Stonehenge
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Pluginopedia » Mister » Stonehenge » Pagina 1 din 1

iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 11:54

cateva pietre ciudate..stii mai multe?
Moonex Avatarul lui Moonex
Citeaza Raspunde

Postat de Moonex pe 18 Noiembrie 2008 la 09:50

Sa inteleg ca nu ai citit nici macar "Tess d'Urbervilles" ? E interesant modul in care "pietrele alea si atat" sunt exploatate in mod simbolic... Lectura placuta !
TELL Avatarul lui TELL
Citeaza Raspunde

Postat de TELL pe 19 Ianuarie 2009 la 10:27

STONEH`12W3`1W
Nyuszik Avatarul lui Nyuszik
Citeaza Raspunde

Postat de Nyuszik pe 28 Iunie 2009 la 22:01

De la: iancu, la data 2008-07-02 11:54:56
cateva pietre ciudate..stii mai multe?

ar fi frumos sa te pui sa citesti putin despre Stonehenge...e interesant cum sunt pusele acele pietre si ce rol au in toata povestea lor....am avut atestatu la engleza facut despre Stonehenge...e foarte interesant...cauta pe net si citeste..
granchio Avatarul lui granchio
Citeaza Raspunde

Postat de granchio pe 25 Septembrie 2009 la 18:58

Citeste SARUM de Edward Rutherfurd si ai sa gasesti ce-ti trebue,
acele "pietre suspendate", loc de cult-calendar-astronomie, oare se stie exact ce au insemnat atunci, 3.200 de ani inainte de Cristos?
Rockk Avatarul lui Rockk
Citeaza Raspunde

Postat de Rockk pe 17 Octombrie 2009 la 08:09

un trib de cativa sute de oameni au adunat pietre de zeci de tone (cam greutatea unui tramvai) ca sa...aibe un calendar... sau sa danseze in juru focului...

aham. si-n romania economia duduie...
yuppy004731 Avatarul lui yuppy004731
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy004731 pe 25 Octombrie 2009 la 22:01

buna ,vreau sa ti spun ca n ai sa stii nici tu nici eu si nimeni altul de ce au fost aduse acele pietre si asezate asa la Stonehenge ,sa nu gandim aiurea si sa lasam sa mai treaca altii pe acolo poate peste inca trei mii de ani vor afla raspunsul ,daca ii va mai interesa .Pana atinci sa nu criticam si sa nu blasfemiem pe nimeni pt ca noi nu suntem in masura sa o facem ! that s it !
waliazar Avatarul lui waliazar
Citeaza Raspunde

Postat de waliazar pe 29 Noiembrie 2009 la 17:06

De la: Rockk, la data 2009-10-17 08:09:39un trib de cativa sute de oameni au adunat pietre de zeci de tone (cam greutatea unui tramvai) ca sa...aibe un calendar... sau sa danseze in juru focului...

aham. si-n romania economia duduie...

Putin ...foarte putin ...!!!
Ce conteaza pietrele sau ce au vrut sa faca acolo ...realiatea e alta ...atita stim ..!!!
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 1 Decembrie 2009 la 16:38

Hai sa-ti spun ce stiu eu despre pietrele alea. Plecind din Londra spre celebrele pietre am avut norocul de a nu fi singur in masina altfel crapam de nervi si de plictiseala. Pur si simplu nu vezi nimic pina acolo si o sa ai si alta dezamagire cind ajungi acolo. Locul e de o...goliciune magnifica. Un cimp printre coline goale ca si cimpul. Nu tu un sat,nu tu o casa,nimiiiic fratioare. Odata ajuns la pietrele alea,parchezi undeva la 200 de metri intr-un loc amenajat si dai vreo 7 lire ca ai ajuns acolo sa vezi...pietrele. Am biletul si acum,e posibil sa nu fie ala pretul exact,nu mai tin minte,tot ce stiu e ca imi parea rau dupa bani. Calculam deja ce imi puteam cumpara de banii aia. De ce? Pietrele alea se pot vedea doar de la o distanta de vreo 50 de metri. In jurul lor,din motive de protectie si de conservare s-a facut un gard cu curent de slaba intensitate peste care n-ai voie sa treci. Nu atingi gardul,tu mergi pe un trotuar in jurul pietrelor. Gardul si curentul e pentru animale. Deci,nu ai cum sa te apropii pentru ca te umplii de noroi.In Anglia rar ai sa vezi pamintul uscat. Deci mergi pe trotuar ca husenul si te holbezi la pietre dar le vezi la fel de bine cum le vede cineva in poze sau la tv. Diferenta e ca pe tine te ploua in cap sau te ia vintul pe sus daca nu e soare. Si mai dai si bani. Singurii care rid ca prostii cu gurile pina la urechi si se excita aiurea sint...ai ghicit,japonezii care bubuie blitzurile aparatelor foto ca la Marasesti. Din 50 de turisti 47 sint japonezi iar motivul nu e ca aia cunosc istorie sau iubesc arta ci pur si simplu au bani sa haladuie aiurea pe tot globul si cred ca s-au nascut cu Nikoanele si Canonurile in mina. Istoria pietrelor e cu totul altceva dar o lectura acasa la caldurica si cu o cana de vin fiert in labute e mai buna decit o excursie acolo.Dar unii fac bani din piatra seaca nu ca noi care avem cam tot ce ne putem dori dar nu ne duce capul. La intoarcere am trecut prin Woodhenge...vrei sa stii si de ce m-am imbatat cind am ajuns acasa? Eu propusesem excursia aia si nu mai vorbea nimeni cu mine.
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 1 Decembrie 2009 la 16:41

Gardul si curentul SINT pentru animale...am scris ca Vali Vijelie dar m-a luat valul si tremur tot numai cind imi aduc aminte...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum