Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ?
Pagina 6 din 13

Toate forumurile » Femei » Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ? » Pagina 6 din 13

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>
Sari la pagina:
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 9 August 2009 la 22:06

De la: Greenie, la data 2009-08-09 22:03:48
De la: daria_ta, la data 2009-08-09 22:00:49
De la: canalia, la data 2009-08-09 21:57:49Daria, vinovati eram amandoi! Dar! El era insuratul, nu eu! Deci? Mai barbata am fost eu ca am pus punct...

Ce bine ne-ntelegem noi doua!
Si ce dor imi era de refrenul asta!

Hmm...acum o zi in urma, acelasi lucru mi-l zicea "the_queen"...

Adicaaaaaaa? :))

Adica si ea canta pe forum acelasi refren! E cumva vreo problema, Greenie?!...
Nu stiu exact pe ce topic, dar, daca te intereseaza ce i-am raspuns, cauta si tu!
dudulik Avatarul lui dudulik
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 9 August 2009 la 22:08

De la: canalia, la data 2009-08-09 21:57:49Daria, vinovati eram amandoi! Dar! El era insuratul, nu eu! Deci? Mai barbata am fost eu ca am pus punct...

Pana la urma tu ai avut o relatie cu el sau doar ti s-a parut ca esti indragostita???
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 9 August 2009 la 22:11

De la: dudulik, la data 2009-08-09 22:08:06

Pana la urma tu ai avut o relatie cu el sau doar ti s-a parut ca esti indragostita???

dudulik, daca ai incerca sa fii mai atenta, nu ai mai pune oamenii sa se repete.. just a thought
canalia Avatarul lui canalia
Citeaza Raspunde

Postat de canalia pe 9 August 2009 la 22:13

De la: dudulik, la data 2009-08-09 22:08:06

Ce relatie? 3 zile? Il cunosteam de multa vreme, eram amici ... si, da, ni s-a parut ca este iubire. Dar nu era. Iubirea nu poate fi decat un intreg, nu o suma de fragmente.
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 9 August 2009 la 22:15

De la: daria_ta, la data 2009-08-09 21:34:56
De la: canalia, la data 2009-08-09 21:29:20
Ani in urma mi s-a parut ca ma indragostisem de un barbat insurat. Dupa 3 zile am aflat ca nu am vocatie de amanta. Si m-am oprit. Nu o sa bag aici consideratii morale.

Cum sa iubesc pe cineva care imi da doar franturi de timp, zambet, inima? Si adica cum? Sa nu pot face lucrurile cele mai banale? Fara film, fara iesit la restaurant, fara prieteni, fara sa stiu ca pot striga lumii ca il iubesc? Fara Craciun?!

Asa ca eu nu, merci!

Exact despre aceste aspecte vorbesc si eu...pacat doar ca unele femei nu au taria necesara pt a se rupe afectiv...oricat ar fi de greu!...
Si iar spun...din afara e simplu sa judeci...

deci ce as putea sa inteleg??? a avut canalia o relatie de trei zile ???
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 9 August 2009 la 22:16

De la: dudulik, la data 2009-08-09 22:15:48
De la: daria_ta, la data 2009-08-09 21:34:56
De la: canalia, la data 2009-08-09 21:29:20
Ani in urma mi s-a parut ca ma indragostisem de un barbat insurat. Dupa 3 zile am aflat ca nu am vocatie de amanta. Si m-am oprit. Nu o sa bag aici consideratii morale.

Cum sa iubesc pe cineva care imi da doar franturi de timp, zambet, inima? Si adica cum? Sa nu pot face lucrurile cele mai banale? Fara film, fara iesit la restaurant, fara prieteni, fara sa stiu ca pot striga lumii ca il iubesc? Fara Craciun?!

Asa ca eu nu, merci!

Exact despre aceste aspecte vorbesc si eu...pacat doar ca unele femei nu au taria necesara pt a se rupe afectiv...oricat ar fi de greu!...
Si iar spun...din afara e simplu sa judeci...

deci ce as putea sa inteleg??? a avut canalia o relatie de trei zile ???

era pentru greenie asta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 9 August 2009 la 22:23

Am citit undeva urmatoarele cuvinte, scrise de un anonim:"Sunt momente in viata, in care oricum ti-ar sta corpul, sufletul e in genunchi... " M-au cutremurat prin profunzime, dar consider ca oricat de mult ne-ar durea sufletul, trebuie ca noi, ca oameni, sa ramanem demni in primul rand in fata noastra!
canalia Avatarul lui canalia
Citeaza Raspunde

Postat de canalia pe 9 August 2009 la 22:38

Frumoase cuvinte.
Tocmai la demnitate ma gandeam si eu. In contextul discutiei despre relatiile extra-conjugale. Mi-am amintit de o poveste – un barbat si o femeie, ambii casatoriti, el mai casatorit decat ea. S-au iubit clandestin cateva luni, dar intr-o zi si-au spus “nu e bine”. Asa ca fiecare s-a dus acasa si i-a zis partenerului care e situatia. A fost un chin cumplit si lung pentru toti. Si au avut mult timp poveri grele pe suflet. Peste cateva luni cei doi vor sarbatori 9 ani de casnicie. Curati.
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 9 August 2009 la 22:42

stiu si eu ca nu e bine ce fac ... dar atat timp cat ne tinem sentimentele in frau si ne intelegem nu vad de ce!!!! il iubesc si chiar nu pot renunta la el.
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 9 August 2009 la 22:44

Deci se poate!
Noapte buna, tuturor! Va doresc ca saptamana care urmeaza sa va aduca numai bine, zambete pe fata si in suflet, si, nu in ultimul rand, intelepciunea necesara pt a lua acele hotarari care aduc linite tuturor!
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 9 August 2009 la 22:45

De la: dudulik, la data 2009-08-09 22:42:08stiu si eu ca nu e bine ce fac ... dar atat timp cat ne tinem sentimentele in frau si ne intelegem nu vad de ce!!!! il iubesc si chiar nu pot renunta la el.

scuze ca nu am urmarit de la inceput subiectul tau, si nu stiu daca ai mentionat deja, dar am o curiozitate daca se poate sa imi raspunzi, sotii au copii? si de cat timp sunt insurati? si de cat timp dureaza relatia voastra?
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 9 August 2009 la 22:46

De la: daria_ta, la data 2009-08-09 22:44:53Deci se poate!
Noapte buna, tuturor! Va doresc ca saptamana care urmeaza sa va aduca numai bine, zambete pe fata si in suflet, si, nu in ultimul rand, intelepciunea necesara pt a lua acele hotarari care aduc linite tuturor!

Somnici Daria Si saptamana usoara si cu zambetul pe buze, da? IMBRATISARI!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 August 2009 la 22:48

De la: dudulik, la data 2009-08-09 22:42:08stiu si eu ca nu e bine ce fac ... dar atat timp cat ne tinem sentimentele in frau si ne intelegem nu vad de ce!!!! il iubesc si chiar nu pot renunta la el.

te-ai gandit vreo clipa ca risti sa-i distrugi viata daca afla sotia lui ? crezi ca in cazul asta dupa ce se desparte de nevasta o sa ramana cu tine ? la cat amar in suflet o sa aiba numai de tine n-o sa vrea sa auda...
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 9 August 2009 la 22:48

De la: Greenie, la data 2009-08-09 22:46:47
De la: daria_ta, la data 2009-08-09 22:44:53Deci se poate!

Somnici Daria Si saptamana usoara si cu zambetul pe buze, da? IMBRATISARI!

Bine ca nu am apucat sa ies, pt ca o fac razand! Auzi, "somnici"!
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 9 August 2009 la 22:50

De la: Greenie, la data 2009-08-09 22:45:49

scuze ca nu am urmarit de la inceput subiectul tau, si nu stiu daca ai mentionat deja, dar am o curiozitate daca se poate sa imi raspunzi, sotii au copii? si de cat timp sunt insurati? si de cat timp dureaza relatia voastra?[/quot

da au doi copii , frumosi foc amandoi , si relatia noastra are un trecut nu foarte mare dar indeajuns sa ne dam seama ca ne iubim.
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 9 August 2009 la 22:51

De la: Haps, la data 2009-08-09 22:48:40

te-ai gandit vreo clipa ca risti sa-i distrugi viata daca afla sotia lui ? crezi ca in cazul asta dupa ce se desparte de nevasta o sa ramana cu tine ? la cat amar in suflet o sa aiba numai de tine n-o sa vrea sa auda...

Eu niciodata nu m-as fi casatorit cu un barbat care si-ar fi inselat sotia cu mine, pt ca mereu m-as fi gandit ca oricand as fi putut pati la fel, mereu apar ispite, probleme ale "prietenelor", iar roata, bat-o vina, e rotunda!
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 9 August 2009 la 22:53

nici nu intentionez sa se desparta de ea si sa ramana cu mine , nu as face asa ceva , suntem foarte precauti , avem stiluri de viata total diferite nu cred ca am putea contura un viitor impreuna.
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 9 August 2009 la 22:55

De la: dudulik, la data 2009-08-09 22:50:15
De la: Greenie, la data 2009-08-09 22:45:49

scuze ca nu am urmarit de la inceput subiectul tau, si nu stiu daca ai mentionat deja, dar am o curiozitate daca se poate sa imi raspunzi, sotii au copii? si de cat timp sunt insurati? si de cat timp dureaza relatia voastra?[/quot

da au doi copii , frumosi foc amandoi , si relatia noastra are un trecut nu foarte mare dar indeajuns sa ne dam seama ca ne iubim.

Acum chiar regret ca nu am iesit de pe forum! Mi se pare incredibil sa stii ca au si copii si sa continui o relatie care ar putea face doi copii nefericiti! Daca ar fi in locul meu o prietena dr., cu siguranta ar spune "marsh!", dar eu iti spun doar atat:"sa-ti fie rusine!", punct!
De el...nici nu mai vorbesc...
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 August 2009 la 23:00

De la: dudulik, la data 2009-08-09 22:53:12

nici nu intentionez sa se desparta de ea si sa ramana cu mine , nu as face asa ceva , suntem foarte precauti , avem stiluri de viata total diferite nu cred ca am putea contura un viitor impreuna.

si daca nu se contureaza un viitor impreuna atunci care-i scopul ? inseamna ca nu va iubiti si e ceva de moment, de satisfactie pe cine stie ce planuri. pentru un viitor inexistent se merita sa risti sa strici o intreaga familie cu copii ?

P.S.: parerea mea e ca de cele mai multe ori sotia afla de amanta.
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 9 August 2009 la 23:00

nu intentionez sa raman cu el , ne vedem ca o data la 2 saptamani si stam impreuna ca e si distanta dintre noi , nimeni nu cred ca are dreptul sa judece pe nimeni , eu imi recunosc greselile si mi le asum .
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 9 August 2009 la 23:03

De la: dudulik, la data 2009-08-09 23:00:53nu intentionez sa raman cu el , ne vedem ca o data la 2 saptamani si stam impreuna ca e si distanta dintre noi , nimeni nu cred ca are dreptul sa judece pe nimeni , eu imi recunosc greselile si mi le asum .

E ultima data cand postez in seara asta, dar nu puteam pleca fara sa iti spun urmatorul lucru:
"Caracterul nostru este reprezentat de ceea ce facem cand credem ca nu ne vede nimeni."
H. Jackson Brown, Jr.

Inca odata, noapte buna, tuturor!
De data asta chiar ies de pe forum!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 August 2009 la 23:04

De la: daria_ta, la data 2009-08-09 23:03:47
De la: dudulik, la data 2009-08-09 23:00:53nu intentionez sa raman cu el , ne vedem ca o data la 2 saptamani si stam impreuna ca e si distanta dintre noi , nimeni nu cred ca are dreptul sa judece pe nimeni , eu imi recunosc greselile si mi le asum .

E ultima data cand postez in seara asta, dar nu puteam pleca fara sa iti spun urmatorul lucru:
"Caracterul nostru este reprezentat de ceea ce facem cand credem ca nu ne vede nimeni."
H. Jackson Brown, Jr.

Inca odata, noapte buna, tuturor!
De data asta chiar ies de pe forum!

TOUCHE
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 9 August 2009 la 23:04

poate e ceva de moment , nici eu nu stiu ce e , dar il iubesc si el ma iubeste , eu am trecut printr-o relatie dupa care am suferit mult si el a fost alaturi de mine si asa ne-am indragostit, poate si la el a intervenit monotonia in casnicie si ne completam , el este putin mai mare decat mine si poate de asta ma si atrage.
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 9 August 2009 la 23:10

dudulik, ai fi de acord ca alta femeie sa fie nefericita pt fericirea ta?

dar ce spui daca femeia nefericita sa fii tu iar fericita sa fie alta mai tanara, mai nebunatica, mai amanta decat ai putut fi tu acum pt barbatul asta... sa zicem....
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 9 August 2009 la 23:20

am fost si eu inselata si sunt tanara , sunt frumoasa , nu vreau sa ma laud dar cu toate astea am fost inselata , si pe omul asta chiar il iubesc , nu vreau sa-i fac rau dar nici nu pot renunta la el , numai eu stiu prin ce trec ......
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 August 2009 la 23:22

De la: dudulik, la data 2009-08-09 23:20:26am fost si eu inselata si sunt tanara , sunt frumoasa , nu vreau sa ma laud dar cu toate astea am fost inselata , si pe omul asta chiar il iubesc , nu vreau sa-i fac rau dar nici nu pot renunta la el , numai eu stiu prin ce trec ......

las' ca acum stim si noi.

P.S.: prin ce treci acum e o nimica toata fata de ce-o sa se intample daca se afla. daca spui ca-l iubesti, e doar o chestiune de timp pana o sa vrei mai mult.
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 9 August 2009 la 23:23

De la: dudulik, la data 2009-08-09 23:20:26am fost si eu inselata si sunt tanara , sunt frumoasa , nu vreau sa ma laud dar cu toate astea am fost inselata , si pe omul asta chiar il iubesc , nu vreau sa-i fac rau dar nici nu pot renunta la el , numai eu stiu prin ce trec ......

ai dreptate... dar stiu si eu..
curaj! :hug:
libra66 Avatarul lui libra66
Citeaza Raspunde

Postat de libra66 pe 10 August 2009 la 17:42

Doar tu si cine a fost in situatia asta...Nu te amagi , nu vei gasi neaparat multa intelegere pt. situatia ta. In fapt , e condamnabil faptul ca sunt doi copii la mijloc , ei sunt nevinovati , ce treaba au ei ca in relatiz parintilor lor s-a creat , fisura pe unde ai putut sa apari tu..? Cred ca, mai vinovat e ..el , pt. ca sunt copii lui, casnicia lui , el ar trebui sa si le protejeze . Iar tu , ai grija, nu te ambala , sa nu suferi din nou .
Stiu ca poti iubi ...inexplicabil , fara puterea de a renunta, cu nebunie si pasiune , fara urma de ratiune , fara planuri . Insa, e adevarat , in timp, vrei mai mult daca e iubire . Si atunci...nu mai e vorba doar de tine si el...ci si de familia lui , in cazul tau.
Dar, eu cred ca in viatza, ce trebuie sa se intample, se intampla ; actiunile noastre doar apropie sau indeparteaza momentul in care se intampla acel lucru.
Altfel , in genul aceste de relatzii...e un joc periculos dar placut , care aduce puterea de a merge mai departe ,de a duce pe umeri poverile cotidiene . Depinde de asteptari. Depinde de cei doi Uneori, se poate crea o viatza paralela. E foarte greu de spus cu adavrat. trebuie sa treci prin asta, altfel...vorbe de claca de pe margine. In general, societatea condamna relatiile extraconjugale . Dar ele exista de...cand lumea .
o zi buna tuturor !!!
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 10 August 2009 la 23:03

Libra, mereu iti citesc comentariile cu mare placere :)
lasa-ma sa-mi dau jos palaria! si sa te tzuc
libra66 Avatarul lui libra66
Citeaza Raspunde

Postat de libra66 pe 11 August 2009 la 20:43

Multumesc, scumpa Greenie ,si eu te-am remarcat , dandu-mi sperante pentru generatia din care faci parte....Esti isteatza si spontana..Good for you
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum