasurator al primei intalniri pune si tu unul..
oviluci Avatarul lui oviluci
Citeaza Raspunde

Postat de oviluci pe 13 Noiembrie 2008 la 00:01

De la: radhookoo, la data 2008-09-11 16:15:50axellutza, eu cred ca gresesti... nu te face mai puternica refuzul. daca refuzi asa aiurea e posibil sa ti se intoarca "favoarea". totusi depinde si de ce oameni ai avut pe langa tine.. eu am avut 2 de-astea ca tine prin anul I si le-am facut vant repede.. daca una nu le convine si nici alta, si nici alta si tot refuza si face pe dracu-n patru sa "conduca", zboara.. barbatul ala care le inghite pe toate poate ca-ti ia apararea intr-un mod evident pentru tine, dar va face 2 pasi inapoi cand da de unu mai tare.. barbatul puternic e ala care-ti ia apararea fara sa dea cu pumnul si care e in stare sa calce pe cap pe ceilalti in orice fel se potriveste atunci, si NU o face gratuit doar ca sa te impresioneze pe tine...
oviluci Avatarul lui oviluci
Citeaza Raspunde

Postat de oviluci pe 13 Noiembrie 2008 la 00:06

nu toti barbati sant rai,depinde ce ai nimerit tu in viata dar eu am o reletie de 5 ani si credema nu miam inselat iubita pt ca nu se merita am o relatie bazata pe incredere si respect,nu am jignito niciodata si nici nu o voi face.o iubesc asa cum este ea.ea e totu pt mine asa ca mai gandestete
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 13 Noiembrie 2008 la 17:24

oviluci... gandeste-te se scrie cu cratima. continuand, nu sunt sigur ca ai inteles ce am vrut eu sa spun. femeia trebuie sa colaboreze cu barbatul. daca nu colaboreaza, nu-i rup capu' si nici nu o jignesc, doar ca nu va mai fi cu mine. e simplu.
felix_gabriel Avatarul lui felix_gabriel
Citeaza Raspunde

Postat de felix_gabriel pe 16 Noiembrie 2008 la 08:01

jana, ai vre.o 16 nu?! nu ai nimic in castana. pt axell
adimenghes Avatarul lui adimenghes
Citeaza Raspunde

Postat de adimenghes pe 16 Noiembrie 2008 la 20:23

si daca ai o prietena care nu prea vrea sa faca dragoste.si tot incerci si incerci
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 17 Noiembrie 2008 la 14:32

De la: adimenghes, la data 2008-11-16 20:23:26si daca ai o prietena care nu prea vrea sa faca dragoste.si tot incerci si incerci

iti iei una care nu e virgina.
panfilmarius Avatarul lui panfilmarius
Citeaza Raspunde

Postat de panfilmarius pe 18 Noiembrie 2008 la 14:15

eu n-am refuzat nici odata
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 18 Noiembrie 2008 la 14:50

De la: panfilmarius, la data 2008-11-18 14:15:39eu n-am refuzat nici odata

nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 18 Noiembrie 2008 la 17:50

De la: panfilmarius, la data 2008-11-18 14:15:39eu n-am refuzat nici odata

daca nu ai fi barbat ti-as fi facut o propunere pana acum... dar asa ma mai gandesc daca sa iti fac sau nu
chelu Avatarul lui chelu
Citeaza Raspunde

Postat de chelu pe 24 Noiembrie 2008 la 23:38

din experienta .. "incalzitio" si dupaia intorcetii favoarea chiar merge si veti vedea schimbari semnificative
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 25 Noiembrie 2008 la 00:28

Daca partenera are o perceptie destul de apropiata de bunul simt va observa cand "ai chef" si gand nu si cred ca prin asta va incerca si ea sa isi puna o serie de intrebari ..poate ea e de vina.
Chiar daca e doar oboseala sau pur si simplu cheful, aceste lucruri pot fi bine mersi folosite indirect ca perfectionare sau ma rog limpezire relationala.
Din punctul tau de vedere cand sesizezi poti cel mult sa te eschivezi cu o propunere de alte activitati in loc de o partida de sex...orice "joc" care la fel poate sa te "intareasca" dar ....insist sa elimini varianta unei "deprimari" indiferent ca este una de mica intensitate sau semnificatie.Cred eu ca....e de preferat sa privesti degajat aceasta chestiune ca la urma urmei partenera nu te cronometreaza in fiecare seara cat si cum evoluezi ..in problema expusa de tine....cred ca si fata are o gandire nu e ....un robot.
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 3 Decembrie 2008 la 16:51

de ce femeile pot refuza??
pentru ca ele pot! barbatii sunt nesatui...
in realitatea noastra, in prezent... incercam sa urmam pasii barbatilor, au lasat urme in spatele lor, doar pt ca noi , femeile sa ii urmam!
in orice inseamna asta: relatia profesionala, sentimentala, sexuala.. etc!

eu stiu ca asta se cheama EVOLUTIE!

Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 3 Decembrie 2008 la 16:51

de ce femeile pot refuza??
pentru ca ele pot! barbatii sunt nesatui...
in realitatea noastra, in prezent... incercam sa urmam pasii barbatilor, au lasat urme in spatele lor, doar pt ca noi , femeile sa ii urmam!
in orice inseamna asta: relatia profesionala, sentimentala, sexuala.. etc!

eu stiu ca asta se cheama EVOLUTIE!

Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 3 Decembrie 2008 la 17:14

eu zic ca femeile refuza fara nici un motiv desii stiu ca si lor le place ele refuza.... sunt nebuneeeeeee
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 3 Decembrie 2008 la 17:55

De la: nick_titi, la data 2008-12-03 17:14:48eu zic ca femeile refuza fara nici un motiv desii stiu ca si lor le place ele refuza.... sunt nebuneeeeeee

e adevarat. de multe ori refuza ca sa manipuleze. parerea mea: ceaaaaa maaaaai maaaaare prostieeeeee!!!
nu poti manipula un barbat refuzandu-i portia de sex, asta daca e baiat destept si tu ca femeie, te pui intr-o postura de prefacuta.. o falsitate.. e chiar o tampenie.
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 3 Decembrie 2008 la 19:03

De la: angel_demon10, la data 2008-12-03 17:55:17
De la: nick_titi, la data 2008-12-03 17:14:48eu zic ca femeile refuza fara nici un motiv desii stiu ca si lor le place ele refuza.... sunt nebuneeeeeee

e adevarat. de multe ori refuza ca sa manipuleze. parerea mea: ceaaaaa maaaaai maaaaare prostieeeeee!!!
nu poti manipula un barbat refuzandu-i portia de sex, asta daca e baiat destept si tu ca femeie, te pui intr-o postura de prefacuta.. o falsitate.. e chiar o tampenie.

un baiat il poti manipula mult mai bine daca i-ai da portia aia de sex de care are nevoie cand are nevoie asta daca "merita" sa il manipulezi
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 4 Decembrie 2008 la 09:42

De la: nick_titi, la data 2008-12-03 19:03:25
De la: angel_demon10, la data 2008-12-03 17:55:17

un baiat il poti manipula mult mai bine daca i-ai da portia aia de sex de care are nevoie cand are nevoie asta daca "merita" sa il manipulezi

Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 4 Decembrie 2008 la 09:57

cel putin la mine asa ar fii
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 4 Decembrie 2008 la 13:19

intotdeauna exista un motiv.
dar barbatii nu mai au rabdare suficienta sa stea dupa o tipa!
"pt ca are balta pesti"
si e complet adevarat! si eu's la fel...... dar cand mi se pune pata, mi se pune!!!

berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 4 Decembrie 2008 la 22:09

de ce refuza?

Stiti ca e pe lista de anul acesta la Premiul Nobel pentru pace?

Cel care va rezolva dilema asta... e eroul meu

Era un banc pe tema asta. Adam vrea sa faca dragoste cu Eva, dar dupa un timp se intoarce singur la Dumnezeu. Si acesta il intreaba: -Ce`ai facut Adame?
-Cica o doare capu.
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 5 Decembrie 2008 la 11:57

il stiam!

dar simteam nevoia s fiu peste si sub tine!!

berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 5 Decembrie 2008 la 11:58

Mrrr!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum