Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ?
Pagina 8 din 13

Toate forumurile » Femei » Poate accepta o femeie sa fie intodeauna doar locul doi cu un barbat insurat ? » Pagina 8 din 13

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>
Sari la pagina:
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 20 August 2009 la 15:47

De la: harlequin, la data 2009-08-20 15:45:10
De la: Greenie, la data 2009-08-18 12:05:11Depinde..... :)

Nu depinde de nimic. Nu poti. Adica, si daca poti, ce rost are? Ca in mintea ta ai o iubita/un iubit dar in realitate esti singur/a? Ce te faci de Craciun, de Paste, in momentele de bucurie? Le traiesti prin telefon sau prin messenger? Ca daca nu imparti bucuria, atunci ce p(ula mea mai iubeste omul? Iluzii? Lasati-o dreacu de magarie, ca nu depinde de nimic.

Parerea ta.
XavY Avatarul lui XavY
Citeaza Raspunde

Postat de XavY pe 20 August 2009 la 15:54

Nu depinde de nimic. Nu poti. Adica, si daca poti, ce rost are? Ca in mintea ta ai o iubita/un iubit dar in realitate esti singur/a? Ce te faci de Craciun, de Paste, in momentele de bucurie? Le traiesti prin telefon sau prin messenger? Ca daca nu imparti bucuria, atunci ce p(ula mea mai iubeste omul? Iluzii? Lasati-o dreacu de magarie, ca nu depinde de nimic.

Bine zis...
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 20 August 2009 la 16:05

Aolo!
Depinde de o situatie ipotetica, cand el/ea pleaca in alt oras sau in alta tara sa lucreze pt o perioada de timp. Depinde de el/ea cat poate sa il iubeasca in continuare si la ce "altitudine" pt cand se va intoarce sa continue de unde au ramas (desi GREU), sau pur si simplu sa continue. N-am fost pusa in situatii. E corect ca nu poti sa iubesti prea multa vreme de timp un om (sau sa crezi ca il iubesti) daca nu poti imparti cu el bucurii sau intamplari, etc. Iubire la distanta pur si simplu nu exista, insa dintotdeauna au existat aspiranti....
Sentimentele sunt mult mai intense cand cei doi sunt unul langa altul, si pentru o relatie in adevaratul sens al cuvantului e nevoie ca acei 2 sa fie mereu unul langa celalalt,pentru a se descoperi,a se cunoaste cat mai bine si de a profita de timpul petrecut impreuna.. nu sa visezi la soare si sa te bronzezi. Dar depinde... Or fi si cazuri.......
dudulik Avatarul lui dudulik
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 20 August 2009 la 17:21

topicul este "Poate accepta o femeie sa fie intotdeauna doar locul doi cu un barbat insurat?"

cand risti sa te bagi intr-o relatie de genul asta , trebuie sa stii foarte bine de la inceput ce poti si ce nu.

cate clipe vei petrece alaturi de el/ea si cate nu. Trebuie sa fii constient/a de toate aceste aspecte.
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 20 August 2009 la 17:27

De la: Greenie, la data 2009-08-20 16:05:57Aolo!
Depinde de o situatie ipotetica, cand el/ea pleaca in alt oras sau in alta tara sa lucreze pt o perioada de timp. Depinde de el/ea cat poate sa il iubeasca in continuare si la ce "altitudine" pt cand se va intoarce sa continue de unde au ramas (desi GREU), sau pur si simplu sa continue. N-am fost pusa in situatii. E corect ca nu poti sa iubesti prea multa vreme de timp un om (sau sa crezi ca il iubesti) daca nu poti imparti cu el bucurii sau intamplari, etc. Iubire la distanta pur si simplu nu exista, insa dintotdeauna au existat aspiranti....
Sentimentele sunt mult mai intense cand cei doi sunt unul langa altul, si pentru o relatie in adevaratul sens al cuvantului e nevoie ca acei 2 sa fie mereu unul langa celalalt,pentru a se descoperi,a se cunoaste cat mai bine si de a profita de timpul petrecut impreuna.. nu sa visezi la soare si sa te bronzezi. Dar depinde... Or fi si cazuri.......

pur adevarat... nu mai e absolut nimic de adaugat...la aceste ipoteze
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 20 August 2009 la 17:28

decat un

Lasa-ma sa te rooog!
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 20 August 2009 la 17:32

Consideri ca e mai bine sa fii singur si "in mintea ta" ?
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 21 August 2009 la 03:22

De la: googoodoll, la data 2009-08-20 17:32:16

Consideri ca e mai bine sa fii singur si "in mintea ta" ?

Mintea noastra e bolnava rau, goo, crede-ma ca stii ce spun :)). Deci da, prefer sa fiu singur si in mintea mea, altfel ajung in mortii ma-sii un alienat, care iubeste amintiri, care nu se poate desprinde, care isi refuza viata suferind...care vrea cu orice chip sa tina cu dintii de iluzii...deci da, prefer sa fiu singur si in mintea mea, pentru ca altfel se duce p(ulii de suflet viata prin fata ochilor, si te trezesti ca in minte ai avut iubita, si nu stii de ce esti singur de fapt...
harlequin Avatarul lui harlequin
Citeaza Raspunde

Postat de harlequin pe 21 August 2009 la 03:28

am innebunit in p(ula mea...la ora asta pe yuppy...unde esti inima de kakat sa ma cert cu tine?
Ficherman Avatarul lui Ficherman
Citeaza Raspunde

Postat de Ficherman pe 21 August 2009 la 06:06

De la: harlequin, la data 2009-08-20 15:36:52
De la: Ficherman, la data 2009-08-19 08:43:03
De la: dudulik, la data 2009-08-18 22:35:14dar tu Ficherman pana unde ai merge???
A-s muri,am mai zis.Nu a-s putea trai fara ea punct

Esti nebun fratioare. Poti foarte bine, zau. La inceput e mai greu. Dar mai aproape mi-e camasa, pana la urma. Si daca nu se poate, dragostea cu sila se numeste viol :)
Decat sa traiesti fiindu-ti frica sa mori, mai bine mori fara sa-ti fie frica sa traiesti.
yuppy004721 Avatarul lui yuppy004721
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy004721 pe 16 Septembrie 2009 la 10:04

da , cine asteapta raspuns afirmativ la aceasta intrebare vrea sa fie iertata , acceptata in situatia de amanta , sa nu se simta vinovata pentru ca distruge un cuplu deja format .
Daca este pe locul 2 , este clar ca iubirea nu e atata de porofunda pe cat o crede ea .
Corect ar fi sa iasa din relatia extraconjugala , sa fuga , sa se ascunda .
In primul rand sa se respecte pe ea , gandindu-se la implicatii .

Barbatii nu vor refuza niciodata o oferta , o amanta , o femeie care se daruieste , gratis si nu li se va parea obositor sa afirme ca ea reprezinta totul .

Pentru ca barbatii sunt doar niste vanatori , se simt bine cand mai au si alte femei , in afara sotiei , doar pt. ca asa isi confirma barbatia , in sinea lor .

Deci concluzia mea este ca amantele sunt doar niste femei folosite .
Si ele stiu asta , in sinea lor , si din acest motiv braveaza pe tema de a fi prima , a doua , a treia sau preferata unui barbat ....
Sharkygirl Avatarul lui Sharkygirl
Citeaza Raspunde

Postat de Sharkygirl pe 17 Septembrie 2009 la 16:38

De la: , la data 2008-09-14 09:09:47POATE ACCEPTA O FEMEIE SA FIE DOAR LOCUL DOI IN RELATIA CU UN BARBAT INSURAT SI SA STIE CA ESTE IUBITA MAI MULT DECAT.... ?

femeile oricum accepta mult mai mult decat barbatii; pune un barbat in situatia asta, rare cazuri ar fi sa iti accepte; chiar daca ar fi indragostiti, orgoliul si respectul de sine depaseste cu mult sentimentul nascut pentru persoana in cauza;
si apoi, intotdeauna e loc de mai bine, conteaza doar ce alegem; pana la urma urmei suntem victimele propriilor noastre alegeri, nu?

fyi, eu una nu as putea face asta!
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 17 Septembrie 2009 la 22:18

De la: Sharkygirl_26, la data 2009-09-17 16:38:35
De la: , la data 2008-09-14 09:09:47POATE ACCEPTA O FEMEIE SA FIE DOAR LOCUL DOI IN RELATIA CU UN BARBAT INSURAT SI SA STIE CA ESTE IUBITA MAI MULT DECAT.... ?

femeile oricum accepta mult mai mult decat barbatii; pune un barbat in situatia asta, rare cazuri ar fi sa iti accepte; chiar daca ar fi indragostiti, orgoliul si respectul de sine depaseste cu mult sentimentul nascut pentru persoana in cauza;
si apoi, intotdeauna e loc de mai bine, conteaza doar ce alegem; pana la urma urmei suntem victimele propriilor noastre alegeri, nu?

ba poti
Citeaza Raspunde

Postat de Sharkygirl pe 18 Septembrie 2009 la 12:50

De la: dasca777, la data 2009-09-17 22:18:26

ba poti

dragul meu Dasca (si scuza-mi pronumele posesiv, dar suna frumos), tu parca ai fi un mic omulet in creierul meu care face toate conexiunile, statisticile si testele, avand si rezultatele lor, bien sur
crede-ma ca NU as putea face asta, daca as iubi, as fi prea geloasa, situatia nu ar dura mai mult de cateva zile, si nici atat...iar ca sa nu am sentimente si sa fiu cu cineva...cam imposibil; sunt mai de moda veche eu
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 18 Septembrie 2009 la 14:58

De la: Sharkygirl_26, la data 2009-09-18 12:50:13
De la: dasca777, la data 2009-09-17 22:18:26

ba poti

dragul meu Dasca (si scuza-mi pronumele posesiv, dar suna frumos), tu parca ai fi un mic omulet in creierul meu care face toate conexiunile, statisticile si testele, avand si rezultatele lor, bien sur
crede-ma ca NU as putea face asta, daca as iubi, as fi prea geloasa, situatia nu ar dura mai mult de cateva zile, si nici atat...iar ca sa nu am sentimente si sa fiu cu cineva...cam imposibil; sunt mai de moda veche eu

cred ca ma minti
Citeaza Raspunde

Postat de Sharkygirl pe 18 Septembrie 2009 la 15:36

De la: dasca777, la data 2009-09-18 14:58:56

ba poti

cred ca ma minti

si ce as avea de gastigat din asta?! ntz ntz ntz!
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 18 Septembrie 2009 la 15:39

De la: Sharkygirl_26, la data 2009-09-18 15:36:26
De la: dasca777, la data 2009-09-18 14:58:56

ba poti

cred ca ma minti

si ce as avea de gastigat din asta?! ntz ntz ntz!

premiul de la loto:P
tolerant Avatarul lui tolerant
Citeaza Raspunde

Postat de tolerant pe 4 Octombrie 2009 la 20:43

DUPA PAREREA MEA AR FI MAI MULTE VARIANTE 1.. SA ANALIZEZE FIECARE SITUATIA CU CALM SI SA VADA PE CE POZITIE SE AFLA SI SA DECIDA CE VA FACE CU VIATA LOR FIECARE PTR CA ODATE CE AI PIERDUT ,, CEVA ,, NU -L
MAI RECAPETI SAU SA CONTINUE CA SI PINA ACUM DAR MA INDOIESC CA VA DURA MULT EU UNA NU AM ACCEPTAT SI NU VOI MAI ACCEPTA NICIODATA CA SOTUL MEU SA AIBA O AMANTA
georgeiorgulescu Avatarul lui georgeiorgulescu
Citeaza Raspunde

Postat de georgeiorgulescu pe 13 Octombrie 2009 la 11:31

poate accepta orice vrea ea sa accepte ce ne intereseaza pe noi
noi suntem barbati aici ...
DreamCatcher Avatarul lui DreamCatcher
Citeaza Raspunde

Postat de DreamCatcher pe 13 Octombrie 2009 la 12:32

De la: tolerant, la data 2009-10-04 20:43:24DUPA PAREREA MEA AR FI MAI MULTE VARIANTE 1.. SA ANALIZEZE FIECARE SITUATIA CU CALM SI SA VADA PE CE POZITIE SE AFLA SI SA DECIDA CE VA FACE CU VIATA LOR FIECARE PTR CA ODATE CE AI PIERDUT ,, CEVA ,, NU -L
MAI RECAPETI SAU SA CONTINUE CA SI PINA ACUM DAR MA INDOIESC CA VA DURA MULT EU UNA NU AM ACCEPTAT SI NU VOI MAI ACCEPTA NICIODATA CA SOTUL MEU SA AIBA O AMANTA

"Eu una nu am acceptat si nu voi MAI accepta niciodata ca sotul meu sa aiba o amanta!"

Foarte bine, stimata dooamna! Si de cand va ganditi sa incepeti?!
yuppy004721 Avatarul lui yuppy004721
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy004721 pe 13 Octombrie 2009 la 17:52

cea care este pe locul doi , amanta , ..........
locul doi spune totul .
chiar daca spui ca sotia , casnicia , reprezinta doar o obligatie , atata timp cat ca amanta este pe locul doi , iar el nu a incercat sa o aduca pe primul loc , inseamna ca doar se foloseste de ea .
si atunci ? casnicia o obligatie , amanta o unealta , de care se foloseste .
interesant este ca el sa fie pus in situatia de a alege , la o confruntare intre cele doua si atunci se vede care este prime , care a doua .
googoodoll Avatarul lui googoodoll
Citeaza Raspunde

Postat de googoodoll pe 13 Octombrie 2009 la 18:04

societatea a stabilit ierarhia asta conform careia sotia e pe primul loc, dar unii din cei care au si vieti ascunse, ar putea sa nu aiba aceeasi scara de valori, ca sa nu mai vorbim de faptul ca multi aruncatori de pietre o fac din ipocrizie si lasitate.
totul e relativ ...
Rockk Avatarul lui Rockk
Citeaza Raspunde

Postat de Rockk pe 13 Octombrie 2009 la 23:12

da, pentru ca femeile sunt proaste.

close topic.
Yuppy_zero07 Avatarul lui Yuppy_zero07
Citeaza Raspunde

Postat de Yuppy_zero07 pe 14 Octombrie 2009 la 02:33

De la: Rockk, la data 2009-10-13 23:12:21

da, pentru ca femeile sunt proaste.

close topic.

Hai sa completez;nu toata sunt atat de proaste (sa nu generalizam ca iar incepe napasta).O femeie care accepta o relatie cu un barbat insurat se descalifica din start - nu se gandeste ca ar putea fi ea in locul celei inselate;nu este responsabila ci doar egoista-poate provoca drame copiilor amanatului (daca are) sau poate leza ieremediabil o alta femeie, ca si ea;femeile care se "incurca" cu barbati casatoriti, gandesc si primitiv: "daca l-a luat alta, inseamna ca trebuie sa fie bun"; exact acelasi barbat, daca l-ar fi cunoscut SINGUR, si-ar fi pus muuuuulte semne de intrebare: "oare chiar il plac?"; "e cam dubios daca este singur - oare nu-l vrea nimeni, de ce l-as vrea eu?";concluzia - o femeie SINGURA, de capul ei, are de trecut o misiune IMPOSIBILA - aceea de a EVALUA CORECT un barbat (singur, disponibil);ii trebuie suportul logistic fie al prietenei ei, fie al grupului de clevetitoare, fie sfatul parintilor, fie copiaza un model de viata din telenovela...

Citeaza Raspunde

Postat de tolerant pe 14 Octombrie 2009 la 18:36

de acord cu tine cu totii avem nevoie de dragoste dar dupa parerea mea asta ar fi o dragoste furata , ce fel de statut poate avea o femeie alaturi de un barbat insurat ? cum se poate simntii ea intr-un anturaj unde poate trebuie sa mearga alaturi de sotie ? ma lasi te rog asta tine de logica si de moralitatea fiecaruia si poate tine pina la un moment dat dar nu pina la infinitsi asta s-ar numi viata pierduta , furata
Citeaza Raspunde

Postat de tolerant pe 14 Octombrie 2009 la 18:42

poate cind i-mi voi gasi alt sot
Simply_i Avatarul lui Simply_i
Citeaza Raspunde

Postat de Simply_i pe 15 Octombrie 2009 la 10:55

NU se pune problema ca esti mai mult sau mai putin ''iubita'', daca esti sau nu esti iubita ... ci faptul CA NU TE RESPECTI PE TINE INSATI, scumpete. Ori DACA TU NU TE RESPECTI, ATUNCI - nu vad unde este problema - DE CE AI PRETENTII DE LA ALTUL (un el) CA SA TE RESPECTE?

Va va trata pe amandoua ca atare - c**ve!

?
The_KID Avatarul lui The_KID
Citeaza Raspunde

Postat de The_KID pe 26 Octombrie 2009 la 13:57

De la: corina-costea, la data 2008-11-19 20:06:49Da... atata timp cat acest lucru nu o deranjeaza..Are si iubirea aceea pe care si-o doreste...si are si familia si sotul de care este legata legal..In cazul meu nu pot renunta nici la el pentru ca il iubesc...nici la sot pentru ca suntem de atatia ani impreuna si avem si un copil...Ce mi-a lipsit...afectiunea...si poate de asta am facut acest pas...sper sa nu il regret...dar traiesc clipa si asta este important...

...FELICITARI...!!!...o viata avem... ...atata timp cat lucrurile sunt acceptate de ambele parti, atata timp cat suntem suficienti de maturi si stim sa stapanim situatia pentru a nu degenera in altceva grav, nu avem alta solutie decat SA TRAIM CLIPA...!!!
The_KID Avatarul lui The_KID
Citeaza Raspunde

Postat de The_KID pe 26 Octombrie 2009 la 14:13

O femeie accepta multe...chiar si asta...sunt multe femei care vor sa fie iubite si-atat...un barbat insurat stie sa iubeasca si sa respecte in acelasi timp...nu inteleg de ce vorbim de loc...???...locul 1 sau locul 2 sau 100, ce conteaza...???...vorbim de iubire...de ceea ce stim sa oferim si de ceea ce stim sa cerem...din punctul meu de vedere aceste femei nu intra in categoria amantelor... :sml-happy0144
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 26 Octombrie 2009 la 14:18

De la: The_KID, la data 2009-10-26 14:13:16 O femeie accepta multe...chiar si asta...sunt multe femei care vor sa fie iubite si-atat...un barbat insurat stie sa iubeasca si sa respecte in acelasi timp...nu inteleg de ce vorbim de loc...???...locul 1 sau locul 2 sau 100, ce conteaza...???...vorbim de iubire...de ceea ce stim sa oferim si de ceea ce stim sa cerem...din punctul meu de vedere aceste femei nu intra in categoria amantelor... :sml-happy0144

Off...dar ce sunt? In ce categorie pot fi incadrate? E adevarat, uneori primesc mai mult decat "cea de acasa" (iar aici ma refer la partea de sentimente), dar...le este suficient?! Cu cine isi petrece barbatul concediile, sarbatorile, cu cine se "afiseaza" oare?! Nu judec pe nimeni, nu am dreptul asta, dar...intreb, atat!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum