Nu exista topicuri mai vechi!

Fanii starcraft asteapta continuarea..
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Gaming » Strategii » Fanii Starcraft asteapta continuarea.. » Pagina 1 din 1

iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 12:29

ma numar si eu printre ei :) ce aveti de spus despre primul Starcraft si ce asteptari aveti de la Starcraft 2?
kayderin Avatarul lui kayderin
Citeaza Raspunde

Postat de kayderin pe 21 Iulie 2008 la 12:03

daaaaaaa..maiculita o nebunie de joc o sa fie!!!!
nicoctb Avatarul lui nicoctb
Citeaza Raspunde

Postat de nicoctb pe 1 Septembrie 2008 la 12:48

Starcraft original ete un joc complex care te solicita atat fizic prin clickuri intr-un anumit moment si cum ai ceva timp planifici actiuni viitoare, tb sa iti pui mintea la contributie :)
Starcraft 2 va fi similar cu alta grafica si alte unitati.
Sunt filme facute cu "gameplay" pe YouTube
lukaluka Avatarul lui lukaluka
Citeaza Raspunde

Postat de lukaluka pe 23 Noiembrie 2008 la 10:55

OOOOO MAMA...abia astept sa apara si dupe ce ma satur de el (in cativa ani :)) poate o sa joc si Diablo 3 http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/6941.html#
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Decembrie 2008 la 08:53

It will be some heavy sh*t.
Vom pierde alte sute de noptu si la acest joc.
calin_liviu Avatarul lui calin_liviu
Citeaza Raspunde

Postat de calin_liviu pe 2 Ianuarie 2009 la 12:26

Se mai aude ceva zvonuri? Cand vine?
eNraged Avatarul lui eNraged
Citeaza Raspunde

Postat de eNraged pe 23 Februarie 2009 la 15:27

se aude niste zvonurili
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Februarie 2009 la 16:11

Tineti minte daca ati avut cele 2 cd originale original si expansion adica starcraft respectiv broodwar, ca aproape dupa fiecare misiune completata avea un filmulet?

Daca asa are si acesta este clar o sa fie nishte filmee care nu sunt pe google ytube etc...
Voldemort Avatarul lui Voldemort
Citeaza Raspunde

Postat de Voldemort pe 24 Aprilie 2009 la 08:32

Deci eu de abia astept Starcraft 2 :D, ma se aude ca prin Decembrie i-ar da drumul... Deci protosi sunt suuuuper avansati, dar si zergi, doamne cat i-au evoluat.... Terrani tot naspa au ramas.. Cat despre diablo 3 waiiiiiiiiiiiiiii :X de abia astept sa apara, a-ti vazut? a bagat Witch Doctor si Inca o rasa , unu cu carti e suuuuper, puteti vedea filmuletele pe siteul la diablo 3, il gasiti pe blizzard.com.. Deci de abia astept sa joc in retea si Star si Diablo :D
dan-27 Avatarul lui dan-27
Citeaza Raspunde

Postat de dan-27 pe 30 Mai 2009 la 16:57

eu inca il mai joc pe cel vechi, mi-a afectat copilaria
zen Avatarul lui zen
Citeaza Raspunde

Postat de zen pe 25 Iunie 2009 la 16:00

De la: Voldemort, la data 2009-04-24 08:32:51Deci eu de abia astept Starcraft 2 :D, ma se aude ca prin Decembrie i-ar da drumul... Deci protosi sunt suuuuper avansati, dar si zergi, doamne cat i-au evoluat.... Terrani tot naspa au ramas.. Cat despre diablo 3 waiiiiiiiiiiiiiii :X de abia astept sa apara, a-ti vazut? a bagat Witch Doctor si Inca o rasa , unu cu carti e suuuuper, puteti vedea filmuletele pe siteul la diablo 3, il gasiti pe blizzard.com.. Deci de abia astept sa joc in retea si Star si Diablo :D

adica Teranii sunt naspa in SC ? :) cand jucam cateva meciuri, joc eu terran.. sa te invat ?:D

Starcraft e cel mai bun RTS pana acum pentru ca rasele sunt perfect echilibrate..
crowler Avatarul lui crowler
Citeaza Raspunde

Postat de crowler pe 4 August 2009 la 17:12

mesaj pt fanii starcraft din Suceava... nush daca ati auzit dar IuliusMall Suceava organizeaza un turneu cu premii de starcraft pe echipe. Care-l tine sa se inscrie??? De abia astept sa vina 15 august :((
duras200 Avatarul lui duras200
Citeaza Raspunde

Postat de duras200 pe 13 Decembrie 2009 la 12:27

din pacate, lansarea jocului a fost amanata pentru 2010.. dar daca am asteptat pana acum, mai putem astepta inca putin..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info