Voi ce ati raspunde...?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Altele » voi ce ati raspunde...? » Pagina 1 din 1

blue99 Avatarul lui blue99
Citeaza Raspunde

Postat de blue99 pe 15 Octombrie 2008 la 22:21

sunt curioasa sa aflu parerea barbatilor (si nu numai) de pe acest forum si sa imi spuneti voi cum ati reactiona daca prietena voastra v-ar trimite un sms cu textul: "imi e dor sa fac dragoste cu tine...mi-e dor de imbratisarea trupului tau si de atingerea buzelor tale"

i-ati raspunde tot prin sms sau ati suna-o....?
si daca i-ati trimite sms, ce mesaj ati scrie...?

blue99 Avatarul lui blue99
Citeaza Raspunde

Postat de blue99 pe 16 Octombrie 2008 la 17:24

adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 4 Martie 2009 la 19:19

in momentul ala m-as duce sa fac dragoste cu ea ...nu conteaza timp,loc,data....
Antony Avatarul lui Antony
Citeaza Raspunde

Postat de Antony pe 19 Mai 2009 la 11:35

De la: blue99, la data 2008-10-15 22:21:17sunt curioasa sa aflu parerea barbatilor (si nu numai) de pe acest forum si sa imi spuneti voi cum ati reactiona daca prietena voastra v-ar trimite un sms cu textul: "imi e dor sa fac dragoste cu tine...mi-e dor de imbratisarea trupului tau si de atingerea buzelor tale"

Interesant! Pai evident...daca e prietena ta...si mai spune ca`i este dor, mi se pare ceva normal sa mergi sa faci dragoste cu ea! Aproove adi!
Nu conteaza unde si cum si in ce fel!
Raspuns final: Nu`i raspunzi deloc,te duci si faci dragoste cu ea/el!
doar_io Avatarul lui doar_io
Citeaza Raspunde

Postat de doar_io pe 19 Mai 2009 la 11:41

De la: adi, la data 2009-03-04 19:19:06in momentul ala m-as duce sa fac dragoste cu ea ...nu conteaza timp,loc,data....

ºi daca nu esti in tara ce faci?31?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Mai 2009 la 11:59

De la: blue99, la data 2008-10-15 22:21:17 "imi e dor sa fac dragoste cu tine...mi-e dor de imbratisarea trupului tau si de atingerea buzelor tale"

Un mesaj ca asta nu m-ar putea clasa indiferenta
L-as intreba daca a fumat ceva? daca a rumegat frunze de matraguna si a luat-o razna ? daca a golit barul si acum simte nevoia de sa ma anunte ca are alcoolemia 2 la mie =))
Acum sincer, genul asta de mesaj m-ar pune serios pe ganduri cu privire la ce specimen am ales ... nu ideea mesajului cu tenta de provocare este problema (asta imi place) , ci in mod evident ambalajul sau , forma in care e scris ...stupid, siropos, dramatico-pueril, pseudo-poetic ...moartea pasiunii :))
M-as simti dezamagita , daca textul ala ar fi modul lui de a-mi comunica dorinta de sex, dragoste , iubire ...etc etc

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info