Nu exista topicuri mai vechi!

Xp este in continuare la putere!!
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Tips&Tricks » Windows XP » XP este in continuare la putere!! » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 12:02

stii smecherii care fac XP-ul sa mearga brici? atunci cu siguranta vei fi indragit de multi "comunitari"
rusenlucian Avatarul lui rusenlucian
Citeaza Raspunde

Postat de rusenlucian pe 3 Februarie 2009 la 13:02

De la: iancu, la data 2008-07-02 12:02:33
stii smecherii care fac XP-ul sa mearga brici? atunci cu siguranta vei fi indragit de multi "comunitari"

windows ?!??
OS X is the best !
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 9 Februarie 2009 la 11:10

@rusen.lucian vorbim despre utilizatori "amatori"

XP este bun.. Vista este bun.. depinde cat de mult folosesti pe fiecare.
Vista insa mi se pare o varianta BETA deocamdata. Astept sa iasa ceva interesant.
'

Andi
cocolinno Avatarul lui cocolinno
Citeaza Raspunde

Postat de cocolinno pe 13 Februarie 2009 la 12:11

care service xp este cel mai bun dupa voi??eu il am pe 2 dar am auzit ca mai sunt si 3 si 4 etc...:P
Blanko Avatarul lui Blanko
Citeaza Raspunde

Postat de Blanko pe 13 Februarie 2009 la 12:29

De la: danutz14coco, la data 2009-02-13 12:11:38care service xp este cel mai bun dupa voi??eu il am pe 2 dar am auzit ca mai sunt si 3 si 4 etc...:P

yo am un xp cu service pack 3 si toate tweak`urile scoase...merge super bine....deci n`am probleme :) vista mi se pare praf...chiar daca poate nu e..asta cred eu despre el...xp`ul mi se pare ca e mult mai stabil decat vista...
lolutz Avatarul lui lolutz
Citeaza Raspunde

Postat de lolutz pe 20 Februarie 2009 la 08:00

De la: danutz14coco, la data 2009-02-13 12:11:38care service xp este cel mai bun dupa voi??eu il am pe 2 dar am auzit ca mai sunt si 3 si 4 etc...:P

Vista/Server2008 e cel mai tare in acest moment(vb. din exp. le folosesc de 1an jumate), cand apare Windows 7(deja este beta) el o sa fie cel mai bun, despre XP, e expirat, poti sa-l folosesti doar pe pc-ul de acu 5-6 ani, sau pe un laptop pana in 15mil ca altceva nu merge pe el(eventual linux). XP e pe langa Vista cum era 98Se-ul pe langa XP dupa ce o aparut XP SP2.

Toata lumea vb de vista fara sa-l fi folosit si zice ca e naspa, dar odata cu Vista SP1 lucrurile s-au schimbat ;)
devil6085 Avatarul lui devil6085
Citeaza Raspunde

Postat de devil6085 pe 20 Februarie 2009 la 13:00

nu e adevarat ... cum se spunea mai sus xp e mult mai stabil decat vista ... eu am unde laptop pe care am dat o avere adica un sony vaio vgn-n11s pe care am instalate si vista si xp ... dar intre xp si vista prefer xp. spui ca xp este expirat deoarece compania mircosoft isi da toata silinta sa scoata de pe piata xp... e normal e in interesul lor
cristianraica Avatarul lui cristianraica
Citeaza Raspunde

Postat de cristianraica pe 20 Februarie 2009 la 14:51

doar SP 3 exista
cristianraica Avatarul lui cristianraica
Citeaza Raspunde

Postat de cristianraica pe 20 Februarie 2009 la 14:55

XP-ul e mai stabil decat Vista dar ii sunt numarate lunile ca si in cazul lui Vista pentru ca apare la inceputul lui 2010 Windows 7 care pana si variante beta 7000 e mult mai stabila decat ce a facut Microsoft-ul pana acum inclus si 98SE la vremea lui
lolutz Avatarul lui lolutz
Citeaza Raspunde

Postat de lolutz pe 20 Februarie 2009 la 17:35

De la: devil6085, la data 2009-02-20 13:00:32nu e adevarat ... cum se spunea mai sus xp e mult mai stabil decat vista ... eu am unde laptop pe care am dat o avere adica un sony vaio vgn-n11s pe care am instalate si vista si xp ... dar intre xp si vista prefer xp. spui ca xp este expirat deoarece compania mircosoft isi da toata silinta sa scoata de pe piata xp... e normal e in interesul lor

Daca il folosesti pt. filme, messanger si muzica poate ti se pare ok XP-ul... dar daca ai nevoie de el pentru altceva e mult inferior.
Eu il folosesc pt. Web Development si faptu ca are IIS7 este un mare plus fata de IIS 5.1 din XP. Si in plus folosesc veriunea pe 64 de biti cu 8GB de ram, sistemele pe 32 biti nu vad decat 3 si ceva, iar XP x64 e o gluma de sistem...

E adevarat ca pentru el trebuie sa ai si resurse, iar la Sony platesti in plus 30-40% numele fata de un dell/toshiba cu aceeasi configuratie.
aditzus Avatarul lui aditzus
Citeaza Raspunde

Postat de aditzus pe 4 Martie 2009 la 13:59

pana se aduce la zi tot softu si toate componentele , xp-ul ramane baza pt driveri si aplicatii ( ma refer ca le are pe toate). In rest Vista e un alt stil si un sistem avansat fata de xp.
kuntiberiu Avatarul lui kuntiberiu
Citeaza Raspunde

Postat de kuntiberiu pe 5 Martie 2009 la 15:11

sp 3 este ultima versiune de service pack
calavera Avatarul lui calavera
Citeaza Raspunde

Postat de calavera pe 21 Martie 2009 la 07:57

Si eu folosesc XP pentru web development insa pe Apache. Deci XP e fine for me. Vista e promitator la design, insa la stabilitate XP este peste. Windows 7 ne aduce vesti bune cu siguranta.

Offtopic: AntonioTony, foarte tare semnatura. Patrice
adyangelo Avatarul lui adyangelo
Citeaza Raspunde

Postat de adyangelo pe 21 Martie 2009 la 09:45

De la: devil6085, la data 2009-02-20 13:00:32nu e adevarat ... cum se spunea mai sus xp e mult mai stabil decat vista ... eu am unde laptop pe care am dat o avere adica un sony vaio vgn-n11s pe care am instalate si vista si xp ... dar intre xp si vista prefer xp. spui ca xp este expirat deoarece compania mircosoft isi da toata silinta sa scoata de pe piata xp... e normal e in interesul lor

Esti informat gresit prietene...XP merge instalat pe orice laptop...vrei sa-ti dovedesc? Fratilor trezitiva si nu mai puneti boticu la tot rahatu vanzatorilor de la altex si alte magazine de pc-uri ca aia-s bata...habar nu au cum ii cheama cu buletinu in mana...si ca sa-si vanda marfa sunt in stare sa te prosteasca in fel si chip...nu stiu de ce se forteaza trecerea asta la vista...xp este mult mai stabil decat vista si eu folosesc xp sp2 care mi se pare mai stabil decat sp3 nu stiu...eu simt diferenta...se misca mai bine parca cu sp2...si daca vreti twek and tips vizitati si voi videotutorial.ro pt trucuri si multe altele...iar tu prietene care habar n-ai...da te arunci sa afirmi ca vista nu merge instalat decat pe laptopuri de 15 milioane intra pe videotutorial.ro si scrie in pagina lor la search asa: AHCI daca stii ce inseamna dai enter si uitate la tutorialul ala e in romana facut de romani...si uitate cap-coada si asculta bine ce zice nenea ala care la facut! si pe urma sa vedem daca mai afirmi ca xp nu merge instalat decat pe laptopuri de 15 milioane...
devil6085 Avatarul lui devil6085
Citeaza Raspunde

Postat de devil6085 pe 21 Martie 2009 la 17:24

prietene invata sa citesti ;) stai cam prost la capitoulul intelege re ... eu am zis ca desi am un laptop pe care tu poate nu ti-l vei permite niciodata prefer sa folosesc xp pe 64 ;) nu vreau sa ma cert cu tine .... copilu suntem de aceeasi parere si cu toate astea ne contrazicem ptc tu nu ai citit bine
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Martie 2009 la 10:15

Am avut XP imediat ce l-au lansat insa ma dispera acum mi-am cumparat un laptop pe care am Vista nu am apuncat decat sa lucrez cate ceva pe el si sa intru pe net il am de 2 sapatamni si deja imi apare o eroare asa ca..............
vidovalgsm Avatarul lui vidovalgsm
Citeaza Raspunde

Postat de vidovalgsm pe 7 Mai 2009 la 12:54

Salutare,

Legat de erori si tot felul de chestii d-astea. Am luat de pe net anul trecut un dispozitiv pentru desktop pe care l-am incercat recent cu un virus luat de aiurea. Virusul a inceput sa stearga de prin C: si sa-mi blocheze PC-ul. Deja ma gandeam la cateva ore de instalare la XP, drivere si programe, dar surpriza, la restart mi-a startat windows-ul la conditia initiala cu toare programele instalate de mine anterior.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2009 la 23:14

daca vreti sa dezactivati updateurile automate, security center (ala de va anunta ca sunt valabile updateuri sau nu aveti un antivirus instalat----balonasul laa sacaitor din taskbar...mai precis acolo pe unde va arata ora), modificarea vitezei meniurilor din taskbar, buton de shutdown pe desktop doar apelati la "je".
smar2u Avatarul lui smar2u
Citeaza Raspunde

Postat de smar2u pe 25 Iunie 2009 la 16:04

singurul model de lap-top pe care am pus XP și merge ca și un 486 e un Toshiba (vista dedicated) care are un abțibild hologramă "Produs pentru Romania" e cam 1600lei....buuoooh!! . Pe Vista mergea de 10 x mai bine....

In rest, am multă experiență..am dat muulte Vista jos pt XP, la diferite modele, chiar și pe ultimele modele, sony vaio de peste 5000Lei......... (greeeuu cu direvere, intr-adevăr )....toate merg....la unul am stat 6h :))..dar tot am reușit. ...
loanacristina Avatarul lui loanacristina
Citeaza Raspunde

Postat de loanacristina pe 14 Iulie 2009 la 06:54

La ce e bun Vista? (si nu e bun XP?)Ptr. moment e haleala de bani pentru poze ieftine. Win XP (PREFERABIL PRO) e azi ce a fost win 98 secondary acu 20 ani! Poti face si reface orice. Plus: Poti sa ii dai "fata giugiuc" ca pentru iubitorii de Vista. ps: poti sa ai formatari si programe specifice si poti face chiar si depanari de Mac, si iti poti muta hardul de la un pc la un Mac daca iti cari doar ceea ce Mac e capabil (ca XP Poate vedea si recupera fisiere din OS-urile de pe Mac-uri, si poti formata un hard sau Flash sa lucreze in ambele sisteme- experienta proprie de mai mult de 2 ani)
Seall Avatarul lui Seall
Citeaza Raspunde

Postat de Seall pe 14 Iulie 2009 la 11:10

Windows 7 RC este baza de acum si in viitor. Asta e parerea mea personala ca nu m-as mai intoarce la vista, de xp nici nu incape in discutie dar fiecare isi pune cu ce il duce hardwerul pentru ca am un Quad Q6600 ram mult HDD mare etc etc si pe Xp am crezut ca merg cu calculatoru in service la ce infect se misca dar in windows 7 e o placere sa lucrezi :) asa ca aici nu as putea fi de acord cu Xp. Apple rulz la americani ca sunt mai "prostanaci" si nu prea stiu sa lucreze cu un pc dar orcum e simpatic apple din toate punctele de vedere.
Ronicut Avatarul lui Ronicut
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 14 Iulie 2009 la 18:26

Man am lucrat pe toate windowsurile si iti spun cele mai ratate windowsuri sunt doua milenium si Vista. nu confundati 2008 server care e diferit si kernel si management,ca si xp cu win2003.
Windows7 beta se misca mai bine decat vista si este mai stabil decat vista,Windows & Rc e un pic mai greu decat versiunea beta dar merge mult mai bine decat visat si are destul de multe chestii mult mai ok decat in Vista.
Insa daca nu as lucra in editari video si prelucrari foto cu adobe as renunta si as trece fie pe Mac os care e net superior fie pe linux(aici prefer Mandriva sau PclinuxOs,Slax,Debian,Fedora,FreeBsd.)

De la: lolutz, la data 2009-02-20 17:35:42

Daca il folosesti pt. filme, messanger si muzica poate ti se pare ok XP-ul... dar daca ai nevoie de el pentru altceva e mult inferior.
Eu il folosesc pt. Web Development si faptu ca are IIS7 este un mare plus fata de IIS 5.1 din XP. Si in plus folosesc veriunea pe 64 de biti cu 8GB de ram, sistemele pe 32 biti nu vad decat 3 si ceva, iar XP x64 e o gluma de sistem...

E adevarat ca pentru el trebuie sa ai si resurse, iar la Sony platesti in plus 30-40% numele fata de un dell/toshiba cu aceeasi configuratie.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iulie 2009 la 19:55

De la: lolutz, la data 2009-02-20 08:00:36

Vista/Server2008 e cel mai tare in acest moment(vb. din exp. le folosesc de 1an jumate), cand apare Windows 7(deja este beta) el o sa fie cel mai bun, despre XP, e expirat, poti sa-l folosesti doar pe pc-ul de acu 5-6 ani, sau pe un laptop pana in 15mil ca altceva nu merge pe el(eventual linux). XP e pe langa Vista cum era 98Se-ul pe langa XP dupa ce o aparut XP SP2.

Toata lumea vb de vista fara sa-l fi folosit si zice ca e naspa, dar odata cu Vista SP1 lucrurile s-au schimbat ;)
De unde le scoti si pe astea?Exista deja XP de ultima generatie ca Black edition la care vista nici nu viseaza!Iar treaba cu laptopurile este ca nu se cumpara vista si de aceea au facut in asa fel harddiscurile sa nu recunoasca XP-ul daca nu stiai ,adica sa te oblige sa folosesti Vista care oricum pute!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iulie 2009 la 20:02

De la: devil6085, la data 2009-03-21 17:24:02prietene invata sa citesti ;) stai cam prost la capitoulul intelege re ... eu am zis ca desi am un laptop pe care tu poate nu ti-l vei permite niciodata prefer sa folosesc xp pe 64 ;) nu vreau sa ma cert cu tine .... copilu suntem de aceeasi parere si cu toate astea ne contrazicem ptc tu nu ai citit bine
Acum ne-om duce cu totii prin italia sa spalam la bude sa ne luam configuratie ca a ta nu?
Care oricum la anu e la juma de pret!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iulie 2009 la 20:03

XP este in continuare la putere
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iulie 2009 la 20:10

De la: Ficherman, la data 2009-07-14 20:03:25XP este in continuare la putere

Esti maghiar? Dar nu din gasca lui popa Laszlo, parca...
Atunci nu te contrazic :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iulie 2009 la 20:15

De la: Oksana, la data 2009-07-14 20:10:20
De la: Ficherman, la data 2009-07-14 20:03:25XP este in continuare la putere

Esti maghiar? Dar nu din gasca lui popa Laszlo, parca...
Atunci nu te contrazic :))
Tu ce crezi?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iulie 2009 la 20:20

..ca da :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iulie 2009 la 20:22

De la: Oksana, la data 2009-07-14 20:20:41..ca da :))
Daca nu ma contrazici esti cu mine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iulie 2009 la 20:32

De la: Ficherman, la data 2009-07-14 20:22:10
De la: Oksana, la data 2009-07-14 20:20:41..ca da :))
Daca nu ma contrazici esti cu mine

..sunt cam 25%, dar e suficient :))
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info