Cum ar trebui sa decurga "prima intalnire"?
Pagina 4 din 8

Toate forumurile » Femei » Cum ar trebui sa decurga "prima intalnire"? » Pagina 4 din 8

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 30 Noiembrie 2008 la 03:48

ma faceti sa plang , de rev lucru ca eroul pe plantatie da ce ziceti , nu dati o fuga pana la paris ca va astept
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 30 Noiembrie 2008 la 13:59

De la: nick_titi, la data 2008-11-29 11:38:58berila....golden sau timisoreana, calsberg sau tuborg, tuborg strong sau stejar, cand bem si apoi sa mergem pe partie la predeal sa ne dam cu placa?

Eu sunt prahovean de felu meu, o ora fac pana la predeal. Din pacate nu m`am suit niciodata pe un snowboard doar ski`uri :P
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 30 Noiembrie 2008 la 14:00

De la: gabi8ma, la data 2008-11-30 03:48:14ma faceti sa plang , de rev lucru ca eroul pe plantatie da ce ziceti , nu dati o fuga pana la paris ca va astept

Da, am descoperit pana la urma, trebuia sa apasa un + sa mi le arate. Paris? Ai o oferta clara in minte? :))
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 30 Noiembrie 2008 la 14:11

De la: berila, la data 2008-11-30 13:59:42
De la: nick_titi, la data 2008-11-29 11:38:58berila....golden sau timisoreana, calsberg sau tuborg, tuborg strong sau stejar, cand bem si apoi sa mergem pe partie la predeal sa ne dam cu placa?

Eu sunt prahovean de felu meu, o ora fac pana la predeal. Din pacate nu m`am suit niciodata pe un snowboard doar ski`uri :P

eu nici pe schiuri nici pe placa der se lauda radookoo ca ne invata si in fond si la urma urmei cat de greu poate fii??
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 30 Noiembrie 2008 la 15:05

E relativ usor pe skiuri, greu cu opritu. Nu degeaba aveau aia bureti pe stalpii de metal de la coborare.
Cat despre placa, am ceva experienta cu skateboardu desi sunt ani buni de cand nu m`am mai suit. As vrea sa incerc.
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 30 Noiembrie 2008 la 22:38

De la: berila, la data 2008-11-30 14:00:38
De la: gabi8ma, la data 2008-11-30 03:48:14ma faceti sa plang , de rev lucru ca eroul pe plantatie da ce ziceti , nu dati o fuga pana la paris ca va astept

Da, am descoperit pana la urma, trebuia sa apasa un + sa mi le arate. Paris? Ai o oferta clara in minte? :))

da in mintiuca mea , numa ca eu o sa zambesc cu toti dintii la servici , de anu nou , sper macar sa apuc sa merg sa vad bradu si decoratiile din grand place , ca in rest o sa salivez , dar daca vreti puteti veni oricand si va arat imprejurimile , mai nasol cu criza asta financiara ca s-au scumpit toate , da friti ieftini tot mai gasesti
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 30 Noiembrie 2008 la 23:04

Cartofi prajiti ieftini? NEBUNIE. O sa te fac sa te tii de cuvant cand o sa am ceva bani pentru o deplasare.
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 30 Noiembrie 2008 la 23:51

gabi, ce faci p'acolo?
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 1 Decembrie 2008 la 00:36

Mai e vreun topic ON topic? :)) ca pe toate se discuta balarii. Greenie, zi cu prima intalnire, tu cum iti doresti?
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 1 Decembrie 2008 la 17:37

pe aici imi duc eu traiul zilnic ,

sa vedeti aici metode de agatat , ca in clasa a doua pacat ca 70% din tineri se drogheaza , si cand au putin timp liber sunt la carciuma , se bea pe rupte , dezgustator , si daca vezi vreuna buna sigur nu-i localnica , au un stil femeile astea , o femei frumoasa sunt rusoicele , romanecele si polonezele ca in rest , iar la barbati acelsi lucru

mie-mi place spontaneitatea ca sa fiu la topic
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 1 Decembrie 2008 la 23:25

De la: berila, la data 2008-12-01 00:36:29Mai e vreun topic ON topic? :)) ca pe toate se discuta balarii. Greenie, zi cu prima intalnire, tu cum iti doresti?

pai cred ca'am zis sa stii ...
nu prea imi plac tipicele intalniri.
si nici nu tin cont ca el trebuie sa plateasca, sunt pt jumi-juma.
nu tin cont ca el treb sa aleaga locul si fata ora, sau invers,
e de comun acord, cand se poate, cand sunt disponibil, evident.. in contextul in care cei doi deja si'au vorbit si se cunosc dinainte, fie online sau fie prin intermediul unui prieten.. depinde.
poate, daca totul iese bine,eu sunt pentru sarutul de la sfarsitul intalnirii! si nu inteleg de ce mai sunt unii baieti care desi isi doresc sa o sarute pe tipa, renunta gandindu-se ca o va face la a doua intalnire.
de regula, obisnuiesc sa preiau initiativa, in unele cazuri cand momentul e convenabil.
ah da, sa nu uit! prima intalnire cred ca totusi ar fi esentiala sa se intample intr'un loc nu foarte zgomotos, mai ales ca avem in vedere ca cei doi vor sa'si vorbeasca, nu sa tipe unul la altul! :)) dar toata treaba e relativa, de la om la om, si de la genuri de persoane..
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 2 Decembrie 2008 la 11:44

De la: Greenie, la data 2008-12-01 23:25:13
De la: berila, la data 2008-12-01 00:36:29Mai e vreun topic ON topic? :)) ca pe toate se discuta balarii. Greenie, zi cu prima intalnire, tu cum iti doresti?

e de comun acord, cand se poate, cand sunt disponibil, evident.. in contextul in care cei doi deja si'au vorbit si se cunosc dinainte, fie online sau fie prin intermediul unui prieten.. depinde.
poate, daca totul iese bine,eu sunt pentru sarutul de la sfarsitul intalnirii! si nu inteleg de ce mai sunt unii baieti care desi isi doresc sa o sarute pe tipa, renunta gandindu-se ca o va face la a doua intalnire.
de regula, obisnuiesc sa preiau initiativa, in unele cazuri cand momentul e convenabil.
ah da, sa nu uit! prima intalnire cred ca totusi ar fi esentiala sa se intample intr'un loc nu foarte zgomotos, mai ales ca avem in vedere ca cei doi vor sa'si vorbeasca, nu sa tipe unul la altul! :)) dar toata treaba e relativa, de la om la om, si de la genuri de persoane..

good to know
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 2 Decembrie 2008 la 11:54

De la: Rap_boy, la data 2008-12-02 11:44:50

good to know

eh spanaci.. :))
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 2 Decembrie 2008 la 22:40

De la: berila, la data 2008-11-30 23:04:05Cartofi prajiti ieftini? NEBUNIE. O sa te fac sa te tii de cuvant cand o sa am ceva bani pentru o deplasare.

te astept
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 2 Decembrie 2008 la 23:38

De la: radhookoo, la data 2008-09-26 16:38:22haha! ba da, de la o simpla lipeala te poti combina pe lunga durata.. asta e cazul meu actual. doar ca tocmai din cauza ca nu era nimic sigur la inceput, ne-a facut pe noi sa fi mai degraba "parteneri de joaca" si nu cuplu.. ceea ce a oferit o baza sexuala solida in relatie.. restul lucrurilor implicate le-am descoperit pe parcurs traindu-le senin (sa ne cunoastem parintii, sa plecam in concediu, sa ne facem cumparaturile impreuna, sa impartim niste sume de bani pentru cheltuieli comune, etc).

dar am observat ca o fata singura (mai rar si cuplata) e mai dispusa sa se combine pentru joaca decat pentru chestii serioase.. ceea ce inseamna ca daca vrei sa te lipesti de cineva e ca si cum ti-ai lua o pereche de pantofi.. intai o probezi si dup-aia o cumperi..

(sa-mi scuzati exemplul, e o zi grea la munca :))))) )

eu n-am "cerut prietenia" niciodata, pentru ca mi se parea un soi de contract. daca treaba merge bine o simti si o duci la un alt nivel.. plus ca am profitat din plin de jocul cu sticluta pentru ca puteam sa sarut fete, si dupa joc sa le sarut din nou si din nou la petrecerea respectiva. a doua zi le plimbam prin parc... si cred ca simplul fapt ca am "navalit" peste ele si le-am luat direct fara sa le intreb, le-a facut si pe ele sa nu refuze... o nemultumire pe care nu o verbalizezi, intr-un timp relativ scurt o uiti, sau o iei ca pe ceva normal. ori daca ele nu apucau sa-mi spuna nu cand le-as fi cerut prietenia, in capul lor cred ca-si dadeau singure raspunsul "da"... nu pot eu foarte bine sa explic treburile astea pentru ca le aplic intuitiv in proportie foarte mare si din observatii restul (eh... si-au aratat utilitatea si anii de teatru facuti.. am deventi mai atent la om si la reactii), dar am citit pe undeva de o chestie care explica bine fenomenele astea (cum e reflexul pavlovian) si se numea NLP.

addenda:
mai fac o treaba (relativ marlaneasca dar foarte usor de facut).. nu stiu daca v-am povestit, dar obisnuiesc sa trag fetele de par (usor, nu tare) cand sunt fericite sau bine-dispuse. cand se supara sau au o zi proasta, e destul sa le trag un pic de par ca sa revina la starea de buna-dispozitie... nu stiu de ce se construieste "intrerupatorul" asta, cert e ca functioneaza... d-asta nu ma cert urat cu prietena mea, pentru ca am grija sa nu o las sa se tureze excesiv.

din acelasi motiv, nu o iau in brate cand e suparata sau a avut o zi proasta.. pentru ca imbratisarea aia se lipeste in capul ei cu trairi naspa. prefer sa o strang de mana, sa ma uit in ochii iei si sa-i spun ca o sa fie bine pt ca eu sunt acolo ca sa o ajut si sa ne sfatuim.

raaaaaaaaaaaaaaaaaduuuuuuuuuuuuuuuuu

Rhadookule si tu ai lecturat Neuro-Language Programing ? Io am citit mici fragmente din carti pe tema asta si mi s-a parut captivant...
Cat desptre treaba cu poli, ce an esti? ( POLI RULZ!! )
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 2 Decembrie 2008 la 23:39

De la: Greenie, la data 2008-12-02 11:54:10
De la: Rap_boy, la data 2008-12-02 11:44:50

good to know

eh spanaci.. :))

Prefer varza sau conopida
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 3 Decembrie 2008 la 11:41

eu prefer cartofii prajiti de mai sus
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 3 Decembrie 2008 la 11:45

si eu tot cartofii! dar mai rar! :))
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 3 Decembrie 2008 la 11:54

si eu la fel de rar dar acum chiar am pofta ca nu am mai mancat de mult
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 3 Decembrie 2008 la 11:55

despre cartofi prajiti era vorba de mancat am maincat aseara
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 3 Decembrie 2008 la 16:11

De la: nick_titi, la data 2008-12-03 11:55:38despre cartofi prajiti era vorba de mancat am maincat aseara

Hmm cartofi prajiti cu nijte acrituri gen castraveciori sau conopida murata ... yummiiii:D

Deci cam asta ash vrea sa fie una din multele primi intalniri cu castronul de cartofi prajiti cu ce am zis mai sus:

eu singur pregatit cu stomacul urland k o bestie in calduri, intr-un cadru semintunecat sau in fata unui laptop cu marea furca in mana infruptandu-ma pofticios... (ce face foamea din om )

Ignore me I'm trippin'
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 3 Decembrie 2008 la 16:25

De la: Rap_boy, la data 2008-12-02 23:38:04
De la: radhookoo, la data 2008-09-26 16:38:22haha! ba da, de la o simpla lipeala te poti combina pe lunga durata.. asta e cazul meu actual. doar ca tocmai din cauza ca nu era nimic sigur la inceput, ne-a facut pe noi sa fi mai degraba "parteneri de joaca" si nu cuplu.. ceea ce a oferit o baza sexuala solida in relatie.. restul lucrurilor implicate le-am descoperit pe parcurs traindu-le senin (sa ne cunoastem parintii, sa plecam in concediu, sa ne facem cumparaturile impreuna, sa impartim niste sume de bani pentru cheltuieli comune, etc).

dar am observat ca o fata singura (mai rar si cuplata) e mai dispusa sa se combine pentru joaca decat pentru chestii serioase.. ceea ce inseamna ca daca vrei sa te lipesti de cineva e ca si cum ti-ai lua o pereche de pantofi.. intai o probezi si dup-aia o cumperi..

(sa-mi scuzati exemplul, e o zi grea la munca :))))) )

eu n-am "cerut prietenia" niciodata, pentru ca mi se parea un soi de contract. daca treaba merge bine o simti si o duci la un alt nivel.. plus ca am profitat din plin de jocul cu sticluta pentru ca puteam sa sarut fete, si dupa joc sa le sarut din nou si din nou la petrecerea respectiva. a doua zi le plimbam prin parc... si cred ca simplul fapt ca am "navalit" peste ele si le-am luat direct fara sa le intreb, le-a facut si pe ele sa nu refuze... o nemultumire pe care nu o verbalizezi, intr-un timp relativ scurt o uiti, sau o iei ca pe ceva normal. ori daca ele nu apucau sa-mi spuna nu cand le-as fi cerut prietenia, in capul lor cred ca-si dadeau singure raspunsul "da"... nu pot eu foarte bine sa explic treburile astea pentru ca le aplic intuitiv in proportie foarte mare si din observatii restul (eh... si-au aratat utilitatea si anii de teatru facuti.. am deventi mai atent la om si la reactii), dar am citit pe undeva de o chestie care explica bine fenomenele astea (cum e reflexul pavlovian) si se numea NLP.

addenda:
mai fac o treaba (relativ marlaneasca dar foarte usor de facut).. nu stiu daca v-am povestit, dar obisnuiesc sa trag fetele de par (usor, nu tare) cand sunt fericite sau bine-dispuse. cand se supara sau au o zi proasta, e destul sa le trag un pic de par ca sa revina la starea de buna-dispozitie... nu stiu de ce se construieste "intrerupatorul" asta, cert e ca functioneaza... d-asta nu ma cert urat cu prietena mea, pentru ca am grija sa nu o las sa se tureze excesiv.

din acelasi motiv, nu o iau in brate cand e suparata sau a avut o zi proasta.. pentru ca imbratisarea aia se lipeste in capul ei cu trairi naspa. prefer sa o strang de mana, sa ma uit in ochii iei si sa-i spun ca o sa fie bine pt ca eu sunt acolo ca sa o ajut si sa ne sfatuim.

raaaaaaaaaaaaaaaaaduuuuuuuuuuuuuuuuu

Rhadookule si tu ai lecturat Neuro-Language Programing ? Io am citit mici fragmente din carti pe tema asta si mi s-a parut captivant...
Cat desptre treaba cu poli, ce an esti? ( POLI RULZ!! )

pentru documentare

check out http://www.geniu.org/nlp/nlp-principii.htm
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 3 Decembrie 2008 la 17:21

De la: Rap_boy, la data 2008-12-03 16:11:20
De la: nick_titi, la data 2008-12-03 11:55:38despre cartofi prajiti era vorba de mancat am maincat aseara

Hmm cartofi prajiti cu nijte acrituri gen castraveciori sau conopida murata ... yummiiii:D

Deci cam asta ash vrea sa fie una din multele primi intalniri cu castronul de cartofi prajiti cu ce am zis mai sus:

eu singur pregatit cu stomacul urland k o bestie in calduri, intr-un cadru semintunecat sau in fata unui laptop cu marea furca in mana infruptandu-ma pofticios... (ce face foamea din om )

Ignore me I'm trippin'

sau cu putin kechap
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 3 Decembrie 2008 la 17:29

De la: Greenie, la data 2008-12-03 11:45:39si eu tot cartofii! dar mai rar! :))

las mai ca nu-s rai , cand ii mananci in grand place si te holbezi la ditamai palatu' fain imodobit , si la pomu' doldora lumini si nu-i departe gare centrale , luam trenu si intr-o ora si un pic suntem la paris , oooo abia astept concediul de anul viitor , paris , avignon , lourdes , maine ,si in germanica vad eu mai departe ,
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 3 Decembrie 2008 la 17:39

si cei mai buni se manaca la capadochia .... mmmmmmmmmmmm ca imi ploua in gura ,
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 3 Decembrie 2008 la 20:30

am stat si m-am gandit...mint ..scriu ce imi vine in cap:P ..am vazut la tv un program despre omul preistoric si primele intalniri in trecut era cam asa...uu eu baiat u fata uu..eu dau cu bata in cap te trag de par acasa si te ft...e simplu ..cate ati fost violate si lovite in cap cu bata la prima intalnire?...daca raspunsul e negativ inseamna ca prima intalnire cu un baiat a fost cea mai faina memorabila..chiar daca el a vorbit despre orice...nu stiu ...cozile hamsterilor...ganditi-va nu v-a dat in cap deci e o intalnire reusita:P
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 3 Decembrie 2008 la 20:46

De la: dasca777, la data 2008-12-03 20:30:41am stat si m-am gandit...mint ..scriu ce imi vine in cap:P ..am vazut la tv un program despre omul preistoric si primele intalniri in trecut era cam asa...uu eu baiat u fata uu..eu dau cu bata in cap te trag de par acasa si te ft...e simplu ..cate ati fost violate si lovite in cap cu bata la prima intalnire?...daca raspunsul e negativ inseamna ca prima intalnire cu un baiat a fost cea mai faina memorabila..chiar daca el a vorbit despre orice...nu stiu ...cozile hamsterilor...ganditi-va nu v-a dat in cap deci e o intalnire reusita:P
deci cand mergi la o intalnirea daca n-o ciomagesti e bine ?
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 3 Decembrie 2008 la 22:42

ah, bataia.

Intr`adevar cred ca femeile din ziua de azi nu apreciaza procentul simtitor cu care a scazut violenta fata de femei.

Pe mine inca ma amuza faza cu : "auzi fetele, te plimbi?" cand o aud.

Si maneaua asta alt fenomen paradoxal. E exemplul viu ca poti sa ai un IQ negativ si sa faci bani.
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 3 Decembrie 2008 la 22:43

Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 3 Decembrie 2008 la 23:10

no ca aici ai dat-o in bara berila , ca violenta n-a scazut ci dimpotriva s-a augumentat , vazusi destule exemple la servici
iar cu manelele ai dreptate , problema cu accesul la informatie in ziua de azi e ca s-au extins peste tot ca gripa spaniola , si tot ca aia nu stim de ce contamineaza atatia ( tineri adulti in special ) o fi ceva virus bata-l vina
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum