Ipod touch
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Techno » Audio » iPod Touch » Pagina 1 din 1

iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 11:38

are cineva asa ceva? convinge-i si pe amicii tai forumisti cat e de bun..sau daca nu e bun, spune-ti oful
octavianuss Avatarul lui octavianuss
Citeaza Raspunde

Postat de octavianuss pe 10 Iulie 2008 la 10:43

Eu mi-am facut cadou de ziua mea,in decembrie,un iPod de 16giga. Ca o concluzie : este o bijuterie tehnica, muzica se aude ok, este f.frumos sa-ti bagi copertile albumelor, internetul wirless merge ok, am bagat si o gramada de poze,am bagat si niste clipuri muzicale,am folosit cam tot ce se poate din el. Neajunsuri: pina te familiarizezi cu transferul si importul prin iTunes,a muzicii,poze,etc, s-ar putea sa treaca ceva timp. Eu de exemplu cind am instalat din nou Windowsul,am constatat ca tot ce aveam in iPod,nu se mai sincroniza cu iTunesul nou instalat,si asa a trebuit sa reiau de la zero tot procesul. Din cite stiu eu ,nu se poate salva continutul in calculator. In plus aplicatiile noi care sint pe piata contra cost,asa face Apple,nu le poti comanda pt.ca Romania nu are magazin virtual iTunes,deci deocamdata nu poti descarca muzica sau filme contra cost de la ei.
Cristian Avatarul lui Cristian
Citeaza Raspunde

Postat de Cristian pe 24 Iulie 2008 la 02:49

Exista o aplicatie care te scapa de sub "tirania" lu' Itunes, se cheama Iphone PC suite (merge si cu Ipod Touch), ofera mult mai multe optiuni decat Itunes, backup, recovery, browse prin fisierele din Ipod si multe alte chestii.

Revenind la topic, cred ca pentu $100 cat am dat in plus ca sa iau Iphone-ul se merita sa pot sa ascult muzica cat sunt la gym si sa vb la telefon ... parerea mea cel putin
octavianuss Avatarul lui octavianuss
Citeaza Raspunde

Postat de octavianuss pe 25 Iulie 2008 la 12:19

Uite,cum ajung acasa instalez si programul asta,pentru ca problema mea acum este cum sa-mi recuperez tot ce am in iPod daca trebuie sa reinstalez windowsul. Oricum,ma intreb cum pot transfera din iTunes in programul asta, tot continutul ?
Cristian Avatarul lui Cristian
Citeaza Raspunde

Postat de Cristian pe 4 August 2008 la 06:29

Pai dupa ce instalezi programul asta fa un back-up complet la IPOD Touch si dupa aia salveaza-l pe un HDD extern, DVD si acolo o sa ai tot timpul datele numai bune de puse la loc.
Mark24project Avatarul lui Mark24project
Citeaza Raspunde

Postat de Mark24project pe 2 Decembrie 2008 la 16:51

o intrebare, poti adauga muzica de pe PC-ul tau pe iPhone ?
cosminelo Avatarul lui cosminelo
Citeaza Raspunde

Postat de cosminelo pe 23 Decembrie 2009 la 00:00

auzi da am si eu un ipod de 80GB si pana mea nu styu cum sa bag muzika pe el poty sa imi explicy u daka nu te supery
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Decembrie 2009 la 00:03

De la: cosminelo, la data 2009-12-23 00:00:52auzi da am si eu un ipod de 80GB si pana mea nu styu cum sa bag muzika pe el poty sa imi explicy u daka nu te supery

download http://www.apple.com/downloads/ itunes...si mai departe vezi tu...
bicaallin Avatarul lui bicaallin
Citeaza Raspunde

Postat de bicaallin pe 23 Decembrie 2009 la 00:04

De la: cosminelo, la data 2009-12-23 00:00:52auzi da am si eu un ipod de 80GB si pana mea nu styu cum sa bag muzika pe el poty sa imi explicy u daka nu te supery

De obicei prin simpla conexiune printr-un cablu USB poti vedea I-Podul ca un removable(stick) si de aici incolo e floare la ureche...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Decembrie 2009 la 00:17

da..si eu am unu de 2 terra si am zis sa imi pun rufele la uscat..si de ce mai ramane parchez si masina..asta da spatiu...
yuppy012913 Avatarul lui yuppy012913
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy012913 pe 18 Mai 2010 la 20:10

am un ipod prin ce programa sa pun games ca pin itunes nu vrea .va rog
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 18 Mai 2010 la 20:23

De la: yuppy012913, la data 2010-05-18 20:10:26am un ipod prin ce programa sa pun games ca pin itunes nu vrea .va rog

incearca prin programul "rabla"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Mai 2010 la 22:03

De la: Haps, la data 2010-05-18 20:23:47
De la: yuppy012913, la data 2010-05-18 20:10:26am un ipod prin ce programa sa pun games ca pin itunes nu vrea .va rog

incearca prin programul "rabla"

dar de programul TV ce zici???
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info