Nu exista topicuri mai noi!

Ce accesorii sunt la moda
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Fashion » Accesorii » ce accesorii sunt la moda » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Septembrie 2008 la 20:46

au inceput sa dispara moda bijuteriilor si sa apara moda margelelor mari si rotunde de diferite culori,intr-adevar se mai poarta bijuterii in general aurul dar cele mai la moda sunt margele mari si colorate la maini si la gat cat si cercei.
gyugyuka2005 Avatarul lui gyugyuka2005
Citeaza Raspunde

Postat de gyugyuka2005 pe 22 Septembrie 2008 la 12:43

Se poarta bijuteriile XXL Trebuie sa porti bratari voluminoase, coliere supradimensionate, cercei mari sau lungi, inele care sa iti ocupe tot degetul. Insa, in timp ce in sezonul trecut se punea accent numai pe volum, acum trebuie sa acordam atentie si detaliilor. Nu se mai poarte lantisoarele fragile, ci accesorii voluminoase care sa pastreze din feminitatea celor dintai. Prin urmare, da frau liber creativitatii si combina cat mai multe bratari, coliere extravagante, pietre pretioase si cercei sofisticati, avand grija sa respecti culorile acestui sezon pentru ca stilul nu e tot, conteaza si cromatica.
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 2 Ianuarie 2009 la 01:44

himmm nu cred ca e locul indicat sa pui astfel de intrebari SCRIE DESTUL DE MIC DAR CITET...MEN'S ONLY...NU CRED SA GASESTI SUFICIENTI INTERESATI.
ia vezi KUDIKA....
hamsych Avatarul lui hamsych
Citeaza Raspunde

Postat de hamsych pe 5 Ianuarie 2009 la 09:55

au inceput sa dispara moda bijuteriilor si sa apara moda margelelor mari si rotunde de diferite culori,intr-adevar se mai poarta bijuterii in general aurul dar cele mai la moda sunt margele mari si colorate la maini si la gat cat si cercei.

au dreptate cei de aici ... MEN'S ONLY !!!
sau ai impresia ca esti barbat ..
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 9 Ianuarie 2009 la 16:38

eu cred ca tubul de spray e cel mai bun accesoriu pentru femei lqa ora actuala
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 8 Februarie 2009 la 05:34

eeeeee....se poarta chelu,grasu si mertanu baiiiiii alea is marfa si da bine la prietene vax la sapa cu voi....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Octombrie 2009 la 09:14

De la: axellutza, la data 2008-09-12 20:46:29au inceput sa dispara moda bijuteriilor si sa apara moda margelelor mari si rotunde de diferite culori,intr-adevar se mai poarta bijuterii in general aurul dar cele mai la moda sunt margele mari si colorate la maini si la gat cat si cercei.

se poarta genul feminin fara ,,creiere" iar tu il reprezinti cu ,,succesuri", asta ne-o demonstreaza si postarea unui astfel de subiect aici
dar cred ca nu ai inteles nimic
baaaaaa e pt barbati nici macar travestiti
kats_BK Avatarul lui kats_BK
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 8 Octombrie 2009 la 12:32

De la: adi3, la data 2009-02-08 05:34:23eeeeee....se poarta chelu,grasu si mertanu baiiiiii alea is marfa si da bine la prietene vax la sapa cu voi....

asta am vrut sa zic si eu
De la: georgeiorgulescu, la data 2009-10-08 09:14:09
De la: axellutza, la data 2008-09-12 20:46:29au inceput sa dispara moda bijuteriilor si sa apara moda margelelor mari si rotunde de diferite culori,intr-adevar se mai poarta bijuterii in general aurul dar cele mai la moda sunt margele mari si colorate la maini si la gat cat si cercei.

se poarta genul feminin fara ,,creiere" iar tu il reprezinti cu ,,succesuri", asta ne-o demonstreaza si postarea unui astfel de subiect aici

..
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 8 Octombrie 2009 la 12:34

am inteles ca acum se poarta o femeie la gat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Octombrie 2009 la 12:35

De la: kats_BK, la data 2009-10-08 12:32:31
De la: adi3, la data 2009-02-08 05:34:23eeeeee....se poarta chelu,grasu si mertanu baiiiiii alea is marfa si da bine la prietene vax la sapa cu voi....

..

Ti`am zis eu ca m`as cruci!
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 8 Octombrie 2009 la 12:50

De la: AdrianaR, la data 2009-10-08 12:35:33

..

damn.. te potrivesti manusha topicului astuia!cand iti trec cosurile de pe fata...mai vb honey-bunny,pana atunci go si creeaza relatii pe mess
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 8 Octombrie 2009 la 12:52

De la: kats_BK, la data 2009-10-08 12:50:04
De la: AdrianaR, la data 2009-10-08 12:35:33

..

damn.. te potrivesti manusha topicului astuia!cand iti trec cosurile de pe fata...mai vb honey-bunny,pana atunci go si creeaza relatii pe mess

avem un nou calau pe forum
Citeaza Raspunde

Postat de kats_BK pe 8 Octombrie 2009 la 13:11

..ma bucur ca nu sunt singura
cine mai face parte din grup?

PS:de la dasca am invatat
effervescent Avatarul lui effervescent
Citeaza Raspunde

Postat de effervescent pe 10 Ianuarie 2010 la 13:37

Accesorii? rolls, prietena ceva rosu in picioare de la jimmy choo. un costum marc o polo. si o soferita de 19 ani. nu am nevoie nici de ceasuri nici de telefoane mobile.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info