Ce joc de curse preferi?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Gaming » Racing » Ce joc de curse preferi? » Pagina 1 din 1

iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 13:00

vroom vroom!!
smar2u Avatarul lui smar2u
Citeaza Raspunde

Postat de smar2u pe 3 Iulie 2008 la 08:21

NFS Carbon :D
ilegal_18 Avatarul lui ilegal_18
Citeaza Raspunde

Postat de ilegal_18 pe 7 Iulie 2008 la 00:24

prima varianta de nfs underground cea mai originala :) parerea mea
driver1 Avatarul lui driver1
Citeaza Raspunde

Postat de driver1 pe 20 Iulie 2008 la 13:27

NFS MW
ionuttrufin Avatarul lui ionuttrufin
Citeaza Raspunde

Postat de ionuttrufin pe 26 Septembrie 2008 la 12:21

Toca Race Driver 3
sergiuflorea Avatarul lui sergiuflorea
Citeaza Raspunde

Postat de sergiuflorea pe 1 Octombrie 2008 la 00:12

GTR 2
Citeaza Raspunde

Postat de pe 15 Octombrie 2008 la 21:14

Toca 3 pe pc si GTR reloaded pe PS2
lulutza Avatarul lui lulutza
Citeaza Raspunde

Postat de lulutza pe 15 Decembrie 2008 la 14:16

Mie mi-a placut destul de mult Test drive unlimited....dar cere resurse frate...bine tinand cont ca tu conduci in timp real.....si ca ai o insula imensa la dispozitie...inteleg de ce aceste cerinte...nfs-u a inceput sa ma lase rece dupa most wanted....
kiku Avatarul lui kiku
Citeaza Raspunde

Postat de kiku pe 2 Ianuarie 2009 la 01:40

curse cu gindaci...si alea de soareci da e mai interesant cu gindaci
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 26 Ianuarie 2009 la 10:52

Nfs Underground 2 are cel mai relistic control dintre toate NFS-urile, Grid e super pe volan, Colin MC'Rae toate mi-au placut pana la CMR DIRT, seria Toca e superba... Seria Juiced, oleak km nasoala la partea de control al mashinii... dak imi mai aduk aminte ce am mai jucat din categoria Racing Sim mai revin...
Pacat0su Avatarul lui Pacat0su
Citeaza Raspunde

Postat de Pacat0su pe 28 Ianuarie 2009 la 08:07

Eu m-am apucat sa joc "Street racyng syndicate". Pot spune ca este super reusit. Nu la fel de complex precum NFS Underground 2, dar merita jucat. Diferenta este ca ai damage, nu poti da restart la o cursa, daca ai pierdut cursa, ai pierdut si banii, faci pariuri, iti faci prietene care te "recompenseaza" la finalul unei victorii si multe altele. Mi s-a parut mai realist decat toate NFS-urile.
Dar, daca nu stii sa si pierzi, nu are rost sa te apuci de jucat.

Flatout2 a fost putin simpatic.

Juiced 2 imi place cat de cat.

Cam atat... :P

marincristi Avatarul lui marincristi
Citeaza Raspunde

Postat de marincristi pe 4 Martie 2009 la 08:55

NFS Porsche
rieddell Avatarul lui rieddell
Citeaza Raspunde

Postat de rieddell pe 4 Martie 2009 la 12:28

auzi la el ... ce joc de curse preferi ... frateee ... aci se vb despre pasarici (sau asa ar trebui, ca vad ca intra si pasarici la discutii ) nu despre calculatoare, exista computer forums care printre altele ala se ocupa si cu altele. Sincer ... ai gresit locu' de asa ceva.
Andrey_1987 Avatarul lui Andrey_1987
Citeaza Raspunde

Postat de Andrey_1987 pe 25 Martie 2009 la 09:02

GRID pentru ca este mult peste orice din seria NFS ... poate doar noul SHIFT sa aduca ceva nou ...
Si jocurile din seria TOCA au fost mai mult decat reusite ...
In principiu cam tot ce scoate Codemasters pe segmentul asta are nota 10 de la mine ;)

EA sucks :D ( si am si lucrat acolo :(( )
lulutza Avatarul lui lulutza
Citeaza Raspunde

Postat de lulutza pe 26 Martie 2009 la 08:09

De la: rieddell, la data 2009-03-04 12:28:05auzi la el ... ce joc de curse preferi ... frateee ... aci se vb despre pasarici (sau asa ar trebui, ca vad ca intra si pasarici la discutii ) nu despre calculatoare, exista computer forums care printre altele ala se ocupa si cu altele. Sincer ... ai gresit locu' de asa ceva.

Pai pe un site plin de pu.li cum sa nu fie si pasarici nu??Ca daca asa le spui femeilor atunci si eu am dreptul sa te numesc o pu.la nu?

Mie mi-a placut ...stiu e vechi...de fapt m-a distrat joculetul ala Beetle Bugin:D:).Da culmea desi nu e serios nu am reusit sa il termin...m-a enervat prea tare
supy_axel Avatarul lui supy_axel
Citeaza Raspunde

Postat de supy_axel pe 14 Mai 2009 la 10:55

sunt un fan inrait Need For Speed...
am jucat The Need For Speed,NFS 2,NFS 2 SE,NFS 3 Hot Pursuit,NFS 4 Road Challange,NFS 4 High Stakes,NFS 5 Porsche,NFS 6 Hot Pursiut 2,NFS 7 Underground,NFS 8 Underground2,NFS 9 Most Wanted,NFS 9 Most Wanted Black List,NFS 10 Carbon,NFS 11 Pro Street,NFS 12 Undercover si astept cu nerabdare NFS 13 Shift si NFS 14 World Online; dar pot spune ca The Need For Speed ramane la categoria Oldie but Goldie, NFS 3 a fost superb, Underground a rupt tuning-ul in doua, Underground 2 ramane cel mai realistic si Carbon a fost ok...
pe langa NFS mai sunt si Race WTCC,Juiced,SRS,Collin McRae Rally si probabil multe altele dar si Test Drive Unlimited care practic nu poate intra 100% la categoria Racing...
gabi_p26 Avatarul lui gabi_p26
Citeaza Raspunde

Postat de gabi_p26 pe 6 Iunie 2009 la 00:06

GRID si atat.
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 6 Iunie 2009 la 00:09

curse de sobolani
bbionutz Avatarul lui bbionutz
Citeaza Raspunde

Postat de bbionutz pe 10 Iunie 2009 la 12:30

Cel mai realistic joc dpdv al fizicii masini, al damage-ului, si din multe multe alte puncte de vedere este:

Richard Burns Rally,

restul nu mai conteaza.
Este singurul care te face sa joci aceasi cursa de n ori, in scopul de a scoate un timp din ce in ce mai bun.
rap_boy Avatarul lui rap_boy
Citeaza Raspunde

Postat de rap_boy pe 11 Iunie 2009 la 12:56

Need for Speed Underground 2... si GRID :D
kostyx84 Avatarul lui kostyx84
Citeaza Raspunde

Postat de kostyx84 pe 14 Iulie 2009 la 15:31

NFS Porsche,my first love
Apoi Underground 2,pana si fetelor le place
Carbonul,il joc si pe ps2 acum
Imi mai placeau alea cu raliuri,nu toate,alea care aveau control cat de cat bun si pe tastatura ; care nu cereau placa video de 12 giga,procesor cu shaishpe nuclee,memorie ...cam cati giga ai pe hard.
Ce" sa face" si ei,probabil sunt finantati de astia de vand componente,sau poate nenea bill:-??,cred ca d-aia le si putem downloada atat de free
Alexxinoo Avatarul lui Alexxinoo
Citeaza Raspunde

Postat de Alexxinoo pe 17 Ianuarie 2010 la 00:49

Need for Speed SHIFT
yuppy017918 Avatarul lui yuppy017918
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy017918 pe 10 August 2011 la 21:52

Imi place mult:NFS SHIFT,MW,la PC,la sony PS3 imi place GRAND TURISMO 5 PROLOG...LA XBOX 360-FORZA MOTORSPORT 2 SI 3....PROFECT GOTHAM RACING 4,LA SEGA DREAMCAST-METROPOLIS STREET RACING,LA PSP-MIDNIGHT CLUB 3 DUB EDITION,IAR LA NINTENTO WII ESTE CEVA UNIC SI FOARTE INTERESANT DE NOTA 1O+ ,.........E.T.C.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 29 lei in loc de 80 lei pentru volumele 7, 8, 9 si 10 din colectia Muzzy - program interactiv de invatare rapida a 5 limbi straine, pentru copii, premiat international - de la Editura Litera. Aparitie saptamanalaPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 29 lei in loc de 80 lei pentru volumele 7, 8, 9 si 10 din colectia Muzzy - program interactiv de invatare rapida a 5 limbi straine, pentru copii, premiat international - de la Editura Litera. Aparitie saptamanala

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum