De la: iulia22, la data 2008-09-11 15:52:00Salut tuturor!!
Am si ru o poveste de impartasit..cu speranta ca voi primi pareri, sfaturi din partea voastra.
Am o relatie de 3 ani de zile cu un baiat care provine dintr-un sat, dintr-o familie mare. E un tip super:linistit, simtit,respectos, romantic...e exact asa cum imi doream, in copilarie sa fie iubitul meu..
Problema e ca am inceput sa vad lucruril mai realist si nu numai cu inima. E un copil de aceeasi varsta cu mine (23). E genul de om delasator, dezorganizat, moale, fara prea multa initiativa. Il simt aproape..dar numai luandu-ma in brate si alintandu-ma..fara sa ma ajute, sa se implice in problema. Doate deciziile organizatorice sunt luate de mine..si am inceput sa obosesc. Tot ma amagesc ca asa sunt barbatii..se maturizeaza mai greu..dar mie nu imi place sa fiu barbatul in familie..si nu prea il vad omul pe care sa ma pot baza..poate sunt si eu prea energica si i-o iau inainte de multe ori.Il iubesc si am trecut prin multe impreuna..dar imi doresc o viata activa, si o viata in care sa nu trag singura..si de asta imi e frica..oare o sa se schimbe?..
Grea "problema" ! Si mie a mea imi face la fel, ca ea decide, ca ea face, ca de cand sunt in somaj e mai greu, ca sunt gelos, ca lunt lenes si delasator...(cre' ca le-am zis pe toate!). Nedumerirea mea vine din faptul ca voi sunteti de 3 ani impreuna, dar abia acum vorbesti de asa ceva, si nu cu cine trebuie. Ai grija ce cauti si ce vrei sa gasesti. Vrei protectie de la un barbat? Trimite-l la sala sau du-te singura. Vrei sa te intretina? Gaseste un "matur" (mos de fapt), si se rezolva. Vrei un "barbat"? Ce intelegi tu prin "barbat"?

Fiecare vede altceva.

. Da, poate e mai copilaros, dar ai grija ca pe el il cunosti, si stii ca, asa "copil", stii cand cum si unde te poti baza pe el. Si o discutie face minuni. Dar serioasa, calma, nu cu crize de isterie cum au multe femei obiceiul. Ca s-ar putea sa iti dea el barbatie atunci de sa te faca lesbi.
In rest, 3 ani inseamna ceva, ati crescut practic impreuna in relatia asta. Mutati-va impreuna, e piatra de incercare. Si apoi, sunteti tineri. Nu il vrei tu, poate il vrea alta. Inainte insa sa "il arunci" incearca sa vezi daca nu ai si tu o parte de vina ca s-a ajuns aici. Intr-o relatia nu greseste numai unul niciodata. Sa fiti iubiti!