Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ?
Pagina 1 din 13

Toate forumurile » Femei » Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ? » Pagina 1 din 13

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 14 Septembrie 2008 la 09:09

POATE ACCEPTA O FEMEIE SA FIE DOAR LOCUL DOI IN RELATIA CU UN BARBAT INSURAT SI SA STIE CA ESTE IUBITA MAI MULT DECAT.... ?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 14 Septembrie 2008 la 15:42

Reformuleaza... "sa fie iubita mai mult??? decat sotia" vrei sa spui? dar sa ramana pe locul 2?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 14 Septembrie 2008 la 22:44

da,sa fie iubita mai mult decat nevasta
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 14 Septembrie 2008 la 22:45

si sa ramana pe locul doi
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 15 Septembrie 2008 la 14:21

Depinde de situatie, de persoana, dar este posibil, la fel cum orice este posibil...
Eu ma gandesc in cazul in care ar fii iubita atat de mult ca nu ar mai fii pe locul 2, parerea mea este ca chestiile de genu "te iubesc pe tine dar te tin pe locul 2" sunt doar pretexte...
Dominus Avatarul lui Dominus
Citeaza Raspunde

Postat de Dominus pe 16 Septembrie 2008 la 15:25

porcarie...cine ar accepta...pt un timp da...in rest nu (fie vb de femeie sau barbat)...alte intrebari avem ?
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Septembrie 2008 la 13:53

da... si NU!

da, pentru un timp... si NU, pe termen lung!

cu toate ca daca accepta de suficient de mult timp deja (cativa ani), atunci s-a obisnuit si e mai usor, mai ales daca te iubeste ca la inceput si chiar nu o deranjeaza situatia... sau daca e genul de femeie care prefera putin si bun decat mult si prost si, din nou, ii convine situatia... poate are altele pe cap si nu are chef sa vina acasa de la munca si sa iti faca de mancare, sa spele, sa calce etc. sau chiar ii place sa fie singura cand nu e cu tine; daca are un job stresant si nu are timp de o relatie serioasa in care sa se implice foarte tare (ca atunci cand ai o aventura nu-ti trebuie prea mult timp ca sa o pui in practica si nici ca sa o mentii, e o chestie de moment); poate ii ajunge sa se simta iubita de catre tine si nu ii pasa de restul, de circumstante, de consecinte... poate pur si simplu nu are nevoie de mai multe din partea ta decat timpul pe care i-l acorzi tu sau (din mai multe motive) ii convine situatia.
daca nu e geloasa, daca nu iti face probleme (sunat acasa sau cand esti cu sotia), daca, daca... daca...

agentu_termic007 Avatarul lui agentu_termic007
Citeaza Raspunde

Postat de agentu_termic007 pe 14 Octombrie 2008 la 16:40

nu accepta locul doi din moment ce stie clar ca este mai iubita decat sotzia barbatului in cauza; ea stie ca este deja in "pole position"....daca este iubita mai mult decat sotzia, este clar pe primul loc in mintea si sufletul acelui barbat decat sotzia "cu acte in regula"....in cazul asta , casnicia este o formalitate, un contract, o obligatzie...si multor barbatzi le e lene,rushine si sa rupa o casnicie pentru ca le este...confortabil.daca pt amanta conteaza sa fie "cea mai iubita" sau "singura iubita" (evident ca tot efortul barbatului inamorat se va concentra pe EA) nu se va multzumi cu "locul doi" pt ca este deja "Number 1".Restul e iluzie!
corduneanu Avatarul lui corduneanu
Citeaza Raspunde

Postat de corduneanu pe 21 Octombrie 2008 la 16:08

nu vi s-a intamplat niciodata sa iubiti doua femei in acelasi timp? sau sa va indragostiti de o femeie in acelasi timp in care iubiti deja pe una? se poate intampla acest lucru! nu este imposibil. se poate intampla chiar fara voia noastra! femeia respectiva poate intelege acest lucru, sau nu.
Citeaza Raspunde

Postat de corduneanu pe 21 Octombrie 2008 la 16:10

niciodata o femeie care este iubita nu este pe locul doi, sau cel putin cred ca nu asa se considera. In momentul in care iubesti sau esti iubit, nu exista locul doi. niciodata!!!
nick08 Avatarul lui nick08
Citeaza Raspunde

Postat de nick08 pe 22 Octombrie 2008 la 00:26

salutare tuturor!eu zic ca daca iubesti pe cineva,se poate sa faci compromisuri,intrebarea ar fi pana cand...in cazul meu,raspunsul ar fi,nu la infinit.
nick08 Avatarul lui nick08
Citeaza Raspunde

Postat de nick08 pe 22 Octombrie 2008 la 00:27

de acord si cu ce spune corduneanu
felix_gabriel Avatarul lui felix_gabriel
Citeaza Raspunde

Postat de felix_gabriel pe 25 Octombrie 2008 la 12:29

'stie ce zice' cordunenu
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Octombrie 2008 la 07:47

Nu acesta este drumul pe care trebuie sa mergi!!!!!!!!
Exista si barbati liberi care te pot iubi la fel de mult !
Nu sunt adepta " relatiilor extraconjugale " nu sunt adepta locului 2" dar pentru asta cautati un loc intai nu cu barbatul unei femei care este pe locul intai !!!!!!!!
Fi-ti mai credinciosi , lasati cuplurile formate sa traiasca fericiti ! Nu le stricati casele !
Nu fi-ti IMORALI!!!!!!!!!!!!!!!!Incercati!!!!!!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de corduneanu pe 26 Octombrie 2008 la 12:15

De la: olarudorel25_bv, la data 2008-10-26 07:47:10Nu acesta este drumul pe care trebuie sa mergi!!!!!!!!
Exista si barbati liberi care te pot iubi la fel de mult !
Nu sunt adepta " relatiilor extraconjugale " nu sunt adepta locului 2" dar pentru asta cautati un loc intai nu cu barbatul unei femei care este pe locul intai !!!!!!!!
Fi-ti mai credinciosi , lasati cuplurile formate sa traiasca fericiti ! Nu le stricati casele !
Nu fi-ti IMORALI!!!!!!!!!!!!!!!!Incercati!!!!!!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de corduneanu pe 26 Octombrie 2008 la 12:23

Pt. oladudorel!!!! de ce crezi asta?si barbatii sunt la fel ca si femeile! nu credeti??? aceleasi dorinte le avem cu totii, si femei si barbati, poate nu sunt singurul care crede asta!
Citeaza Raspunde

Postat de corduneanu pe 26 Octombrie 2008 la 12:23

De la: corduneanu, la data 2008-10-26 12:23:01de ce crezi asta?si barbatii sunt la fel ca si femeile! nu credeti??? aceleasi dorinte le avem cu totii, si femei si barbati, poate nu sunt singurul care crede asta!
Citeaza Raspunde

Postat de corduneanu pe 26 Octombrie 2008 la 12:25

toti suntem la fel, aceleasi dorinte si nevoi le avem cu totii. toti avem nevoie de dragoste in aceeasi masura, indiferent ca suntem barbati sau femei!!!
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 26 Octombrie 2008 la 20:22

Depinde de femeie, si de motivul pe care l-a avut atunci cand s-a implicat in relatie...
Daca e vorba de interes material, probabil accepta atata timp cat ii dai bani, sau pana gaseste pe altul care sa ii dea mai multi , daca e vb. de iubire, probabil accepta o perioada pana cand se comvinge singura ca merita ceva mai bun, deci totul e relativ...
Jubly Avatarul lui Jubly
Citeaza Raspunde

Postat de Jubly pe 27 Octombrie 2008 la 01:19

salutare tuturor!

da de ce s-ar baga intr-o astfel de relatie o femeie?? stiind ca acel barbat are deja o familie.... eu nu cred ca ar treb sa ne facem griji de aceea persoana fiind ca stia in ce sa baga....si daca ar fi simtit ceva pe brabatu respestiv ar fi treb sa il puna sa aleaga....cum sa accepti ca persoana iubita sa se duca acasa si sa fie cu alta??

desigur cazu asta se aplica si invers
Laurra Avatarul lui Laurra
Citeaza Raspunde

Postat de Laurra pe 9 Noiembrie 2008 la 16:07

Apropo de aceasta tema am un lung mesaj si vreau sfaturi. In fata mea si-a deschis sufletul un barbat care avea, intr-adevar, ceva probleme in viata sa personala. Haideti sa va descriu pe scurt despre ce este vorba, pentru ca mai apoi sa prezint si concluziile la care am ajuns. El este un tip dragut, inteligent, atragator, cu sarm. Marturiseste ca inca din studentie a reusit sa starneasca anumite invidii din partea colegilor, deoarece dintotdeauna i-au placut femeile. Colegii l-au simtit ca pe un potential pericol si l-au marginalizat, ceea ce l-a facut sa sufere. Mai tarziu s-a însurat, a avut importante realizari pe plan profesional, are un copil, dar si-a continuat si stilul aventuros de viata. La un moment dat, persoana, in varsta de vreo 45 de ani, intalneste o femeie care-i devine amanta si care incearca prin diverse mijloace, nu tocmai ortodoxe, sa-l desparta de sotie. Din cate mi-am putut da seama, desi nu mi-a spus, el a iubit-o mult pe acea femeie, insa respectiva mai avea inca doi iubiti in afara de el, iar aflarea vestii a insemnat sfarsitul relatiei si suferinta din partea lui. Pe de alta parte, sotia, afland ca el are o amanta, cum reactioneză? Uluitor dupa parerea mea: ramane insarcinata ca sa-l lege, sa fie sigura ca nu va baga divort, deși el, la o anumita varsta si avand deja, nu-si mai dorea copii. Motivul? Ea nu voia sa piarda statutul sau de doamna si avantajele materiale cu care era obisnuita, crede el. Prostia, cred eu, pentru ca numai asa nu se procedeaza, iar prin faptul ca toata lumea cunoaste adevaratele motive, tocmai statutul de doamna demna a fost pierdut.In urma celor intamplate, corelate si cu un esec neasteptat in cariera, pentru el intervine depresia. Desi n-ar vrea s-o recunoasca. Practic, cu alte cuvinte, in loc sa devina director, devine din nou tata. Ca sa iasa din respectiva stare, dar si ca sa-si demonstreze poate siesi (poate chiar si prietenilor) ca este totusi barbat si ca situatia nu i-a scapat total de sub control, respectivul, ce face? Isi gaseste, chiar si in aceste conditii, dificile am spune, o alta amanta. Mai tanara, evident, care, fire liberă, cu oroare fata de casatorie, dar cu bun simt, se indragosteste de el. Pe parcurs, afla intreaga situatie si, in loc sa se revolte, incearca sa-l sustina moral. El este dezamagit, obosit, incepe sa-si puna tot felul de intrebari legate de lume si-si pierde increderea in sine, desi in niciun caz nu vrea sa afiseze acest lucru. Concluziile mele: ea, sotia, daca intr-adevar l-ar fi iubit, ar fi suferit la aflarea vestii ca el are o amanta. Nu inteleg si nici nu am mai intalnit pana acum pe cineva care sa se lase cu buna stiinta inselat fara sa sufere decat daca nu punea prea mult pret pe respectiva relatie, ceea ce nu era cazul, fiindu-i sotie. In al doilea rand, chiar daca sa presupunem nu l-ar fi iubit, ar fi fost o chesiune de orgoliu, pe care, se pare, ca persoana in cauza nu-l are. Ea ramane planificat insarcinata si-si ascunde sarcina in primele luni. In al doilea rand, el, in opinia mea, isi bate joc de toate femeile pe care le are, tratandu-le, prin atitudine, cu dispret. El spune ca a mai avut in timpul casatoriei si alte relatii, iar toate femeile au sfarsit prin a-l uri. Se mira de acest lucru, dar nu e deloc de mirare. Daca sotia, cu vreo 10 ani mai tanara si-a imaginat ca ramanand insarcinata pentru a doua oara, desi el a trecut de-o anumita varsta si nu-si mai doreste copii, il va determina, in sfarsit, sa se potoleasca, s-a inselat, la randul ei, deoarece o astfel de persoana, in opinia mea, nu poate fi niciodata potolita. Mai ramane ca argument banii lui si stilul de viata inalt cu care respeciva se obisnuise, ceea ce este injositor si umilitor pentru ea. Sa accepti sa te lasi calcata in picioare pentru bani, seamana putin a prositutie, cu care nu putem fi de acord. Mai departe, el, la aflarea vestii, cum reactioneaza? Exact pe invers decat ea si-a imaginat. Întrerupe relatia cu "paracioasa" care desi mai avea inca doua relatii se intalneste cu sotia, ii explica tot si-o ameninta c-o va desparti de sot si isi gaseste pe alta. Nu stiu daca s-a despartit de prima amantă pentru atitudinea ei fata de sotie. El spunea ca s-a despartit de ea in momentul in care a descoperit ca il insala. Pe de alta parte, el are grija s-o prezinte pe noua sa amanta pretutindeni, inclusiv sotiei. Nu stim daca stia a banuit sau nu cine este ea de fapt. Presupunem ca da. Cea de-a treia afla pe parcurs situatia lui si accepta sa continue relatia. Nu o inteleg nici pe ea de ce, deoarece, așa cum mi s-a spus, nu e genul de aventuriera, nu este intersata de banii lui (este o tanara directoare cu afacere proprie si castiga suficient), nu doreste sa se marite si nici nu are o parere buna despre barbati, in general. Pe de alta parte, ea il incurajeaza in afaceri si cariera, il sutine si colaboreaza din acest punct de vedere. Intrebarea mea fireasca la care, oricat am incercat, nu am gasit raspuns, este: ce ar trebui sa faca de aici inainte toate cele patru persoane amintite mai sus? Chiar va rog sa ma ajutati cu pareri si raspunsuri.
omu_rosu Avatarul lui omu_rosu
Citeaza Raspunde

Postat de omu_rosu pe 11 Noiembrie 2008 la 11:49

Nu ati simtit niciodata licurici in stomac dupa 10 ani de casatorie, motivul fiind altul decat partenerul?
Ai o casnicie buna, cu aceleasi preocupari zilnice, servici,casa, copil, probleme de rezolvat.Trec multi ani in care intri intr-o rutina de care nu iti dai seama si nu faci nimic sa iesi din ea. Dintr-odata apare o "ea" si dupa mult,mult timp,simti un pitic cum iti sapa in stomac, fluturii incep sa zboare, tot tacamul.Iti dai seama de ce se intampla, si ca un barbat responsabil te intorci si incerci sa schimbi ceva in viata ta, cu partenerul tau.Iti dai seama de geselile pe care le faceai si devii cu totul altul.Dar nu-ti merge.Sotia nu-ti impartaseste atitudinea de adolescent pe care o afisezi si te trezesti din nou in fata "ei".Sa zicem ca faci ce faci si "ea" chiar se indragosteste adevarat. Dupa mai mult timp iti dai seama ca nu o intereseaza nici banii tai nici pozitia sociala ci doar tu.( e frumos, nu?). De acasa nu poti pleca, iti dai seama de implicatiile pe care le-ar avea fiul tau cel mic,care nu vrei sa sufere. Atunci incepe sa-ti moara sufletul.
Fie vorba ca esti un el sau o ea, cine nu a mai simtit fluturii in stomac de mult timp, ori este cel mai fericit , ori a murit de mult.
Nu judecati pe nimeni prea aspru. Fluturii zboara tot timpul pe langa noi si nu stii niciodata cand se lipesc de tine.
alin73dum Avatarul lui alin73dum
Citeaza Raspunde

Postat de alin73dum pe 11 Noiembrie 2008 la 23:25

De la: omu_rosu, la data 2008-11-11 11:49:33Nu ati simtit niciodata licurici in stomac dupa 10 ani de casatorie, motivul fiind altul decat partenerul?

Ai o casnicie buna, cu aceleasi preocupari zilnice, servici,casa, copil, probleme de rezolvat.Trec multi ani in care intri intr-o rutina de care nu iti dai seama si nu faci nimic sa iesi din ea. Dintr-odata apare o "ea" si dupa mult,mult timp,simti un pitic cum iti sapa in stomac, fluturii incep sa zboare, tot tacamul.Iti dai seama de ce se intampla, si ca un barbat responsabil te intorci si incerci sa schimbi ceva in viata ta, cu partenerul tau.Iti dai seama de geselile pe care le faceai si devii cu totul altul.Dar nu-ti merge.Sotia nu-ti impartaseste atitudinea de adolescent pe care o afisezi si te trezesti din nou in fata "ei".Sa zicem ca faci ce faci si "ea" chiar se indragosteste adevarat. Dupa mai mult timp iti dai seama ca nu o intereseaza nici banii tai nici pozitia sociala ci doar tu.( e frumos, nu?). De acasa nu poti pleca, iti dai seama de implicatiile pe care le-ar avea fiul tau cel mic,care nu vrei sa sufere. Atunci incepe sa-ti moara sufletul.

Fie vorba ca esti un el sau o ea, cine nu a mai simtit fluturii in stomac de mult timp, ori este cel mai fericit , ori a murit de mult.

Nu judecati pe nimeni prea aspru. Fluturii zboara tot timpul pe langa noi si nu stii niciodata cand se lipesc de tine.

adevarat ! bravo !
epursimove Avatarul lui epursimove
Citeaza Raspunde

Postat de epursimove pe 14 Noiembrie 2008 la 09:16

iubirea nu se imparte
gia382000 Avatarul lui gia382000
Citeaza Raspunde

Postat de gia382000 pe 17 Noiembrie 2008 la 19:00

Asa este viata, cum zice omul rosu - orice se poate intampla, fara suferinta nu e fericire, si din prea multa fericire statuta, tot in suferinta dai. Important e sa intelegi si sa iti asumi suferintele si fericirile, sa evaluezi consecintele si sa nu promiti ce nu poti da, sa nu minti, sa nu furi. Sa iti asumi in egala masura libertatea ca si casnicia si sa nu ai doua fete (fetze, fete poti sa ai:)). Sa iti asumi raspunderea pentru faptele tale.
Succes!
corina-costea Avatarul lui corina-costea
Citeaza Raspunde

Postat de corina-costea pe 19 Noiembrie 2008 la 20:06

Da... atata timp cat acest lucru nu o deranjeaza..Are si iubirea aceea pe care si-o doreste...si are si familia si sotul de care este legata legal..In cazul meu nu pot renunta nici la el pentru ca il iubesc...nici la sot pentru ca suntem de atatia ani impreuna si avem si un copil...Ce mi-a lipsit...afectiunea...si poate de asta am facut acest pas...sper sa nu il regret...dar traiesc clipa si asta este important...
SANTOREL Avatarul lui SANTOREL
Citeaza Raspunde

Postat de SANTOREL pe 24 Noiembrie 2008 la 14:29

du te bai departe cu conceptiile astea demodate
si de 2 bani
nu i asa
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 25 Noiembrie 2008 la 00:53

Clasamentul intre barbat si femeie este o hai sa-i spunem o metafora pt ca acest "clasamet" fluctueaza in orice clipa ...de ex. intr-o zi barbatul e atat de incantat de ceva si revarsa bucuria inspre partenera ..si in acea zi o face sa se simta ca o regina.
Eu cred ca "clasamentul" asta survine de la atributiile in societate pe care le au fiecare din cei doi si ma refer la "barbatul soldat", "femeia educatoare" sunt perceptii fine dar care in mod clar nu isi au locul in a contura clasamente.
Fapul ca ea sau el cedeaza pozitia de "lider" cred dupa parerea mea ca este din cauze clar existente si inradacinate de multi ani.
Vorbesc de faptul ca daca am discuta despre doi copii el si ea de 5 ani, ei pe parcursul vietii vor asimila ceeea ce este deja fac o copie prin insusire binenteles si cu o contributie personala de "originalitate" dar in mica masura cei doi vor reusi sa se elibereze de fumul asta social care implica si "clasamentul" intre ei care NU isi are rostul pt omenire....efectiv nu ne trebuie.
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 25 Noiembrie 2008 la 17:12

De la: FANTOMA, la data 2008-09-14 09:09:47POATE ACCEPTA O FEMEIE SA FIE DOAR LOCUL DOI IN RELATIA CU UN BARBAT INSURAT SI SA STIE CA ESTE IUBITA MAI MULT DECAT.... ?

hell NO NO NO NO NO NO
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 25 Noiembrie 2008 la 17:14

De la: frozensoul, la data 2008-11-25 00:53:34 Clasamentul intre barbat si femeie este o hai sa-i spunem o metafora pt ca acest "clasamet" fluctueaza in orice clipa ...de ex. intr-o zi barbatul e atat de incantat de ceva si revarsa bucuria inspre partenera ..si in acea zi o face sa se simta ca o regina.
Eu cred ca "clasamentul" asta survine de la atributiile in societate pe care le au fiecare din cei doi si ma refer la "barbatul soldat", "femeia educatoare" sunt perceptii fine dar care in mod clar nu isi au locul in a contura clasamente.
Fapul ca ea sau el cedeaza pozitia de "lider" cred dupa parerea mea ca este din cauze clar existente si inradacinate de multi ani.
Vorbesc de faptul ca daca am discuta despre doi copii el si ea de 5 ani, ei pe parcursul vietii vor asimila ceeea ce este deja fac o copie prin insusire binenteles si cu o contributie personala de "originalitate" dar in mica masura cei doi vor reusi sa se elibereze de fumul asta social care implica si "clasamentul" intre ei care NU isi are rostul pt omenire....efectiv nu ne trebuie.

mai suflet inghetat esti ciudat , rau de tot
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info