Am eu una buna, si adevarata,
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Sex » Confesiuni » am eu una buna, si adevarata, » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
lawyer Avatarul lui lawyer
Citeaza Raspunde

Postat de lawyer pe 31 Ianuarie 2009 la 10:24

De la: Greenie, la data 2009-01-30 11:51:27
De la: Claudiu-Mihai, la data 2009-01-30 11:47:04Bv baiatu'!halal de familia ta si de felul cum ai fost crescut!Nu asculta ce spune majoritatea.Perfectiunea nu exista pe pamant,dar poti fi sigur ca exista fata perfecta pt tine.Sex poti sa ai oricand,gasesesti ''umblaturi''pesete tot.Prima data nu se uita niciodata...macar fa-o sa fie frumos.Ideal ar fi sa-ti fie si nevasta.Nu te lua dupa turma.Bafta si multa rabdare.

.

O SA MORI VIRGIN!

si cu degetul in c*r
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 31 Ianuarie 2009 la 10:48

De la: torreador, la data 2008-09-20 02:37:08 la 21 de ani nu am avut contact sexual.
caut fata perfecta, si e cam greu e gasit.
am fost crescut intr-ùn anumit fel ,
noroc cu internetul, si toate de pe el
... si cautarea continua ...

Frate imi pare foarte rau de parintii tai si de modul in care te-au crescut k te-au cam crescut aiurea daca tu la 21 de ani nu ai gasit nici o fata, perfectiunea nu exista, e doar o inchipuire a noastra, asta ca sa stii si tu.
Lasa labareala k nu te ajuta, iesi afara si incepe vanatoarea k altfel o sa ajungi virgin la 40 de ani... Nu te condamn, nici nu te judec, dar rezolva-ti problema nu te plange pe forum, treci la actiune k doar esti barbat. You got balls!!!

U do have something between your legs right ??
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 31 Ianuarie 2009 la 10:50

De la: lawyer, la data 2009-01-31 10:24:28
De la: Greenie, la data 2009-01-30 11:51:27
De la: Claudiu-Mihai, la data 2009-01-30 11:47:04Bv baiatu'!halal de familia ta si de felul cum ai fost crescut!Nu asculta ce spune majoritatea.Perfectiunea nu exista pe pamant,dar poti fi sigur ca exista fata perfecta pt tine.Sex poti sa ai oricand,gasesesti ''umblaturi''pesete tot.Prima data nu se uita niciodata...macar fa-o sa fie frumos.Ideal ar fi sa-ti fie si nevasta.Nu te lua dupa turma.Bafta si multa rabdare.

.

O SA MORI VIRGIN!

si cu degetul in c*r

Si cu piftia in gat dezlegand rebus...
blu3_sky Avatarul lui blu3_sky
Citeaza Raspunde

Postat de blu3_sky pe 31 Ianuarie 2009 la 12:57

De la: Greenie, la data 2008-12-12 15:46:38eu nu cred ca baiatul din spetza e virgin cum o spune.
chiar daca ii e simplu sa se ascunda in spatele unui id, dar o astfel de persoana are tendinta de a fi retras, retinut in spatele unor idei si folosind scutul de aparare: timiditatea. de ce ai fi atat de mandru chiar si pe un forum, ca esti virgin la 20 de ani?
nu zic ca e o tragedie..chiar deloc!
dar analizez putin de tot textul scris de tine,
si in traducere libera scrie asa:
"din cele observate de mine, am tras concluzia ca fetele sunt atrase de baietii virgini, prin urmare..
ele oricum nu o sa'si dea seama daca un gagiu e sau nu virgin,
nu o sa ii ceara un examen medical.. si asa as folosi cea mai originala metoda.. haha. ce tare sunt mancatias.."

the end. mi'am incheiat pledoaria.

nu tot ce zboara se mananca!

total deacord cu tine
cadriandorin Avatarul lui cadriandorin
Citeaza Raspunde

Postat de cadriandorin pe 31 Ianuarie 2009 la 14:14

ma bag...si eu ,ca musca ...,oricum e subiectul la care toata lumea se stie..!!! toti aveti dreptate !virgin ?..virgina ? nu cred !!dar sincer sa fiu ...din cate am " auzit !" si eu...prima data ; esti ori prea beat ! ori luat de val ! ori prea curios ! ori prea plin de hormoni !...si oricum e cel mult 50% viol !pentru ca unul sigur vrea ! celalalt se "o..pune ! si el cat "poate !" oricum..?!tate la timpul lor.....dar o sa-ti ramana...vesnic in memorie...,prima doamna !!!!
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 31 Ianuarie 2009 la 16:43

De la: Claudiu-Mihai, la data 2009-01-30 11:47:04...Perfectiunea nu exista pe pamant...

ba da. sunt Eu. Eu sunt perfectiunea intruchipata. Atat Masculina cat si Feminina, intrucat perfectiunea este una singura: Eu.
radhookoo Avatarul lui radhookoo
Citeaza Raspunde

Postat de radhookoo pe 31 Ianuarie 2009 la 16:46

De la: cadriandorin, la data 2009-01-31 14:14:26ma bag...si eu ,ca musca ...,oricum e subiectul la care toata lumea se stie..!!! toti aveti dreptate !virgin ?..virgina ? nu cred !!dar sincer sa fiu ...din cate am " auzit !" si eu...prima data ; esti ori prea beat ! ori luat de val ! ori prea curios ! ori prea plin de hormoni !...si oricum e cel mult 50% viol !pentru ca unul sigur vrea ! celalalt se "o..pune ! si el cat "poate !" oricum..?!tate la timpul lor.....dar o sa-ti ramana...vesnic in memorie...,prima doamna !!!!

"amice, esti... idiot!"
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 1 Februarie 2009 la 10:15

De la: radhookoo, la data 2009-01-31 16:43:23
De la: Claudiu-Mihai, la data 2009-01-30 11:47:04...Perfectiunea nu exista pe pamant...

ba da. sunt Eu. Eu sunt perfectiunea intruchipata. Atat Masculina cat si Feminina, intrucat perfectiunea este una singura: Eu.

Mai RADUCULE, tu mai ai o calitate. Esti modest. Dar asa de modest incat esti perfect de modest.
On topic : mai baiatule, cine esti tu de crezi ca meriti fata perfecta ? Asta in cazul in care ea ar exista. Esti tu cel care s-o merite?
Pune mana (sau ma rog, ce vrei sa pui) si rezolva-ti problema cu virginitatea ca nu e de lauda chestia asta.Sau daca tu asa simti ca vrei sa fi, macar nu te lauda pe net cu asta.Aproape ca nici la fete nu mai e o virtute chestia asta dar la un mascul de 21 de ani.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Februarie 2009 la 18:23

eu imi sustin parerea!!

si pana sa va "certati" aiurea voi pe aici, tipu PARIU ca si'a rezolvat asa zisa lui problema..
la urma urmei, check his status: "am eu una buna, si adevarat"

YEAH RIGHT!!!!
aprov Avatarul lui aprov
Citeaza Raspunde

Postat de aprov pe 2 Februarie 2009 la 15:50

GREENIE, m-ai dat gata cu pusca ta!
Trage-i una la baiatul asta direct in virginitate, poate de teama nu vrea sa si-o piarda.
NuStiuNimic Avatarul lui NuStiuNimic
Citeaza Raspunde

Postat de NuStiuNimic pe 2 Februarie 2009 la 15:57

De la: Greenie, la data 2008-12-12 15:46:38eu nu cred ca baiatul din spetza e virgin cum o spune.
chiar daca ii e simplu sa se ascunda in spatele unui id, dar o astfel de persoana are tendinta de a fi retras, retinut in spatele unor idei si folosind scutul de aparare: timiditatea. de ce ai fi atat de mandru chiar si pe un forum, ca esti virgin la 20 de ani?
nu zic ca e o tragedie..chiar deloc!
dar analizez putin de tot textul scris de tine,
si in traducere libera scrie asa:
"din cele observate de mine, am tras concluzia ca fetele sunt atrase de baietii virgini, prin urmare..
ele oricum nu o sa'si dea seama daca un gagiu e sau nu virgin,
nu o sa ii ceara un examen medical.. si asa as folosi cea mai originala metoda.. haha. ce tare sunt mancatias.."

the end. mi'am incheiat pledoaria.

nu tot ce zboara se mananca!

tre s-o incerc shi eu p asta....cum merge...o fac p virginul....shi gata a ma ubeste femeile....neahhh....big bullshit...;)....cum nici noi ca baietzi nu prea suntem atrasi d fete virgine ....femeile d c ar fi.....so....ptr big boy din spetza....o sa vina shi vremea ta...;)....daca nu itzi dau eu niste nr d tel sa-ti rez problema....:-j
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 9 Februarie 2009 la 09:09

Zicea unu` mai sus ceva de genu "daca e prima... ar frumos sa-ti fie si nevasta...." ... ceva de genul ala.

Ma baiatule, sincer te admir ca ai reusit sa te abtii pana la varsta asta. Sincer !

Desi nu stiu daca a fost vorba de abtinere sau manipulare din partea familiei si alte sentimente din partea ta(teama sau frustrare vizavi de aspectul sexual al vietii tale), care te impiedicau s-o faci. Dar incearca sa renunti la conceptiile tampite sa ramai virgin pana la casatorie. Asa se destrama casnicii; se pastreaza amandoi ca sa isi dea seama dup-aia ca nu sunt compatibili la pat. La inceput nu dau mare importanta, dar in timp toti isi dau seama ca nu merge asa ;)

Have fun ! ... Go play !
Blackdawn Avatarul lui Blackdawn
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 9 Februarie 2009 la 11:16

ma daca e adevarat nu e nici o tragedie, nu lua caterincile in seama, astea sunt orgolii masculine de genu "eu conduc mai bine, am muschii mai mari, si fac sex de la 6 ani ca sunt adevarat", o sa se intample da tre sa renunti la idealurile astea de femeie perfecta , gandeste-te ca nici tu nu esti perfect nu??
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 9 Februarie 2009 la 11:19

De la: DescentOfAnAngel, la data 2009-02-09 09:09:11Zicea unu` mai sus ceva de genu "daca e prima... ar frumos sa-ti fie si nevasta...." ... ceva de genul ala.
Ma baiatule, sincer te admir ca ai reusit sa te abtii pana la varsta asta. Sincer !
Desi nu stiu daca a fost vorba de abtinere sau manipulare din partea familiei si alte sentimente din partea ta(teama sau frustrare vizavi de aspectul sexual al vietii tale), care te impiedicau s-o faci. Dar incearca sa renunti la conceptiile tampite sa ramai virgin pana la casatorie. Asa se destrama casnicii; se pastreaza amandoi ca sa isi dea seama dup-aia ca nu sunt compatibili la pat. La inceput nu dau mare importanta, dar in timp toti isi dau seama ca nu merge asa ;)
Have fun ! ... Go play !

e adevarat si ce zice colegu aici, faza cu virginitatea pana la casatorie in ambele cazuri e unul din lucrurile cu care ne indoctrinam de mici si daca ajungem sa credem in idealuri din astea o sa ne lovim mereu cu capul de probleme de genu"nu e virginavirgin" , sunt multe prejudecati pe care recunosc ca le am si eu, as vrea sa fie altfel ;cred ca societatea in care ne-am format e de vina pentru o mare parte dintre ele.....
yuppy000852 Avatarul lui yuppy000852
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000852 pe 12 Aprilie 2009 la 17:14

Ai o viata intreaga sa gasesti fata aproape perfecta.
zyna Avatarul lui zyna
Citeaza Raspunde

Postat de zyna pe 20 Aprilie 2009 la 18:44

De la: cristianbucu, la data 2008-10-12 17:18:39vezi ca sunt in ziar fete care o fac pt bani. Unele dintre ele sunt chiar dragute, te poti imprieteni cu nua si sa iesi in oras cu ea. Daca iti place mult poti so iei si de nevasta. Castiga bine, se misca bine, face sex bine. Crezi ca alea nu isi gasesc un sot? Ba da ca o spala si e ca noua. Ce stie cineva ce a facut?

omule! ce nu ai inteles? vrea si el ca majoritatea baietilor care isi incep viata sexuala o partenera decenta (ca perfecta nu exista). vrea si el o ''prima data'' perfecta cum toti si-au dorit si isi doresc! wtf? hai sa lasam sarcasmul si ''mistoul''
AntoanetaM Avatarul lui AntoanetaM
Citeaza Raspunde

Postat de AntoanetaM pe 20 Aprilie 2009 la 19:22

Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta. Si o cauta, si o cauta… si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu:
- Doamne, ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut.
- Du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, cea care nu se va uita in ea, pe aia sa o iei de nevasta.
Zis si facut. Pune Dracu oglinda si se insoara.

MORALA 1 (pt barbati): “Baieti, nu mai cautati femei cuminti, ca una
a fost si a luat-o dracu’.”

MORALA 2 (pt femei): “Fetelor nu mai fiti cuminti, ca va ia dracu’.

Mai trebuie spus ceva?
Citeaza Raspunde

Postat de Blackdawn pe 21 Aprilie 2009 la 16:01

NU, chiar nu ar trebui sa mai zici nimic.......
player_22_br Avatarul lui player_22_br
Citeaza Raspunde

Postat de player_22_br pe 12 Mai 2009 la 13:47

De la: torreador, la data 2008-09-20 02:37:08 la 21 de ani nu am avut contact sexual.
caut fata perfecta, si e cam greu e gasit.
am fost crescut intr-ùn anumit fel ,
noroc cu internetul, si toate de pe el
... si cautarea continua ...

daca ai ajuns la 21 de ani si nu te-ai culcat cu o fata...o femeie...incearca cu un barbat...poate motivul pentru care nu ai gasit nici o femeie pe placul tau e faptul ca te atrag barbatii....si daca ajungi la concluzia ca am dreptate...te rog sinucide-te...
daca nu...si intradevar iti plac femeile ia-ti una de la matrimoniale...sau daca esti dependent de net...gasesti site-uri pe acolo...de ex www.placere.ro...de cateva ori...dupa ce te obisnuiesti cu ea...ia alta...pana capeti putina experienta si poti avea incredere k daca te culci cu prietena ta...iubita ta...poti face fata...daca nici asa nu merge...fa-te catolic si preot in acelasi timp...si vei avea o scuza...mult succes
UnRoman Avatarul lui UnRoman
Citeaza Raspunde

Postat de UnRoman pe 20 Mai 2009 la 10:45

Cauti fata perfecta sau pe oricine? Nu cred ca un barbat ar refuza atatea femei...ca pana la 21 de ani banuiesc ca ai avut multe ocazii.Suntem programati genetic sa ne raspandim samanta. Nu cred ca e posibil sa refuzi pe oricine pana gasesti femeia perfecta. "Vrea si el o ''prima data'' perfecta cum toti si-au dorit si isi doresc! wtf? hai sa lasam sarcasmul si ''mistoul''". Pai sa ne spuna ce anume are? Ce defect major...ca trebuie sa ai ceva...timid, gras, urat, misogin? Fi sincer daca vrei ajutor!
yuppy002021 Avatarul lui yuppy002021
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002021 pe 27 Mai 2009 la 16:21

CHIAR DACA AI SA GASESTI FATA PERFECTA NU AI S-O RECUNOSTI PT CA NU AI TERMEN DE COMPARATIE SI PENTRU CA O CAUTI DUPA CRITERIILE DIN LUMEA VIRTUALA NU DIN VIATA REALA
yuppy003249 Avatarul lui yuppy003249
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy003249 pe 27 August 2009 la 15:19

cauta si sigur vei gasi ... este important sa ai rabdare cu tine si cu cei din jur ... bafta
yuppy000 Avatarul lui yuppy000
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy000 pe 14 Septembrie 2009 la 19:48

If you don't use it...you lose it
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 8 Octombrie 2009 la 19:07

o sa recuperezi de o sa-ti iasa pe nas treaba cu sexul....
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info