Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ?
Pagina 7 din 13

Toate forumurile » Femei » Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ? » Pagina 7 din 13

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>
Sari la pagina:
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 12 August 2009 la 03:18

Rezumat la ceea ce vroiam sa spun si raspunsul suprem este DA! Fara indoieli, exemplele sunt prea multe.

Si pentru cei inselati, fruntea sus curand o veti face si voi!!
mihaist25 Avatarul lui mihaist25
Citeaza Raspunde

Postat de mihaist25 pe 18 August 2009 la 10:44

Subscriu si eu, cu unele rezerve,la ce a scris cineva mai sus.Nu te gandesti la ce se va intampla daca afla sotia si isi pierde familia?Legal vorbind, el a "calcat pe bec", asa incat copiii vor fi incredintati mamei.Apoi va avea drept de vizita cand va dori mama.Plus ca va trebui sa plateasca pensie alimentara.Nu pun astea pe tava,dar am trait o situatie asemanatoare cu parintii mei.Si nu e,copil fiind, o situatie placuta,deoarece te distruge psihic, iti omoara sufletul,pentru ca te vei gandi "ceilalti au o familie, eu de ce NU pot sa am?".Merita?Daca il iubesti,lasa-l in pace,lasa-l sa stabileasca el daca vrea sa oficializeze relatia voastra, si sa isi lase familia.Altfel, esti doar o jucarie, ceva ce il distreaza pentru ca ii ofera ce nu are de la sotie, de multe ori poate si "activitate fizica", intelegand aici sex.Eu unul zic ca nu merita.Si daca tu accepti sa fii amanta, e injositor pentru tine.Dar, in fine, suntem prizonierii propriilor alegeri.Insa gandeste-te la toate aspectele si ia o decizie.Buna pentru amandoi!Sunt multi barbati singuri.Si unii chiar buni.Daca relatia voastra dureaza de ceva timp, deja e prea mult.Lumea e mica tocmai cand ar trebui sa fie mare si tot se va afla.Cum isi va putea privi in ochi sotia si copiii dupa asta?Ce vor gandi copiii cand vor afla?Daca e responsabil,isi va pune aceste intrebari.Altfel, e doar un barbat imatur si disperat dupa...sex.Cat de asta cu iubirea...e fumata de mult.Pariez ca are o varsta cu mult mai mare decat a ta. Oricum ar fi, nu merita!
Imi cer scuze daca par cel putin rautacios, dar viata e mai degraba un munte de sare decat o lingura de miere!
Ficherman Avatarul lui Ficherman
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 18 August 2009 la 10:57

De la: dudulik, la data 2009-08-09 23:20:26am fost si eu inselata si sunt tanara , sunt frumoasa , nu vreau sa ma laud dar cu toate astea am fost inselata , si pe omul asta chiar il iubesc , nu vreau sa-i fac rau dar nici nu pot renunta la el , numai eu stiu prin ce trec ......
Sigur are gipan si portofelul foarte gros ,cum draqu sa nu-l iubesti
kaarima22 Avatarul lui kaarima22
Citeaza Raspunde

Postat de kaarima22 pe 18 August 2009 la 11:01

De la: Ficherman, la data 2009-08-18 10:57:13
De la: dudulik, la data 2009-08-09 23:20:26am fost si eu inselata si sunt tanara , sunt frumoasa , nu vreau sa ma laud dar cu toate astea am fost inselata , si pe omul asta chiar il iubesc , nu vreau sa-i fac rau dar nici nu pot renunta la el , numai eu stiu prin ce trec ......

Cum poti sa ii spui asta?!
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 18 August 2009 la 11:07

De la: kaarima22, la data 2009-08-18 11:01:18

Cum? Usor - pentru ca nu i-o spune in fatza!
Altfel, daca ar vedea-o pe gagica asta, si-ar inchide pliscu si si-ar arata si el portofelul in fatza ei!
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 18 August 2009 la 11:53

hai sa fim realisti!!
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 18 August 2009 la 11:55

De la: Greenie, la data 2009-08-18 11:07:32

Altfel, daca ar vedea-o pe gagica asta, si-ar inchide pliscu si si-ar arata si el portofelul in fatza ei!
Da, si atunci s-ar indragosti de mine
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 18 August 2009 la 11:59

De la: Ficherman, la data 2009-08-18 11:55:41

Pai normal!
Dupa o anumita varsta, fizicul isi capata o alta culoare, alta forma, doar banii mai raman neschimbati, eventual isi maresc valoarea cu timpul....dar tineretea nu da nimeni inapoi, Stimabile!
+ avantaje/dezavantaje
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 18 August 2009 la 12:02

De la: Greenie, la data 2009-08-18 11:59:31
De la: Ficherman, la data 2009-08-18 11:55:41

Pai normal!
Dupa o anumita varsta, fizicul isi capata o alta culoare, alta forma, doar banii mai raman neschimbati, eventual isi maresc valoarea cu timpul....dar tineretea nu da nimeni inapoi, Stimabile!
+ avantaje/dezavantaje
Cum poti sa iubesti pe cineva si sa te intalnesti cu el odata la 2 saptamani?Tu ai putea? Ai rezista atat sa stai fara persoana iubita?
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 18 August 2009 la 12:05

Depinde..... :)
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 18 August 2009 la 12:15

De la: Greenie, la data 2009-08-18 12:05:11Depinde..... :)
Da sacrificiul uman este fara limite .Exemplul lui Michael j.(cate persoane s-au sinucis cand el a murit?)Fara noima dar este ceva real(no coment)
kaarima22 Avatarul lui kaarima22
Citeaza Raspunde

Postat de kaarima22 pe 18 August 2009 la 12:15

...in primul rand de perioada in care se intalnesc asa des... Daca trebuie sa faca asta doar pentru un timp, e ok, rezista.
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 18 August 2009 la 12:32

De la: kaarima22, la data 2009-08-18 12:15:48
...in primul rand de perioada in care se intalnesc asa des... Daca trebuie sa faca asta doar pentru un timp, e ok, rezista.
Cu cat te implici mai mult intr-o relatie este mai greu sa iesi fara repercusiuni,mai ales in cele extraconjugale.In cazul de fata cineva va avea de suferit.Mai repede s-au mai tarziu se va ridica cortina si se va vedea cine ce rol a avut!Atunci incepe (macelul)problema!!
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 18 August 2009 la 13:16

1) Hai sa nu vorbim despre iubirea pt vedete :)) Sa fim realisti! Oamenii care s-au sinucis din cauza lui MJ erau bolnavi, orbi, cum vrei tu sa le spui, dar aia nu stiau ce e iubirea si dragostea pe care o impartasesti cu cineva, caruia i-o porti unei persoane, nu vedete/star/whatever, da?

2) La care sacrificiu uman te refer? Sa iti iei viata din cauza/datorita iubirii?? Fa-ma sa inteleg.. Si daca e asa cum spui, sa iti iei viata ptr o persoana care te-a facut sa suferi, pe care ai iubit-o, careia i-ai dedicat 23 de ani din viata si BAM ramai fara ea ptr ca el/ea a decis sa plece cu cineva mai frumos/frumoasa decat tine, mai tanar/tanara ???? Sau sa iti iei viata ptr ca iubirea ta a murit prea repede de vreme..... NU! in nici un caz! Nu se merita sa faci lucrul asta sub nici o vorba! nu ai absolut nici un drept sa iti iei viata,oricare ar fi motivul.

3) M-ati zapacit, despre ce vorbeam de fapt?
dudulik Avatarul lui dudulik
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 18 August 2009 la 21:38

Sigur are gipan si portofelul foarte gros ,cum draqu sa nu-l iubesti [/quote

sa clarificam nu are gipan ...

eu nu stau cu el pentru bani...multumesc lui Dumneazeu am destui ...

si acum spre sfarsit ca sa fiu aldracului nu stiu daca tu la 40 de ani o sa arati cum arata el si o sa ai si banii lui
AM ZIS!!!
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 18 August 2009 la 21:40

vai imi cer scuze tu ai deja 40
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 18 August 2009 la 22:00

De la: Greenie, la data 2009-08-18 13:16:001) Hai sa nu vorbim despre iubirea pt vedete :)) Sa fim realisti! Oamenii care s-au sinucis din cauza lui MJ erau bolnavi, orbi, cum vrei tu sa le spui, dar aia nu stiau ce e iubirea si dragostea pe care o impartasesti cu cineva, caruia i-o porti unei persoane, nu vedete/star/whatever, da?

2) La care sacrificiu uman te refer? Sa iti iei viata din cauza/datorita iubirii?? Fa-ma sa inteleg.. Si daca e asa cum spui, sa iti iei viata ptr o persoana care te-a facut sa suferi, pe care ai iubit-o, careia i-ai dedicat 23 de ani din viata si BAM ramai fara ea ptr ca el/ea a decis sa plece cu cineva mai frumos/frumoasa decat tine, mai tanar/tanara ???? Sau sa iti iei viata ptr ca iubirea ta a murit prea repede de vreme..... NU! in nici un caz! Nu se merita sa faci lucrul asta sub nici o vorba! nu ai absolut nici un drept sa iti iei viata,oricare ar fi motivul.

3) M-ati zapacit, despre ce vorbeam de fapt?
Eu a-s muri pentr-u iubirea mea.
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 18 August 2009 la 22:02

De la: dudulik, la data 2009-08-18 21:40:15vai imi cer scuze tu ai deja 40
te scuz am 41
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 18 August 2009 la 22:04

Zau ca "a-s" fi vrut sa "contin-ui" cu tine subiectul asta, dar zau ca n-am cu cine, sau cu ce? iar nu mai inteleg :))
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 18 August 2009 la 22:06

te rog, simt nevoia sa clarific ceva.
sa mori PENTRU iubire, este cu totul si cu totul ALTCEVA decat sa te sinucizi pentru iubire. Despre asta vorbeam mai sus..... uff.....
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 18 August 2009 la 22:08

De la: Greenie, la data 2009-08-18 22:06:39te rog, simt nevoia sa clarific ceva.
sa mori PENTRU iubire, este cu totul si cu totul ALTCEVA decat sa te sinucizi pentru iubire. Despre asta vorbeam mai sus..... uff.....
Iubesti ? Da sincer!!
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 18 August 2009 la 22:11

De la: Ficherman, la data 2009-08-18 22:08:45
De la: Greenie, la data 2009-08-18 22:06:39te rog, simt nevoia sa clarific ceva.
Iubesti ? Da sincer!!

Iubesc.
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 18 August 2009 la 22:11

De la: Ficherman, la data 2009-08-18 22:08:45
Iubesti ? Da sincer!!
Adica pana unde ai merge pentr-u persoana iubita?
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 18 August 2009 la 22:35

dar tu Ficherman pana unde ai merge???
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 19 August 2009 la 08:43

De la: dudulik, la data 2009-08-18 22:35:14dar tu Ficherman pana unde ai merge???
A-s muri,am mai zis.Nu a-s putea trai fara ea punct
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 19 August 2009 la 08:46

De la: dudulik, la data 2009-08-18 21:38:35

si acum spre sfarsit ca sa fiu aldracului nu stiu daca tu la 40 de ani o sa arati cum arata el si o sa ai si banii lui
AM ZIS!!!
Daca e dragoste adevarata nu ma bag.Orice om e liber are dreptul sa-si traiasca viata( singura )pe care o are cum dorete.Sa iubeasca pe cine doreste,s-au sa moara pentr-u cine vrea.
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 19 August 2009 la 08:49

De la: Ficherman, la data 2009-08-19 08:46:56
De la: dudulik, la data 2009-08-18 21:38:35

AM ZIS!!!
Daca e dragoste adevarata nu ma bag.Orice om e liber are dreptul sa-si traiasca viata( singura )pe care o are cum doreste.Sa iubeasca pe cine doreste,s-au sa moara pentr-u cine vrea.
AM MANCAT UN S" PARDON
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 20 August 2009 la 15:36

De la: Ficherman, la data 2009-08-19 08:43:03
De la: dudulik, la data 2009-08-18 22:35:14dar tu Ficherman pana unde ai merge???
A-s muri,am mai zis.Nu a-s putea trai fara ea punct

Esti nebun fratioare. Poti foarte bine, zau. La inceput e mai greu. Dar mai aproape mi-e camasa, pana la urma. Si daca nu se poate, dragostea cu sila se numeste viol :)
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 20 August 2009 la 15:41

Pai si ce faci fratioare? Te mierlesti singur ca pleaca? Ca de plecat ori tu ori ea, sigur cineva se va duce p(ulii de suflet. Si atunci ? Hai ma ce dracu...nu mai scrieti ma d`astea ca citeste lumea si zice ca ai dreptate
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 20 August 2009 la 15:45

Nu depinde de nimic. Nu poti. Adica, si daca poti, ce rost are? Ca in mintea ta ai o iubita/un iubit dar in realitate esti singur/a? Ce te faci de Craciun, de Paste, in momentele de bucurie? Le traiesti prin telefon sau prin messenger? Ca daca nu imparti bucuria, atunci ce p(ula mea mai iubeste omul? Iluzii? Lasati-o dreacu de magarie, ca nu depinde de nimic.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum