De la: titelus2003, la data 2009-08-03 21:00:19Vista pute. Dar cel mai puturos, totusi, mie mi s-a parut 2000. L-am incercat si m-am lasat pagubas. Millenium parca mergea mai bine. 98 era el lenes, dar bun. Cel mai stabil era 95. SP1 a fost o povara pentru XP, dar SP2 e tare. Pe 7 l-am inlocuit repede cu XP SP2, dar promite.
Parerea mea.
Milenium a fost cel mai prost Windows.
2000 dupa Nt 4 cel mai stabil windows(se misca o idee mai greu si la transfer fisiere datoritav versiuni de ntfs),bineinteles pe intel nu pe amd(mor cand am de reparat amd-uri,cu exceptia lu opteron care merge super dar si costa).
Am avut windows 2000 Profesional 4 ani si jumate din 2001 instalat si nu a trebuit sal reinstalez si tot am instalat si dezinstalat drivere si softuri si cred ca ar mai fi mers si astazi daca aveam suport bun la programele de editat media si placa de captura noua. Acuma Xp sp3 este destul de stabil,desi mult mai rapid este Win2003,pacat ca nu are acelas suport ca si xp(drivere&software),Insa daca luam per toate Os,sincer MacOsx si Linux sunt mai bune si rapiditate si consum resurse.Beos ar fi fost si mai tare daca s-ar fi continuat dezvoltarea lui.