Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ?
Pagina 10 din 13

Toate forumurile » Femei » Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ? » Pagina 10 din 13

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >>
Sari la pagina:
pinafrappe Avatarul lui pinafrappe
Citeaza Raspunde

Postat de pinafrappe pe 28 Decembrie 2009 la 17:26

da poate ka stye cxe vrea
allexanndrra Avatarul lui allexanndrra
Citeaza Raspunde

Postat de allexanndrra pe 29 Decembrie 2009 la 05:04

da poate,atunci cand e sigura ca ea este cea iubita.sa nu uitam de exemplu;Emilia Iucinu.
adi_maseur Avatarul lui adi_maseur
Citeaza Raspunde

Postat de adi_maseur pe 29 Decembrie 2009 la 16:56

Eu spun ca se poate in masura in care amandoi au ceva de castigat. Interesul poate sa fie de natura financiara, sentimentala, sau fizica(sexuala). Atata timp cat unul din cele trei tipuri de interese, parerea mea este ca, vor exista si astfel de relatii extraconjugale. Femeia, la fel de complexa fiinta precum barbatul, ar putea sa fie amanta unui tip insurat atata timp cat interesele comune dau roade. Si in cazul barbatului amant, la fel stau treburile in viziunea mea. Mi se pare cam dificil sa legi o relatie fara un scop, un interes, fara sa ai ceva de castigat. Investesti dar trebuie sa ai si un profit, categoric. Problema mai delicata, mai arzatoare, este, de ce pica prada ispitei, tentatiei amantei, acel barbat care, a spus da candva, in fata unei femei. La fel si in cazul femeilor, de ce cad prada ispitei in loc sa spuna nu.
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 29 Decembrie 2009 la 18:21

asta depinde de barbat, nu?
The_KID Avatarul lui The_KID
Citeaza Raspunde

Postat de The_KID pe 29 Decembrie 2009 la 23:34

De la: daria_ta, la data 2009-10-26 14:18:45
De la: The_KID, la data 2009-10-26 14:13:16 O femeie accepta multe...chiar si asta...sunt multe femei care vor sa fie iubite si-atat...un barbat insurat stie sa iubeasca si sa respecte in acelasi timp...nu inteleg de ce vorbim de loc...???...locul 1 sau locul 2 sau 100, ce conteaza...???...vorbim de iubire...de ceea ce stim sa oferim si de ceea ce stim sa cerem...din punctul meu de vedere aceste femei nu intra in categoria amantelor... :sml-happy0144

Off...dar ce sunt? In ce categorie pot fi incadrate? E adevarat, uneori primesc mai mult decat "cea de acasa" (iar aici ma refer la partea de sentimente), dar...le este suficient?! Cu cine isi petrece barbatul concediile, sarbatorile, cu cine se "afiseaza" oare?! Nu judec pe nimeni, nu am dreptul asta, dar...intreb, atat!

off...nu ma intelege gresit...vorbim doar de iubire...ma refeream la ceea ce este acceptat intre cele doua parti...la ceea ce stim sa oferim si la ceea ce stim sa cerem...suficient sau nu, important este ca pana gasim raspunsul faptul este consumat intr-o mare proportie, iar rezultatul, in general, este o amintire frumoasa...sau NU...
pompier Avatarul lui pompier
Citeaza Raspunde

Postat de pompier pe 30 Decembrie 2009 la 07:49

CORECT.
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 30 Decembrie 2009 la 16:59

Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ?

poate accepta o femeie sa fie intotdeauna cu un barbat chiar ocupand toate locurile, fiind ea insasi podiumul?
alin1970 Avatarul lui alin1970
Citeaza Raspunde

Postat de alin1970 pe 31 Decembrie 2009 la 07:34

pentru bani sau sex da va accepta locul doi...

Dar personal o consider cea mai josnica femeie daca strica o casatorie,,,mi-e sila...
epursimove Avatarul lui epursimove
Citeaza Raspunde

Postat de epursimove pe 31 Decembrie 2009 la 15:38

In Templul de initiere a timpului, un copil poznas si dragalas,
Anul 2010 numit, de Creator indragit,
Se pregateste sa vina, in plina noapte, dar plin de lumina.

Numaratoarea inversa a inceput
Si curios s-a uitat spre Pamant.
...a ramas siderat si incantat.

De acolo de sus, Pamantul este o Sacra Entitate,
Toti oamenii, o singura inima ce a iubire bate,

Daca oamenii si-ar lasa sufletul sa vorbeasca,
Viata lor ar fi o feerie de bucurie fireasca,
Simtea el, si si-a propus sa-i copleseasca,

Sporindu-si binecuvantarile cu gratie,
Putere divina si admiratie.

Ne aduce exuberanta si bucurie,

Ca viata sa ne fie, dans, cantec, poezie...

Intelepciunea lumii si norocul...este jocul !!!

Deci, jucati viata cu candoare,
Ca sa infloriti splendoare,

Uitati de obstacole
Ca primiti miracole !!!

Si in suflet, si in casa,
Si pe carduri, si la masa !...

Sus paharul, "La multi ani !"
Si la schimbul dintre ani,

Sa simtiti Imposibilul cum se topeste in noapte,
Dizolvat in lumina ca stelele ,

Si Posibilul se trezeste la fapte,
Ca-n zorii zilei, soarele !!!

Eu cam atat am avut de urat
Pentru tine suflet minunat!!!
epursimove Avatarul lui epursimove
Citeaza Raspunde

Postat de epursimove pe 31 Decembrie 2009 la 15:38

In Templul de initiere a timpului, un copil poznas si dragalas,
Anul 2010 numit, de Creator indragit,
Se pregateste sa vina, in plina noapte, dar plin de lumina.

Numaratoarea inversa a inceput
Si curios s-a uitat spre Pamant.
...a ramas siderat si incantat.

De acolo de sus, Pamantul este o Sacra Entitate,
Toti oamenii, o singura inima ce a iubire bate,

Daca oamenii si-ar lasa sufletul sa vorbeasca,
Viata lor ar fi o feerie de bucurie fireasca,
Simtea el, si si-a propus sa-i copleseasca,

Sporindu-si binecuvantarile cu gratie,
Putere divina si admiratie.

Ne aduce exuberanta si bucurie,

Ca viata sa ne fie, dans, cantec, poezie...

Intelepciunea lumii si norocul...este jocul !!!

Deci, jucati viata cu candoare,
Ca sa infloriti splendoare,

Uitati de obstacole
Ca primiti miracole !!!

Si in suflet, si in casa,
Si pe carduri, si la masa !...

Sus paharul, "La multi ani !"
Si la schimbul dintre ani,

Sa simtiti Imposibilul cum se topeste in noapte,
Dizolvat in lumina ca stelele ,

Si Posibilul se trezeste la fapte,
Ca-n zorii zilei, soarele !!!

Eu cam atat am avut de urat
Pentru tine suflet minunat!!!
KizziB23 Avatarul lui KizziB23
Citeaza Raspunde

Postat de KizziB23 pe 31 Decembrie 2009 la 19:52

Dk tot vb de inselare... Va rog sa mi dati si mie niste sfaturi..... Am cunoscut si yo pe cineva acum cateva luni. Am inceput sa vb pe mess, si acolo mi a zis k are prietena de multi ani, si din cauza asta nu putem fi decat prieteni. Cand am aflat, mam simtit f prost, da in fine zic, e bine si asa. Nam initiat nimic. El oricum licuieste intrun alt oras, impreuna cu prietena :((. In nici un caz nam vrut sa ma bag intre ei, nu s obisnuita, nam inselat pe nimeni in viata mea:o, si nu ma intereseaza nici banii. Na dupa aia am vb f mult pe mess, ne am si intalnit de cateva ori, lam si invitat sa vina cu mine la un chef. Asa usor am devenit f apropiati, atat incat ne am dus si un week end la munte. Ideea e, k vb fiecare zi, si ne intalnim cand putem, si mam indragostit rau de el. El zice k ma place fffff mult, dar naspa situatie. Nu poate sa si lase prietena fiindk la ajutat f mult, si ea si familia ei.( nu iam cerut niciodata so lase) Au si datorii impreuna. Zice k banii s numai de vina. Si eu ma simt f f f rau. Si ma gandesc numa la el, si stiu k si eu insemn mult pt el, si nu vreau sa si distruga viata, dar vad k nu se simte implinit, si nici fericit cu iubita lui. Doar sa obisnuit. Si inca nici na inselato, asta pana am venit yo.(il si cred) Si ma gandesc f serios sa termin relatia asta, deja sufar, da imi lumineaza ziua numa c ma gandesc la el. Si stiu k insemn mult pt el, k nu rezista nici o zi fara sa mi scrie. Zice k nu rezista tentatiei, si dupa atatea ani prietena lui sa schimbat f mult de cand s ei impreuna, e mai rigida, si nu vrea nici casatorie. Am ajuns la concluzia k s impreuna doar din obisnuinta

Si dupa ce am citit si yo ce ati vb aici, ma simt si mai vinovata.... Nu stiu c sa fac???? S disperata...
Ps Inca nu mam intalnit cu un barbat ca el are un suflet
ciurel Avatarul lui ciurel
Citeaza Raspunde

Postat de ciurel pe 1 Ianuarie 2010 la 10:55

o perioada dupa care isi doreste independenta
armandd Avatarul lui armandd
Citeaza Raspunde

Postat de armandd pe 1 Ianuarie 2010 la 11:28

Acest loc 2 poate fi ocupat de o amanta ,pentru sex ,de o iubita sau de sufletul pereche !
Daca sotul cauta amante inseamna ca nu este multumit de ceva ! Nemultumirea e data de lipsa idealului tau de iubire sau de lipsa de implinire pe latura sexuala !
Daca ai ,ca barbat,un potential sexual,ridicat si nu ai intalnit cu adevarat sufletul pereche -atunci esti intr-o continua cautare ! Aceasta cautare te determina sa inseli-sa cauti ceva ce simti ca iti lipseste-unii barbati nu stiu ce cauta -daca inteleg ce le lipseste-cu putin noroc reusesc in timp ,sa-si gaseasca sufletul pereche.
Sotia nu are nicio sansa in ceea ce priveste mentinerea casatoriei-sufletul pereche ,daca apare,desface orice legatura !
Daca ti-ai gasit perechea atunci ,ca amanta,nu trebuie sa ai remuscari ,trebuie sa lupti pentru a lega cele 2 suflete deoarece e greu ,intr-o viata ,sa te intalnesti de prea multe ori cu aceasta sansa ! Conditia este sa ai siguranta ca persoana respectiva este intr-adevar perechea ta-atentie la alegerile barbatului-acesta confunda de multe ori atractia sexuala cu sufletul pereche !Dragostea la prima vedere apare in general la sufletele pereche-iubirile care apar...in timp,dupa ani de stat impreuna ,nu sunt iubiri adevarate !
A fi amanta nu e o rusine -e o rusine daca esti sotie si nu iubesti sau nu esti iubita -e o forma de prostituare ...din interes !

cyrus47 Avatarul lui cyrus47
Citeaza Raspunde

Postat de cyrus47 pe 5 Ianuarie 2010 la 00:23

cenusareasa Avatarul lui cenusareasa
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 21 Februarie 2010 la 01:10

De la: INSOL_V_ENTUL, la data 2009-12-29 18:21:56asta depinde de barbat, nu?

Da depinde si de barbat,de ex. unii pot sa te invite in oras,sa vada cam ce mai face o fosta iubita de acum 25 de ani,iti povestesc viata,pun accentul pe insatisfactia sexuala cu sotia,si ptr. ca te simt vulnerabila,ca au avut si norocul,sa pice la sf. unei rel. a fostei te cam iau cu japca asa cum scrie la scorpion,ca cica,dupa ce ai facut cunostinta cu El,in clipa urmatoare te priveste fix in ochi si face sex cu tine in toate pozitiile!
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 21 Februarie 2010 la 01:21

De la: armandd, la data 2010-01-01 11:28:44

Acest loc 2 poate fi ocupat de o amanta ,pentru sex ,de o iubita sau de sufletul pereche !
Daca sotul cauta amante inseamna ca nu este multumit de ceva ! Nemultumirea e data de lipsa idealului tau de iubire sau de lipsa de implinire pe latura sexuala !
Daca ai ,ca barbat,un potential sexual,ridicat si nu ai intalnit cu adevarat sufletul pereche -atunci esti intr-o continua cautare ! Aceasta cautare te determina sa inseli-sa cauti ceva ce simti ca iti lipseste-unii barbati nu stiu ce cauta -daca inteleg ce le lipseste-cu putin noroc reusesc in timp ,sa-si gaseasca sufletul pereche.
Sotia nu are nicio sansa in ceea ce priveste mentinerea casatoriei-sufletul pereche ,daca apare,desface orice legatura !
Daca ti-ai gasit perechea atunci ,ca amanta,nu trebuie sa ai remuscari ,trebuie sa lupti pentru a lega cele 2 suflete deoarece e greu ,intr-o viata ,sa te intalnesti de prea multe ori cu aceasta sansa ! Conditia este sa ai siguranta ca persoana respectiva este intr-adevar perechea ta-atentie la alegerile barbatului-acesta confunda de multe ori atractia sexuala cu sufletul pereche !Dragostea la prima vedere apare in general la sufletele pereche-iubirile care apar...in timp,dupa ani de stat impreuna ,nu sunt iubiri adevarate !
A fi amanta nu e o rusine -e o rusine daca esti sotie si nu iubesti sau nu esti iubita -e o forma de prostituare ...din interes !

Ori vorbesti,pardon, scrii din carti, ori ai mult mai mult de 18 ani ptr. ca daca de acum stii asta, nu vad ce-i mai putea face in urmatorii 50 de ani

Sau poate esti din noile generatii, de paranormali copii la indigo,sau copii de cristal!
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 21 Februarie 2010 la 01:44

De la: , la data 2008-09-14 09:09:47POATE ACCEPTA O FEMEIE SA FIE DOAR LOCUL DOI IN RELATIA CU UN BARBAT INSURAT SI SA STIE CA ESTE IUBITA MAI MULT DECAT.... ?

Daca n-ai fost niciodata pe locul 1, in viata lui n-ai ce pretentii sa ai,acum l-ai cunoscut,si ca urmare trebuie sa va acordati o sansa.Fiecare cauta ceva si va-ti gasit,va-ti acceptat,urmeaza sa vedeti daca fiecare a gasit ce cauta.Parerea oamenilor, a rudelor nu are importanta!Cel mai important e sa va fie voua bine.Restul se rezolva de la sine.Intr-o ecuatie de acest gen binenteles ca v-a suferi cineva,unii mai putin altii mai mult,important e sa fie cat mai multi fericiti din cati sant implicati decat sa sufere toti.Nu te gandi ca faci pacate,..prostii,mai pacatos decat cel ce inseala insasi ideia de iubire in fata lui D-zeu,nu e nimeni.Acea legatura sfanta din biserica e sfintita prin iubire,nu de ritualul popii in jurul altarului.Iubirea e legea care guverneaza in imparatia cerurilor,nu ritualul in sine.Daca iti faci prea multe probleme ele vor sfarsi prin a se implini,si nu te gandi ca nu-l ia alta fiindca el nu se va opri din cautat,pana nu-si va gasi ce cauta.(Vorbesc din experienta)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Februarie 2010 la 09:14

De la: alerim69, la data 2010-02-21 01:10:35

Da depinde si de barbat,de ex. unii pot sa te invite in oras,sa vada cam ce mai face o fosta iubita de acum 25 de ani,iti povestesc viata,pun accentul pe insatisfactia sexuala cu sotia,si ptr. ca te simt vulnerabila,ca au avut si norocul,sa pice la sf. unei rel. a fostei te cam iau cu japca asa cum scrie la scorpion,ca cica,dupa ce ai facut cunostinta cu El,in clipa urmatoare te priveste fix in ochi si face sex cu tine in toate pozitiile!

asta da fantezie
ilav Avatarul lui ilav
Citeaza Raspunde

Postat de ilav pe 21 Februarie 2010 la 13:38

viata e complicata unele lucruri se intampla prea tarziu sau deloc .... ce preferi deloc asa ca atat timp cat stie ca e foarte importanta pentru o persoana statutul acestuia/acesteia nu mai conteaza
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 21 Februarie 2010 la 17:44

De la: Haps, la data 2010-02-21 09:14:07
De la: alerim69, la data 2010-02-21 01:10:35

asta da fantezie

E drept ca n-am mai pus-o de mult,dar n-am o asa imaginatie bolnavicioasa,asa ca o sa te dezamagesc profund,si o sa te nelinistesc cu atata incitare dar chiar s-a intamplat...!
marcelaglazer Avatarul lui marcelaglazer
Citeaza Raspunde

Postat de marcelaglazer pe 23 Februarie 2010 la 08:22

intimplator am citit povestea ta...foarte ciudata si alambicata....parerea mea este ca singurul vinovat incurabil , simplu este acest macho man si lectia cea mai buna ar fi sa-l lase toate trei in pace...sa o gaseasca pe a patra, a 5 a....este incurabil, iremediabil si isi merita soarta si chinul sufletesc
dar nu vreau sa condamn pe nimeni, il depling, este un suflet chinuit ,care nu-si va gasi perechea niciodata ,pentru ca alearga tot timpul si nu stie de ce!
yna Avatarul lui yna
Citeaza Raspunde

Postat de yna pe 25 Februarie 2010 la 00:06

un berbat cand iubeste o femeie nu o tine pe locul 2...chiar daca nu-si iubeste sotia ....daca esti doar amanta nu dovedeste cu nimic ca te-ar iubi mai mult decat pe sotia sa pe care de fapt n-o iubeste...o femeie poate accepta sa fie locul doi doar atunci cand nu e capabila sa aiba barbatul ei ...nu cred ca un barbat poate sa se indragosteasca de amanta ...rare sunt cazurile ...banuiesc ca acel barbat este atras mai mult de experienta sexuala a amantei si se lasa dus de nas distrugandu-si familia si de multe ori chiar pe el...o femeie nemaritata care alege sa fie amanta nu cred ca va dori o casnicie si nici nu va dori doar pe acel barbat...sunt f multi barbati singuri...de ce ar alege unul care este ocupat?si daca totusi isi doreste o casnicie de ce unul casatorit?...ceva nu e in ordine acolo...poate e bolnava de gelozie sau rautate sau e vb de ceva avere sau bani multi pe care acesta i-ar avea dar in nici un caz nu este vb de dragoste
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 25 Februarie 2010 la 15:43

De la: KizziB23, la data 2009-12-31 19:52:29Dk tot vb de inselare... Va rog sa mi dati si mie niste sfaturi..... Am cunoscut si yo pe cineva acum cateva luni. Am inceput sa vb pe mess, si acolo mi a zis k are prietena de multi ani, si din cauza asta nu putem fi decat prieteni. Cand am aflat, mam simtit f prost, da in fine zic, e bine si asa. Nam initiat nimic. El oricum licuieste intrun alt oras, impreuna cu prietena :((. In nici un caz nam vrut sa ma bag intre ei, nu s obisnuita, nam inselat pe nimeni in viata mea:o, si nu ma intereseaza nici banii. Na dupa aia am vb f mult pe mess, ne am si intalnit de cateva ori, lam si invitat sa vina cu mine la un chef. Asa usor am devenit f apropiati, atat incat ne am dus si un week end la munte. Ideea e, k vb fiecare zi, si ne intalnim cand putem, si mam indragostit rau de el. El zice k ma place fffff mult, dar naspa situatie. Nu poate sa si lase prietena fiindk la ajutat f mult, si ea si familia ei.( nu iam cerut niciodata so lase) Au si datorii impreuna. Zice k banii s numai de vina. Si eu ma simt f f f rau. Si ma gandesc numa la el, si stiu k si eu insemn mult pt el, si nu vreau sa si distruga viata, dar vad k nu se simte implinit, si nici fericit cu iubita lui. Doar sa obisnuit. Si inca nici na inselato, asta pana am venit yo.(il si cred) Si ma gandesc f serios sa termin relatia asta, deja sufar, da imi lumineaza ziua numa c ma gandesc la el. Si stiu k insemn mult pt el, k nu rezista nici o zi fara sa mi scrie. Zice k nu rezista tentatiei, si dupa atatea ani prietena lui sa schimbat f mult de cand s ei impreuna, e mai rigida, si nu vrea nici casatorie. Am ajuns la concluzia k s impreuna doar din obisnuinta

Si dupa ce am citit si yo ce ati vb aici, ma simt si mai vinovata.... Nu stiu c sa fac???? S disperata...
Ps Inca nu mam intalnit cu un barbat ca el are un suflet

PUNE-L SA ALEAGA INTRE TINE SI EA, VEI VEDEA ATUNCI CE VA FACE, CIT DE MULT TE IUBESTE. ITERESELE MATERIALE PRIMEAZA DOAR ATUNCI CIND ESTI LA LIMITA INFERIOARA SI NU AI DE ALES. CIND ESTI PE PICIOARELE TALE DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR NU ITI PIERZI VREMEA CU O PERSOANA PT BANI. PA
mariantt65 Avatarul lui mariantt65
Citeaza Raspunde

Postat de mariantt65 pe 1 Martie 2010 la 10:02

ce va mai place sa complicati lucrurile.
va ascundeti dupa termeni ca dragoste ,iubire, sentimente si cand colo sunte-i niste amarnici amanti.
cei care se iubesc cu adevarat se respecta si stau impreuna . eu am fost insurat si intradevar am cunoscut o alta iubire si pt asta am facut tot ce este posibil sa fiu impreuna cu ea asa ca am avut curajul sa ma despart si sa fiu cu cea pe care o iubesc. restul este o minciuna adica si barbati lasi care vor sa aiba o amanta si o mama surogat dar si femei fraiere care accepta doar sa fie umbra acestor masculi perversi. si toate acestea chipurile sub sloganul iubirii.
daca intradevar va iubiti demonstrati nu inselati.
Citeaza Raspunde

Postat de cenusareasa pe 1 Martie 2010 la 17:01

De la: mariantt65, la data 2010-03-01 10:02:35ce va mai place sa complicati lucrurile.
va ascundeti dupa termeni ca dragoste ,iubire, sentimente si cand colo sunte-i niste amarnici amanti.
cei care se iubesc cu adevarat se respecta si stau impreuna . eu am fost insurat si intradevar am cunoscut o alta iubire si pt asta am facut tot ce este posibil sa fiu impreuna cu ea asa ca am avut curajul sa ma despart si sa fiu cu cea pe care o iubesc. restul este o minciuna adica si barbati lasi care vor sa aiba o amanta si o mama surogat dar si femei fraiere care accepta doar sa fie umbra acestor masculi perversi. si toate acestea chipurile sub sloganul iubirii.

Toata stima si respectul pentru o asa gandire si un asa mod de actiune.RESTUL E PIERDERE DE TIMP,SUFERINTA,BOALA,BARFA...un fel de reconstituire a unor emisiuni tv.mediocre(gen tradati indragoste),care implicit mai fac si educatie la un capitol la care stam destul de prost,mai ales cand se lasa cu scandal,si ala se lasa batut(ce omor si-o fi luind apoi ea in particular),da la urma il iarta cica ca din dragoste,doar tre. sa apara si anul viitor la vre-o emisiune de acelasi gen,sau eventual pe la politia de proximitate de sector.
lorela33 Avatarul lui lorela33
Citeaza Raspunde

Postat de lorela33 pe 2 Martie 2010 la 12:48

De la: mariantt65, la data 2010-03-01 10:02:35ce va mai place sa complicati lucrurile.

Sunt complet de acord cu tine!
Trebuie, sa nu uitam, ca o astfel de decizie implica multa convingere si siguranta, atat la tine cat si la partener.Tu ai avut-o!Sunt multi care nu pot face asta...
yuppy005301 Avatarul lui yuppy005301
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy005301 pe 4 Martie 2010 la 19:24

of tare greu
mariantt65 Avatarul lui mariantt65
Citeaza Raspunde

Postat de mariantt65 pe 5 Martie 2010 la 09:44

oare iubirea nu inseamna totul.de ce avem nevoie de siguranta. iubim conditionat sau cu frica.pana la urma ce iubim puterea pozitia sau carnatia si nu sentimentele,respectul pt persoana respectiva. pt mine iubirea inseamna totul chiar daca este de scurta durata intensitatea trairilorconteaza intro relatie, restul este o amagire, amanare sperante desarte compromisuri si multa pacaleala.iubirea nu este un joc pana la urma. ai invins continui ai pierdut continui. pur si simplu iubirea inseamna iubire
carla11 Avatarul lui carla11
Citeaza Raspunde

Postat de carla11 pe 5 Martie 2010 la 09:48

De la: mariantt65, la data 2010-03-05 09:44:00oare iubirea nu inseamna totul.de ce avem nevoie de siguranta. iubim conditionat sau cu frica.pana la urma ce iubim puterea pozitia sau carnatia si nu sentimentele,respectul pt persoana respectiva. pt mine iubirea inseamna totul chiar daca este de scurta durata intensitatea trairilorconteaza intro relatie, restul este o amagire, amanare sperante desarte compromisuri si multa pacaleala.iubirea nu este un joc pana la urma. ai invins continui ai pierdut continui. pur si simplu iubirea inseamna iubire

Ce frumos ai spus !!!!
iocriss Avatarul lui iocriss
Citeaza Raspunde

Postat de iocriss pe 5 Martie 2010 la 13:40

De la: , la data 2008-09-14 09:09:47POATE ACCEPTA O FEMEIE SA FIE DOAR LOCUL DOI IN RELATIA CU UN BARBAT INSURAT SI SA STIE CA ESTE IUBITA MAI MULT DECAT.... ?

Depinde de femeie. Poate fi o persoana care fuge de responsabilitati (nu vrea sa se marite din cauza asta), poate fi o femeie care nu poate avea copii si nu a gasit pe nimeni sa o accepte asa, sau nu concepe casatoria fara copii si prefera o relatie "confortabila"; poate fi o femeie care chiar are o pasiune si o dragoste mare fata de acel barbat si-l intelege pe el ca nu vrea sa divorteze (si nici n-ar concepe sa fie cu altcineva)...sau poate fi doar vreo frustrata sau mai stiu eu ce. Cate cazuri atatea situatii si motive, greu sa le clasifici. Eu una stiu doar un lucru: ca n-ar trebui sa-i judeci pe altii cand nu stii despre ce-i vorba, fiecare cu slabiciunile lui.
Si mai mult de-atat, de ce isi pun unii astfel de intrebari, ca nu pricep.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum