Inadaptare sociala
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Relatii » Altele » inadaptare sociala » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
zorba Avatarul lui zorba
Citeaza Raspunde

Postat de zorba pe 19 Septembrie 2008 la 11:32

as avea de ridicat o problema : am 25 de ani si mi se pare imposibil sa gasesc o fata speciala cu care sa am o relatie stabila; pana acum am avut parte doar de femei instabile emotional, depresive, distruse dupa foste iubiri, care nu sunt multumite de ele insele si de cariera lor, etc. in mod normal langa astfel de femei care nu se simt ele insele bine cu ele insele, de ce compania mea ar fi mai de folos sau salvatoare pentru situatia lor? pana acum am avut parte doar de relatii in care eram iubitul terapeut nevoit sa ridic moralul femeilor care dupa ce isi reveneau, din te miri ce motive nu ramaneau langa mine sau imi cereau sa devenim simpli prieteni. sau ajungeau sa se indragosteasca de mine in asa hal incat ramaneau la fel de distruse ca inainte.

si eu am dramele mele ca tot omul, dar consider ca nu trebuie sa le expun intr-o relatie cu iubita, incerc sa feresc omul de alaturi de problemele mele si sa las convietuirea in aspectele ei fericite; la fel nu consider ca trebuie sa indur tortura unui om care are o stima de sine scazuta si in loc sa ne bucuram ca ne-am intalnit trebuie sa ii inteleg dramele care uneori mi se par penibile.

delicat subiect, voi ce parere aveti?
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 1 Octombrie 2008 la 16:26

De obicei numai asta ai sa gasesti, depinde de tine cum o "educi". Cum femeile ne pot educa pe noi asa putem sa le educam si noi pe ele. Trebuie doar sa fi un pic mai tupeist si sa-i zici verde'n fata in asa fel incat sa nu se simnta jignita sau sa ii agravezi si mai tare sentimentele negative prin care trece. Si zic ca numai asta ai sa gasesti deoarece in ziua de azi o fata dupa 16-17 ani deja a trecut prin multe relati (poate chiar si cearceafuri) cu tipi de aceeasi varsta sau mai mari cu cati-va ani si de-o bicei o tipa care are de a face cu tipi de varsta ei nu prea are cine stie ce relatii fericite sau de succes deoarece stim cu toti cam ce se intampla la "vrasta" aceea "magica". Iar ca sa dai in ziua de azi nas in nas cu o tipa care nu a avut in viata ei o relatie, sa fie trecuta de 18 ani si sa arate si bine e ca si cum ai lua parte la o eclipsa totala de soare, care se intampla o singura data in viata unui om. Sau ai lua parte la un fenomen astrologic care are loc o data la cateva miide ani. Iar dk te pune dreaq sa cauti asa ceva ... mai degraba apucate de treaba si cauta acul in carul cu fan. Mai repede gasesti acul decat tipa superextrem de mega delicioasa trecuta de 18 ani si fara sa fi avut vre-o relatie. Cel mai repede ai gasi-o la o manastire sau cva de gen, da nu iti garantez.
Asa ca ... in concluzie, acceptale ca pe o parte a vietii si tine doar de tine cum evolueaza relatia.
lulutza Avatarul lui lulutza
Citeaza Raspunde

Postat de lulutza pe 14 Octombrie 2008 la 08:00

De la: rieddell, la data 2008-10-01 16:26:30De obicei numai asta ai sa gasesti, depinde de tine cum o "educi". Cum femeile ne pot educa pe noi asa putem sa le educam si noi pe ele. Trebuie doar sa fi un pic mai tupeist si sa-i zici verde'n fata in asa fel incat sa nu se simnta jignita sau sa ii agravezi si mai tare sentimentele negative prin care trece. Si zic ca numai asta ai sa gasesti deoarece in ziua de azi o fata dupa 16-17 ani deja a trecut prin multe relati (poate chiar si cearceafuri) cu tipi de aceeasi varsta sau mai mari cu cati-va ani si de-o bicei o tipa care are de a face cu tipi de varsta ei nu prea are cine stie ce relatii fericite sau de succes deoarece stim cu toti cam ce se intampla la "vrasta" aceea "magica". Iar ca sa dai in ziua de azi nas in nas cu o tipa care nu a avut in viata ei o relatie, sa fie trecuta de 18 ani si sa arate si bine e ca si cum ai lua parte la o eclipsa totala de soare, care se intampla o singura data in viata unui om. Sau ai lua parte la un fenomen astrologic care are loc o data la cateva miide ani. Iar dk te pune dreaq sa cauti asa ceva ... mai degraba apucate de treaba si cauta acul in carul cu fan. Mai repede gasesti acul decat tipa superextrem de mega delicioasa trecuta de 18 ani si fara sa fi avut vre-o relatie. Cel mai repede ai gasi-o la o manastire sau cva de gen, da nu iti garantez.
Asa ca ... in concluzie, acceptale ca pe o parte a vietii si tine doar de tine cum evolueaza relatia.

Iete ca eu am fost asa la 18 ani...mai avusesem doar o relatie....desi nu o pot numi asa ...pentru ca ma vedeam cu tipu odata la 2 saptamani si...nu ma simteam bine cu el deloc...simteam ca nu am ce vb //...si la un momentdat l-am cunoscut pe EL si de atunnci...adik de 4 ani suntem impreuna si da el a fost primul....:)) si nu ma deranjeaza desi crede-ma ca imi statea capu la prostii de pe la 16 ani dar nu am facut nimik cu nimeni....si asta pentru ca nu avea rost sunt om deci ma controlez asta e pb fetelor din ziua de azi ca se poarta ca niste catele in calduri daca le vine chefu de cotaiala asta si fac nu mai tin cont cu cati si cat indiferent ca e de calitate sau nu ...faza e ca eu am fost crescuta bine si am avut principii puternice si nu m-am dat dupa altele care o luasera razna cu baietii...mi-am dorit dar,...atunci copilaria cand o mai ai daca ti-o tragi de la 15 16 ani??sau de la 13 14 mai nou de fapt:))?Trebuie sa mai existe fete cu personalitate care sa reziste valului de prostie impus de celelalte. Mie de ex imi plac tipele gen rokeritze dar mai linistite si care nu ies f f mult in evidenta...doar se imbraca mai simplu si nu sunt f f comunicative cu TOTI BAIETII!!Si crede-ma ca chiar daca la prima vedere nu sunt cine stie ce...in pat s-ar putea sa ai o surpriza:D:D din experienta proprie iti zic pt ca nici mie nu imi placea sa ies in evidenta si iete ca al meu nu a fost deloc dezamagit in particular:). Si asta zic eu se vede tinand cont ca si acu dupa 4 ani o mai facem de 3 4 ori pe sapt ...chiar si mai des...depinde de cum suntem dupa servici:D so...rabdare si atentie si fii selectiv incearca sa vezi daca va potriviti la hobbyuri daca aveti ce vb etc:) bafta
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 14 Octombrie 2008 la 23:32

bv lulutza ... sincere bv ... mai stiu o fata care tot asa pe la 18, 19 ... dar ... sicner sa fiu nu despre asta era vb in aceasta ciorba, in aceasta ciorba era vb despre nesansa si nenorocul lui zorba de a gasi si a intra in relatii "reziduale", adik in relatii de mult "stinse". Problema lui e ca intalneste sau are nesansa de a intra intr-o relatie cu o persoana care vede in el doar un amic si marea lui greseala e de a lasa de la el, ceea ce nu e cazu' ... Vorbesti cu ea, o alini, ii spui ca esti alaturi de ea dar totusi ... sa nu intinda coarda sentimentelor tale ca pana la urma o sa ajungi ca ele. Fa ceva si ia actiune ...
lulutza Avatarul lui lulutza
Citeaza Raspunde

Postat de lulutza pe 16 Octombrie 2008 la 11:35

De la: rieddell, la data 2008-10-14 23:32:16bv lulutza ... sincere bv ... mai stiu o fata care tot asa pe la 18, 19 ... dar ... sicner sa fiu nu despre asta era vb in aceasta ciorba, in aceasta ciorba era vb despre nesansa si nenorocul lui zorba de a gasi si a intra in relatii "reziduale", adik in relatii de mult "stinse". Problema lui e ca intalneste sau are nesansa de a intra intr-o relatie cu o persoana care vede in el doar un amic si marea lui greseala e de a lasa de la el, ceea ce nu e cazu' ... Vorbesti cu ea, o alini, ii spui ca esti alaturi de ea dar totusi ... sa nu intinda coarda sentimentelor tale ca pana la urma o sa ajungi ca ele. Fa ceva si ia actiune ...

Apai i-am dat un sfat...2 si eu...genu ala de fete viseaza mai mult traiesc viata mai bine etc...sau mai simplu sa o intrebe la inceput auzi tu suferi dupa vreunu acum:))Nu cred ca niste sfaturi din astea o sa il ajute sincer:) dar ..e o metoda de a te relaxa si de a te descarca de probleme:). MS de apreciere:))
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 22 Noiembrie 2008 la 13:35

Problema nu esti tu si nici fetele! De vina este "boala" pe care o au multi in cele mai colorate nuantze.
Aceste "boli" le putem denumi gandire depresiva.
Cum apar ele si cum genereaza altele noi?? simplu ..sunt alimentate de modul de viatza care ne este vandut indesat pe gat si impus de Guvern educatie ...institutii de toata mana...in general de o mana de oameni care au interese proliferate pe profit.
Ar fi mult mai simplu si fericit cazul in care nu am m-ai fi "bolnavi" pt ca nu s-ar mai ridica aceasta problema.
Dar de ce nu suntem odata si odata fericiti si sa traim in fericire??????? e ffff simplu FERICIREA NU PRODUCE PROFIT PT SHMECHERII care ne conduc si traseaza viatza....e logic nu?? in prisma faptului ca este deja o eternitate acest fenomen.
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 6 Decembrie 2008 la 10:57

fem sunt nebune toate,,,,nu incerca sa le intelegi..ftl si lasa-le o sa gasesti una potrivita si pt tn pana mori(adik tre sa ami traiesti 100 de ani si sg nu o sa gasesti)...toate sunt cu capu...dc nu e una e alta...crede-ma sunt nebune toate nu te complica...bea mai des o sa fie mai bn si daca iti zc una asa si asa zii sa se duca draqului cu pb ei de psihopata siz ii ca ai pe alta,,,sau ce pla mea sa te plateasca ,ca la psiholog k le asculti...fem nebune si distruse...stiu povestea am patit si eu...proasta credea ca o ascult dar eu am adormit cat ea vb...idioate nef.tute....dc dragoste nu e nimic nu e... ...sa vomiti pe ele...multumesc
DMark Avatarul lui DMark
Citeaza Raspunde

Postat de DMark pe 12 Decembrie 2008 la 02:01

Era sa o patesc si eu dar am stiut sa ma feresc pfoooo... foarte bun RAID antimolii
Mai fetelor ?! ne ziceti sa nu fim pampalai sa fim siguri pe noi AKA "stalp de telegraf" dar la voi sa nu comentam ?! tzz tzz tzz !
@Zorba iti aduc o veste "buna" ai fost folosit si inca in ce fel daca ramanea cu "psihologul" dupa era bine dar asa ai fost DOAR folosit si ATAT.
Acum daca privesti din alt unghi situatia macar te-ai "delectat din meniu" ceea ce nu e rau dar daca te-ai implicat prea mult e vina ta! banuiesc ca dupa primul caz ti-ai dat seama nu ?!
Cred ca ma fac si eu "psiholog" e exact pe gustul meu
Aaaa... inca ceva pt fete : NU faceti prostia sa vorbiti ca aveti ganduri serioase cand nu ai facut inca LOVE cu baiatul BIG MISTAKE! cat o fi el de mielushel la prima vedere va asigur ca e lup sigur e lup Daca nu l-ai prins in capcana sexului inca si ii spui obiectivul direct apoi isi da deghizarea jos si fuge ca alergat de caini.
Bafta pe viitor @Zorba!
san Avatarul lui san
Citeaza Raspunde

Postat de san pe 16 Decembrie 2008 la 16:21

Zorba, te inteleg destul de bine, am trecut si eu prin asa experiente, si acum la 22 de ani am devenit foarte selectiv, practic nu mai relationez cu persoane, fete, ce sunt sub nivelul meu de cunoastere si percepere a vietii. Cu cat am studiat mai mult comportamentul uman, din carti, din experienta, caci dintotdeauna ma frapat acest domeniu, am ajuns la concluzia ca suntem la un nivel mondial intrun stadiu incipient in cunoasterea omului, iar toti oamenii au o educatie relativ precara si procentul ca sa intalnesti un om fara tulburari de personalitate sau comportament e foarte mic. Si niciodata nu ai sa poti afirma cu exactitate cine greseste intr-o relatie. Sa fiu optimist, sper ca toti sa-si gaseasca persoana potrivita pe care sa o poata iubi, momentan sunt constrans de circumstante sa ma concentrez pe alte planuri ale vietii decat iubirea.
adivesa Avatarul lui adivesa
Citeaza Raspunde

Postat de adivesa pe 7 Ianuarie 2009 la 19:53

De la: zorba, la data 2008-09-19 11:32:25as avea de ridicat o problema : am 25 de ani si mi se pare imposibil sa gasesc o fata speciala cu care sa am o relatie stabila; pana acum am avut parte doar de femei instabile emotional, depresive, distruse dupa foste iubiri, care nu sunt multumite de ele insele si de cariera lor, etc. in mod normal langa astfel de femei care nu se simt ele insele bine cu ele insele, de ce compania mea ar fi mai de folos sau salvatoare pentru situatia lor? pana acum am avut parte doar de relatii in care eram iubitul terapeut nevoit sa ridic moralul femeilor care dupa ce isi reveneau, din te miri ce motive nu ramaneau langa mine sau imi cereau sa devenim simpli prieteni. sau ajungeau sa se indragosteasca de mine in asa hal incat ramaneau la fel de distruse ca inainte.

si eu am dramele mele ca tot omul, dar consider ca nu trebuie sa le expun intr-o relatie cu iubita, incerc sa feresc omul de alaturi de problemele mele si sa las convietuirea in aspectele ei fericite; la fel nu consider ca trebuie sa indur tortura unui om care are o stima de sine scazuta si in loc sa ne bucuram ca ne-am intalnit trebuie sa ii inteleg dramele care uneori mi se par penibile.

Zorba, se pare ca esti un adevarat magnet al dramelor, schimba naibii polaritatea! Doar cu permisiunea ta ti-au ajuns acele fete in preajma. Schimba mediul si strategia, nu mai fii mama ranitilor ;)
zorba Avatarul lui zorba
Citeaza Raspunde

Postat de zorba pe 8 Ianuarie 2009 la 16:26

mda... se pare ca nu sunt singurul care se confrunta cu problemele astea.... mai am cativa prieteni in gasca mea care patesc la fel, am ajuns sa ne numim toti halterofili fiindca ridicam moralul femeilor, insa cu totii stim acum ca si daca le bagi in pat tot nu se rezolva problemele sentimentale ale fetelor sau de ce natura sunt ele, se pare ca unele asa sunt construite, nascute pentru suferinta si depresie...
crisa Avatarul lui crisa
Citeaza Raspunde

Postat de crisa pe 10 Ianuarie 2009 la 22:53

nu te gandesti ca poate e vina ta?
e posibil sa promovezi o imagine de "terapeut" si deaia sa ai lipici la ele.Daca ele initiaza o discutie de genu asta inca de la inceput tu tb sa eviti sau sa-i spui clar ca nu te intereseaza.O noua relatie e un nou inceput ce rost mai are sa dezgropam mortii.Daca o vezi deprimata surprinde-o cu lucruri haioase fara sa o intrebi de ce,astfel ea se va deconecta de starile ei "depresive" si te va considera special
Nu stii vb:"nu te iubesc pt ceea ce esti ci pt ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine".Femeii tb sa ii creezi impresia ca este centrul universului(fara sa exagerezi,cu limita...)iar tu un simplu pamantean de care devine dependenta(pt ca tu esti singurul care o face sa se simta asa)Dar totul tb sa aiba o conotatie erotica nu una prieteneasca.
(cel putin eu ca femeie cedez imediat...sentimental vorbind )
zyna Avatarul lui zyna
Citeaza Raspunde

Postat de zyna pe 6 Februarie 2009 la 12:36

De la: zorba, la data 2008-09-19 11:32:25as avea de ridicat o problema : am 25 de ani si mi se pare imposibil sa gasesc o fata speciala cu care sa am o relatie stabila; pana acum am avut parte doar de femei instabile emotional, depresive, distruse dupa foste iubiri, care nu sunt multumite de ele insele si de cariera lor, etc. in mod normal langa astfel de femei care nu se simt ele insele bine cu ele insele, de ce compania mea ar fi mai de folos sau salvatoare pentru situatia lor? pana acum am avut parte doar de relatii in care eram iubitul terapeut nevoit sa ridic moralul femeilor care dupa ce isi reveneau, din te miri ce motive nu ramaneau langa mine sau imi cereau sa devenim simpli prieteni. sau ajungeau sa se indragosteasca de mine in asa hal incat ramaneau la fel de distruse ca inainte.

of mai zorba...daca ai stii cat de dramatic de bine te inteleg...actualul meu iubit a trecut prin asta...tocmai din partea mea
la 18 anisori am trecut si eu prin asa-zisa despartire cu pete indelungate...si am dat apoi peste bietul meu coleg de clasa din liceu ce ma placea din primul an si am hotarat asa sa iesim...i-am spus de la inceput...fara implicatii, si el a acceptat. rau a facut! cateva luni bune, omul se indragostise si abia beneficia de atentia mea minima...un sarut o tinere de mana...atat...cu timpul cred ca am ajuns sa ma indragostesc de el...din respect pt el nu l-am inselat...am inceput sa ii ofer mai mult...am incercat sa evit pe cat de mult posibil sa vb despre trecut si uite asa au trecut aproape 3 ani. a fost un efort din partea mea dar si a lui care m-a suportat, deci mai exista scapare! se poate indragosti de tine astfel incat cand este cu tine sa uite naibii problemele! eu asa am fost educata de el...sa fiu mai baietoasa
cu depresiile ce-i drept...toate avem...toate trecem...toate ne dorim cate ceva...toate invidiem ce apare la televizor,toate sunetm vesnic nemultumite...dar depinde in ce masura, asta face diferenta etc
cauta sa le intelegi...insa nu astfel incat sa preiei orice fata in stare grava...cauta dintr-alea mai vindecate...si nu mai oferi atata atentie...pt ca te vei transforma intr-un bun prieten :)
good luck!
irina_24ro Avatarul lui irina_24ro
Citeaza Raspunde

Postat de irina_24ro pe 13 Aprilie 2009 la 14:31

Pai eu cred ca trebuie sa ii castigi increderea sa vezi ce doreste ea.pt ca conversatia este foarte importanta,si sa fii sincer si sa nu o faci sa creada ceea ce nu este adevarat.pt ca poate isi face iluziii si lucrurile nu ies mereu asa cum vrea ea,si ea cade in depresie.Dar multi uita ca conversatia este importanta si sinceritatea,poate o femeie interpreteaza multe prin gesturile unui barbat.Acum drept vorbind omul de la dezamagiri ajunge cateodata sa isi piarda si increderea in sine, pt ca lucrurile nu ies asa cum se asteapta.Trebuie sa fii direct dar diplomat si sa-ii spui ce te deranjeaza la ea pt ca ea nu are de unde stii ce se petrece in capul tau.pt ca de asta ne-a dat dumnezeu gura sa putem vorbi ca sa ne putem intelege dar pt asta trebuie sa discuti deschis si sincer cu fata respectiva,pt ca stii femeile sunt mai sensibile si nu trec foarte usor peste unele dezamagiri depinde si cat de marcate sunt,dar dezamagirile afecteaza omul
irina_24ro Avatarul lui irina_24ro
Citeaza Raspunde

Postat de irina_24ro pe 13 Aprilie 2009 la 14:31

Pai eu cred ca trebuie sa ii castigi increderea sa vezi ce doreste ea.pt ca conversatia este foarte importanta,si sa fii sincer si sa nu o faci sa creada ceea ce nu este adevarat.pt ca poate isi face iluziii si lucrurile nu ies mereu asa cum vrea ea,si ea cade in depresie.Dar multi uita ca conversatia este importanta si sinceritatea,poate o femeie interpreteaza multe prin gesturile unui barbat.Acum drept vorbind omul de la dezamagiri ajunge cateodata sa isi piarda si increderea in sine, pt ca lucrurile nu ies asa cum se asteapta.Trebuie sa fii direct dar diplomat si sa-ii spui ce te deranjeaza la ea pt ca ea nu are de unde stii ce se petrece in capul tau.pt ca de asta ne-a dat dumnezeu gura sa putem vorbi ca sa ne putem intelege dar pt asta trebuie sa discuti deschis si sincer cu fata respectiva,pt ca stii femeile sunt mai sensibile si nu trec foarte usor peste unele dezamagiri depinde si cat de marcate sunt,dar dezamagirile afecteaza omul
florin_bad_boy Avatarul lui florin_bad_boy
Citeaza Raspunde

Postat de florin_bad_boy pe 13 Aprilie 2009 la 14:38

dasca777
1499 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 10:57
Citeaza Raspunde

fem sunt nebune toate,,,,nu incerca sa le intelegi..ftl si lasa-le o sa gasesti una potrivita si pt tn pana mori(adik tre sa ami traiesti 100 de ani si sg nu o sa gasesti)...toate sunt cu capu...dc nu e una e alta...crede-ma sunt nebune toate nu te complica...bea mai des o sa fie mai bn si daca iti zc una asa si asa zii sa se duca draqului cu pb ei de psihopata siz ii ca ai pe alta,,,sau ce pla mea sa te plateasca ,ca la psiholog k le asculti...fem nebune si distruse...stiu povestea am patit si eu...proasta credea ca o ascult dar eu am adormit cat ea vb...idioate nef.tute....dc dragoste nu e nimic nu e... ...sa vomiti pe ele...multumesc cititi si faceti-va cruce ce scrie frustratu' aicea,pai sa fi fericit daca te mai pupa vanzatoarea de seminte dupa un asemenea comentariu,bubosule cu creier spalat in vitriol
dece Avatarul lui dece
Citeaza Raspunde

Postat de dece pe 13 Aprilie 2009 la 14:48

poate ca vor doar sa se descarce si tu ai nimerit umarul cel mai potrivit. incearca sa fii un pic mai distant in confesiuni prea lungi la inceput sa vezi daca te vor pe tine sau doar umarul tau pe care sa planga si apoi sa-si caute altul.
daca o fata se plange de fostul de la inceput e clar ca nu vrea pe altul sau nu e pregatita inca sa treaca peste si ii e teama sa nu gaseasca altul la fel, care sa o raneasca.
Greenie Avatarul lui Greenie
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 13 Aprilie 2009 la 14:52

De la: zorba, la data 2009-01-08 16:26:43mda... se pare ca nu sunt singurul care se confrunta cu problemele astea.... mai am cativa prieteni in gasca mea care patesc la fel, am ajuns sa ne numim toti halterofili fiindca ridicam moralul femeilor, insa cu totii stim acum ca si daca le bagi in pat tot nu se rezolva problemele sentimentale ale fetelor sau de ce natura sunt ele, se pare ca unele asa sunt construite, nascute pentru suferinta si depresie...

stiu perfect la ce te referi.. ca sa vezi.. nu suntem singuri pe lume, haha.
ajung sa atrag numai genul asta de tipi, bine v'am regasit in cercul "mama ranitilor" ....
culmea, suntem niste optimisti incurabili, right? :-)
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 19 Mai 2009 la 11:11

ai spus bine ca esti o imagine de om bun la rana,te vor vedea tot asa si in viitor ,poate e un avantaj...dar de multe ori nimeresti peste pramatii...
rynderrazvan Avatarul lui rynderrazvan
Citeaza Raspunde

Postat de rynderrazvan pe 16 Iunie 2009 la 11:19

Si eu doar ce am cunoscut o fata pe internet care este iesita dintr-o relatie si are inima zdrobita. E a nu stiu cata de genulasta care mi se arata. E din orasul meu, imi place de ea si ma gandeam sa o abordez. Dar parca vad ca e doar ceva asa trecator si sunt satul, la randul meu, astfel de relatii de o zi sau de cateva ore.
myosotis Avatarul lui myosotis
Citeaza Raspunde

Postat de myosotis pe 3 Iulie 2009 la 14:12

De la: zorba, la data 2008-09-19 11:32:25 pana acum am avut parte doar de femei instabile emotional, depresive, distruse dupa foste iubiri, care nu sunt multumite de ele insele si de cariera lor, etc.

se pare ca ai afinitate pt ele...
Citeaza Raspunde

Postat de myosotis pe 3 Iulie 2009 la 14:18

De la: san, la data 2008-12-16 16:21:33nu mai relationez cu persoane, fete, ce sunt sub nivelul meu de cunoastere si percepere a vietii.

dar peste???
Citeaza Raspunde

Postat de myosotis pe 3 Iulie 2009 la 14:25

De la: zorba, la data 2008-09-19 11:32:25pana acum am avut parte doar de relatii in care eram iubitul terapeut nevoit sa ridic moralul femeilor care dupa ce isi reveneau, din te miri ce motive nu ramaneau langa mine sau imi cereau sa devenim simpli prieteni. sau ajungeau sa se indragosteasca de mine in asa hal incat ramaneau la fel de distruse ca inainte.

cum adica ajungeau sa se indragosteasca de mine in asa hal incat ramaneau la fel de distruse ca inainte???
eugen_hk Avatarul lui eugen_hk
Citeaza Raspunde

Postat de eugen_hk pe 18 Iulie 2009 la 20:02

http://insanezone.ro/toCSic-24783.html
andrei82 Avatarul lui andrei82
Citeaza Raspunde

Postat de andrei82 pe 29 Iulie 2009 la 11:59

De la: Greenie, la data 2009-04-13 14:52:29
stiu perfect la ce te referi.. ca sa vezi.. nu suntem singuri pe lume, haha.
ajung sa atrag numai genul asta de tipi, bine v'am regasit in cercul "mama ranitilor" ....
culmea, suntem niste optimisti incurabili, right? :-)

Asa e Greenie. Sunt oameni care gandesc si oameni care se lasa ganditi. Imi zise o data o mama o vorba desteapta: "cine n-are viata lui se hraneste cu a altora". Optimismul vine din asumare, din ducerea celui mai prost scenariu posibil pana la capat, facand astfel sa dispara cam toate fricile . Si mai e ceva in spate, dar nu vorbim acum de asta.

Fata de ceilalti, n-o s-o dau in datorii karmice, ca ce obligatii am avea noi fata de ei. Fiecare da cat il lasa sufletul. Ar trebui sa te bucure intr-un fel ca faci parte din categoria "mama ranitilor" si nu a "ranitilor". Ai o alegere in plus.

Cat despre cei carora le suntem aproape, ma intreb deseori, oare am actionat cel mai bine, ca celalalt sa se schimbe interior. Iar aici timpul e mereu problema. Avem vremea noastra si timpul investit in ceilalti e dubitabil daca il investim in noi

Oricum, poti ca daca iti dai seama ca atragi oameni pe care nu i-ai vrea neaparat langa tine, asa cum a zis un colistean sa schimbi polaritatea, cercurile. Sunt ceva oameni echilibrati pe lumea asta, totul e sa stii unde sa dai de ei
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 29 Iulie 2009 la 17:00

Andrei,
nu credeam ca voi intalni un altfel de optimist incurabil asa....
zorba Avatarul lui zorba
Citeaza Raspunde

Postat de zorba pe 30 Iulie 2009 la 10:33

in urma cu aproape un an de cand am inceput acest topic recunosc ca ma simt mai maturizat si acum am o adaptare mai buna la lume... daca patesti ceva de mai multe ori, te inveti minte... si uite asa am devenit mai transant, mai atent la detalii, mai putin rabdator... insa am ajuns la nivelul urmator al puterii de intelegere... imi vorbeau niste prietene despre faptul ca fetele se indragostesc intotdeauna de baietii care creeaza ambiguitate in jurul lor, genul acela care este misterios, atasat si in acelasi timp detasat... bun, pana aici imi pare logic, insa eu daca sunt ambiguu si putin miserupist cu o fata inseamna ca nu imi place de ea, sincer chiar nu inteleg ce rost are jocul asta de-a v-ati ascunselea, in care eu trebuie sa jonglez cu atentiile, daca iti place de cineva areti asta, daca primesti la fel, go for it, sa ne ascundem asa doar de dragul seductiei si a misterului, sincer, tainele astea ma fac sa mi se aplece...

voi ce ziceti?
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 30 Iulie 2009 la 10:39

De la: zorba, la data 2009-07-30 10:33:39in urma cu aproape un an de cand am inceput acest topic recunosc ca ma simt mai maturizat si acum am o adaptare mai buna la lume... daca patesti ceva de mai multe ori, te inveti minte... si uite asa am devenit mai transant, mai atent la detalii, mai putin rabdator... insa am ajuns la nivelul urmator al puterii de intelegere... imi vorbeau niste prietene despre faptul ca fetele se indragostesc intotdeauna de baietii care creeaza ambiguitate in jurul lor, genul acela care este misterios, atasat si in acelasi timp detasat... bun, pana aici imi pare logic, insa eu daca sunt ambiguu si putin miserupist cu o fata inseamna ca nu imi place de ea, sincer chiar nu inteleg ce rost are jocul asta de-a v-ati ascunselea, in care eu trebuie sa jonglez cu atentiile, daca iti place de cineva areti asta, daca primesti la fel, go for it, sa ne ascundem asa doar de dragul seductiei si a misterului, sincer, tainele astea ma fac sa mi se aplece...

voi ce ziceti?

Eu cred ca fiecare "actioneaza" dupa propriul fel de-a fi, dupa "instinctul" propriu, dupa "experienta" pe care o detine in "arta seductiei", iar acest joc de-a v-ati ascunselea, cum bine l-ai denumit, are, totusi, farmecul lui!
Citeaza Raspunde

Postat de Greenie pe 30 Iulie 2009 la 10:55

O prietena imi povestea zilele trecute cum l-a facut "bou" pe prietenul ei ptr ca el i-a pocit numele "for fun" si ei nu i-a convenit asta (sa zicem ca nu era intr-o stare excelenta - ca in reclama de la vodafone cu "daca eram gagica ta poate radeam la gluma") si din cauza asta ei s-au certat destul de aiurea, iar disputa a deviat la reprosuri, la replici usturatoare, la cuvinte urate, si apoi la o impacare dulce..
Asa ca, ea revine la mine dupa asta si imi zice ca nu ar vedea altfel relatia lor si nici nu ar putea sa traiasca altfel. Doua zile le este bine, si se bucura de fiecare lucru in doi, dar daca "binele persista", unul din doi trebuie sa il tulbure, si atunci se creaza conflictele. Unde nu sunt, se fac! Si asa e relatia lor de ceva timp incoace si le este bine (lor)...
Eu una n-as putea avea asa ceva! In nici un caz, altfel n-ar mai fi relatie pt mine.
Accept jocurile pt inceput, sunt sanatoase - corect! Dar sa nu imi canti aceeasi melodie, ptr ca devine extraodrinar de obositor, altfel unde ar mai avea loc intelegerea reciproca, respectul si iubirea sub ce forme s-ar arata? Linistea sufleteasca din relatia aia pe care sa o ai cu draga inima si nu inteleg de ce sa te stresezi cu jocuri tampite de "daca el mi-a facut asta mie, o sa i-o intorc sa vada si el cum e" sau "lasa ca o sa plateasca el cand nu se asteapta" ori "daca pleaca si el cu baietii si ma lasa acum singura acasa, o sa vada el dupa'aia" ...
(...)
Unkn0wN Avatarul lui Unkn0wN
Citeaza Raspunde

Postat de Unkn0wN pe 30 Iulie 2009 la 12:07

Pfaa... eu chiar ma gandeam sa dau la psihologie dupa cata experienta am in domeniu din cauza a astfel de tipe :)).. .stiu exact la ce te referi. Oricum, dupa o experienta mai ciudata sunt tot mai convins ca nu are rost sa te complici cu ele pentru ca sunt blocate in trecut, si oricat de nasol ar fi trecutul ( le batea, le dispretuia, etc ), ele ar prefera sa mai treaca odata prin el, de teama de a incepe o alta relatie de la 0. De acuma inainte cred ca o sa caut tipe care au cel putin 6 luni pauza intre relatii :))... sa stiu ca o avut ocazia sa se tot planga de ele pana acuma si sa imi permit sa sper ca au ales sa treaca peste.

Cat despre optimismul de care se vorbea mai devreme, intr-adevar sunt genul de om care rade chiar si in timpul unor necazuri pentru ca daca poti sa le privesti din toate "unghiurile" unele sunt chiar banale, si nu in ultimul rand prefer sa ma amuz si sa caut apoi rezolvare decat sa stau si sa ma tot plang de cat imi e de greu.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum