Xp este in continuare la putere!!
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » Tips&Tricks » Windows XP » XP este in continuare la putere!! » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iulie 2009 la 20:52

De la: Oksana, la data 2009-07-14 20:32:33
De la: Ficherman, la data 2009-07-14 20:22:10
De la: Oksana, la data 2009-07-14 20:20:41..ca da :))
Daca nu ma contrazici esti cu mine

..sunt cam 25%, dar e suficient :))
Putin ,gata nu esti cu mine.Daca ti-ar functiona doar 25% din rami ar fi suficient?
titelus2003 Avatarul lui titelus2003
Citeaza Raspunde

Postat de titelus2003 pe 3 August 2009 la 21:00

Vista pute. Dar cel mai puturos, totusi, mie mi s-a parut 2000. L-am incercat si m-am lasat pagubas. Millenium parca mergea mai bine. 98 era el lenes, dar bun. Cel mai stabil era 95. SP1 a fost o povara pentru XP, dar SP2 e tare. Pe 7 l-am inlocuit repede cu XP SP2, dar promite.
Parerea mea.
umblataprinlume Avatarul lui umblataprinlume
Citeaza Raspunde

Postat de umblataprinlume pe 13 August 2009 la 14:43

Eu va cred ca Vista e super, dar problema mea e ca tr' sa fac un nou curs ECDL. Cea ce am invatat eu cand inca abia aparuse Window 95, nu mai este de actualitate, si, deoarecenu sant un autodidact, ma descurc foarte greu cu technica noua! Nu stiu de unde as putea sa invat singura mai usor si pe-ndelete?

Cred ca au aceasi problema cei care se plang de tot ce-i mai modern.

umblataprinlume Avatarul lui umblataprinlume
Citeaza Raspunde

Postat de umblataprinlume pe 13 August 2009 la 14:43

Eu va cred ca Vista e super, dar problema mea e ca tre' sa fac un nou curs ECDL. Cea ce am invatat cand inca abia aparuse Window 95, nu mai este de actualitate, si, deoarece nu sant un autodidact, ma descurc foarte greu cu technica noua! Aveti sfaturi de unde as putea sa invat VISTA singura, mai usor si pe-ndelete?

Cred ca au aceasi problema si cei care se plang de tot ce-i mai modern.

angolezul Avatarul lui angolezul
Citeaza Raspunde

Postat de angolezul pe 26 August 2009 la 10:18

Pretene, at ai lucrat cu un apple? si ce? Eu lucrez in paralel pe ambele platforme si iti pot spune cu toata sinceritatea ca APPLE-ul este net superior chiar asa cu procesoarele astea noi.
Winn-ul este mult prea stufos, anevoios de lucrat cu si in el fata de Apple. Sa sti ca lucrurile simple sunt de cele mai multe ori si cele mai bune, cele mai durabile si chiar cele mai fiabile.
despre vista...VARZA. Copie nereusita a unui apple
movii Avatarul lui movii
Citeaza Raspunde

Postat de movii pe 12 Octombrie 2009 la 00:39

vad ca va certati pe acest subiect vists sau xp , in primul rand daca ai o placa care suporta directx 10 nu o sa mearga niciodata la capacitate maxima pentru ca xp nu lucreaza decat cu dx9 . sunt o groaza de jocuri care nu ruleaza corespunzator pe xp si merg foarte bine pe vista tocmai din acesta cauza dx10. in curand o sa apara dx11 pe windows7 asa ca urmatoarele jocuri vor fi pe dx11 sa va vad atunci cu xp...ul vostru la acele jocuri.
cai Avatarul lui cai
Citeaza Raspunde

Postat de cai pe 27 Decembrie 2009 la 16:46

windows xp sp 4 nu exista si nici nu cred ca va exista,
xp va fi bun pana in 2014 asa ca luati-va sau faceti un upgrade de pc pana atunci
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Decembrie 2009 la 18:00

Eu am renuntat, acum patru luni, la XP pentru Windows 7, si sunt multumit.
Vista a fost un esec pt Microsoft
Ronicut Avatarul lui Ronicut
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 31 Decembrie 2009 la 16:38

De la: titelus2003, la data 2009-08-03 21:00:19Vista pute. Dar cel mai puturos, totusi, mie mi s-a parut 2000. L-am incercat si m-am lasat pagubas. Millenium parca mergea mai bine. 98 era el lenes, dar bun. Cel mai stabil era 95. SP1 a fost o povara pentru XP, dar SP2 e tare. Pe 7 l-am inlocuit repede cu XP SP2, dar promite.
Parerea mea.

Milenium a fost cel mai prost Windows.
2000 dupa Nt 4 cel mai stabil windows(se misca o idee mai greu si la transfer fisiere datoritav versiuni de ntfs),bineinteles pe intel nu pe amd(mor cand am de reparat amd-uri,cu exceptia lu opteron care merge super dar si costa).
Am avut windows 2000 Profesional 4 ani si jumate din 2001 instalat si nu a trebuit sal reinstalez si tot am instalat si dezinstalat drivere si softuri si cred ca ar mai fi mers si astazi daca aveam suport bun la programele de editat media si placa de captura noua. Acuma Xp sp3 este destul de stabil,desi mult mai rapid este Win2003,pacat ca nu are acelas suport ca si xp(drivere&software),Insa daca luam per toate Os,sincer MacOsx si Linux sunt mai bune si rapiditate si consum resurse.Beos ar fi fost si mai tare daca s-ar fi continuat dezvoltarea lui.
asterix81 Avatarul lui asterix81
Citeaza Raspunde

Postat de asterix81 pe 31 Decembrie 2009 la 20:22

xp este si va fi bun pentru cei care au ramas la nivelul de mess, counter si web, dar daca totusi ti-ai achizitionat un comp in 2009 si e cat de cat bun atunci poti trece linistit pe Win 7, si in cazul in care iti pui problema de compatibilitate cu programele de pe xp, exista compatibility mode si te-ai scos. Personal sunt gamer si m-am bucurat si de Vista atat cat a fost iar acum sunt si mai multumit de 7. Win 7 mai are un avantaj, ca System restore chiar functioneaza.
dorelul Avatarul lui dorelul
Citeaza Raspunde

Postat de dorelul pe 1 Ianuarie 2010 la 12:22

XP ,,a fost bun ,,,acum Win 7 e peste el
Nu stiu cum merg Aple sau Linux,,nu folosesc,,,dar cu 7 acum sunt chiar foarte multumit.
NeOm Avatarul lui NeOm
Citeaza Raspunde

Postat de NeOm pe 3 Ianuarie 2010 la 14:38

apple sau mac osx, este genial, pacat ca mi am pierdut o lunga perioadfa din viata folosind xp, mac poate sa faca mult decat v 7 si xp, sunt si fan lunix....folosesc apple de doi ani pe un laptop....si nu face figuri....iar de un an pe desk...nici o eroare...fara incetinire...etc. Nu trebuie decat sa fi pregatit de schimbare.
augustin1ro Avatarul lui augustin1ro
Citeaza Raspunde

Postat de augustin1ro pe 4 Ianuarie 2010 la 07:54

Salutare.
Vista este foarte tare si foarte bun pt cei ce au resurse, adica cel putin 4g RAM, si pentru cei ce au experienta. Nu este foarte usor sa faci anumite setari.
Eu folosesc xp de 9 ani si mi se pare super. Nu cred ca voi trece la alt sistem de operare prea curand. Ruleaza prea bine. Singura problema e ca nu e stabil in comparatie cu Vista si Win 7.
Deci sunt pro XP.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info