Nu exista topicuri mai vechi!

Triunghiul bermudelor
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Pluginopedia » Mister » Triunghiul Bermudelor » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 11:54

magnetism iesit din comun, poarta catre alta lume sau simpla inventie?
tibbi Avatarul lui tibbi
Citeaza Raspunde

Postat de tibbi pe 3 Iulie 2008 la 10:06

Traim in era informatiei, dar in acelasi timp al dezinformarii. De ce? Pentru ca tehnologia astazi avanseaza atat de rapid incat se descopera lucruri noi, de neconceput acum putin timp, lucruri carora majoritatea nu le pot face fata deoarece nu le pot intelege sau pur si simplu din motive de secretomanie tehnologica izvorata din obtinerea puterii. Iar ce nu putem intelege, clasificam in sfera necunoscutului sau al paranormalului.
Recent am urmarit un documentar despre Triunghiul Bermudelor in care se incerca explicarea fenomenelor ciudate care au loc acolo si a disparitiilor de aeronave sau nave maritime ce au incercat sa traverseze aceasta zona. Se pare ca acolo exista intr-adevar cateva anomalii magnetice, insa nu atat de importante pentru a cauza disparitia "misterioasa" a navelor maritime sau a aeronavelor. O explicatie logica, gasita de cercetatorii intervievati in documentar, a fost faptul ca Triunghiul Bermudelor este locul de congruenta a unor curente de aer si de apa care duc la aparitia unor fenomene meteorologice bruste, furtuni foarte puternice, iscate parca din senin, fara a putea fi previzionate de meteorologi. Aceste fenomene meteorologice fiind atat de rapid schimbatoare puteau deruta foarte usor in trecut navigatorii ce traversau aceasta zona, asa explicandu-se si disparitiile raportate aici. Faptul ca nu s-au gasit epave, se pare ca se datoreaza curentilor marini descendenti, care, practic, au scufundat navele naufragiate imediat.
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 12 Noiembrie 2008 la 11:28

posibil sa ai dreptate .... dar daca nu??? si daca uni spun ca este o poarta spatiu - timp?!?
devine interesant?
Crissa Avatarul lui Crissa
Citeaza Raspunde

Postat de Crissa pe 13 Noiembrie 2008 la 10:26

de mica am fost fascinata de subiectul asta am vazut diverse documentarii si tot nu m-am lamurit...cred totusi k e ceva legat de magnetism
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 13 Noiembrie 2008 la 21:32

Doar atat? ar fi suficient acest fenomen? magnetism?!?
TheGoDz Avatarul lui TheGoDz
Citeaza Raspunde

Postat de TheGoDz pe 18 Noiembrie 2008 la 09:57

Eeee...englezii au Lochness, romanii au castelul lui Dracula, americanii au Triunghiul Bermudelor - Intelegeti voi...oamenilor le place misterul, E vorba de bani, o inventie profitabila, dar pura fictiune, nu exista asa ceva precum in Star Trek. Nu-s sceptic, sunt realist. Am un prieten care merge frecvent in Bermuda si se intoarce de fiecare data.
ShadowX Avatarul lui ShadowX
Citeaza Raspunde

Postat de ShadowX pe 18 Noiembrie 2008 la 20:18

De la: TheGoDz, la data 2008-11-18 09:57:04Eeee...englezii au Lochness, romanii au castelul lui Dracula, americanii au Triunghiul Bermudelor - Intelegeti voi...oamenilor le place misterul, E vorba de bani, o inventie profitabila, dar pura fictiune, nu exista asa ceva precum in Star Trek. Nu-s sceptic, sunt realist. Am un prieten care merge frecvent in Bermuda si se intoarce de fiecare data.

"realist" e un termen destul de subiectiv aici. e un subiect foarte controversat, si teorii sunt o groaza, ai de unde alege.

disparitiile sunt cauza multor presupuneri, dintre care majoritatea stau in picioare pentru ca nu le darama nimic, si nici dovezi multe de analizat nu prea sunt pentru a filtra din marea de teorii. problema e cu unele vapoare care chiar au ajuns la destinatie, cu cateva ore mai tarziu, si cu ceasul tuturor ramas in urma, sau cu un avion care a ajuns cu vreo 4 ore inainte decat trebuia. a naibii furtuna trebuie sa fi fost.
frozensoul Avatarul lui frozensoul
Citeaza Raspunde

Postat de frozensoul pe 25 Noiembrie 2008 la 01:31

De la: tibbi, la data 2008-07-03 10:06:21Traim in era informatiei, dar in acelasi timp al dezinformarii. De ce? Pentru ca tehnologia astazi avanseaza atat de rapid incat se descopera lucruri noi, de neconceput acum putin timp, lucruri carora majoritatea nu le pot face fata deoarece nu le pot intelege sau pur si simplu din motive de secretomanie tehnologica izvorata din obtinerea puterii. Iar ce nu putem intelege, clasificam in sfera necunoscutului sau al paranormalului.
Recent am urmarit un documentar despre Triunghiul Bermudelor in care se incerca explicarea fenomenelor ciudate care au loc acolo si a disparitiilor de aeronave sau nave maritime ce au incercat sa traverseze aceasta zona. Se pare ca acolo exista intr-adevar cateva anomalii magnetice, insa nu atat de importante pentru a cauza disparitia "misterioasa" a navelor maritime sau a aeronavelor. O explicatie logica, gasita de cercetatorii intervievati in documentar, a fost faptul ca Triunghiul Bermudelor este locul de congruenta a unor curente de aer si de apa care duc la aparitia unor fenomene meteorologice bruste, furtuni foarte puternice, iscate parca din senin, fara a putea fi previzionate de meteorologi. Aceste fenomene meteorologice fiind atat de rapid schimbatoare puteau deruta foarte usor in trecut navigatorii ce traversau aceasta zona, asa explicandu-se si disparitiile raportate aici. Faptul ca nu s-au gasit epave, se pare ca se datoreaza curentilor marini descendenti, care, practic, au scufundat navele naufragiate imediat.

Tehnologia avanseaza ffffffffffffffff greu in detrimentul industriei dragul meu...suntem fantastic de innapoiati la nivel mondial.
Marutz Avatarul lui Marutz
Citeaza Raspunde

Postat de Marutz pe 20 Decembrie 2008 la 16:40

poate k nu vb in special de Romania! vorbea in general de tehnologie.
taxi5 Avatarul lui taxi5
Citeaza Raspunde

Postat de taxi5 pe 2 Ianuarie 2009 la 18:11

ceva exista.....nu sunt forte ale naturii...am citit nenumarate ,articole despre triunghiul bermudelor...explicati atunci,fenomenul ,cind a disparut o nava cu tot cu pasageri,iar peste doua saptamini,a fost gasita numai nava[ intacta ]la citeva sute de km...
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 6 Ianuarie 2009 la 15:38

kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 7 Ianuarie 2009 la 01:02

TRIUNGHIUL TANGA...STIE CAREVA....???? ce se intimpla de dispar chestii. e un nou mister
kill4billy Avatarul lui kill4billy
Citeaza Raspunde

Postat de kill4billy pe 23 Ianuarie 2009 la 09:38

dar de lucruri ciudat de funny la mausoleum stie cineva?
http://www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9862.html
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 5 Martie 2009 la 09:16

De Experimentul Philadelphia cred ca a auzit toata lumea. Din 1930 s-au facut astfel de experimente, multe dintre ele reusite ... Credeti ca in ultimul timp nu s-au mai facut?
Probabil Triunghiul Bermudelor a fost un teren de test. Se stie ca pierderile materiale si de vieti omenesti sunt ff mari in aceste experimente. Asa ca ei au gasit subiecti de test gratis si dau vina pe magnetism
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Martie 2009 la 13:10

e vrajeala, am vazut de curand un documentar, in care au demonstrat ca sunt doar povesti si ca in "triunghiul bermudelor" au loc fenomene climatice destul de dure, acolo in triunghi se unesc 4 tipuri de clima, tot ce a disparut inclusiv vapoare avioane, TOTUL s-a gasit la km intregi distanta, plus ca au disparut (referitor la avioane) doar avioanele care zburau destul de jos, n-au disparut f22`uri, au disparut in total 4 avioane de armata pe vremea razboiului care zburau destul de jos, e cea mai plauzibila explicatie, eu nu cred in povesti d-astea cu porti catre alte lumi, NU EXISTA alte lumi, astia suntem trebuie sa luam totul ca atare..apropo pt cel cu experimentul philadelphia, vezi ca nu s-a intors nimeni toti au disparut de tot, sau poate nu stim noi secretele astea
Georgel75 Avatarul lui Georgel75
Citeaza Raspunde

Postat de Georgel75 pe 5 Martie 2009 la 21:21

parerea mea este ca americani au o asemenea tehnologie care an secret au construit asemenea nave numite de noi ozn si ca ei fac experimente pe noi oameniii din diferite motive si sa nu fie cu suparare eu cred asta
Citeaza Raspunde

Postat de Georgel75 pe 5 Martie 2009 la 21:25

triunghiul asa zis eu cred ca este o tehnologie pamanteana cu toate ce spun multi ca este de ne descris ca ar fi o lume necunoscuta cum ar fi asa zise ozn-urii
Citeaza Raspunde

Postat de Georgel75 pe 5 Martie 2009 la 21:27

tehnologia asta este foarte de demult noi habar nu aveam
Citeaza Raspunde

Postat de Georgel75 pe 5 Martie 2009 la 21:29

da asta este adevarat dar cred ca americani au si ozn-urile care tot demult o au
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 9 Martie 2009 la 13:47

he-he, nemtii aveau ozn-uri in al 2-lea R. Mondial.
Cautati filmul "Illuminati - Secret Space" o sa ramaneti shocati
Fratzica Avatarul lui Fratzica
Citeaza Raspunde

Postat de Fratzica pe 25 Martie 2009 la 00:19

De la: kremlinu, la data 2009-03-09 13:47:48he-he, nemtii aveau ozn-uri in al 2-lea R. Mondial.

Vedeti si Phenomenom - The Lost Archives_ The Missin` Secrets of Nikola Tesla . Un documentar care ne mai trezeste la realitate si multe din armele actuale sau tehnologii de ultima ora dateaza( cel putin in proiecte , planse ,) din perioada 1900 -1940
tommy_d Avatarul lui tommy_d
Citeaza Raspunde

Postat de tommy_d pe 31 Martie 2009 la 17:52

De la: Fratzica, la data 2009-03-25 00:19:50
De la: kremlinu, la data 2009-03-09 13:47:48he-he, nemtii aveau ozn-uri in al 2-lea R. Mondial.

Vedeti si Phenomenom - The Lost Archives_ The Missin` Secrets of Nikola Tesla . Un documentar care ne mai trezeste la realitate si multe din armele actuale sau tehnologii de ultima ora dateaza( cel putin in proiecte , planse ,) din perioada 1900 -1940

Salutare tuturor!
Un mic ajutor de unde se pot visiona/descarca aceste documentare?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Martie 2009 la 17:55

pluginopedia!??!

jezz :-))))

earth_node Avatarul lui earth_node
Citeaza Raspunde

Postat de earth_node pe 1 Aprilie 2009 la 00:48

cred ca adevarul e undeva , la mijloc, sau le cuprinde pe toate, dar le discuta separat , ca sa nu se faca usor legatura intre actiuni si metode. Adica, e tot ce stim despre triunghi, iar fenomenele meteo sunt si ele provocate pentru a acoperi sau motiva evenimentul. Si nu e implicarea americanilor, ei sunt prea laudarosi , ar fi folosit deja descoperirea asta in situatii de criza, sau in conflicte...Sper ca e urmarea civilizatiei atlantilor, ceva ce nu a disparut odata cu ei si functioneaza intermitent...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2009 la 08:01

Hei, nu confunda supa cu galuste cu cartofii prajiti.Triunghiul Bermudelor este una si Atlantida este altceva.Daca nu crezi, intreaba-l pe Platon.Vezi ca are program in fiecare dupa-amiaza intre 14 si 18.
greenice Avatarul lui greenice
Citeaza Raspunde

Postat de greenice pe 1 Iunie 2009 la 08:16

oamenii erau la un suc pe plaja de aia nu i-au gasit
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Iunie 2009 la 22:29

De la: iancu, la data 2008-07-02 11:54:01

Einstein cand facea cercetari cu teleportare, triunghiul bermudelor, fiind un loc cu atata activitate magnetica, era locul perfect de a isi proba noua lui jucarie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Iunie 2009 la 22:29

De la: iancu, la data 2008-07-02 11:54:01

Einstein cand facea cercetari cu teleportare, triunghiul bermudelor, fiind un loc cu atata activitate magnetica, era locul perfect de a isi proba noua lui jucarie
GEKADOS Avatarul lui GEKADOS
Citeaza Raspunde

Postat de GEKADOS pe 25 Iunie 2009 la 14:16

intradevar sar parea ca este un mister cu chestia asta dar sa stiti ca se publica mult mai putine informatii decit sint in realitate.adevarata cauza inca nu sar fi gasit ca ar fi magnetism ca ar fi o poarta de intoarcere in timp altii zic ca ar fi vorba de niste bule de gaz uriase si esind la suprafata apei sar forma efectul de vid si trecind avioanele pe deasupra ar sparge bulele de gaz cazind in spatiul de vid valabil si pentru vapoare.inclin sa cred ca anumiti domni stiu adevarul dar nul publica, motivul nul cunosc.dar de ce nu lasa un submarin in centru triunchiului si un vapor si sa le monitorizeze timp indelungat sa vedem daca mai despare si azi poate sint niste ipoteze mai vechi,dar ceva sa intimplat acolo totusi.parerea mea ar fi ca acolo exista un spatiu in care timpul sta pe loc un fel de vid care nu actioneaza tot timpul.oricum sau gasit resturi de nave si avioane deci undeva dispar si apar dupa citiva zeci de ani.am citit un articol de demult in care spunea ca a aterizat pe nustiu ce aeroport un avion din timpul al doilea razboi mondial asta era acum 20 de ani in urma deci el aparuse dupa vre-o 40 de ani de la decolarea lui tot in acea zona disparuse. stiu ca e cam straniu si greu de crezut asta am citit asta va zic,un mister exista oricum cu acea zona.
INSOL_V_ENTUL Avatarul lui INSOL_V_ENTUL
Citeaza Raspunde

Postat de INSOL_V_ENTUL pe 13 Decembrie 2009 la 16:14

De la: kiku, la data 2009-01-07 01:02:54TRIUNGHIUL TANGA...STIE CAREVA....???? ce se intimpla de dispar chestii. e un nou mister

dispar dar ulterior reapar...
uneori in alte locuri...
la fel de spectaculoase..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info