Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ?
Pagina 4 din 13

Toate forumurile » Femei » Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ? » Pagina 4 din 13

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
damon Avatarul lui damon
Citeaza Raspunde

Postat de damon pe 20 Decembrie 2008 la 23:09

lyly1983 Avatarul lui lyly1983
Citeaza Raspunde

Postat de lyly1983 pe 23 Decembrie 2008 la 23:14

De la: Jubly, la data 2008-10-27 01:19:46
salutare tuturor!

da de ce s-ar baga intr-o astfel de relatie o femeie?? stiind ca acel barbat are deja o familie.... eu nu cred ca ar treb sa ne facem griji de aceea persoana fiind ca stia in ce sa baga....si daca ar fi simtit ceva pe brabatu respestiv ar fi treb sa il puna sa aleaga....cum sa accepti ca persoana iubita sa se duca acasa si sa fie cu alta??

desigur cazu asta se aplica si invers

dar daca nu ai afla decat dupa ceva timp...desi tu in mod normal nu ai accepta asa ceva????
Citeaza Raspunde

Postat de pe 30 Decembrie 2008 la 22:19

De la: lyly1983, la data 2008-12-23 23:14:07
De la: Jubly, la data 2008-10-27 01:19:46
salutare tuturor!

da de ce s-ar baga intr-o astfel de relatie o femeie?? stiind ca acel barbat are deja o familie.... eu nu cred ca ar treb sa ne facem griji de aceea persoana fiind ca stia in ce sa baga....si daca ar fi simtit ceva pe brabatu respestiv ar fi treb sa il puna sa aleaga....cum sa accepti ca persoana iubita sa se duca acasa si sa fie cu alta??

desigur cazu asta se aplica si invers

dar daca nu ai afla decat dupa ceva timp...desi tu in mod normal nu ai accepta asa ceva????

Atunci ai accepta o vreme, incercand sa te impaci cu situatia, apoi ai spera o alta vreme, iubindu-l din ce in ce mai mult, apoi ai dispera stiindu-l in pat cu ea in fiecare noapte, apoi ai spune STOP! Merit ceva mai bun!
baldovingh Avatarul lui baldovingh
Citeaza Raspunde

Postat de baldovingh pe 4 Ianuarie 2009 la 16:43

eu nu cred ca aici poate fi vorba de o competitie.Locul unu sau locul doi,sau daca mergem la alte tari unde este poligamia este poate un loc mai mare.Aici este vorba de o persoana cu care sa simti o atractie,cu care sa te simti bine.Restul reprezinta interpretari diferite de la tara la tara sau religie.Eu nu condamn pe nimeni indiferent de sex care pe langa sot sau sotie mai schimba persoana cu care traieste permanent pentru a iesi din rutina.Cred ca ar fi culmea ca cineva sa imbatraneasca avand relatii numai cu sotul sau sotia.Ar insemna ca in viata nu a avut decat o singura experienta ceea ce este destul de putin.Important este sa nu se faca asa in vazul lumii pt.a leza pe cineva.
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 4 Ianuarie 2009 la 22:42

De la: baldovingh, la data 2009-01-04 16:43:06eu nu cred ca aici poate fi vorba de o competitie.Locul unu sau locul doi,sau daca mergem la alte tari unde este poligamia este poate un loc mai mare.Aici este vorba de o persoana cu care sa simti o atractie,cu care sa te simti bine.Restul reprezinta interpretari diferite de la tara la tara sau religie.Eu nu condamn pe nimeni indiferent de sex care pe langa sot sau sotie mai schimba persoana cu care traieste permanent pentru a iesi din rutina.Cred ca ar fi culmea ca cineva sa imbatraneasca avand relatii numai cu sotul sau sotia.Ar insemna ca in viata nu a avut decat o singura experienta ceea ce este destul de putin.Important este sa nu se faca asa in vazul lumii pt.a leza pe cineva.

era vb de a fi cu 2 pers in acelasi timp , ceea ce e o ipocrizie parerea mea
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 5 Ianuarie 2009 la 16:20

De la: gabi8ma, la data 2009-01-04 22:42:08
De la: baldovingh, la data 2009-01-04 16:43:06eu nu cred ca aici poate fi vorba de o competitie.Locul unu sau locul doi,sau daca mergem la alte tari unde este poligamia este poate un loc mai mare.Aici este vorba de o persoana cu care sa simti o atractie,cu care sa te simti bine.Restul reprezinta interpretari diferite de la tara la tara sau religie.Eu nu condamn pe nimeni indiferent de sex care pe langa sot sau sotie mai schimba persoana cu care traieste permanent pentru a iesi din rutina.Cred ca ar fi culmea ca cineva sa imbatraneasca avand relatii numai cu sotul sau sotia.Ar insemna ca in viata nu a avut decat o singura experienta ceea ce este destul de putin.Important este sa nu se faca asa in vazul lumii pt.a leza pe cineva.

era vb de a fi cu 2 pers in acelasi timp , ceea ce e o ipocrizie parerea mea

corect.. se ajunge la o varsta la care iti asumi. daca in liceu iti inseli partenerul e acceptabil. mai tarziu e magarie. si mai tarziu e lasitate. nu-ti mai asumi greseala pe care ai face-o daca te desparti.
AndreiM06 Avatarul lui AndreiM06
Citeaza Raspunde

Postat de AndreiM06 pe 11 Ianuarie 2009 la 18:22

cand esti cu o persoana atunci mai merge sa zici ca iti lispeste ceva mai e o chestie dar cand te casatoresti atunci inseamna ca esti un copil(a) mare si prost(proasta),cand esti casatorit(a) scuzele astea sunt de oameni prosti.iar in legatura cu intrebarea e posibil daca e naiva dar greseala cea mai mare e acelei pers casatorite chiar daca ii lipseste ceva
ardic Avatarul lui ardic
Citeaza Raspunde

Postat de ardic pe 11 Ianuarie 2009 la 20:34

De la: erikamih, la data 2008-09-23 13:53:44da... si NU!

da, pentru un timp... si NU, pe termen lung!

cu toate ca daca accepta de suficient de mult timp deja (cativa ani), atunci s-a obisnuit si e mai usor, mai ales daca te iubeste ca la inceput si chiar nu o deranjeaza situatia... sau daca e genul de femeie care prefera putin si bun decat mult si prost si, din nou, ii convine situatia... poate are altele pe cap si nu are chef sa vina acasa de la munca si sa iti faca de mancare, sa spele, sa calce etc. sau chiar ii place sa fie singura cand nu e cu tine; daca are un job stresant si nu are timp de o relatie serioasa in care sa se implice foarte tare (ca atunci cand ai o aventura nu-ti trebuie prea mult timp ca sa o pui in practica si nici ca sa o mentii, e o chestie de moment); poate ii ajunge sa se simta iubita de catre tine si nu ii pasa de restul, de circumstante, de consecinte... poate pur si simplu nu are nevoie de mai multe din partea ta decat timpul pe care i-l acorzi tu sau (din mai multe motive) ii convine situatia.
daca nu e geloasa, daca nu iti face probleme (sunat acasa sau cand esti cu sotia), daca, daca... daca...

Adevarat ...daca,daca,daca...si ea este maritata si nu are acasa aceea afectiune de care are nevoie,si ii este mai usor asa ...sunt multi de daca ,si nimeni nu stie de ce se intampla asta ,multi/multe au zis candva ca nu or sa faca asa,dar viata are si ea capcanele ei ,si situati care nu le inteleg cei din afara ....cei care vorbesc dar nu stiu situatia..
ardic Avatarul lui ardic
Citeaza Raspunde

Postat de ardic pe 11 Ianuarie 2009 la 20:43

De la: nick_titi, la data 2008-11-28 11:10:37
De la: gabi8ma, la data 2008-11-28 01:38:07
De la: nick_titi, la data 2008-11-27 11:28:24am tot aberat dar nu am raspuns la topic...parerea mea e ca sunt femei care ar accepta sa fie pe locul 2 si chiar atunci cand barbatul nu e insurat...proprie experienta

adica ai 2 prietene in acelasi timp , iar una stie de cealalta ? si accepta ? da ce ai frate ... o ai din aur , si dupa face si cafea ? dezvolta ideea ca nu prea inteleg ce ar face doua femei sa se accepte reciproc intr-un perimetru de 10m ( menaj a troi exclus )

nu erau prietene erau amante amndoua desii nu aveam prietena... una era cu mine pt ca avea nevoie de sex iar cealalta era cu mine pentru ca aveam nevoie de sex si stiau una de cealalta dar nu le deranja "foarte mult" si nu e din aur, nu face cafea, nici prea mare poate ca pur si simplu e dulce cum e in cock_tail "dulce dulce dar te duce" chiar nu stiu de ce
fullspy Avatarul lui fullspy
Citeaza Raspunde

Postat de fullspy pe 14 Ianuarie 2009 la 18:23

Da, poate accepta, de ce nu?Cunosc pe cineva care este in aceeasi situatie.Are o relatie strict sexuala cu individul, nu il suna, nu il cauta, nu ii face probleme acasa, totul este bine pus la punct.De la bun inceput a acceptat aceasta situatie, stia ca este insurat, tanjea dupa el de ceva timp, pana cand acesta a aflat si a cucerit-o.Intr-un final a acceptat sa-i fie amanta si nu a mai deranjat-o, din spusele ei.Cu timpul au aparut si ceva sentimente la mijloc din partea lui, zice ea, dar sunt sigur ca si ea il iubeste si spera la o relatie normala, sa nu mai fie a doua femeie din viata lui.Numai el poate lua o hotarare astfel incat sa divorteze, dar e greu.Cel mai bine e sa nu va complicati cu barbati sau femei care si-au luat un angajament in fata altarului.E pacat...Totusi, daca va fi sa aveti de-a face cu astefel de persoane nu prelungiti agonia, rezumati-va strict la sex, o data, de doua ori si cam atat.Mult succes!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 15 Ianuarie 2009 la 12:12

o femeie poate accepta sa fie pe locul doi cu un barbat insurat sau neinsurat atata timp cat ai acorda atentie sau o satisface mai mult decat prietenul /iubitul/sotul ei
Sonyk0 Avatarul lui Sonyk0
Citeaza Raspunde

Postat de Sonyk0 pe 26 Ianuarie 2009 la 09:46

Sa va spun parerea mea: fluturii din stomac, vin si pleaca, toata chestia este sa fi cu picioarele pe pamant si sa-ti asumi responsabilitatea faptelor tale fara sa faci pe nimeni sa sufere.
V-ati gandit ca fluturii aceia care cum vin asa pleaca pot face mult rau celor de langa noi, chiar celor dragi cu care am ales sa mergem inainte...
Citeaza Raspunde

Postat de pe 26 Ianuarie 2009 la 10:51

NU , foarte rar se intampla ,am auzit de un caz , dar de obicei nu, si e normal sa fie asa . nu ma refer la femeile care practica prostitutia ( meseria de amanta ) , si la care asta este un mod de viata.
Iolazarescu Avatarul lui Iolazarescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iolazarescu pe 6 Februarie 2009 la 16:51

De la: FANTOMA, la data 2008-09-14 09:09:47POATE ACCEPTA O FEMEIE SA FIE DOAR LOCUL DOI IN RELATIA CU UN BARBAT INSURAT SI SA STIE CA ESTE IUBITA MAI MULT DECAT.... ?

Daca tipul da bine din.........se merita ca tot timpul e mai incitant
sa fi cu cineva care e insurat ca e mai deschis la toate.
Asa poti avea 2 relatii in acelasi timp, care se completeaza.
Iolazarescu Avatarul lui Iolazarescu
Citeaza Raspunde

Postat de Iolazarescu pe 6 Februarie 2009 la 16:53

De la: catalin1965, la data 2009-01-26 10:51:23NU , foarte rar se intampla ,am auzit de un caz , dar de obicei nu, si e normal sa fie asa . nu ma refer la femeile care practica prostitutia ( meseria de amanta ) , si la care asta este un mod de viata.

pe ce lume traiesti???????deschide ochii au trecut 20 de ani de la revolutie, si se practika si inainte.
Simply_i Avatarul lui Simply_i
Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 16 Februarie 2009 la 13:45

De la: Laurra, la data 2008-11-09 16:07:13Apropo de aceasta tema am un lung mesaj si vreau sfaturi. In fata mea si-a deschis sufletul un barbat care avea, intr-adevar, ceva probleme in viata sa personala. Haideti sa va descriu pe scurt ...............
.............. ...............
Chiar va rog sa ma ajutati cu pareri si raspunsuri.

Tare ''SCURT'' mesaj/descriere ???

Draga Laura,
Parerea mea atat asupra ''problemei'' ( ) care te interesaeaza pe TINE, cat si asupra topicului acestuia (...LOCUL 2 CU UN BARBAT INSURAT)
pentru ca ai cerut si tu o parere, a mea este urmatoarea:

UNORA ( ) LE PLACE SA SE HRANEASCA CU CEEA CE IESE PE LA SPATE Este NUMAI ''treaba'' LOR! Pe mine NU ma priveste si NU m-a interesat NICIODATA, si culmea este ca am avut nesansa sa fiu chiar si eu TARATA (mintita) intr-o chesteie de genul acesta.

Sa fie iubiti! Adios, si la mai multa prostie si ''treaba'' aia din DOS, oricata ''pohtesc''!

Nu-i de mine
Pentru TINE, Laurra (ti-ai ales un nume foarte frumos!) ... CE TE PRIVESTE? Esti cumva de meserie Psiholog/Psihoterapeut ...???

Lasa-i in ''treaba'' aia dosnica a lor!!!
MihaelaMi Avatarul lui MihaelaMi
Citeaza Raspunde

Postat de MihaelaMi pe 18 Februarie 2009 la 15:46

De la: corduneanu, la data 2008-10-21 16:10:53niciodata o femeie care este iubita nu este pe locul doi, sau cel putin cred ca nu asa se considera. In momentul in care iubesti sau esti iubit, nu exista locul doi. niciodata!!!

Felicitari !
dj_Mike Avatarul lui dj_Mike
Citeaza Raspunde

Postat de dj_Mike pe 21 Februarie 2009 la 15:19

pai cred ca asta-i mai mult o intrebare pt fete (femei ) ele sunt cele care ar putea sa raspunda , nu? parerea mea.......
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 3 Martie 2009 la 12:57

De la: MihaelaMi, la data 2009-02-18 15:46:15
De la: corduneanu, la data 2008-10-21 16:10:53niciodata o femeie care este iubita nu este pe locul doi, sau cel putin cred ca nu asa se considera. In momentul in care iubesti sau esti iubit, nu exista locul doi. niciodata!!!

Felicitari !

Niciodata o femeie care este iubita nu este pe locul doi??? Ei nu! Cum sa nu fie? Daca e sa aprofundam putin, nici macar atunci nu e pe locul intai, intotdeauna se poate ivi "ceva" si, oricat de intens ar fi sentimentul pt ea, oricat de mare ar fi dragostea care i s-ar purta, EL ar fi tot al celeilalte. Daca ar fi intr-adevar pe primul loc, ar fi doar al ei, in rest...vorbe goale! Dar...sunt si riscuri asumate!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 13 Martie 2009 la 22:31

nu. daca ramine pentru totdeauna pe locul doi, atunci in mod sigur nu este mai iubita decit... cealalta.
cealalta reprezinta universul, ia premiul intii cu coronita. locul doi este pentru cea care ia doar mentiune. locul doi nu reprezinta universul, ci doar o supapa...
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 13 Martie 2009 la 23:02

De la: gowest, la data 2009-03-13 22:31:18nu. daca ramine pentru totdeauna pe locul doi, atunci in mod sigur nu este mai iubita decit... cealalta.
cealalta reprezinta universul, ia premiul intii cu coronita. locul doi este pentru cea care ia doar mentiune. locul doi nu reprezinta universul, ci doar o supapa...

Mai, tu ai luat vreodata un "premiu"?! Nu ca ar conta, dar sa stii ca intre premiul (sau "locul", cum ii zici tu) doi si mentiune,exista intotdeauna premiul trei!
Citeaza Raspunde

Postat de pe 13 Martie 2009 la 23:08

la scoala am luat doar premiul intii. ce era mai jos de asta nu m-a pasionat!
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 14 Martie 2009 la 14:04

De la: dieblume, la data 2009-03-13 23:08:55 la scoala am luat doar premiul intii. ce era mai jos de asta nu m-a pasionat!

Daca as fi rea...te-as intreba cate clase ai facut?!...pardon, terminat?!...pardon, absolvit?! Pt ca o persoana care la scoala a luat "doar" premiul intai, ar trebui sa stie ca s-a introdus scrierea cu "i" din "a", adica "intai" si sigur stie si ce urmeaza dupa premiul intai, chiar daca nu e pasionat!
Dar...azi sunt mai blanda si nu te intreb...
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 14 Martie 2009 la 15:18

De la: daria_ta, la data 2009-03-14 14:04:57
De la: dieblume, la data 2009-03-13 23:08:55 la scoala am luat doar premiul intii. ce era mai jos de asta nu m-a pasionat!

Daca as fi rea...te-as intreba cate clase ai facut?!...pardon, terminat?!...pardon, absolvit?! Pt ca o persoana care la scoala a luat "doar" premiul intai, ar trebui sa stie ca s-a introdus scrierea cu "i" din "a", adica "intai" si sigur stie si ce urmeaza dupa premiul intai, chiar daca nu e pasionat!
Dar...azi sunt mai blanda si nu te intreb...

Citeaza Raspunde

Postat de pe 14 Martie 2009 la 23:27

nu pe toata lumea intereseaza scrierea cu i din a.
tu cite carti ai citit de exemplu de la editura rao? sau marquez, camus si exupery s-au ecranizat si se difuzeaza pe acasa?
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 15 Martie 2009 la 09:18

De la: dieblume, la data 2009-03-14 23:27:21nu pe toata lumea intereseaza scrierea cu i din a.
tu cite carti ai citit de exemplu de la editura rao? sau marquez, camus si exupery s-au ecranizat si se difuzeaza pe acasa?

Mai dieblume! Uite, pana sa ajungi tu sa ma intrebi pe mine cate carti am citit de la o editura sau alta, iti recomand eu una: "Cum sa inveti cand e momentul sa taci!"
Si...daca tot iti place sa citesti (ca asa spui, sau asa lasi sa se inteleaga ), iti mai recomand una: "Obligativitatea de a scrie corect"!
Cand le citesti, sa ma cauti!
adda Avatarul lui adda
Citeaza Raspunde

Postat de adda pe 15 Martie 2009 la 09:46

hmmmm depinde de femeie daca e cu acel barbat doar pt ca are o situatie materiala buna si o intretine,dar sincera sa fiu eu una nu as accepta sa fiu pe locul doi niciodata, mai ales sa stiu k ma iubeste mai mult k pe.......
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 4 Aprilie 2009 la 15:48

deci din puct de vedere al unui barbat ... o a 2-a exista doar pt satisfactzie fizica :) daca esti OM ( femei sau barbat ) nu potzi iubii 2 persoane simultan ....daca o faci esti un pic dezaxat mintal :) si in acelashi timp a 3-a roata la carutza ( amanta ) daca nu sta pt bunuri materiale ci doar pt DRAGOSTE si ea este dezaxata mintal :) parerea mea :))
sunriser Avatarul lui sunriser
Citeaza Raspunde

Postat de sunriser pe 8 Aprilie 2009 la 11:17

Din cate stiu eu inca de la inceputurile omenirii din era pre- crestina cand oamenii au veau credinte animiste, un barbat putea avea mai multe femei daca si le putea permite, lucru perpetuat pana in zilele noastre in unele state chiar si in unele tinuturi si religii din SUA si nu numai. Cat despre locul 1 sau 2 totul tine numai de personalitatile trio-ului si felul cum se completeaza reciproc pe toate planurile: emotional, sexual, financiar si fizic - felul cum isi impart atributiile in casa.
Mai tine de asemenea si de felul cum trec peste tot felul de prejudecatii si conceptii gresite despre felul celorlalti 2 parteneri de a fi, de a face sex, de a-i compara si judeca pe ceilalti din jur (raportandu-se mereu la ceilalti 2 parteneri si apoi la restul lumii) si sistemul lor de valori, etc.
Oricum ca ea sa accepte locul 2 trebuie sa fie o persoana f.f. dezinhibata, dezinvolta, maleabila, dispusa sa incerce ceva nou si NU f.f. orgolioasa sau cu caracter de conducator - aceste ultime 2 caracteristici sunt de nedorit intr-o astfel de relatie.
yuppy002021 Avatarul lui yuppy002021
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002021 pe 19 Mai 2009 la 12:16

doar daca are o parere proasta despre ea si crede ca nu merita sa fie titulara....mai ales ca din barbatii adulteri doar 10 la suta divorteaza , iar din cei divortati doar 1 din 10 se casatoreste cu tipa cu care si-a inselat nevasta. dar el de ce ramane cu sotia daca iubeste pe alta?....considerente sociale, apartamentul, pt copiii care asista la neintelegerile din familie? si cu sotia tot de asta face sex?dar sex fara iubire, in schimbul unor beneficii materiale parca se cheama prostitutie! ahhh scuze, asta e valabil numai pentru femei ......el e FLUTURAS...
barbatul poate intra in relatie cu amanta programandu-se sa-i treaca dragostea daca ea ridica ceva pretentii... cat de generos este....cu sperma lui....
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum