Amd vs intel
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Techno » Hardware » AMD vs Intel » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 11:21

Intel pare de neinvins la capitolul performanta, insa AMD are preturi bune si fani numerosi in lumea-ntreaga. tu fanul cui esti?
dorst Avatarul lui dorst
Citeaza Raspunde

Postat de dorst pe 3 Iulie 2008 la 12:35

INTEL :)
iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 3 Iulie 2008 la 13:01

hmmmm..unde mai pui ca Intel a prezentat acum un chip capabil sa encodeze 200 de gigabiti pe secunda, folosindu-se de..lumina! si a promis ca vom avea asa ceva dupa 3-5 ani..raman la parerea ca AMD a facut o mare greseala cumparand ATI :( niciuna din aceste 2 divizii nu a reusit in ultimul timp sa ne uimeasca cu ceva..ATI a venit acum cu un Radeon 4870 modificat, insa nici pe departe la fel de bun ca GTX 280..ramane de vazut!
Amiable Avatarul lui Amiable
Citeaza Raspunde

Postat de Amiable pe 20 Iulie 2008 la 20:23

"...ATI a venit acum cu un Radeon 4870 modificat, insa nici pe departe la fel de bun ca GTX 280..."

Oricum ATI au preturi imbatabile.
Nu sunt fan ATI dar se oare ca
ATI a luat-o inainte:
http://forums.pcper.com/showthread.php?t=455808

http://www.tomshardware.com/news/AMD-Havok-physics,5646.html

johnnel_20 Avatarul lui johnnel_20
Citeaza Raspunde

Postat de johnnel_20 pe 23 Iulie 2008 la 13:03

Am 3 calc-uri. Toate Intel...
Cristian Avatarul lui Cristian
Citeaza Raspunde

Postat de Cristian pe 24 Iulie 2008 la 03:28

Am fost fan AMD pana a aparut Intel Dual core ...Intel Rocks
Citeaza Raspunde

Postat de pe 27 Iulie 2008 la 11:35

va mai amintiti cine a realizat primul quad core? nu-i tocmai o chestie de pe vremea bunici;)
Paladin Avatarul lui Paladin
Citeaza Raspunde

Postat de Paladin pe 27 Iulie 2008 la 22:00

am intel dual-core, niciodata nu asi lua altceva decit intel am avut okazia sa testezi diferenta intre intel si amd
gabryel_korg Avatarul lui gabryel_korg
Citeaza Raspunde

Postat de gabryel_korg pe 10 August 2008 la 17:04

eu am Machintosh si este pe intel, iar amd-ul sunt mai intarziate ca procesare,de aceea aleg intel.
sambarton Avatarul lui sambarton
Citeaza Raspunde

Postat de sambarton pe 17 August 2008 la 12:02

desi sunt fan amd si am folosit procesoarele lor pana acu ceva timp ...acum folosesc intel,dar am o slabiciune ptr amd si ati
Citeaza Raspunde

Postat de pe 17 August 2008 la 15:39

Desi AMD e problematic la Overcloking ceva timp in urma am gasit intr-un final ceva pe gustul meu "Amd Sempron LE 1150 3ooo+ Socket AM2" Default el imi rula cu 2000 Mhz tot o data cu acest procesor mi-am cumparat si o placa de baza ce imi permite sa imi ridic procesorul la 4000+ aici Bineinteles ca trebuie un cooler destul de performant ei eu acuma imi tin procesorul la 3000+ deci si AMD-ul este bun zic asta pt ca eu imi tin compul deschis destul de mult si nu imi da erori temperaturi ridicate ..Nu zic ca Intel nu e bun DAR EU RAMAN FAN AMD
Citeaza Raspunde

Postat de pe 18 August 2008 la 12:49

Multi s-au repezit sa critice AMD-ul, si multi au gresit prin aceea ca au comparat un dual-core de la Intel cu un single core de la AMD.
Nu faceti greseala de a compara doua lucruri total diferite. Vad ca multi au scris: "sunt fan Intel.. sau am fost fan AMD pana cand a aparut / am descoperit Intel dual core", iar apoi au zis ca AMD-ul e varza, e instabil.
Parerea mea este ca AMD-ul are cel mai bun raport calitate / pret. Daca vreti performanta de la AMD va cumparati produse de ultima generatie: "Phenom", nu comparati: "Sempron", "Barton", "Athlon" single core cu Intel dual core, comparati produse care au caracteristici similare.
Cat despre teste pot spune ca AMD-ul face fata cu brio concurentei de la Intel. Pentru cei interesati va propun sa verificati testele de procesor facute de cei de la Tom's Hardware (www.tomshardware.com/charts/processors/xvid-1-1-2,403.html). In materie de teste la sange cei de la Tom's Hardware se situeaza pe primul loc, asadar testul lor e un punct de reper (mentionez ca testul a fost facut la sfarsitul anului trecut).
Si pentru a preintampina doritori de discutii "lungi si interminabile", mentionez ca am avut ocazia sa testez serios majoritatea procesoarelor AMD cat si Intel.
xx2xx Avatarul lui xx2xx
Citeaza Raspunde

Postat de xx2xx pe 16 Septembrie 2008 la 10:47

mie mi se pare destul de bun AMD.... pret/calitate/performanta.... din cate stiu intel are 2 farame mai mult decat amd la performante nu prea sesizabile iar pretul nu prea se renteaza. acum am un AMD ATHLON x2 3800 si sunt foarte multumit..... eu zic ca sunt destul de buni. iar cine are experienta................... se vede...
postelnicu Avatarul lui postelnicu
Citeaza Raspunde

Postat de postelnicu pe 19 Septembrie 2008 la 09:13

am un amd dual core de 3800+ si merge binisor
john2002buc Avatarul lui john2002buc
Citeaza Raspunde

Postat de john2002buc pe 27 Septembrie 2008 la 12:15

prea putini stiu sa faca diferenta intre un lucru bun si scump(intel) si echivalentul sau dar mult mai ieftin(amd)
asa ca.....amd cam ruleaza..
alexmihai Avatarul lui alexmihai
Citeaza Raspunde

Postat de alexmihai pe 10 Octombrie 2008 la 10:37

din ce am vazut pana acum intelul este mai performant, insa ce mi se pare ciudat e ca unele dual-uri de la intel au ceva bug-uri(cred ca acum le-au mai scos); in al doilea rand in jocuri un amd 5600+ isi face treaba extraordinar la pretul sau mai mult decat acceptabil.
alexmihai Avatarul lui alexmihai
Citeaza Raspunde

Postat de alexmihai pe 18 Octombrie 2008 la 08:34

Amd 5600+ bate Intel 6350 in teste. Amd este fiabil la un pret decent, deci aleg Amd.
Mircov Avatarul lui Mircov
Citeaza Raspunde

Postat de Mircov pe 25 Noiembrie 2008 la 19:58

Amd a fost tot timpul mai bun ca si Intel, chiar daca vorbim de milisecunde..., daca va doriti un computer pentru procesare informatie analitica alegeti intel, daca vreti un computer pentru jocuri, filme, aplicatii care necesita viteza alegeti un AMD. Detin un AMD TURION X2 de 64, INTEL la aceeasi capacitate.... pute.
Citeaza Raspunde

Postat de pe 5 Decembrie 2008 la 17:16

pt gameri- AMD all day, pt ceilalti- Intel
zumzetalbastru Avatarul lui zumzetalbastru
Citeaza Raspunde

Postat de zumzetalbastru pe 4 Ianuarie 2009 la 15:57

De la: Rage, la data 2008-08-18 12:49:14 Multi s-au repezit sa critice AMD-ul, si multi au gresit prin aceea ca au comparat un dual-core de la Intel cu un single core de la AMD.

Nu faceti greseala de a compara doua lucruri total diferite. Vad ca multi au scris: "sunt fan Intel.. sau am fost fan AMD pana cand a aparut / am descoperit Intel dual core", iar apoi au zis ca AMD-ul e varza, e instabil.

Parerea mea este ca AMD-ul are cel mai bun raport calitate / pret. Daca vreti performanta de la AMD va cumparati produse de ultima generatie: "Phenom", nu comparati: "Sempron", "Barton", "Athlon" single core cu Intel dual core, comparati produse care au caracteristici similare.

Cat despre teste pot spune ca AMD-ul face fata cu brio concurentei de la Intel. Pentru cei interesati va propun sa verificati testele de procesor facute de cei de la Tom's Hardware (www.tomshardware.com/charts/processors/xvid-1-1-2,403.html). In materie de teste la sange cei de la Tom's Hardware se situeaza pe primul loc, asadar testul lor e un punct de reper (mentionez ca testul a fost facut la sfarsitul anului trecut).

Si pentru a preintampina doritori de discutii "lungi si interminabile", mentionez ca am avut ocazia sa testez serios majoritatea procesoarelor AMD cat si Intel.

M-am amuzat copios ... :)) ... nu de ce ai scris u ci de cuprinsul topicului ... pana sa postezi u, toata lumea, intel intel intel... dupa tine ... toata lumea amd amd amd ... am jucat multe jocuri pana la 24 de ani, si am folosit si intel si amd ... pentru aplicatii in general stiam ca intel ruleaza, pentru jocuri in schimb amd, desi se incalzeste destul de repede ... nu pot sa zic ca sunt fan nici amd nici intel ... pana la urma daca stam sa ne gandim, conteaza toata configurarea pc-ului, si pentru ce il folosim ...
Ronicut Avatarul lui Ronicut
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 10 Ianuarie 2009 la 11:25

Am si Intel si Amd in aplicatii de grafica si de editari video se vede diferenta Intel ai da fum la amd.la jocuri este invers pentru ca jocurile au fost optimizate pentru amd.
Raman fan intel.
ak446 Avatarul lui ak446
Citeaza Raspunde

Postat de ak446 pe 21 Ianuarie 2009 la 00:09

eu am AMD de mult timp e pentru buzunarul ,meu sincer nu am facut teste pe amindoua ca sa-mi spun parerea, sunt multumit de cea ce am
ninjaryu Avatarul lui ninjaryu
Citeaza Raspunde

Postat de ninjaryu pe 22 Ianuarie 2009 la 10:18

am inteles aveti o problema cu AMD-urile..recunosc primul pc al meu a fost intel dar trebuie sa recunosc nu era cam ce voiam eu..asa ca a mai durat ceva timp si anul trecut mi-am luat un AMD dual core si am dat aproape 15 mil, iar un prieten si-a luat un intel dual core la 20-22 mil, performantele sunt cam aceleasi ca sa nu zic ca sunt la fel probleme nu am avut iar daca chiar credeti ca intel e mai bun..ce pot spune luati-va intel, dar deocamdata raman la AMD cum spunea cineva raportul calitate/pret e excelent
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 26 Ianuarie 2009 la 11:18

ATI+INTEL= Cea mai buna combinatie posibila. Intr-adevar Intel-urile au calitate mai buna fatza de AMD, am fost mereu fan INTEL. Dar pe chipseturi video si chipseturi de placi de baza... AMD face treaba buna
yoyomega Avatarul lui yoyomega
Citeaza Raspunde

Postat de yoyomega pe 31 Ianuarie 2009 la 18:26

De la: alexmihai, la data 2008-10-18 08:34:45Amd 5600+ bate Intel 6350 in teste. Amd este fiabil la un pret decent, deci aleg Amd.

vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 23 Februarie 2009 la 06:33

De la: Rage, la data 2008-08-18 12:49:14 Multi s-au repezit sa critice AMD-ul, si multi au gresit prin aceea ca au comparat un dual-core de la Intel cu un single core de la AMD.

uite un om care a pus mana poe calculatoare...si se vede ....felicitari...esti bun intradevar
vydwka_avy7 Avatarul lui vydwka_avy7
Citeaza Raspunde

Postat de vydwka_avy7 pe 23 Februarie 2009 la 06:45

inteleg ca sunteti grabiti sa va scrieti parerea dar de acuma incolo incercati sa va dati cu parerea de proceroare cu o singura clasificare si aceea fiind pe socket-uri...nu poti compara dual core(2 procesoare)cu unul nu?
e cam logic... si sincer amd face de departe intelul la calitate-pret...
intelul face amd-ul la performante doar dintr-o singura privire...ca se arde mai greu dar daca ai bani de un intel poti sa iti iei un amd si un cooler decent sau daca ai bani de un quatro ai bani si de 2 placi de baza cu 2 proceasoare amd (de putere)
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 23 Februarie 2009 la 20:51

ca bine zici baetica si o sa le fac cluster ca sa reusesc sa fac editare video de calitate

imi pare rau fiecare procesor are avantajele lui si dezavantajele lui.
Amd office navighat vazut filme,muzica jocuri.
si Intel la treburi mai serioase.Editari grafice 3d editari video
chesti complexe matematice.
Credema am ambele si stiu bine ce vb.
Dual sau quadro nu schimba mult situatia.
intre single si dual performantele mai mari sunt de ordin teoretic mai ales cand ai proc la 3ghz.
Se misca mai repede ala dual sau ala quadro,dar nu atita de repede incat sa zici waaw ce diferenta, musai trebuie sa am de ala.
la placile grafice intradevar se vede diferenta de la o generatie la alta si la memorii lafel vezi diferenta de viteza.
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 23 Februarie 2009 la 20:56

De la: tnicuro, la data 2009-02-23 20:51:18ca bine zici baetica si o sa le fac cluster ca sa reusesc sa fac editare video de calitate

imi pare rau fiecare procesor are avantajele lui si dezavantajele lui.
Amd office navighat vazut filme,muzica jocuri.
si Intel la treburi mai serioase.Editari grafice 3d editari video
chesti complexe matematice.
Credema am ambele si stiu bine ce vb.
Dual sau quadro nu schimba mult situatia.
intre single si dual performantele mai mari sunt de ordin teoretic mai ales cand ai proc la 3ghz.
Se misca mai repede ala dual sau ala quadro,dar nu atita de repede incat sa zici waaw ce diferenta, musai trebuie sa am de ala.
la placile grafice intradevar se vede diferenta de la o generatie la alta si la memorii lafel vezi diferenta de viteza.

Ma refer ca pretul nu justifica performanta la alea .
Am testat niste xeone dual procesor la 3 ghz si imi fac treaba mia
decat cu dual core tot la aceasi frecventa.
busoilucian Avatarul lui busoilucian
Citeaza Raspunde

Postat de busoilucian pe 13 Aprilie 2009 la 12:26

Intel bate de departe AMD,la toate nivelurile,fiind si mult mai fiabil.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum