Intrebare fara raspuns
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Diverse » Intrebare fara raspuns » Pagina 1 din 1

fe_tish Avatarul lui fe_tish
Citeaza Raspunde

Postat de fe_tish pe 17 Septembrie 2008 la 22:22

Despre ce subiect/domeniu ai vrea sa stii mai multe si nu ai reusit pana acum sa cunosti detalii sau sa aduni informatii?Daca ai avea cazia sa gasesti pe net,in format electronic,informatii despre absolut ce vrei tu...ce ai vea sa vezi/citesti?Putem folosi internetul si ca o sursa de evolutie a noastra ca oameni,o sursa unde ne putem satisface curiozitatile si,in acelasi timp,ne putem potoli setea de cunoastere...deci,ce ai vrea sa gasesti pe net scris?in ce domeniu sau despre ce anume?eu ,marturisesc,ca mi-ar placea sa stiu mai multe despre pestii pirahna:d

florence_n Avatarul lui florence_n
Citeaza Raspunde

Postat de florence_n pe 29 Octombrie 2008 la 17:03

Buna, poti afla tot ce vrei despre tot si toate intrand pe google!
Eu as putea sa te informez despre produsele ZEPTER, te-ar interesa?
chelu Avatarul lui chelu
Citeaza Raspunde

Postat de chelu pe 24 Noiembrie 2008 la 23:56

aoileeu si tu esti cu ZEPTER-UL :)))) numai de persoane dinastea sunt inconjurat?:)) pana si pe net incercati sa abordati persoane =)) s-a terminat cu smecheria :))
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Noiembrie 2008 la 15:59

chelu knows :)
crisservice Avatarul lui crisservice
Citeaza Raspunde

Postat de crisservice pe 28 Noiembrie 2008 la 22:41

vrei sa-i cumperi cadou pentru ultimul prieten????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Decembrie 2008 la 19:27

pai spunemi cate ceva de produsele astea
bojy Avatarul lui bojy
Citeaza Raspunde

Postat de bojy pe 17 Decembrie 2008 la 15:17

iti spun eu nu mai arunci si arzi 100 de tigai normale in care mai tare strici mancare si substantele nutritive din ea,dai banii pe una buna in care gatesti si sanatos(in cazul in care te preocupa sanatatea ta,ca dak nu.. degeaba..) si pe care o poti lasa mostenire si copiilor tai(dak poti avea ,sau vrei sa ai) in cateva cuvinte prajesti fara ulei si fierbi fara apa in vasele zepter(gusta si observa diferentza)
traianaurelian Avatarul lui traianaurelian
Citeaza Raspunde

Postat de traianaurelian pe 20 Ianuarie 2009 la 16:08

De la: vyolette, la data 2008-09-17 22:22:09Despre ce subiect/domeniu ai vrea sa stii mai multe si nu ai reusit pana acum sa cunosti detalii sau sa aduni informatii?Daca ai avea cazia sa gasesti pe net,in format electronic,informatii despre absolut ce vrei tu...ce ai vea sa vezi/citesti?Putem folosi internetul si ca o sursa de evolutie a noastra ca oameni,o sursa unde ne putem satisface curiozitatile si,in acelasi timp,ne putem potoli setea de cunoastere...deci,ce ai vrea sa gasesti pe net scris?in ce domeniu sau despre ce anume?eu ,marturisesc,ca mi-ar placea sa stiu mai multe despre pestii pirahna:d

as vrea sa stiu ce culoare are zebra...... neagra cu dungi albe sau alba cu dungi negre..
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 23 Ianuarie 2009 la 03:13

despre calitatile nutrtive ale laptelui de iac
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 29 Ianuarie 2009 la 19:20

stii ce-i aia cocomalca....daca te apleci iti arat...
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 31 Ianuarie 2009 la 08:49

.... gasesti orice vrei p netu asta tu'i mama lui di net...
Citeaza Raspunde

Postat de fe_tish pe 31 Ianuarie 2009 la 16:22

Esti cam nesimtit cu replica asta...eu chiar am vorbit serios cand am postat topicul. Nu te mai baga in seama cand nu e cazul...OK?
Citeaza Raspunde

Postat de fe_tish pe 31 Ianuarie 2009 la 16:30

cred ca tu esti cam off topic...nu era cazul sa faci o afirmatie, daca nu esti in cunostinta de cauza...eu ma refeream la o cantitate mare de informatii, compacta...despre subiectul care te intereseaza..nu sa gasesti ''pi net'' informatii disparate, pe nu stiu cate site-uri..si,in plus, incomplete sau eronate.
Citeaza Raspunde

Postat de fe_tish pe 31 Ianuarie 2009 la 16:34

netul nu este = biblia informatiei
Citeaza Raspunde

Postat de fe_tish pe 31 Ianuarie 2009 la 16:39

De la: adi, la data 2009-01-29 19:20:03stii ce-i aia cocomalca....daca te apleci iti arat...

si tu daca ai avea cu cativa neuroni in plus, ti-as arata ce inseamna sa respecti oamenii si te-as mai invata sa comunici..insa, daca nu am interlocutor..nu imi irosesc cuvintele degeaba. O zi buna.
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 1 Februarie 2009 la 15:54

eeeeeeee.....sunt un pirania....
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 4 Februarie 2009 la 06:00

De la: vyolette, la data 2009-01-31 16:39:41
De la: adi, la data 2009-01-29 19:20:03nu imi irosesc cuvintele degeaba. O zi buna.

irosesc pus in aceeasi propozitie cu degeaba e aproape corect gramatical. o zi buna.
Martre Avatarul lui Martre
Citeaza Raspunde

Postat de Martre pe 28 Martie 2009 la 09:48

Am o intrebare: un barbat poate iubi cu adevarat trei femei deodata ?
Spun, nu e vorba despre mine!
Lzd87ro Avatarul lui Lzd87ro
Citeaza Raspunde

Postat de Lzd87ro pe 28 Martie 2009 la 20:14

vorbind de creditare : mergeti la bancile comerciale, si daca va dau credite sau carduri de cumparaturi(sau orice produs si cat mai repede)....luati cat mai multe si pe o perioada cat mai indelungata(eventual puneti gaj veniturile tuturor membrilor de fam pe vreo 59 ani), ca sa platiti cat mai multe comisioane, mai multe speze lunare....si nicioadata sa nu va ganditi ca exista o banca "verde"...care da cele mai bune produse de pe piata la ora acutala :D .....daca stiti de ce banca vorbesc comparati pe conso.ro si o sa va convingeti singuri ! hai
Citeaza Raspunde

Postat de Lzd87ro pe 28 Martie 2009 la 20:16

si mai am o nelamurire : cand intra Chuck Norris in apa : el se uda sau apa se chucknorriseste ?!
Citeaza Raspunde

Postat de Lzd87ro pe 28 Martie 2009 la 20:18

De la: breenbear, la data 2009-03-28 09:48:46Am o intrebare: un barbat poate iubi cu adevarat trei femei deodata ?

teoretic DA ....acu depinde cat de barbat e....! ....dar mai bine formulai : o femeie, poate iubi 3 barbati odata ?!.....numai ca raspunsul era cu totul si cu totul altul !
Fratzica Avatarul lui Fratzica
Citeaza Raspunde

Postat de Fratzica pe 3 Mai 2009 la 16:19

De la: Martre, la data 2009-03-28 09:48:46Am o intrebare: un barbat poate iubi cu adevarat trei femei deodata ?

Daca e un ``retard`` poate, in schimb daca are minte iubeste cel mult una
eugen_hk Avatarul lui eugen_hk
Citeaza Raspunde

Postat de eugen_hk pe 18 Iulie 2009 la 20:03

http://insanezone.ro/toCSic-24783.html
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 August 2009 la 21:01

Intrebarea ta e, in sine, ciudata, cred. Deci e vorba de a descrie facilitatile internetului, pentru ca toti cei de aici ne credem ori pretindem experti. A intreba ce anume ar dori sa gaseasca aici aproape ca echivaleaza cu o jignire, din moment ce toata lumea care a reusit macar sa ajunga pana pe acest forum se considera experta in ale navigarii pe net; deci, nu se compara cu publicitatea la usa apartamentului x prin "sampling". Raman deschis la controverse pe aceasta tema...
Thorallmighty Avatarul lui Thorallmighty
Citeaza Raspunde

Postat de Thorallmighty pe 29 Septembrie 2009 la 17:57

Pai eu as vrea sa aflu raspunsuri la intrebari de genu "A fost omul pe luna sau a fost trucaj ce ne-au aratat americanii, exista viata in universul asta?, Cat de avansati erau maiasii?, Ce stie vaticanu si tine ascuns de omenire?, Iuda chiar a fost apostolul ales de Isus?, Cum reusesc Shaolini sa-si concentreze forta unde doresc ei (procesul fizic efectiv caci metodele sunt cunoscute)?, Ce are sa se intample peste 1000 de ani, predictiile lui Nostradamus chiar se adeveresc?, America este forta dreptatii sau de fapt ei or sa puna bazele distrugeri omenirii?, A fost constient Bush cand facea trafic de armament cu teroristii ca vor fi folosite ca arme impotriva propriei tari?, A vrut Bush sa se foloseasca acel armament pe World Trade Center ca motiv sa intre cu armata in Irak sa le fure petrolul?,... si asa pot continua pana la intrebari prostesti de genu Cand va fi sfarsitul lumi? dar nu gasesti raspunsuri reale 100% si obiective 100% ci gasesti numai pareri individuale sau studii, frumos probabil ca asa te lasa viata sa alegi ce doresti tu sa crezi.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info