Sunt geloasa;))
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Gelozie » sunt geloasa;)) » Pagina 1 din 1

ioana1010 Avatarul lui ioana1010
Citeaza Raspunde

Postat de ioana1010 pe 24 Septembrie 2008 la 00:08

haideti sa va spun ceva, poate imi dati si un sfat;)) acum 2 saptamani m-am certat cu prietenul meu...asa fara motiv...cred ca din plictiseala....am ramas amici, nu vroiam sa ma impac cu el pana ieri cand a inceput sa ma bata la cap ca vrea neaparat sa se impace cu fosta lui prietena....de ieri imi vine sa il bat=))))) ma enerveaza la culme sau poate sunt geloasa=)))vreau sa a impac cu el...cum fac???ajutati-ma baieti;))
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Ianuarie 2009 la 00:09

Esti geloasa degeaba. O meriti...
De ce te certi degeaba? Cred ca faci parte din categoria aia de femei care din cand in cand merita o palma (asa de plictisiala cum zici tu). Cum sa te certi cu prietenul fara motiv? Cele mai mari scandaluri apar din lucruri marunte. Daca te impaci cu el nu te mai certa asa fara un motiv bun de cearta, si cand apare motivul ala ceartal si apoi iarta.
Daca vrei neaparat un sfat: incearca sa fii sincera cu el, poate ma insel dar comportamentul lui mi se pare normal, al tau i-mi da de gandit...
Poate prietenul tau a realizat ca fosta lui prietena tinea mai mult la el si nu-i facea genul asta de probleme, sau poate vrea sa te faca geloasa in mod intentionat. Orice s-ar intampla cred ca o meriti si ce face el face bine (parerea mea, adaptata la putinele informati pe cere le furnizezi...)
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 14 Martie 2009 la 15:54

femeie inca nu ai invatat ca in viata intodeauna realizezi mai tarziu ca numai dupa ce pierzi iti dai seama cine a fost omul de langa tine...si asta cu o multime de regrete
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2009 la 11:27

De la: ioana1010, la data 2008-09-24 00:08:25haideti sa va spun ceva, poate imi dati si un sfat;)) acum 2 saptamani m-am certat cu prietenul meu...asa fara motiv...cred ca din plictiseala....am ramas amici, nu vroiam sa ma impac cu el pana ieri cand a inceput sa ma bata la cap ca vrea neaparat sa se impace cu fosta lui prietena....de ieri imi vine sa il bat=))))) ma enerveaza la culme sau poate sunt geloasa=)))vreau sa a impac cu el...cum fac???ajutati-ma baieti;))

Ce-ar fi sa te intrebi pe tn insuti daca simti cv pt el :P dupa kum

vad ai mai vrea :P deci lasa-ti la o parte orgoliul de fata,si vb k

k el deschis :> sunt sigur k va da roade :P daca itradevar tine la tn

sau poate ti-a zis k vrea sa se inpace doar sa vada kum reactionezi..

si uita k a dat rezultate :P eu zik sa vb k el :P sa lamuriti,sa

faci u primul pas k nu mori :P si nu va certati k doi pustani,din

motive prostesti :P bft si poate ne spui si noua ce ai facut :*
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 24 Octombrie 2009 la 11:43

De la: Goku, la data 2009-10-24 11:27:18
De la: ioana1010, la data 2008-09-24 00:08:25haideti sa va spun ceva, poate imi dati si un sfat;)) acum 2 saptamani m-am certat cu prietenul meu...asa fara motiv...cred ca din plictiseala....am ramas amici, nu vroiam sa ma impac cu el pana ieri cand a inceput sa ma bata la cap ca vrea neaparat sa se impace cu fosta lui prietena....de ieri imi vine sa il bat=))))) ma enerveaza la culme sau poate sunt geloasa=)))vreau sa a impac cu el...cum fac???ajutati-ma baieti;))

Off...femeile din ziua de azi...meritati numai bataie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2009 la 11:45

asta-i femeie?
e copil, nu femeie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2009 la 11:47

si batute si * si cu banii luati..
da e bine ca ea vrea sa se impace cu el
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 24 Octombrie 2009 la 11:48

De la: Spyder, la data 2009-10-24 11:45:38

asta-i femeie?
e copil, nu femeie

Sunt unele la 22 de ani destul de mature...dupa cum a procedat ea..ai dreptate.. e copila..dar tot merita bataie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2009 la 11:52

De la: interzisu, la data 2009-10-24 11:47:06si batute si * si cu banii luati..
da e bine ca ea vrea sa se impace cu el

alo, alo magarusule...asta a fost acum un an
cred ca intre timp s-au si maritat...unu' din ei
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 24 Octombrie 2009 la 11:54

De la: Azzido, la data 2009-10-24 11:43:39
De la: Goku, la data 2009-10-24 11:27:18

femeile nu merita bataie. femeile ma marita pe mine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Octombrie 2009 la 11:54

de unde stii ca nu a-au luat unul pe altul?

de gat si s-au aruncat de pe podu cernavoda..
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 17 Martie 2010 la 23:12

o meriti ;) sa fiu in locul lui nu m-as impaca cu tine >:P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Aprilie 2010 la 10:45

De la: crisss, la data 2010-03-17 23:12:46o meriti ;) sa fiu in locul lui nu m-as impaca cu tine >:P

au ramas amici ... defapt ea si-a dat seama ca e geloasa abia cand el i-a spus ca vrea sa se impace cu fosta... poate e doar posesiva . Cand a realizat ca pierde un admirator si-a dat seama ca ii va lipsi prezenta lui. Sau ...o fi si un dram de iubire
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 3 Mai 2010 la 19:58

De la: carla11, la data 2010-04-25 10:45:32
De la: crisss, la data 2010-03-17 23:12:46o meriti ;) sa fiu in locul lui nu m-as impaca cu tine >:P

au ramas amici ... defapt ea si-a dat seama ca e geloasa abia cand el i-a spus ca vrea sa se impace cu fosta... poate e doar posesiva . Cand a realizat ca pierde un admirator si-a dat seama ca ii va lipsi prezenta lui. Sau ...o fi si un dram de iubire

da, dar nu se face asa ceva :) nu calci pe sufletul unui om, ii strivesti "orgoliul" , iar cand el vrea sa-si refaca viata...brusc te bagi si tu ca musca in ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Mai 2010 la 13:14

De la: Haps, la data 2009-10-24 11:54:10

femeile nu merita bataie. femeile ma marita pe mine
te marita ???? a voiai sa spui ca o vrei marita (cat de sincer esti !)...era unul Ciomu care se ocupa de asta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Mai 2010 la 13:17

De la: the_lu_da, la data 2010-05-04 13:14:47
De la: Haps, la data 2009-10-24 11:54:10
te marita ???? a voiai sa spui ca o vrei marita (cat de sincer esti !)...era unul Ciomu care se ocupa de asta

Saracul Haps!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Mai 2010 la 19:29

nu stiu de ce dar am impresia ca astea`s gesturi de ciutanime ....chestii din astea faceam la 16 ani cearta fara motiv si blabla...dupa care gelozeala si iar bla bla,...dupa care vrei sa`i faci in ciuda:)) da cati ani ziceai ca ai??14??15??? :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Mai 2010 la 19:52

Sa nu faci nici cum ,esti copila inca(de unde mi-am dat seama ..din intrebare..) ai vreme destula de alti prieteni..lasal pe bietul omuletz sa mai respire..;)) si invata sa nu te mai certi din plictiseala nu stii niciodata ce pierzi si din plictiseala ta sa nu devii o agitatie pentru tine...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Septembrie 2010 la 16:40

ce relatie ati avut voi??
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info