Politichie !
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Politica » Politichie ! » Pagina 1 din 1

Dominus Avatarul lui Dominus
Citeaza Raspunde

Postat de Dominus pe 13 Octombrie 2008 la 08:02

Noi cu cine mai votam ? Basescu mai are sanse ?
dasca777 Avatarul lui dasca777
Citeaza Raspunde

Postat de dasca777 pe 13 Decembrie 2008 la 20:46

nu cred,dar orice e posibil in dragoste,razboi si politica:)
Georgian Avatarul lui Georgian
Citeaza Raspunde

Postat de Georgian pe 16 Decembrie 2008 la 09:57

E destul doar dragoste si politica...ca din cauza lor incep razboaiele.

Base se va preface ca nu a facut nimic rau in toti acesti ani, insa si-a pierdut foarte mult din electorat
Citeaza Raspunde

Postat de pe 20 Ianuarie 2009 la 04:26

Aici, ca e subiect pus de un user, nu de boti!
Vara, grasii care latesc scaunele parlamentului cu fundurile lor oripilante mancau ceafa de porc si hamsii. A trecut vara, Tariceanu si Orban (Vantu si Patriciu) s-au intalnit cu Mitrea, Voiculescu, Nastase, etc si s-au vorbit sa dea o lovitura de stat, sa aranjeze alegerile la propriu(ca-n 51) si sa traga scaunu de sub Basescu. Basescu a aflat si s-a vorbit cu Hrebenciuc sa traga clapa la prima alianta. S-a imprumutat la maharii casuneni ca sa plateasca "numaratori de alegeri", adica o garantie ca voturile o sa fie numarate bine in timp ce Hrebenciuc s-a preocupat cu ruperea PSD-ului in doua. Stolojan chiar a luat-o razna. Si toti marii "creatori de opinie" care apar la televizor stiau povestea. Alegerile s-au terminat inainte sa-nceapa, si toti jurnailistii lu peste stiau si faceau ca bovinele la televizor prefecandu-se dezinformati. iar Basescu a fost nevoit sa faca alianta cu PSD-ul ca sa nu dea ai lu Mitrea lovitura de stat. Intalnirile cu Sarbu au fost trucate. Asta pe scurt.
Asa ca nu va mai duceti la vot, va consumati aiurea calorii pretioase. Uneori ma-ntreb si eo de unde stiu atatea
osanu Avatarul lui osanu
Citeaza Raspunde

Postat de osanu pe 5 Aprilie 2009 la 21:24

pai si daca nu mergi la vot nu-i mai rau?eu cred ca noi societatea civila am devenit prea apatici la ce se intampla cu noi si in jurul nostru si din toata treaba asta doar noi avem de pierdut.Politicienilor,adica hotilor, le convin asemenea situatii pentru ca la umbra lor ei i-si fac mendrele.Parerea mea este ca toti trebuie sa mergem la vot!
alwinn Avatarul lui alwinn
Citeaza Raspunde

Postat de alwinn pe 10 Iulie 2009 la 13:02

Nasule, le zici bine,de parca ai fi din interior.
Foarte bine gindit si expus.
As dorii sa te intreb ceva, poate ai o explicatie si
la asta. DE CE OARE ASEARA A FOST ULTIMA EMISIUNE LA
FORTA PRESA DE PE 1B ?
Emisiunea era haioasa,( putin aroganta imbinata cu umor )
iar prezentatorul de asemenea.
Nu ar fi exclus sa il urmeze si Dl. de la NASUL !
edy_sword Avatarul lui edy_sword
Citeaza Raspunde

Postat de edy_sword pe 20 Noiembrie 2009 la 23:18

avem dreptul de aia trebuie sa mergem la vot ,cred ca o sa ne trezim la realitate ca de nu ne ducem de copca
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 21 Noiembrie 2009 la 00:36

bag p..a
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum