De la: angel_demon10, la data 2008-12-08 17:52:11De la: Greenie, la data 2008-12-08 17:09:14angel, si tie se pare ca iti convine situatia.. ciudat..
de ce o faci? nu gasesti momentul potrivit de a te rupe?
la un moment dat sau altul tot o vei face.
si oricum acum zic aberatii, pt ca asa le vei vedea tu, nu vei lua in considerare ce spun, pt ca mult mai bine sa aflii tu asta singura! te va ajuta enorm!
cu drag iti spun,
hugs
nu-mi convine, Gree... pe bune! chiar crezi ca ar putea sa-i CONVINA asta oricui ar fi?!?!?
e o chestie de intelegere si empatie. ma surprinde apropierea imensa dintre noi si acum. cred ca suntem suflete pereche (si e prima data cand folosesc vreodata aceasta exprimare) pentru ca eu nu sunt genul care sa stea intr-o situatie ce nu-i face bine prea mult timp...
dar cu el, asta sunt! desigur, stiu ca voi pleca la un moment dat si stiu ca din cauza asta va fi...
nu vei pleca, si nu o va face nici el. voi deja nu mai sunteti pe aceeasi lungime. oricum, cel mai probabil (dau cu presupusul doar), veti termina de comun acord, de la sine...
TU esti singura care incearca din greu asta, nu te minti frumos, si nu te ascunde sub o viziune ca esti poate singura femeie care a suportat cate a suportat din partea iubitului ei. sunt si altele la fel ca tine, dar fiecare e pe cont propriu. la fel ca si sexul anal, toata lumea o face dar nimeni nu recunoaste. o comparatie ce nu are relevanta aici, stiu.... dar in lumea mea are....
si revin la tine, spunandu-ti doar, fii egoista!
sa faci tu compromisuri, sa ii oferi mana ta cand traversati strada si nu numai, sa ii dai un zambet doar pt ca are le nevoie de asta si tu vrei sa'l vezi pe el fericit... god damn it!
si tu ai nevoie de lucrurile astea, si mai mult decat alta pe care o stiu comparativ cu situatia ta!
o sa vezi, ca nu se merita sa te pierzi intr'o astfel de relatie.
acolo undeva e cineva care te va vedea exact cum esti si va fi incantat sa iti fure iubirea pe care ai acumulat-o atata timp pt unul singur.
fie... cum spui tu, suflete pereche.
eu eram sigura ref.la asta, ca exista, ca etc, ca bla bla...dar lately... nu stiu ce sa mai zic...
imi place sa cred asta in continuare, dar nu sunt sigura ca mai exista asa ceva, dam vina pe generatie si pe experientele esuate in fostele relatii (pasagere sau nu) tot aia e....
ps: si tu te'ai oprit la un vin fiert dupa ce ai vazut luminitele?
:)