Nu exista topicuri mai noi!

Linux..cum imbunatatim pinguinul?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Tips&Tricks » Linux » Linux..cum imbunatatim pinguinul? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 12:10

E vina pinguinului ca e atat de apreciat..are calitati domnule ce sa mai lungim vorba..ajuta-i pe fanii Linux sa se simta mai bine!
florica76 Avatarul lui florica76
Citeaza Raspunde

Postat de florica76 pe 5 Ianuarie 2009 la 07:29

Eu folosesc Linux de cativa ani.

adio Windows, adio virusi, adio n-am codecuri la filme.... si toate problemele pe care sunt convins ca le-ati intampinat si voi.

Ubuntu
NeOm Avatarul lui NeOm
Citeaza Raspunde

Postat de NeOm pe 5 Ianuarie 2009 la 16:24

Ce linux folositi... io folosesc mac ...dar ma tenteaza foarte mult...inainte foloseam ubuntu.
cartofi_prajiti Avatarul lui cartofi_prajiti
Citeaza Raspunde

Postat de cartofi_prajiti pe 6 Ianuarie 2009 la 11:19

f...ck with the best ...die like the rest....:)))))))))
NeOm Avatarul lui NeOm
Citeaza Raspunde

Postat de NeOm pe 6 Ianuarie 2009 la 14:43

nu inteleg
adi3 Avatarul lui adi3
Citeaza Raspunde

Postat de adi3 pe 30 Ianuarie 2009 la 13:59

linux e un sistem de operare bazat pe unix,un piculet mai dificil dar
f bun daca ai rabdare ubuntu e o versiune pt romania,e usor de instalat si apropo e gratis...prostia se plateste...windows
calavera Avatarul lui calavera
Citeaza Raspunde

Postat de calavera pe 5 Februarie 2009 la 17:48

Linux merita mai multa atentie decat i se ofera. Nu sunt un guru dar Ubuntu cel putin este stapanit de mine si-l recomand tuturor. Resurse nelimitate, design de apreciat, stabilitate extrem de marita cu o configuratie adecvata.
Bazat pe cerintele mele curente, pe modul meu de lucru cu PC-ul in fiecare zi am cateva elemente contra de amintit, singurele care ma tin momentan ca sa nu sterg Windows de tot: desi suportul multimedia a fost imbunatatit foarte mult, Yahoo nu are de gand sa ne bucure cu suport video/audio la Yahoo Messenger (am nevoie de comunicare gratuita cu rudele si prietenii din alte tari. Alternativa audio: Skype ); Imposibilitatea de dezvoltare intr-un mediu Adobe. Si aici includ numai Photoshop, Flash, nu stiu inca despre AIR ( ). Ca alternativa Photoshop avem Gimp care-si face treaba foarte bine. Cu alte cuvinte, pentru un webdeveloper pe vizual, Linuxul nu este o optiune. Ca si programare e sweet

Deci, cum il imbunatatim ? Baietii de la Linux au facut tot ce-au putut. Se pare ca sunt 3rd party companies care nu il ajuta. Asta nu e bine.
adyangelo Avatarul lui adyangelo
Citeaza Raspunde

Postat de adyangelo pe 3 Martie 2009 la 08:09

Mie sincer sa fiu nu-mi place Linux si cine a deschis acest topic la deschis in zadar,sunt mii de situri ce dezbat acest subiect,Windowsul nu va muri niciodata,Linuxu pana sa ajunga la popularitatea lui Windows mai are de papat,tocmai de asta nu-l folosesc multi pt ca nu e stabil,in fiecare saptamana ei scot versiuni noi,sincer eu gasesc asta enervant...adik la fiecare saptamana tre sa-mi schimb linuxu? Stiu ca el e pe nevoi,si sunt mai multe feluri de linux dar oricum...chiar nu-mi place...nu tu hack,crack,etc Pe windows ma folosesc de niste programe ft profi pt editat,facut muzica p care pe linux in vecii vecilor nu o sa le pot folosi! Asa ca raman la Windows plus multe alte aplicatii care nu lucreaza pe Linux!!! Ce e gratis nu degeaba e gratis! Si ce costa nu degeaba costa!! Hai sa fim cinstiti? cine a fost primu linuxu sau Windowsu? ce ati avut pana la linux? Daca voi va multumiti sa ascultati muzik si sa va uitati la filme,da se merita sa ai linux...defapt nu se merita...ca mai putin ar consuma un DVD care sa faca treaba asta...insa eu fac alt ceva cu pc-ul in afara de muzik si filme!
toughy Avatarul lui toughy
Citeaza Raspunde

Postat de toughy pe 3 Martie 2009 la 13:13

Dacă vrei să știi întâi a apărut Linux și după aia Windows, și nu trebuie să schimbi Linux la fiecare săptămână.

Dacă ai nevoie din anumite motive de compatibilitate cu Windows pentru anumite programe asta e altă problemă. Multe programe de Windows (BitTorrent, Heroes III, World of Warcraft, Photoshop CS2/CS3, etc) pot fi rulate pe Linux cu Wine. În general dacă vrei un program freeware pentru Linux caută pe directory.fsf.org.
Citeaza Raspunde

Postat de adyangelo pe 3 Martie 2009 la 16:16

Prietene daca si tu esti de la CISCO inseamna ca e adevarat ce se spune despre voi =)) Cum poti sa spui k Linuxul a aparut inaintea Windowsului? =)) Te rog eu mult sa nu mai afirmi asta pe nici un site/forum pt ca o sa fii batjocorit pt "minunata" ta afirmatie...mai informeaza-te prietene!!!
Cristian Avatarul lui Cristian
Citeaza Raspunde

Postat de Cristian pe 3 Martie 2009 la 21:59

Cred ca primul sistem de operare a fost UNIX, inventat prin 1960. Asa cum multa lume cred ca stie UNIX sta la baza LINUX-ului din ziua de azi care a fost imbunatatit si dezvoltat initial de Linus Torwalds.
Prima versiune de windows, mai exact windows 1.0, a fost lansata abia in 1985 si abia cand a ajuns la varianta 3.0 a inceput sa atraga curiozitatea userilor.

Sincer, fiecare sistem de operare este bun in felul lui, eu tot cu UBUNTU merg, in paralel cu Windows XP si MAC OSX Leopard si il folosesc in special pentru "audit" de retele wireless :).

Cred ca pinguinul meu se simte mai bine dupa ce i-am pus tema asta care arata foarte sexy, mai multe informatii aici.
http://arstechnica.com/open-source/news/2009/02/make-your-ubuntu-distro-look-like-the-mini-mi.ars
florica76 Avatarul lui florica76
Citeaza Raspunde

Postat de florica76 pe 4 Martie 2009 la 15:54

De la: adyangelo, la data 2009-03-03 08:09:04Mie sincer sa fiu nu-mi place Linux si cine a deschis acest topic la deschis in zadar,sunt mii de situri ce dezbat acest subiect,Windowsul nu va muri niciodata,Linuxu pana sa ajunga la popularitatea lui Windows mai are de papat,tocmai de asta nu-l folosesc multi pt ca nu e stabil,in fiecare saptamana ei scot versiuni noi,sincer eu gasesc asta enervant...adik la fiecare saptamana tre sa-mi schimb linuxu? Stiu ca el e pe nevoi,si sunt mai multe feluri de linux dar oricum...chiar nu-mi place...nu tu hack,crack,etc Pe windows ma folosesc de niste programe ft profi pt editat,facut muzica p care pe linux in vecii vecilor nu o sa le pot folosi! Asa ca raman la Windows plus multe alte aplicatii care nu lucreaza pe Linux!!! Ce e gratis nu degeaba e gratis! Si ce costa nu degeaba costa!! Hai sa fim cinstiti? cine a fost primu linuxu sau Windowsu? ce ati avut pana la linux? Daca voi va multumiti sa ascultati muzik si sa va uitati la filme,da se merita sa ai linux...defapt nu se merita...ca mai putin ar consuma un DVD care sa faca treaba asta...insa eu fac alt ceva cu pc-ul in afara de muzik si filme!

adyangelo am inteles nu iti place Linux-ul.
Iti respect aceasta parere , care o demonstrezi prin cele spuse ulterior ( niste aiureli ) ca este sincera.
In rest ai spus numai aiureli.
Puteai si tu sa mai citesti cate ceva in stanga si in dreapta, nu numai www.m$.com.
Nu ai cu ce edita muzica, filme, poze ? bine dar ai cautat ?
Nu... pentru ca tu joci Counter.
Ei bine incearca si Urban Terror ( iti dau voie sa-l joci mai intai in windows )

"..cine a deschis acest topic la deschis in zadar,sunt mii de situri ce dezbat acest subiect.."
Nu l-a deschis degeaba, dovata o constituie faptul ca ti-a permis tie sa-ti exprimi parerea.

Cam atat am avut sa-ti raspund ( deocamdata )
Citeaza Raspunde

Postat de adyangelo pe 4 Martie 2009 la 16:29

De la: florica76, la data 2009-03-04 15:54:04
De la: adyangelo, la data 2009-03-03 08:09:04Mie sincer sa fiu nu-mi place Linux si cine a deschis acest topic la deschis in zadar,sunt mii de situri ce dezbat acest subiect,Windowsul nu va muri niciodata,Linuxu pana sa ajunga la popularitatea lui Windows mai are de papat,tocmai de asta nu-l folosesc multi pt ca nu e stabil,in fiecare saptamana ei scot versiuni noi,sincer eu gasesc asta enervant...adik la fiecare saptamana tre sa-mi schimb linuxu? Stiu ca el e pe nevoi,si sunt mai multe feluri de linux dar oricum...chiar nu-mi place...nu tu hack,crack,etc Pe windows ma folosesc de niste programe ft profi pt editat,facut muzica p care pe linux in vecii vecilor nu o sa le pot folosi! Asa ca raman la Windows plus multe alte aplicatii care nu lucreaza pe Linux!!! Ce e gratis nu degeaba e gratis! Si ce costa nu degeaba costa!! Hai sa fim cinstiti? cine a fost primu linuxu sau Windowsu? ce ati avut pana la linux? Daca voi va multumiti sa ascultati muzik si sa va uitati la filme,da se merita sa ai linux...defapt nu se merita...ca mai putin ar consuma un DVD care sa faca treaba asta...insa eu fac alt ceva cu pc-ul in afara de muzik si filme!

Iti respect aceasta parere , care o demonstrezi prin cele spuse ulterior ( niste aiureli ) ca este sincera.
Puteai si tu sa mai citesti cate ceva in stanga si in dreapta, nu numai www.m$.com.
Ei bine incearca si Urban Terror ( iti dau voie sa-l joci mai intai in windows )

"..cine a deschis acest topic la deschis in zadar,sunt mii de situri ce dezbat acest subiect.."
Nu l-a deschis degeaba, dovata o constituie faptul ca ti-a permis tie sa-ti exprimi parerea.

Prietene eu nu fac simplu cut la o melodie! Ai auzit de SonyVegas,FLStudio,Cubase,MixMaister Studio,Reason? Daca tu le faci pe astea sa mearga sub Linux esti cel mai tare,cei care va jucati cunter(da nici nu merge pe linux) sunteti voi,voi care sustineti linuxu sunteti multumiti si limitati cu capacitatile linuxului!!! Da e mare si tare in linii de comanda,in coade dar in GUI ciuciu!!! un home user sau chiar si unu avansat dar care stie sa lucreze numa in GUI ce sa faca cu linuxu? sa-l dea de pereti doar! Daca tu crezi k eu fac un simplu cut la o piesa te inseli,ma refeream la modul profesional,fac negative,editez sunet,frecvente,efecte VST-uri...adule tu pe toate astea sub linux si eu il folosesc scumpule! Daca tot "lingeti" atat Linuxu ala de ce nu stati ma numa cu el? de ce mergeti in paralel cu Windowsul? de ce nu renuntati definitiv la Windows? Eu fara Linux pot sa stau dar voi fara Windows nu ...deci cine a castigat? Apropos...PC-ul meu are o placa video slabuta si nu suporta jocuri!(Slava Domnului) le urasc si nu stiu ce-i ala cunter...cum ai spus tu...am auzit da nu stiu ce fel e nu am jucat...nici macar Spider sau pinbal din windows nu le joc,asta fac prima data dupa reinstal de windows le scot,mai scot si internet explorer,automatic updates.msn,calculator,firewall si tot ce se poate de scos!
timisorean Avatarul lui timisorean
Citeaza Raspunde

Postat de timisorean pe 7 Septembrie 2009 la 00:39

De la: florica76, la data 2009-01-05 07:29:50Eu folosesc Linux de cativa ani.

adio Windows, adio virusi, adio n-am codecuri la filme.... si toate problemele pe care sunt convins ca le-ati intampinat si voi.

Ubuntu

Pentru cei pasionati de Ubuntu recomand Kiwilinux.

Kiwi e un sistem de operare adaptat pentru utilizatorii din România.

E bazat pe Ubuntu Linux, deci e gratuit, stabil, ușor de instalat și folosit, imun la viruși, spyware și malware și vine pe un singur CD. O ediție nouă apare la fiecare 6 luni sau chiar mai des sincronizat cu lansările Ubuntu.

Am folosit si eu o buna vreme Ubuntu, iar tot dau peste problema de nu a fi in stare sa folosesc Photoshop cum trebuie. Functioneaza in Whine...dar cum. Si filmele HD nu prea merg cum trebuie, in 720p se mai descurca dar 1080p e imposibil. Din pacate sunt inca multe probleme cu drivere mai ales la web.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Septembrie 2009 la 13:42

@adyangelo: eu folosesc ubuntu de vreo 2 ani.. exclusiv.
Ce e drept domeniul meu de activitate nu are cerinte pe care acesta nu le poate acoperi, insa vreau sa iti atrag atentia asupra catorva lucruri:
faptul ca afirmi ca apar noi versiuni saptamanal si ca este instabil te enerveaza este irelevant pentru ca la cum ai pus tu problema presupun ca nici nu l-ai incercat. Linuxul este instabil? ma intreb atunci de ce este ales ca OS pentru sisteme embedded. Daca puneam windows pe sateliti cred ca gaseai unul in balcon in fiecare zi:). Si pe windows ai update-uri si nu cred ca te-a enervat vreodata.. desi unele sunt de sute MB.
pentru editare audio exista programe profesionale si pe linux. dar cum nu lucrez in domeniu nu stiu exact ce sa iti recomand.
ai auzit de RoseGarden? Sa imi spui daca e ce iti trebuie. Incerca si versiunea Ubuntu special dedicata artistilor: Ubuntu Studio.
Adevarul este ca linux are o intreaga comunitate care se ocupa de el si incearca sa il imbunatateasca. Hacking se face si pe linux. by the way.. crackurile tale tot programe sunt. deci tot niste baieti care stiu sa programeze le fac. pe linux ai toate toolurile de dezvoltare software. gratis.
cat despre timeline, gasesti pe net: http://tuxtraining.com/wp-content/uploads/2008/10/unix-timeline2.png
Oricum, nu conteaza care a fost primul, pentru ca oricum in timp multe s-au schimbat. pana si windows-ul a fost rescris complet de nush cate ori.
Conteaza experienta si pasiunea celor care il dezvolta, iar aici linux are avantajul unei intregi comunitati (http://en.wikipedia.org/wiki/Linux#Community) pe cand de windows se ocupa doar o companie.
@calavera: pentru audio-voice/ymess incearca gyache
@timisorean: a aparut noua versiune de ffmpeg care suporta si formatul acela.
Lucrurile se misca mai incet pe partea de linux, dar se misca __sigur__ in directia buna. si se pare ca miscarea e accelerata.
Ronicut Avatarul lui Ronicut
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 27 Septembrie 2009 la 13:21

De la: adyangelo, la data 2009-03-04 16:29:22
De la: florica76, la data 2009-03-04 15:54:04

Prietene eu nu fac simplu cut la o melodie! Ai auzit de SonyVegas,FLStudio,Cubase,MixMaister Studio,Reason? Daca tu le faci pe astea sa mearga sub Linux esti cel mai tare,cei care va jucati cunter(da nici nu merge pe linux) sunteti voi,voi care sustineti linuxu sunteti multumiti si limitati cu capacitatile linuxului!!! Da e mare si tare in linii de comanda,in coade dar in GUI ciuciu!!! un home user sau chiar si unu avansat dar care stie sa lucreze numa in GUI ce sa faca cu linuxu? sa-l dea de pereti doar! Daca tu crezi k eu fac un simplu cut la o piesa te inseli,ma refeream la modul profesional,fac negative,editez sunet,frecvente,efecte VST-uri...adule tu pe toate astea sub linux si eu il folosesc scumpule! Daca tot "lingeti" atat Linuxu ala de ce nu stati ma numa cu el? de ce mergeti in paralel cu Windowsul? de ce nu renuntati definitiv la Windows? Eu fara Linux pot sa stau dar voi fara Windows nu ...deci cine a castigat? Apropos...PC-ul meu are o placa video slabuta si nu suporta jocuri!(Slava Domnului) le urasc si nu stiu ce-i ala cunter...cum ai spus tu...am auzit da nu stiu ce fel e nu am jucat...nici macar Spider sau pinbal din windows nu le joc,asta fac prima data dupa reinstal de windows le scot,mai scot si internet explorer,automatic updates.msn,calculator,firewall si tot ce se poate de scos!

Ady eu folosesc si Windows si Linux si Mac.
Windows e de ,kakao(ama avut toat versiunile de la 3.12 pina la Windows 7).Cele mai proaste Win sunt Milenium si Vista.
Dar linux este net superior,si a devenit si foarte friendly.
In domeniu mix si audio este superior sunetul se aude mai bine datorita optimizarilor.La programe de mix si de prelucrat audio are programe destul de performante.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Septembrie 2009 la 13:34

Dintre Windows, Linux si MacOS, cel mai bune este...Solaris! Sun rules!
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 27 Septembrie 2009 la 13:39

Ady Iti recomand la editari video sa inveti Adobe Premiere, sau Canopus Pro Studio,sunt mult mia performante decat Sony Vegas,sau daca vrei ceva usor Ulead(Corel)Video Studio.In linux exista mai multe dar inca nu suficient de mature,cel mai stabil este Virtual Dub si Kino.Marile studiouri de filme americane folosesc propriile programe facute subt Linux sau Unix,Cu mici exceptii care folosesc Mac in domeniu asta.Televiziunile folosesc acolo in general MacOs.
Subt mac ruleaza si Adobe Premiere si canopus,dar mai sunt si alte editoare profesionale.Doar Televiziunile din Romania lucra mai mult subt Windows
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 27 Septembrie 2009 la 13:51

Ca si Linux nu sunt fan Ubuntu asta pot spune numi place,prefer PclinuxOs,Fedora,Mandriva,Redhat,Knopix,Debian La Unix clar si categoric FreeBsd,e interesant si Solaris asta ultimul ce a aparut.
Au mai fost si alte sisteme de operare ,dar nu au stat prea mult.Ce4l mai tare mi s-a parut BeOs(din pacate nu s-a mai continuat dezvoltarea lui,in prezent a trecut in open source(Haicku) dar merge lent dezvoltarea asa ca nu-l folosesc.
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 27 Septembrie 2009 la 13:52

Ady uite aici niste distributii dedicate editarilor audio si efectelor de studio
http://news.softpedia.com/news/Top-10-Linux-Distributions-for-Audio-Production-64552.shtml
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 27 Septembrie 2009 la 13:57

In schimb la editari video intradevar e mai greu subt Linux configurarea placi grafice pentru high definition,configurarea programelor de editat,Sau sa zicem ca vrei sa folosesti un program de subt windows sau mac de editat si alea trebuiesc configurate,In afara de Wine mai exista multe emulatoare si unele chiar mai performante.Chestiunea este sa nu fi comod si sa cauti daca vrei ceva.Odata lucrruirle configurate subt Linux functioneaza foarte bine si adio ecrane albastre erori si virusi.
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 27 Septembrie 2009 la 14:01

Ca si server de web si net la ora actuala Unix Bsd urile sunt cele mai performante ca si viteza si consum redus de resurse.Comunitatea Linux a dezvoltat si ei un sis de operare de server bazat pe Redhat entreprise si anume CentOs.Este o distributie matura deja cu multe aplicatii de server si este in plina dezvoltare.
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 27 Septembrie 2009 la 14:10

Romanii au avut vreo cinci distributii Linux.
In prezent mai este doar Decebal Linux(asta are tradus aproape totul in Romana) si o distributie server (dar asta desi e facuta de romani e tot in engleza).As mai putea aminti si traducerea lui Ubuntu in Romana subt numele de Linux Mint(aici mia placut ca au bagat interfata de configurare retea mai friendly care stie RDs,Romtelecom(PPoe)).
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 27 Septembrie 2009 la 17:47

o mica parte din jocurile Linux:
http://techgage.com/print/top_10_free_linux_games
editoare video Linux de la ultima mea incercare vad ca au evoluat bine:http://techcityinc.com/2009/02/top-10-free-video-editors-for-ubuntu-linux/
aici si sample video cu programele in cauza:
http://ubuntulinuxhelp.com/top-10-linux-video-applications-not/
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 27 Septembrie 2009 la 17:49

doua situri ce se ocupa de sisteme de operare si distributii .
cel mai vechi:
http://www.freeos.com/
cu distributiile:
http://distrowatch.com/
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 27 Septembrie 2009 la 17:55

au aparut si alternative compatibile Microssoft cum ar fi ReactOs mai un an doi si se poate instala chiar orice din win.Tmax Window sistem de operare corean care este compatibil windows si in aplicatii 100%.
Sa numai spunem ca google a lansat Chromeos o distributie mai matura decat vechea incercare a lor Gos.Se estimeaza ca si Androidul va fi adaptat la Pc.
Mai este un sis de operare matur Freedos,desi compatibil Microsoft sta slab la interfata grafica gui.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Octombrie 2009 la 21:26

Eu unul folosesc OpenSuse 11.0 (varianta i586, pe 32 biti),nu-i cel mai stabil da il prefer ca e usor de configurat .Insa trebuie avut grija ce actualizari sunt instalate si mai ales pentru cei cu placi ati sa evite "ati repository" si sa foloseasca driverele proprietare de la ati si sa citeasca cu atentie instructiunile de instalare .
danriroma Avatarul lui danriroma
Citeaza Raspunde

Postat de danriroma pe 6 Octombrie 2009 la 10:57

Bravo Ronicut! esti documentat.
Eu folosesc Debian. Foarte bun si sigur.
Adio virusi, brese de securitate etc.

Windows-ul este istorie...bashca trebuie sa mai dai si bani pe el. Altfel se cheama ca l-ai furat, nu-i asa??
Citeaza Raspunde

Postat de Ronicut pe 6 Octombrie 2009 la 16:43

De la: danriroma, la data 2009-10-06 10:57:30Bravo Ronicut! esti documentat.
Eu folosesc Debian. Foarte bun si sigur.
Adio virusi, brese de securitate etc.

Windows-ul este istorie...bashca trebuie sa mai dai si bani pe el. Altfel se cheama ca l-ai furat, nu-i asa??

Este clar furt,eu il primesc pentru teste pe o perioada de un an il pot utiliza gratuit.
Windows mai vechi poate fi folosit si fara licenta exemplu Win98 sau Win 2000,stiu companii care au si nu trebuie sa plateasca nimik.Microsoft numai urmareste ce a scos din uz.
Debian e stabil si se lucreaza intens la el imi place,dar mai rapid si mai putin consumator de resurse e Freebsd.OpenSolaris am testat ieri si ma surpins placut a devenit un unix mai rapid,si mai mic consumator de resurse,shelul grafic sau gui este gnome din Linux.
Nu exista sis de operare perfect,de aceea recomand tuturor sa se documenteze ce vor sa faca? ce unelte folosesc cand lucreaza,ce sistem Hardware au,si apoi sa caute Linuxul,Unixul potrivit pentru acel lucru si documentatia aferennta pentru configurarile necesare.Altfel o sa aiba surpriza de genul kernel panik,sau nu merge aia sau aia.
In Linux,Unix erorile sau problemele apar din lipsa unei instalari corespunzatoare sau configurari necorespunzatoare.Extrem de rar(aproape deloc,si daca apare este remediat foarte rapid) din cauza echipei de devoltatori a distributiei.
danriroma Avatarul lui danriroma
Citeaza Raspunde

Postat de danriroma pe 7 Octombrie 2009 la 15:09

Folosesc Debian de 3 ani.
Si nu m-am aventurat sa utilizez decat versiunile stabile. Sunt super tari la actualizari: nu mi s-a intamplat niciodata sa actualizez ceva si sa-mi crape dupa actualizare.
Dovada ca sunt seriosi si testeaza actualizarile.

De altfel cred ca titlul topicului nu mai este de actualitate. Linuxul este intr-o continua imbunatatire.
Chiar mai rapida decat a windowsului!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info