Cum ar trebui sa decurga "prima intalnire"?
Pagina 6 din 8

Toate forumurile » Femei » Cum ar trebui sa decurga "prima intalnire"? » Pagina 6 din 8

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 8 Decembrie 2008 la 18:32

acum ti'a postat mesajul!
inveti sa te cenzurezi, mancatias
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 8 Decembrie 2008 la 19:20

a fost interesant ,dar a devenit plictisitor,nu-s misogin,dar ma plictisesc si in plus daca as fi deacord cu tot ce spuneti voi cu cine m-as mai certa?....aveti nevoie de astia ca mine,...daca nu v-ati plictisi pe forum fara sa va certati:P..femeile au nevoie de un barbat sa le sprijine,sa le ajute,in general sa se descurce in viata ,eu am nevoie de una cu care sa ma cert si aici gasesc din plin...multumesc tuturor ce m-au contrazis la ideile mele stupide...asta era si planul...studiul meu pe asta se bazeaza...si greenie nu iti fa griji...nu consider fem "curbe" ...sunt si din astea,dar nu toate si nu urasc femeile...studiul meu e aproape complet...multumesc tuturor ce au raspuns la msj mele idioate si m-au ajutat la studiu
gabi8ma Avatarul lui gabi8ma
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 8 Decembrie 2008 la 19:40

De la: radhookoo, la data 2008-12-08 16:04:37
De la: gabi8ma, la data 2008-12-07 12:26:38azgard draga ia lamureste-ma tu pe mine : adicatelea tie iti place sa ti se expuna defectele in gura mare in societate ? si dupa aia sunt sigura ca mai razi de nu ai aer nu-i asa ?

AA nu despre genul ala de defecte e vorba.

Vine pisi, cu unghii false (ca asa o taie pe ea sa-si puna) si o intrebi: Astea-s false nu?! si ea zice: mdaa.. si ii spui: eh. oricum arata ok.

Ideea e ca o sa aiba un mic soc (juma' de secunda) in care se intreaba de ce nu ai complimentat-o cum fac toti.. :) Cam acelasi lucru pe care l-ai patit, cu siguranta, cand te-ai tuns, si cineva n-a observat. si atunci ai intrebat "Iti place cum imi sta parul?" sau ceva asemanator, ca sa readuci toti oamenii in zona confortabila tie. :)

Astea sunt ipoteze, dar modelul tinde sa functioneze.. .nu stiu de ce.. :D

mda dar nu intotdeauna si nu cu oricine , de ex eu mi-am luat un rimmel de la un magazin cu pretentii , ma rog ffff scump si marca , ajung la servici nerebdatoare sa-l incerc si cand mi-l pun pe gene vad ca e groaznic prea gros ca textura si imi facea niste gene de 1 km , cum eram la servici n-aveam cu ce sa-l dau jos asa ca l-am purtat , da nu-ti spun ca toata ziua am gustat glume ca cele date exemplu de tine ( "astea-s gene false ?" ) am ras , am zambit , da imi veanea sa intru in pamant si nici a doua zi nu mi-au dat pace ( unde ti-ai lasat genele ? ) asa ca i-am rasplatit cu o sapt de observatii si remarci de le-a pierit cheful de viata , asa ca ....
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 8 Decembrie 2008 la 21:54

De la: dasca777, la data 2008-12-08 19:20:13a fost interesant ,dar a devenit plictisitor,nu-s misogin,dar ma plictisesc si in plus daca as fi deacord cu tot ce spuneti voi cu cine m-as mai certa?....aveti nevoie de astia ca mine,...daca nu v-ati plictisi pe forum fara sa va certati:P..femeile au nevoie de un barbat sa le sprijine,sa le ajute,in general sa se descurce in viata ,eu am nevoie de una cu care sa ma cert si aici gasesc din plin...multumesc tuturor ce m-au contrazis la ideile mele stupide...asta era si planul...studiul meu pe asta se bazeaza...si greenie nu iti fa griji...nu consider fem "curbe" ...sunt si din astea,dar nu toate si nu urasc femeile...studiul meu e aproape complet...multumesc tuturor ce au raspuns la msj mele idioate si m-au ajutat la studiu

imi place cand folosesti cuvantul studiu! e cel mai potrivit din toate textele noastre!!
sa stii ca asa e.. banal ar fi o relatie in care totul ar fi cu zambetul pe buze, si nu ar exista o ironie, o rautate mica, un orgoliu, o minciunica nevinovata, lucruri spontane, DONT THING! JUST DO IT! o chestie care sa mentina dragostea dintre cei doi mereu pe jar, sa arda, sa iasa flacari in pat, sa iasa fum din c*rul lor......... atunci ajungi sa'ti cunosti jumatatea atat de bine!!!!
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 9 Decembrie 2008 la 08:40

De la: gabi8ma, la data 2008-12-08 19:40:09
De la: gabi8ma, la data 2008-12-07 12:26:38azgard draga ia lamureste-ma tu pe mine : adicatelea tie iti place sa ti se expuna defectele in gura mare in societate ? si dupa aia sunt sigura ca mai razi de nu ai aer nu-i asa ?

Vine pisi, cu unghii false (ca asa o taie pe ea sa-si puna) si o intrebi: Astea-s false nu?! si ea zice: mdaa.. si ii spui: eh. oricum arata ok.

Ideea e ca o sa aiba un mic soc (juma' de secunda) in care se intreaba de ce nu ai complimentat-o cum fac toti.. :) Cam acelasi lucru pe care l-ai patit, cu siguranta, cand te-ai tuns, si cineva n-a observat. si atunci ai intrebat "Iti place cum imi sta parul?" sau ceva asemanator, ca sa readuci toti oamenii in zona confortabila tie. :)

mda dar nu intotdeauna si nu cu oricine , de ex eu mi-am luat un rimmel de la un magazin cu pretentii , ma rog ffff scump si marca , ajung la servici nerebdatoare sa-l incerc si cand mi-l pun pe gene vad ca e groaznic prea gros ca textura si imi facea niste gene de 1 km , cum eram la servici n-aveam cu ce sa-l dau jos asa ca l-am purtat , da nu-ti spun ca toata ziua am gustat glume ca cele date exemplu de tine ( "astea-s gene false ?" ) am ras , am zambit , da imi veanea sa intru in pamant si nici a doua zi nu mi-au dat pace ( unde ti-ai lasat genele ? ) asa ca i-am rasplatit cu o sapt de observatii si remarci de le-a pierit cheful de viata , asa ca ....

mda ,dar glumele astea merg bine la fetele care nu sunt intr-o relatie ,pe cele casatorite /logodite (care nu cauta o aventura ) le inerveaza glumele de genul asta
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 9 Decembrie 2008 la 12:25

De la: Azgard, la data 2008-12-09 08:40:56

mda ,dar glumele astea merg bine la fetele care nu sunt intr-o relatie ,pe cele casatorite /logodite (care nu cauta o aventura ) le inerveaza glumele de genul asta

femeia tot femeie e, indiferent daca e intr-o relatie sau nu. Daca se simte atrasa, va flirta sigur. doar ca o sa te chinui mult sa o duci in pat. nu e imposibil, dar e inutil. pentru ca te legi la cap cu muuuuulte lucruri si ii si distrugi relatia.
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 9 Decembrie 2008 la 12:52

De la: radhookoo, la data 2008-12-09 12:25:40
De la: Azgard, la data 2008-12-09 08:40:56

femeia tot femeie e, indiferent daca e intr-o relatie sau nu. Daca se simte atrasa, va flirta sigur. doar ca o sa te chinui mult sa o duci in pat. nu e imposibil, dar e inutil. pentru ca te legi la cap cu muuuuulte lucruri si ii si distrugi relatia.

da se poate sa mearga si la cele in relatie , desi eu am vzt ca nu merg , si le folosesc si pt a imi da seama daca e in relatie sau nu fata , ca ai suta la % dreptate ca e o bataie de cap inutila sa incerci ceva cu o fata care e intr-o relatie ...
nick_titi Avatarul lui nick_titi
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 9 Decembrie 2008 la 12:59

si ca sa intaresc asta sa va dau o lectie de management:

"era odata un baiat care avea o colega de munca si ii placea de ea era buna rau intro zii isi ia inima in dinti si rusinos se duce la ea si o intreaba:

EL-daca iti dau 100$ ma lasi sa te f*t

EA-nu

EL-ii arunc jos tu te apleci sa ii iei si pana te ridici eu am termenat

EA- se gandeste si ii spune ca trebuie sa il sune pe prietenul ei. Il suna ii spune tot iar acesta ii spune sa ii ceara 200 si sa se aplece sa ii ia si sa se ridice foarte repede incat sa nu aiba timp nici sa isi dea pantalonii jos colegul ei.

EA-accepta si prietenul eiastepta un telefon de la ea sa vada cum au decurs lucrurile dar au trecut 10 min ...20min...45min...si pune mana pe telefon si o suna sa o intrebe daca a luat banii.....ea gafaind ii raspunde : inca adun la ei ca nenorocitul mi-a aruncat monezi

morala: intotdeauna sa iei in considerare o propunere de afacere dar sa te gandesti la toate posibilitatiile inainte sa accepti si sa fi tras pe sfoara
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 9 Decembrie 2008 la 13:18

tare
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 9 Decembrie 2008 la 13:21

f tare nick!
d'aia trebuie sa fii cu doi pasi inainte!! si doar unul inapoi!

Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 9 Decembrie 2008 la 17:13

suuuuuuuuuuuuuper
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 10 Decembrie 2008 la 00:50

De la: Greenie, la data 2008-12-08 17:44:10
De la: dasca777, la data 2008-12-08 13:25:10verzisoaro...doar u nu credeai ca nu mi-am dat seama ca am gresit si am gresit voit ..crezi ca-s atat de idiot sa nu intreb ce muzica ii place si daca aflu sa ii pun ce uraste?(intrebare retorica) :)))...off...eram tanar atunci ..si mai copil si voiam sa rad de una...normal ca am realizat ca e gresit doar nu-s idiot( sau ,mai stii...)...oricum...am zis si eu asa sa ma distrez,,amintiri din copilarie,,,sincer incercam sa vad cat imi trebuie sa fac o fata sa fie nervoasa peste masura si dupa aia sa o fac sa vb iar cu mine,in general mi-a mers,le enervam azi la culme si peste 2 zile vb iar...cu asta nu mi-a iesit...poate am exagerat....aveam alte idei atunci,acum altele...cum trece viata si imbatranesc

mda.
dar oricum, ce castigi?
ca sincer, daca stai sa te gandesti, poti sa iti imaginezi doar ce reactie are gagica la cele spuse de tine undeva mai sus...
nu e nevoie sa vezi reactia live, ca va fi una de genul "hai marsh"
sau ai nevoie de momente d'astea pt a'ti sustine teoria misoginului, si pt a deveni mai puternic pe ceea ce crezi si pe principiile tale si anume ca toate femeile ie c*rve?

Toata lumea e c**va in sinea ei doar k stim cum sa ne controlam...
Iar femeile nu sunt c**ve, doar diavolul din ele e marea c**va... ala e singurul care face diferentza
fantassy Avatarul lui fantassy
Citeaza Raspunde

Postat de fantassy pe 10 Decembrie 2008 la 11:53

De la: Rap_boy, la data 2008-12-10 00:50:34
De la: dasca777, la data 2008-12-08 13:25:10verzisoaro...doar u nu credeai ca nu mi-am dat seama ca am gresit si am gresit voit ..crezi ca-s atat de idiot sa nu intreb ce muzica ii place si daca aflu sa ii pun ce uraste?(intrebare retorica) :)))...off...eram tanar atunci ..si mai copil si voiam sa rad de una...normal ca am realizat ca e gresit doar nu-s idiot( sau ,mai stii...)...oricum...am zis si eu asa sa ma distrez,,amintiri din copilarie,,,sincer incercam sa vad cat imi trebuie sa fac o fata sa fie nervoasa peste masura si dupa aia sa o fac sa vb iar cu mine,in general mi-a mers,le enervam azi la culme si peste 2 zile vb iar...cu asta nu mi-a iesit...poate am exagerat....aveam alte idei atunci,acum altele...cum trece viata si imbatranesc

mda.
dar oricum, ce castigi?
ca sincer, daca stai sa te gandesti, poti sa iti imaginezi doar ce reactie are gagica la cele spuse de tine undeva mai sus...
sau ai nevoie de momente d'astea pt a'ti sustine teoria misoginului, si pt a deveni mai puternic pe ceea ce crezi si pe principiile tale si anume ca toate femeile ie c*rve?

Iar femeile nu sunt c**ve, doar diavolul din ele e marea c**va... ala e singurul care face diferentza

explica-te te rog, ca poate am inteles eu gresit partea cu diavolul...
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 10 Decembrie 2008 la 14:22

probabil ca se referea ca fiecare femeie are pana minim o coasta de drac si maxim 3 era si o poveste mai veche pe tema asta.....iar daca ajungi sa scoti aceasta coasta sau coaste de la femeie este femeia perfecta la care viseaza toti barbatii
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 10 Decembrie 2008 la 16:17

fir'ar, lasasem si eu ceva aici si nu s'a salvat...

am mai zis'o pe un post, dar simt nevoia sa o mai spun inca o data:

"fiecare om este o c*rva, pentru ca fiecare om trebuie sa traiasca"

punct si de la capat!
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 10 Decembrie 2008 la 20:58

De la: angel_demon10, la data 2008-12-10 11:53:07
De la: Rap_boy, la data 2008-12-10 00:50:34

mda.
dar oricum, ce castigi?

explica-te te rog, ca poate am inteles eu gresit partea cu diavolul...

E un citat dintr-un film (The italian job): " It's not that I don't trust people, It's the devil in them I'm afraid of" Cam asa e si cu femeile
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 10 Decembrie 2008 la 22:11

De la: nick_titi, la data 2008-12-10 14:22:55probabil ca se referea ca fiecare femeie are pana minim o coasta de drac si maxim 3 era si o poveste mai veche pe tema asta.....iar daca ajungi sa scoti aceasta coasta sau coaste de la femeie este femeia perfecta la care viseaza toti barbatii

ei si eu care aveam impresia ca tocmai coasta aia e sarea si piperul , hm cred ca sunt invechita
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 11 Decembrie 2008 la 01:46

aici ai perfecta dreptate....dar asta trebuie sa te intreb...pot sa te violez?...ciuciu cateodata e mai bun ca un dosar penal, nu greenie?:P
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 11 Decembrie 2008 la 02:58

De la: dasca777, la data 2008-12-11 01:46:18aici ai perfecta dreptate....dar asta trebuie sa te intreb...pot sa te violez?...ciuciu cateodata e mai bun ca un dosar penal, nu greenie?:P

:)))
nu ma baga aici.
ssssh
Citeaza Raspunde

Postat de nick_titi pe 11 Decembrie 2008 la 10:02

De la: gabi8ma, la data 2008-12-10 22:11:42
De la: nick_titi, la data 2008-12-10 14:22:55probabil ca se referea ca fiecare femeie are pana minim o coasta de drac si maxim 3 era si o poveste mai veche pe tema asta.....iar daca ajungi sa scoti aceasta coasta sau coaste de la femeie este femeia perfecta la care viseaza toti barbatii

ei si eu care aveam impresia ca tocmai coasta aia e sarea si piperul , hm cred ca sunt invechita

sincer daca sunt 3 coaste e de rau ....eu sincer chiar vreau sa aiba una
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 11 Decembrie 2008 la 10:06

Adam catre Dumnezeu: Doamne sunt prea singur, da`mi pe cineva sa ma iubeasca si fie alaturi de mine mereu.

-Adame, te costa o mana si un picior.

-Pentru o coasta ce`mi dai?

Si dumnezeu a creat femeia...

ne amuzam si noi da?
nBlade Avatarul lui nBlade
Citeaza Raspunde

Postat de nBlade pe 19 Decembrie 2008 la 22:00

Din pacate sa ma ierte Dumnezeu romancele au ramas la un stadiu destul de modest in cea ce priveste mentalitatea. ..atat se chinuie sa fie la moda(care era moda cu un deceniu in urma in occident), dar nu se comporta la fel. .Am avut ocazia sa stau foarte mult plecat pe afara ca sportiv. .am avut relatii cu toate neamurile de fete. .romancele mi s-au parut cele mai nesimtite. .afara te si bate daca ii platesti consumatia. .la noi nici nu se sinchiseste sa miste banii prin portofel. .invatati-va fetelor. .ce consumi aia platesti/. sunteti materialiste. .ca sa nu existe aceasta indoiala. .platiotiva consumatia. .atunci aratati ca ati iesit de placere sa vb cu acea pers nu ca sunteti niste frpturiste. .eu unul i-am facut-o la o tipa la un restaurant. .cunoasteam chelnerii seful de salon consumatyie foarte mare. ..a ramas sa-i plateasca consumatia in "" natura"" aveti grija. .Maturizati-va modernizati-va.. .este plina tzara asta de " tzarnci".IMi cer scuze nu am vrut sa jiognesc pe nimeni decat cele care au macar atat bun simt sa se regaseasca printre aceste randuri. .restul sunt nesimtite si ne-am obisnuit cu astfel de oameni. .
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 19 Decembrie 2008 la 23:01

imi fac putina reclama...sunt cocalar caut pitzipoanca...lasati nr de tel,id si pozele voastre goale pe adresa mea de mail...va multumesc anticipat...pup printeselor
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 20 Decembrie 2008 la 00:08

De la: nBlade, la data 2008-12-19 22:00:56Din pacate sa ma ierte Dumnezeu romancele au ramas la un stadiu destul de modest in cea ce priveste mentalitatea. ..atat se chinuie sa fie la moda(care era moda cu un deceniu in urma in occident), dar nu se comporta la fel. .Am avut ocazia sa stau foarte mult plecat pe afara ca sportiv. .am avut relatii cu toate neamurile de fete. .romancele mi s-au parut cele mai nesimtite. .afara te si bate daca ii platesti consumatia. .la noi nici nu se sinchiseste sa miste banii prin portofel. .invatati-va fetelor. .ce consumi aia platesti/. sunteti materialiste. .ca sa nu existe aceasta indoiala. .platiotiva consumatia. .atunci aratati ca ati iesit de placere sa vb cu acea pers nu ca sunteti niste frpturiste. .eu unul i-am facut-o la o tipa la un restaurant. .cunoasteam chelnerii seful de salon consumatyie foarte mare. ..a ramas sa-i plateasca consumatia in "" natura"" aveti grija. .Maturizati-va modernizati-va.. .este plina tzara asta de " tzarnci".IMi cer scuze nu am vrut sa jiognesc pe nimeni decat cele care au macar atat bun simt sa se regaseasca printre aceste randuri. .restul

sunt nesimtite si ne-am obisnuit cu astfel de oameni. .

cine se aseamana se aduna sau nu ?
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 20 Decembrie 2008 la 00:08

De la: dasca777, la data 2008-12-19 23:01:18imi fac putina reclama...sunt cocalar caut pitzipoanca...lasati nr de tel,id si pozele voastre goale pe adresa mea de mail...va multumesc anticipat...pup printeselor

dasca draga tu ramai in top always ( ca tamponul )
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 20 Decembrie 2008 la 00:11

A creat Dumnezeu lumea , si din ea lipsea ceva , asa ca a creat barbatul , dupa ce l-a privit indelung a zic :" Ei , lasa ca pot sa fac si mai bine " si a creat femeia

ne amuzam si noi da ?
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 20 Decembrie 2008 la 00:12

De la: nick_titi, la data 2008-12-11 10:02:29
De la: gabi8ma, la data 2008-12-10 22:11:42

sincer daca sunt 3 coaste e de rau ....eu sincer chiar vreau sa aiba una

ei asta nu vezi numai la radiografie , sau ma rog simti
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 20 Decembrie 2008 la 16:53

De la: Greenie, la data 2008-12-11 02:58:51
De la: dasca777, la data 2008-12-11 01:46:18aici ai perfecta dreptate....dar asta trebuie sa te intreb...pot sa te violez?...ciuciu cateodata e mai bun ca un dosar penal, nu greenie?:P

nu ma baga aici.
ssssh

Dasca ai grija sa nu fii tu ala violatu Doar ai grija !!!
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 20 Decembrie 2008 la 16:57

De la: rap_boy, la data 2008-12-20 16:53:07

nu ma baga aici.
ssssh

mi-a placut...buna...:))))))
Citeaza Raspunde

Postat de gabi8ma pe 21 Decembrie 2008 la 13:16

De la: rap_boy, la data 2008-12-20 16:53:07

nu ma baga aici.
ssssh

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum