Subscriu si eu, cu unele rezerve,la ce a scris cineva mai sus.Nu te gandesti la ce se va intampla daca afla sotia si isi pierde familia?Legal vorbind, el a "calcat pe bec", asa incat copiii vor fi incredintati mamei.Apoi va avea drept de vizita cand va dori mama.Plus ca va trebui sa plateasca pensie alimentara.Nu pun astea pe tava,dar am trait o situatie asemanatoare cu parintii mei.Si nu e,copil fiind, o situatie placuta,deoarece te distruge psihic, iti omoara sufletul,pentru ca te vei gandi "ceilalti au o familie, eu de ce NU pot sa am?".Merita?Daca il iubesti,lasa-l in pace,lasa-l sa stabileasca el daca vrea sa oficializeze relatia voastra, si sa isi lase familia.Altfel, esti doar o jucarie, ceva ce il distreaza pentru ca ii ofera ce nu are de la sotie, de multe ori poate si "activitate fizica", intelegand aici sex.Eu unul zic ca nu merita.Si daca tu accepti sa fii amanta, e injositor pentru tine.Dar, in fine, suntem prizonierii propriilor alegeri.Insa gandeste-te la toate aspectele si ia o decizie.Buna pentru amandoi!Sunt multi barbati singuri.Si unii chiar buni.Daca relatia voastra dureaza de ceva timp, deja e prea mult.Lumea e mica tocmai cand ar trebui sa fie mare si tot se va afla.Cum isi va putea privi in ochi sotia si copiii dupa asta?Ce vor gandi copiii cand vor afla?Daca e responsabil,isi va pune aceste intrebari.Altfel, e doar un barbat imatur si disperat dupa...sex.Cat de asta cu iubirea...e fumata de mult.Pariez ca are o varsta cu mult mai mare decat a ta. Oricum ar fi, nu merita!
Imi cer scuze daca par cel putin rautacios, dar viata e mai degraba un munte de sare decat o lingura de miere!