Doar tu si cine a fost in situatia asta...Nu te amagi , nu vei gasi neaparat multa intelegere pt. situatia ta. In fapt , e condamnabil faptul ca sunt doi copii la mijloc , ei sunt nevinovati , ce treaba au ei ca in relatiz parintilor lor s-a creat , fisura pe unde ai putut sa apari tu..? Cred ca, mai vinovat e ..el , pt. ca sunt copii lui, casnicia lui , el ar trebui sa si le protejeze . Iar tu , ai grija, nu te ambala , sa nu suferi din nou .
Stiu ca poti iubi ...inexplicabil , fara puterea de a renunta, cu nebunie si pasiune , fara urma de ratiune , fara planuri . Insa, e adevarat , in timp, vrei mai mult daca e iubire . Si atunci...nu mai e vorba doar de tine si el...ci si de familia lui , in cazul tau.
Dar, eu cred ca in viatza, ce trebuie sa se intample, se intampla ; actiunile noastre doar apropie sau indeparteaza momentul in care se intampla acel lucru.
Altfel , in genul aceste de relatzii...e un joc periculos dar placut , care aduce puterea de a merge mai departe ,de a duce pe umeri poverile cotidiene . Depinde de asteptari. Depinde de cei doi Uneori, se poate crea o viatza paralela. E foarte greu de spus cu adavrat. trebuie sa treci prin asta, altfel...vorbe de claca de pe margine. In general, societatea condamna relatiile extraconjugale . Dar ele exista de...cand lumea .
o zi buna tuturor !!!