Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ?
Pagina 13 din 13

Toate forumurile » Femei » Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ? » Pagina 13 din 13

Pagini: << 9 10 11 12 13
Sari la pagina:
PICARD Avatarul lui PICARD
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 13 Iulie 2010 la 11:13

De la: KNIGHT_31, la data 2010-07-13 01:44:28
De la: frelid, la data 2010-07-11 19:10:03
De la: KNIGHT_31, la data 2010-07-11 19:06:46

ZISE PICARD IESIND CU NAVA DIN GAURA NEAGRA A LUI FRELID
baietel!eu n-am gauri negre!! saracu de tine..ce kinuit oi fi fost in copilarie!....

NO PAI DACA AI SCHIMBAT GALOSUL PE O BUTELIE DE ALCOOL, MAI VII DE CATRE PADURE. HAI NOROC FANICA DESPRE GAURI NEGRE SA ITI SPUNA PICARD CA EL E EXPERT.

pentru domnu knight_31
am vrut sa-ti trimit mesaj privat dar nu am putut, nu stiu de ce...as vrea mai putine referiri la mine cand nu e chiar cazul...eu ma distrez aici , si incerrc sa nu supar pe nimeni
daca e sa fim seriosi si cinstiti nu sunt eu cel mai penibil de pe forum si nici cel mai disperat

iti spune ceva replica: AM CREZUT CA SUNTETI PREOT DATORITA CRUCII DE LA AVATAR ?
asa ca ciocu mic! mister gigolo!
frelid Avatarul lui frelid
Citeaza Raspunde

Postat de frelid pe 13 Iulie 2010 la 11:39

pic!pleaca de aici!are probleme si nu am de gand sa i le rezolv eu!
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 13 Iulie 2010 la 16:34

De la: PICARD, la data 2010-07-13 11:13:09

baietel!eu n-am gauri negre!! saracu de tine..ce kinuit oi fi fost in copilarie!....

NO PAI DACA AI SCHIMBAT GALOSUL PE O BUTELIE DE ALCOOL, MAI VII DE CATRE PADURE. HAI NOROC FANICA DESPRE GAURI NEGRE SA ITI SPUNA PICARD CA EL E EXPERT.

pentru domnu knight_31
am vrut sa-ti trimit mesaj privat dar nu am putut, nu stiu de ce...as vrea mai putine referiri la mine cand nu e chiar cazul...eu ma distrez aici , si incerrc sa nu supar pe nimeni
daca e sa fim seriosi si cinstiti nu sunt eu cel mai penibil de pe forum si nici cel mai disperat

iti spune ceva replica: AM CREZUT CA SUNTETI PREOT DATORITA CRUCII DE LA AVATAR ?

TU AI INCEPUT SA TE IEI DE MINE, SI TOT TU COMENTEZI ACUMA? NU TI-AM RASPUNS INAPOI LA NICI UN TOPIC PINA NU AI INCEPUT CU GLUMELE DESPRE MINE.
Bijou Avatarul lui Bijou
Citeaza Raspunde

Postat de Bijou pe 13 Iulie 2010 la 17:11

De la: KNIGHT_31, la data 2010-07-13 16:34:03

pentru domnu knight_31

TU AI INCEPUT SA TE IEI DE MINE, SI TOT TU COMENTEZI ACUMA? NU TI-AM RASPUNS INAPOI LA NICI UN TOPIC PINA NU AI INCEPUT CU GLUMELE DESPRE MINE.

mister gigolo,un pupic sa te calmezi?
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 14 Iulie 2010 la 19:16

De la: Laurra, la data 2008-11-09 16:07:13Apropo de aceasta tema am un lung mesaj si vreau sfaturi. In fata mea si-a deschis sufletul un barbat care avea, intr-adevar, ceva probleme in viata sa personala. Haideti sa va descriu pe scurt despre ce este vorba, pentru ca mai apoi sa prezint si concluziile la care am ajuns. El este un tip dragut, inteligent, atragator, cu sarm. Marturiseste ca inca din studentie a reusit sa starneasca anumite invidii din partea colegilor, deoarece dintotdeauna i-au placut femeile. Colegii l-au simtit ca pe un potential pericol si l-au marginalizat, ceea ce l-a facut sa sufere. Mai tarziu s-a însurat, a avut importante realizari pe plan profesional, are un copil, dar si-a continuat si stilul aventuros de viata. La un moment dat, persoana, in varsta de vreo 45 de ani, intalneste o femeie care-i devine amanta si care incearca prin diverse mijloace, nu tocmai ortodoxe, sa-l desparta de sotie. Din cate mi-am putut da seama, desi nu mi-a spus, el a iubit-o mult pe acea femeie, insa respectiva mai avea inca doi iubiti in afara de el, iar aflarea vestii a insemnat sfarsitul relatiei si suferinta din partea lui. Pe de alta parte, sotia, afland ca el are o amanta, cum reactioneză? Uluitor dupa parerea mea: ramane insarcinata ca sa-l lege, sa fie sigura ca nu va baga divort, deși el, la o anumita varsta si avand deja, nu-si mai dorea copii. Motivul? Ea nu voia sa piarda statutul sau de doamna si avantajele materiale cu care era obisnuita, crede el. Prostia, cred eu, pentru ca numai asa nu se procedeaza, iar prin faptul ca toata lumea cunoaste adevaratele motive, tocmai statutul de doamna demna a fost pierdut.In urma celor intamplate, corelate si cu un esec neasteptat in cariera, pentru el intervine depresia. Desi n-ar vrea s-o recunoasca. Practic, cu alte cuvinte, in loc sa devina director, devine din nou tata. Ca sa iasa din respectiva stare, dar si ca sa-si demonstreze poate siesi (poate chiar si prietenilor) ca este totusi barbat si ca situatia nu i-a scapat total de sub control, respectivul, ce face? Isi gaseste, chiar si in aceste conditii, dificile am spune, o alta amanta. Mai tanara, evident, care, fire liberă, cu oroare fata de casatorie, dar cu bun simt, se indragosteste de el. Pe parcurs, afla intreaga situatie si, in loc sa se revolte, incearca sa-l sustina moral. El este dezamagit, obosit, incepe sa-si puna tot felul de intrebari legate de lume si-si pierde increderea in sine, desi in niciun caz nu vrea sa afiseze acest lucru. Concluziile mele: ea, sotia, daca intr-adevar l-ar fi iubit, ar fi suferit la aflarea vestii ca el are o amanta. Nu inteleg si nici nu am mai intalnit pana acum pe cineva care sa se lase cu buna stiinta inselat fara sa sufere decat daca nu punea prea mult pret pe respectiva relatie, ceea ce nu era cazul, fiindu-i sotie. In al doilea rand, chiar daca sa presupunem nu l-ar fi iubit, ar fi fost o chesiune de orgoliu, pe care, se pare, ca persoana in cauza nu-l are. Ea ramane planificat insarcinata si-si ascunde sarcina in primele luni. In al doilea rand, el, in opinia mea, isi bate joc de toate femeile pe care le are, tratandu-le, prin atitudine, cu dispret. El spune ca a mai avut in timpul casatoriei si alte relatii, iar toate femeile au sfarsit prin a-l uri. Se mira de acest lucru, dar nu e deloc de mirare. Daca sotia, cu vreo 10 ani mai tanara si-a imaginat ca ramanand insarcinata pentru a doua oara, desi el a trecut de-o anumita varsta si nu-si mai doreste copii, il va determina, in sfarsit, sa se potoleasca, s-a inselat, la randul ei, deoarece o astfel de persoana, in opinia mea, nu poate fi niciodata potolita. Mai ramane ca argument banii lui si stilul de viata inalt cu care respeciva se obisnuise, ceea ce este injositor si umilitor pentru ea. Sa accepti sa te lasi calcata in picioare pentru bani, seamana putin a prositutie, cu care nu putem fi de acord. Mai departe, el, la aflarea vestii, cum reactioneaza? Exact pe invers decat ea si-a imaginat. Întrerupe relatia cu "paracioasa" care desi mai avea inca doua relatii se intalneste cu sotia, ii explica tot si-o ameninta c-o va desparti de sot si isi gaseste pe alta. Nu stiu daca s-a despartit de prima amantă pentru atitudinea ei fata de sotie. El spunea ca s-a despartit de ea in momentul in care a descoperit ca il insala. Pe de alta parte, el are grija s-o prezinte pe noua sa amanta pretutindeni, inclusiv sotiei. Nu stim daca stia a banuit sau nu cine este ea de fapt. Presupunem ca da. Cea de-a treia afla pe parcurs situatia lui si accepta sa continue relatia. Nu o inteleg nici pe ea de ce, deoarece, așa cum mi s-a spus, nu e genul de aventuriera, nu este intersata de banii lui (este o tanara directoare cu afacere proprie si castiga suficient), nu doreste sa se marite si nici nu are o parere buna despre barbati, in general. Pe de alta parte, ea il incurajeaza in afaceri si cariera, il sutine si colaboreaza din acest punct de vedere. Intrebarea mea fireasca la care, oricat am incercat, nu am gasit raspuns, este: ce ar trebui sa faca de aici inainte toate cele patru persoane amintite mai sus? Chiar va rog sa ma ajutati cu pareri si raspunsuri.

DIN TONUL TAU BANUIESC CA TU ESTI NOUA AMANTA.
RASPUNS LA CEEA CE AI INTREBAT: PT DISTRACTIE RELATIA CU AMANTA E OK DAR PT VIITOR CA RELATIE SERIOASA PUNE-L SA ALEAGA INTRE TINE SI SOTIE SI ATUNCI VEI STII DACA TE DORESTE CU ADEVARAT
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 14 Iulie 2010 la 19:18

De la: Bijou, la data 2010-07-13 17:11:21
De la: KNIGHT_31, la data 2010-07-13 16:34:03

pentru domnu knight_31

mister gigolo,un pupic sa te calmezi?

SE ACCEPTA
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 14 Iulie 2010 la 19:22

Depinde de femeie
carla111 Avatarul lui carla111
Citeaza Raspunde

Postat de carla111 pe 14 Iulie 2010 la 19:29

http://www.trilulilu.ro/pld/0d5846438ff11c

yuppy009656 Avatarul lui yuppy009656
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009656 pe 14 Iulie 2010 la 20:08

bha eu o ansel pe nevastamea de mult dar sti k tot la ia vin pt fete sa sti si ele ::P:P:P:P aja suntem noi baieti :>
carla111 Avatarul lui carla111
Citeaza Raspunde

Postat de carla111 pe 14 Iulie 2010 la 21:23

De la: yuppy009656, la data 2010-07-14 20:08:29bha eu o ansel pe nevastamea de mult dar sti k tot la ia vin pt fete sa sti si ele ::P:P:P:P aja suntem noi baieti :>

cam asa se intampla de obicei...desi am inteles cam greu ce vrei sa spui...
diana27 Avatarul lui diana27
Citeaza Raspunde

Postat de diana27 pe 15 Iulie 2010 la 17:10

De la: yuppy009656, la data 2010-07-14 20:08:29bha eu o ansel pe nevastamea de mult dar sti k tot la ia vin pt fete sa sti si ele ::P:P:P:P aja suntem noi baieti :>

dar daca te ar insela si ea si s ar intoarce tot la tine?
marcelaglazer Avatarul lui marcelaglazer
Citeaza Raspunde

Postat de marcelaglazer pe 15 Iulie 2010 la 17:54

O femeie care se respecta nu accepta asa ceva.Sunt curioasa cum poate iubi acel barbat o alta femeie mai mult ca "actuala" nevasta...si daca nu e asa? Cum poti ramine angrenat intr-un astfel de triunghi... mi-e mila sincer de cei ce se afla intr-o astfel de situatie... In ceea ce ma priveste nu as putea fi fiu nici in locul sotiei ,dar nici al amantei, sunt prea corecta cu mine si cei din jur sa accept asa ceva... parerea mea.
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 15 Iulie 2010 la 22:39

De la: diana27, la data 2010-07-15 17:10:42

dar daca te ar insela si ea si s ar intoarce tot la tine?

UNUL ADUCE O BOALA, CELALALT ALTA SI UITE ASA MORI DIN PLACERE
Citeaza Raspunde

Postat de diana27 pe 15 Iulie 2010 la 22:43

sunt persoane care inseala pt ca nu se mai simt implinit in relatia in care se afla. dar sa inseli asa de moft k sa fii in pas cu moda...e josnic
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 15 Iulie 2010 la 22:46

De la: diana27, la data 2010-07-15 22:43:13sunt persoane care inseala pt ca nu se mai simt implinit in relatia in care se afla. dar sa inseli asa de moft k sa fii in pas cu moda...e josnic

eh ce simplu ar fi

eu nu insel, dar daca, cumva, prin absurd as insela o as face o pt ca ma atrage o alta persoana care la randul ei se simte atrasa de mine si bineinteles prietena mea sa nu fie prin preajma
purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 16 Iulie 2010 la 10:01

De la: Corrrnell, la data 2010-07-15 22:46:43
De la: diana27, la data 2010-07-15 22:43:13sunt persoane care inseala pt ca nu se mai simt implinit in relatia in care se afla. dar sa inseli asa de moft k sa fii in pas cu moda...e josnic

eh ce simplu ar fi

eu nu insel, dar daca, cumva, prin absurd as insela o as face o pt ca ma atrage o alta persoana care la randul ei se simte atrasa de mine si bineinteles prietena mea sa nu fie prin preajma

hmmm rusinica! pai daca te atrage alta persoana de ce sa nu te desparti de prietena ta sa iti consumi atractia? eu nu sunt de acord cu inselatul... daca ma atrage altcineva si imi acapareaza atentia mai mult deact relatia actuala iau o decizie: ori unul ori altul....
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 16 Iulie 2010 la 16:39

TIE VARIANTA 1 ITI FACE PLACERE ?
Citeaza Raspunde

Postat de diana27 pe 17 Iulie 2010 la 18:52

eh ce simplu ar fi

mai cornelush, daca toti ne am urma tentatia nu cumva am incepe noi sa ne asemanam cu niste animalute care nu au discernamat. pai daca ai ales pe cineva sa ti fie alaturi ce mai cauti la alta? si daca totusi tentatia te rapune, nu e mai civilizat sa i spui frumos celei de langa tine k nu o mai vrei k esti tentat de o alta? tie ti ar placea sa vina ea de prin paturile altora si sa doarma langa tine?
Citeaza Raspunde

Postat de diana27 pe 17 Iulie 2010 la 18:54

De la: KNIGHT_31, la data 2010-07-16 16:39:47

TIE VARIANTA 1 ITI FACE PLACERE ?

a avea o parere nu inseamna ca trebuie sa te si confrunti tu insuti cu ea. daca mie mi s ar intampla sa nu ma mai simt implinita alaturi de sotul meu as dicuta problema si daca aceasta n ar mai avea solutie as divorta insa nicidecum nu m as injosi sa il insel. inseamna ca nu m as respecta pe mine insami
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 17 Iulie 2010 la 18:58

De la: diana27, la data 2010-07-17 18:52:16

mai cornelush, daca toti ne am urma tentatia nu cumva am incepe noi sa ne asemanam cu niste animalute care nu au discernamat. pai daca ai ales pe cineva sa ti fie alaturi ce mai cauti la alta? si daca totusi tentatia te rapune, nu e mai civilizat sa i spui frumos celei de langa tine k nu o mai vrei k esti tentat de o alta? tie ti ar placea sa vina ea de prin paturile altora si sa doarma langa tine?

Tu spui corect totul aici, doar ca nu se "pupa" cu intrebarea asta: "mai exista oare persoana care de daruiesc doar din dragoste pura? ", care iti apartine si pe care ai postat-o pe topicul cu dragostea pura!
Citeaza Raspunde

Postat de diana27 pe 18 Iulie 2010 la 15:43

De la: daria_ta, la data 2010-07-17 18:58:33
De la: diana27, la data 2010-07-17 18:52:16

Tu spui corect totul aici, doar ca nu se "pupa" cu intrebarea asta: "mai exista oare persoana care de daruiesc doar din dragoste pura? ", care iti apartine si pe care ai postat-o pe topicul cu dragostea pura!

multe nu se pupa pe aici
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 9 10 11 12 13
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum