Fanii starcraft asteapta continuarea..
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Gaming » Strategii » Fanii Starcraft asteapta continuarea.. » Pagina 1 din 1

iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 12:29

ma numar si eu printre ei :) ce aveti de spus despre primul Starcraft si ce asteptari aveti de la Starcraft 2?
kayderin Avatarul lui kayderin
Citeaza Raspunde

Postat de kayderin pe 21 Iulie 2008 la 12:03

daaaaaaa..maiculita o nebunie de joc o sa fie!!!!
nicoctb Avatarul lui nicoctb
Citeaza Raspunde

Postat de nicoctb pe 1 Septembrie 2008 la 12:48

Starcraft original ete un joc complex care te solicita atat fizic prin clickuri intr-un anumit moment si cum ai ceva timp planifici actiuni viitoare, tb sa iti pui mintea la contributie :)
Starcraft 2 va fi similar cu alta grafica si alte unitati.
Sunt filme facute cu "gameplay" pe YouTube
lukaluka Avatarul lui lukaluka
Citeaza Raspunde

Postat de lukaluka pe 23 Noiembrie 2008 la 10:55

OOOOO MAMA...abia astept sa apara si dupe ce ma satur de el (in cativa ani :)) poate o sa joc si Diablo 3 http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/6941.html#
Hellcaster Avatarul lui Hellcaster
Citeaza Raspunde

Postat de Hellcaster pe 22 Decembrie 2008 la 08:53

It will be some heavy sh*t.
Vom pierde alte sute de noptu si la acest joc.
calin_liviu Avatarul lui calin_liviu
Citeaza Raspunde

Postat de calin_liviu pe 2 Ianuarie 2009 la 12:26

Se mai aude ceva zvonuri? Cand vine?
eNraged Avatarul lui eNraged
Citeaza Raspunde

Postat de eNraged pe 23 Februarie 2009 la 15:27

se aude niste zvonurili
Hellcaster Avatarul lui Hellcaster
Citeaza Raspunde

Postat de Hellcaster pe 24 Februarie 2009 la 16:11

Tineti minte daca ati avut cele 2 cd originale original si expansion adica starcraft respectiv broodwar, ca aproape dupa fiecare misiune completata avea un filmulet?

Daca asa are si acesta este clar o sa fie nishte filmee care nu sunt pe google ytube etc...
Voldemort Avatarul lui Voldemort
Citeaza Raspunde

Postat de Voldemort pe 24 Aprilie 2009 la 08:32

Deci eu de abia astept Starcraft 2 :D, ma se aude ca prin Decembrie i-ar da drumul... Deci protosi sunt suuuuper avansati, dar si zergi, doamne cat i-au evoluat.... Terrani tot naspa au ramas.. Cat despre diablo 3 waiiiiiiiiiiiiiii :X de abia astept sa apara, a-ti vazut? a bagat Witch Doctor si Inca o rasa , unu cu carti e suuuuper, puteti vedea filmuletele pe siteul la diablo 3, il gasiti pe blizzard.com.. Deci de abia astept sa joc in retea si Star si Diablo :D
dan-27 Avatarul lui dan-27
Citeaza Raspunde

Postat de dan-27 pe 30 Mai 2009 la 16:57

eu inca il mai joc pe cel vechi, mi-a afectat copilaria
zen Avatarul lui zen
Citeaza Raspunde

Postat de zen pe 25 Iunie 2009 la 16:00

De la: Voldemort, la data 2009-04-24 08:32:51Deci eu de abia astept Starcraft 2 :D, ma se aude ca prin Decembrie i-ar da drumul... Deci protosi sunt suuuuper avansati, dar si zergi, doamne cat i-au evoluat.... Terrani tot naspa au ramas.. Cat despre diablo 3 waiiiiiiiiiiiiiii :X de abia astept sa apara, a-ti vazut? a bagat Witch Doctor si Inca o rasa , unu cu carti e suuuuper, puteti vedea filmuletele pe siteul la diablo 3, il gasiti pe blizzard.com.. Deci de abia astept sa joc in retea si Star si Diablo :D

adica Teranii sunt naspa in SC ? :) cand jucam cateva meciuri, joc eu terran.. sa te invat ?:D

Starcraft e cel mai bun RTS pana acum pentru ca rasele sunt perfect echilibrate..
crowler Avatarul lui crowler
Citeaza Raspunde

Postat de crowler pe 4 August 2009 la 17:12

mesaj pt fanii starcraft din Suceava... nush daca ati auzit dar IuliusMall Suceava organizeaza un turneu cu premii de starcraft pe echipe. Care-l tine sa se inscrie??? De abia astept sa vina 15 august :((
duras200 Avatarul lui duras200
Citeaza Raspunde

Postat de duras200 pe 13 Decembrie 2009 la 12:27

din pacate, lansarea jocului a fost amanata pentru 2010.. dar daca am asteptat pana acum, mai putem astepta inca putin..
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum