Gelozia = jucatul cu chibriturile
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Relatii » Gelozie » Gelozia = jucatul cu chibriturile » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Decembrie 2008 la 20:32

ameninta-l cu castratul,sigur iti va da ce vrei:P
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Decembrie 2008 la 17:01

esti pe locul 2 , imi pare rau ca-ti spun direct , dar asta e realitatea , sfatul meu e : las-o , aia nu e prietenie , sau foloseste-o ca saltea pana iti gasesti pe altcineva ,
crisa Avatarul lui crisa
Citeaza Raspunde

Postat de crisa pe 9 Ianuarie 2009 la 11:08

exista 2 tipuri: gelozie ca sentiment si gelozia patologica
Gelozia "sentiment" este tradusa prin grija partenerului fata de pers iubita insa si interesul pt relatie
Gelozia "patologica" este o reactie obsesiva a celor care au simtul proprietatii f dezvoltat.Manifestarile sunt exagerate si fara sens.In acest caz apare dezechilibrul si aparitia despartirilor.De obicei cel "bolnav" se victimizeaza fara ca partenerul/a sa aiba nici o vina.
cili_br Avatarul lui cili_br
Citeaza Raspunde

Postat de cili_br pe 30 Ianuarie 2009 la 18:18

Orice om are o usoara doza de gelozie in el. Intr-un cuplu unde exista dragoste este si putina gelozie. Problema este sa nu intrecem limita. Exista o vorba care spune ca din betie si somn te trezesti, dar din gelozie si prostie niciodata.
arald777 Avatarul lui arald777
Citeaza Raspunde

Postat de arald777 pe 5 Martie 2009 la 01:38

vrei sa te impaci cu el?
e simplu.doar esti femeie:)si ai imaginatie
Citeaza Raspunde

Postat de arald777 pe 5 Martie 2009 la 01:40

frate exagerezi!
poate tu ai o problema cu gelozia
Citeaza Raspunde

Postat de arald777 pe 5 Martie 2009 la 01:42

da-i putin ignore!
si sa vezi rezultate
jazzboy Avatarul lui jazzboy
Citeaza Raspunde

Postat de jazzboy pe 28 Martie 2009 la 13:11

gelozia e un sentiment normal, si este oglinda iubirii. cand gelozia devine fobie, se oglindeste in disperare. iar in acest caz, disperarea te face sa iei anumite masuri necontrolate.Am patit, am trait, am gresit, si am invatat din asta. lucrul fundamental intr-o relatie este respectul,comunicarea, apoi iubirea. intr-o relatie trebuie sa fie egalitate, si puterea de a pastra si aprecia pe cel de langa tine. inselatul il las in seama celor slabi. iti trebuie putere sa poti sa refuzi, iar cei slabi cedeaza tentatiilor, fie ei barbati sau femei.
nu iti garanteaza nimeni ca iti va sta partenerul alaturi o viatza. dar cat sta, nu are sens sa iti faci ganduri negre si zile amare. e prea scurta viata sa fim gelosi si rautaciosi. eu cred ca gelozia e o joaca cu chibriturile, tu o aprinzi, si uneori nu o mai poti stinge. .....comunica, vorbeste, asculta si vei fi fericit.
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 28 Martie 2009 la 16:10

De la: jazzboy, la data 2009-03-28 13:11:44gelozia e un sentiment normal, si este oglinda iubirii. cand gelozia devine fobie, se oglindeste in disperare. iar in acest caz, disperarea te face sa iei anumite masuri necontrolate.Am patit, am trait, am gresit, si am invatat din asta. lucrul fundamental intr-o relatie este respectul,comunicarea, apoi iubirea. intr-o relatie trebuie sa fie egalitate, si puterea de a pastra si aprecia pe cel de langa tine. inselatul il las in seama celor slabi. iti trebuie putere sa poti sa refuzi, iar cei slabi cedeaza tentatiilor, fie ei barbati sau femei.
nu iti garanteaza nimeni ca iti va sta partenerul alaturi o viatza. dar cat sta, nu are sens sa iti faci ganduri negre si zile amare. e prea scurta viata sa fim gelosi si rautaciosi. eu cred ca gelozia e o joaca cu chibriturile, tu o aprinzi, si uneori nu o mai poti stinge. .....comunica, vorbeste, asculta si vei fi fericit.

tare ... complet de acord cu tine ...
totusi eu vad o diferenta intre gelozie si posesivitate ... gelozia mi se pare normala daca esti interesat de relatie, de partener ... si nu neaparat duce la obsesie

posesivitatea mi se pare mult mai grava ...pt ca e frica de a pierde ce detii ... iar acesta frica duce la masuri extreme, vezi spionat, si alte masuri disperate ...

sunt un tip gelos, si mi se pare normal sa fiu asa ... daca nu as fi atunci ar insemna ca sunt indiferent, ca nu mi-ar pasa ca accepta avansurile cuiva, ca vine prea tarziu acasa, ca iese cu alti tipi, ca nu mai vorbit ca la inceput, ca se ascunde cand vb la tel ... etc ...
danutza29 Avatarul lui danutza29
Citeaza Raspunde

Postat de danutza29 pe 14 Aprilie 2009 la 14:01

aici sa stii ca ai perfecta dreptate...dar la urma urmei poti simti ca esti gelos si aiurea....poate fara sa ti de-a motive si sa banuiesti pe cineva de infidelitate aiurea...dar atunci cand iubesti este normal sa fii gelos dar cu masura...nu sa fii la modul absurd..
Ksenia Avatarul lui Ksenia
Citeaza Raspunde

Postat de Ksenia pe 26 Aprilie 2009 la 19:48

gelozia = bomba cu ceas
yo20063 Avatarul lui yo20063
Citeaza Raspunde

Postat de yo20063 pe 30 Aprilie 2009 la 23:20

Chestie ciudata......am avut o prietena pe care am iubito si ea ma iubit dar din pacte a trebuit sa se mute in italia, fara a avea de ales. Ea a incercat sa-si continuie viatza mai rapid de cat mine, adik s-a procopsit cu un iubit mult mai repede de cat mine, ceea ce a fost foarte dureros pentru mine dar am inercat sa inteleg, nu i-am reprosat asta, pentru ca tot ce vreau pentru ea e sa fie fericita chiar daca nu impreuna cu mine...in fine. Si noi am mai tinut legatura la telefon, vb destul de des, iar apoi si-a pus internet si vb pe mess acolo, pana cand i-am spus ca am o prietena, cand a auzit asta a luat-o razna, a plans etc. si a spus ca ar fi vrut sa nu ma fi intalnit niciodata.....si de atunci i-am implinit dorintza si nu am mai vb nici in ziua de astazi. Am mai vb cu sora ei care imi spune ca asculta melodia "noastra" in fiecare seara si plange, dar gelozia a aduso in situatia asta! Asta e.....inca 2 vieti distruse in oceanul cu distrusi :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Aprilie 2009 la 23:36

oceanul cu distrusi... ce bine ai zis'o
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 11 Mai 2009 la 13:05

Sunteti interesati de poker? Nu doriti sa investiti proprii bani? http://www.pokerstrategy.com/uQCWVZ este solutia. Poker fara depozit. Cea mai buna scoala de poker-gratuit o gasiti pe linkul de mai sus!!!Raspundeti la intrebarile de acolo si primiti 50$+100$ gratuit,capital de inceput! Treceti de la incepator la profesionist cu strategiile de pe acel site. Nu trebuie sa depuneti niciodata bani,doar treceti testul si primiti capitalul de inceput. Pasii ce trebuie urmati:
Pasul 1) Intrati pe acest link http://www.pokerstrategy.com/uQCWVZ
Pasul 2)Trebuie sa cititi lectiile de baza corespunzatoare tipului de poker pe care ati ales sa-l jucati. Va sfatuiesc sa alegeti tipul NO LIMIT.
Pasul 3) Trebuie sa completati chestionarul pentru a dovedi ca ati invatat lectiile si sunteti pregatiti sa primiti banii.Este simplu.
Pasul 4) Trebuie sa alegeti siteul de poker la care doriti sa jucati si sa va inregistrati folosind codul PS150.
Trebuie sa va inregistrati cu datele reale "FARA SA FACETI VREUN DEPOZIT".
Dupa aceea, daca totul este corect,va veti primi banii dupa cel mult 2 zile. Puteti sa va creati un singur cont per persoana. In unele cazuri s-ar putea intampla:
a)Sa va ceara sa trimiteti "o copie scanata sau o fotogradie a cartii de identitate,pasaport sau alt document' care sa va confirme identitatea.
b)S-ar putea sa va ceara un numar de telefon unde puteti fi contactat pentru a va verifica identitatea.
Aceste cerinte pot fi obligatorii, in orice caz,puteti acoperi datele care nu sunt necesare pentru a se vedea doar cele cerute,,nume,adresa'' ,puteti acoperi fotografii,amprente.
Pasul 5) Puteti sa va inregistrati si familia,vecinii,prietenii.
Pasul 6) Daca nu v-ati inregistrat inca,nu mai asteptati,accesati linkul http://www.pokerstrategy.com/uQCWVZ si incepeti sa jucati ca profesionistii,cu banii altora.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Mai 2009 la 22:14

In " doze " rezonabile , gelozia poate intretine flacara iubirii...Adica, sa lase un strop de mister intre cei doi . Dar ,dusa catre extrema maxima, devine daunatoare ,deranjanta ,bolnava pur si simplu . Multi parteneri, au impresia ca detin in proprietate sentimentele ,trupul si mintea celuilalt. Mai rau este ca vor sa-l detina cu orice pret ,inclusiv cu " de-a sila ". Nu putem oferi certificat de garantie pentru iubire si nici service-uri nu avem . De aceea , intotdeauna intr-un cuplu ,va fi unul care ofera mai mult si altul care primeste mai mult . Si unul care va suferi de gelozie...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Mai 2009 la 22:15

.......
x3x Avatarul lui x3x
Citeaza Raspunde

Postat de x3x pe 19 Mai 2009 la 08:07

buna...eu sunt geloasa de nu mai pot...me-a dat si cateva mici motive si de atunci nu mai am liniste....ce sa fac fetelor..uneori simt ca o i-au razna....nu am fost asa...m-am schimbat foarte mult de cand sunt impreuna cu el....ok..mai vb...
yuppy001399 Avatarul lui yuppy001399
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001399 pe 3 Iunie 2009 la 15:04

De la: erikamih, la data 2008-09-24 19:35:14
De la: ioana1010, la data 2008-09-24 00:12:36eu nu eram geloasa;))...dar m-am despartit de prietenul meu asa din plictiseala cred, am ramas amici si acum de 2 zile ma bate la cap ca vrea sa se impace cu fosta lui prietena...imi vine sa il bat, sau sunt geloasa nush...vreau neaparat sa ma impac cu el...dar cum???vreau un sfat=))))daca puteti...

Cati ani ai?
yuppy001399 Avatarul lui yuppy001399
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy001399 pe 3 Iunie 2009 la 15:17

bine zis..... GELOZIA sau IUBIREA fac prte din cursul firesc al vietii daca persoana de langa tine e geloasa te simti oarecum mai in sigranta pt ca stii ca te iubeste dar poti la fel de bine sa fii si sufocat de prea multa gelozie sau iubire pt ca eu zic in opinia mea ca gelozia e egala in proportie de 100% cu iubirea adik atunci cand cineva te iubeste e si normal sa fie gelos pentru ca inconstient iti vine in gand faptul ca "daca" o alta persoana ar face ceea ce faci tu cu persoana iubita . Pai mai nene cum sa nu innebunesti numai la gandul asta ori o persoana care nu iubeste nu prea al doare lucrul asta nu?.....si atunci intervine acea parte al rationalismului care daca al avem putem sa ne punem nadejdea ca persoana pe care o iubim nu ne inseala, dar asta depinde si de noi in cea mai mare masura asa ca sfatul meu este urmatorul "daca aveti prieten/a sau sot/sotie cel mai nine e sa nu dati motive de niciunfel de gelozie si mai ales sa-i satisface-ti poftele sau fanteziile sexuale ca atunci niciunul dintre parteneri nu mai e nevoit sa se gandeasca "oare cum ar fi daca......?"
ongbak Avatarul lui ongbak
Citeaza Raspunde

Postat de ongbak pe 3 Iunie 2009 la 15:40

nu imi spuneti mie k nu ati fost gelosi niciodata (aia care se bat cu pumnul) si eu care eram mare vagabond si nu le aveam cu relatiile decat scurte si dupa PA...cu umblatul, cluburi, colturi de bloc, sporturi nationale gen: cerculete cu masina(orice masina chiar si cu trabantul am vazut mai nou), spartul de seminte si bautul de ceai la coltul blocului .....am patit-o cu gelozia...vorba lui berila:"e molipsitoare" important e cum o toleram si cum ne exteriorizam! practic daca partenerul nu-ti da motive nu ai dc sa fii gelos decat dak esti putin dus dupa caiac
dgp_63 Avatarul lui dgp_63
Citeaza Raspunde

Postat de dgp_63 pe 30 August 2009 la 09:38

Ma vad nevoit sa spun ca pe mine nu m-au incercat asemenea sentimente niciodata. Probabil ca de vina este tatal meu care a excelat in domeniul asta desi nu avea nici un motiv si care mi-a dezvaluit o latura a personalitatii sale extrem de neplacuta si deranjanta. Daca pe mine stiu ca ma deranja stau si imi inchipui ce a simtit mama in acele momente. Cu toate astea l-a suportat pana in ziua de azi cand au ajuns la varsta senectutii. Ceea ce este interesant ca anii au desvaluit ca de fapt "hotul striga: HOTII !!!". Dezgustator.
Toate acestea si-au pus, se pare, amprenta asupra mea si niciodata nu am incercat nici un fel de sentiment care sa semene macar cu ce vedeam si vad si acum la altii. Cred ca fiecare om are dreptul de a alege, ca fiecare poate sta cu cineva atat timp cat se simte bine si ca atunci cand nu mai vrea asta, poate sa plece la altcineva. Dragoste cu forta nu se poate face si ca sa stai cu cineva numai ca nu se face sa te duci la altul sau alta, este o prostie. Sa stai intr-o relatie doar ca sa faci pe Colombo, sa verifici mailuri, telefoane si trasee, deja depaseste sfera mea de intelegere si cred ca este o mare pierdere de vreme. Adica in loc sa ma simt bine, sa ma distrez, sa stau sa-mi rod unghiile, sa privesc mereu pe sub sprancene la fiecare afirmatie a partenerei, sa generez scandaluri sau sa ma fac de rusine aparand ca un maimutoi oligofren care topaie de nerabdare la un colt de strada, in asteptarea uneia care, banuiesc eu, m-ar insela cu cineva. Pai daca am asemenea convingere, imi iau palaria si bastonul si LA REVEDERE. Si pentru asta nu e nevoie sa fac toate tumbele de mai sus, e necesar numai sa fiu atent la persoana de langa mine si in momentul in care "melodia" se schimba e clar ca a sosit momentul separarii.
Tare tristi trebuie sa fie astfel de oameni si extrem de singuri chiar si cand sunt imperecheati. Mi-e mila de ei dar am convingerea ca ei sunt de vina si nu altcineva.
Gelozia e boala grea ca pumbul si am sentimentul ca numai cu tratament medical de specialitate poate fi vindecata macar si partial daca nu total.
Numai bine si sanatate

P.S. Si da, gelozia este ca jucatul cu chibriturile numai ca langa depozitul de dinamita
cristinablackeyes Avatarul lui cristinablackeyes
Citeaza Raspunde

Postat de cristinablackeyes pe 10 Septembrie 2009 la 18:41

nu pot spune ca am fost geloasa...nu pana de curand ;)).dar acum am devenit f geloasa si posesiva..cateodata nu ma mai recunosc nici eu :))) stiu ca imi fac rau si mie si celui de langa mine si incerc sa ma controlez dar nu-mi prea iese ..am si o imaginatie f bogata si orice gest mi se pare suspect nu prea stiu cum sa controlez asta
Bloody_Fox Avatarul lui Bloody_Fox
Citeaza Raspunde

Postat de Bloody_Fox pe 21 Ianuarie 2010 la 08:37

Eu nu am reusit niciodata sa fiu gelos.
Cred ca gelozia are ca punct de inceput lipsa de incredere si lipsa de comunicare intre cei doi parteneri,ori cand apar aceste probleme trebuie sa se incerce sa se aplaneze in asa fel incat relatia sa fie salvata si nu dinamitata.
O relatie se bazeaza in primul rand pe incredere,dragoste,comunicare activa.
Nu sunt povesti de adormit copii,stiu asta din experienta.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info