Nu exista topicuri mai noi!

Ce dezactivam prin vista care sa nu ne mai supere?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Tips&Tricks » Vista » Ce dezactivam prin Vista care sa nu ne mai supere? » Pagina 1 din 1

iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 12:05

arata bine dar unele optiuni sunt chiar enervante..stii cum sa le dezactivezi? let us know..si te vom cinsti!
efemer Avatarul lui efemer
Citeaza Raspunde

Postat de efemer pe 16 Noiembrie 2008 la 08:53

de fapt ce anume te supera ...fii mai explicit
Amiable Avatarul lui Amiable
Citeaza Raspunde

Postat de Amiable pe 31 Decembrie 2008 la 11:39

http://mintywhite.com/tech/category/vista/
Ghid de utilizare Vista.

http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm
Configurare Vista.
Amiable Avatarul lui Amiable
Citeaza Raspunde

Postat de Amiable pe 15 Februarie 2009 la 12:36

Enable Aero Glass

Regedit:
HKCU/Software/Microsoft/Windows/DWM/

Composition = 1
CompositionPolicy = 2

Right click Command Prompt and run as admin:

net stop uxsms
net start uxsms

Mircea2 Avatarul lui Mircea2
Citeaza Raspunde

Postat de Mircea2 pe 16 Februarie 2009 la 07:31

Pai am Vista home premium si nu prea ii place sa ruleze yahoo messenger.Imi face probleme si la rularea sky-pe dar si la o conexiune normala de net..
Purs i simplu imi cade conexiunea in timp ce colegii cu XP nu au provleme de genul asta.
umblataprinlume Avatarul lui umblataprinlume
Citeaza Raspunde

Postat de umblataprinlume pe 8 Martie 2009 la 12:26

Salut, stie cineva unde pot gasi un training (in Engleza pentru vechea versiune Photoshop 7,0) simplu si clar chiar si pentru un very incepator???
magda_apopii Avatarul lui magda_apopii
Citeaza Raspunde

Postat de magda_apopii pe 14 Mai 2009 la 09:16

Sunt tutoriale foarte bune pe www.lynda.com si toate sunt in engleza.Bafta.
Onir Avatarul lui Onir
Citeaza Raspunde

Postat de Onir pe 22 Mai 2009 la 10:14

Hei, nu stiu daca mai gasesti pt photoshop 7 dar iti pot spune unde am inceput eu .

http://www.tutorialized.com it's not much dar este singurul care are si pt photoshop 7 restul au trecut la cs4. Bafta
cris4co Avatarul lui cris4co
Citeaza Raspunde

Postat de cris4co pe 24 Mai 2009 la 16:31

Primul Vista de pe laptopul meu a-si facea Upload zi de zi ...si dupa cateva luni toata partitia C s-a umplut de RESPECT !
Asa ca am fost nevoit sa-mi bag unu Kracuit la care am putut anula acest NA SI TIE!
Cum Dracu or scoate astia asemenea programe pe piata...pardon,scuzati...BONSOAR!
cris4co Avatarul lui cris4co
Citeaza Raspunde

Postat de cris4co pe 24 Mai 2009 la 16:37

De la: cri4co, la data 2009-05-24 16:31:18Primul Vista de pe laptopul meu a-si facea Upload zi de zi ...si dupa cateva luni toata partitia C s-a umplut de RESPECT !
Asa ca am fost nevoit sa-mi bag unu Kracuit la care am putut anula acest NA SI TIE!
Cum Dracu or scoate astia asemenea programe pe piata...pardon,scuzati...BONSOAR!

Na ca vrea Update...al anchid luara-l Dracu
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 31 Mai 2009 la 10:18

HMMM ... poti da disable la backup asta in cazul in care se umple C-ul, dupa anumite update-uri, Vista isi creeaza backup care ar folositor in cazul in care update-ul iti creeaza probleme. pentru a scapa de System Restore este simplu ca Buna Ziua, click dr pe My ComputerPropertiesAdvanced system settings, si in tab-ul System protection-vei gasi acolo si partitia C si tot ce trebuie este sa dai Turn off. success !
adyangelo Avatarul lui adyangelo
Citeaza Raspunde

Postat de adyangelo pe 19 Septembrie 2009 la 11:23

De la: iancu1, la data 2008-07-02 12:05:33
arata bine dar unele optiuni sunt chiar enervante..stii cum sa le dezactivezi? let us know..si te vom cinsti!

Uite aici un tutorial vide in limba romana care sper sa te ajute!!

"http://www.videotutorial.ro/?p=2144"
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info