Ce firmware ai la iphone?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » iPhone » Ce firmware ai la iPhone? » Pagina 1 din 1

iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 13:16

la ce varianta te-ai stabilizat?
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 18 Iulie 2008 la 09:00

1.1.4, este foarte stabil. Asteptam ugrade-ul la 1.2.0 cand va fi disponibil softul celor de la DevTeam.
DonTattoo Avatarul lui DonTattoo
Citeaza Raspunde

Postat de DonTattoo pe 3 Septembrie 2008 la 15:37

2.0.2 Super fata de 1.1.2 cu care l-am cumparat
kyky Avatarul lui kyky
Citeaza Raspunde

Postat de kyky pe 9 Septembrie 2008 la 00:52

2.0.2 dar e "the same" cu 2.0.1 daca ai iphone prima generatie.

DonTattoo Avatarul lui DonTattoo
Citeaza Raspunde

Postat de DonTattoo pe 9 Septembrie 2008 la 16:24

Sunt utilitati care nu accepta 2.0.1, in mare e la fel dar totusi nu, accepta mai multe pluginuri.
gezaiuby Avatarul lui gezaiuby
Citeaza Raspunde

Postat de gezaiuby pe 26 Decembrie 2008 la 16:12

pfoai ce ma fac? am un i phone si am vrut sa il upgradez la 2.1 si acum sa blocat si nu mai pot sa fac nimik imi cere simul cu care a fost cumparat telefonul .cine ma ajuta cu un sfat ceva? ca nu il mai pot folosi nu mai merge sa ma bag in meniu numai pot sa sun si sa fiu sunat
Tony Avatarul lui Tony
Citeaza Raspunde

Postat de Tony pe 27 Decembrie 2008 la 18:32

lasal asa isi revine telefonul la loc dupa 10 oreceva de genu
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Ianuarie 2009 la 08:37

http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/7391/Care-credeti-ca-va-fi-viitorul-Romaniei-.html
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 26 Martie 2009 la 13:12

De la: gezaiuby, la data 2008-12-26 16:12:45 pfoai ce ma fac? am un i phone si am vrut sa il upgradez la 2.1 si acum sa blocat si nu mai pot sa fac nimik imi cere simul cu care a fost cumparat telefonul .cine ma ajuta cu un sfat ceva? ca nu il mai pot folosi nu mai merge sa ma bag in meniu numai pot sa sun si sa fiu sunat

Upgrade la 2.2 apoi fa jailbreak pe el, decodeaza-l si totul va fi ok. Va merge ca uns ;)
Spor !
coxtell Avatarul lui coxtell
Citeaza Raspunde

Postat de coxtell pe 2 Aprilie 2009 la 10:00

salutare frate. stai linistit. de unde ti-ai cumparat iphonul?
am avut si eu problema ta. dar l-am rezolovat. mergi la o reprezentanta apple din orasul tau si ti-l deblocheaza cei de acolo. numai sa nu-ti bage versiunea 112 ca merge naspa. se inteapa, se inchide....etc.
coxtell Avatarul lui coxtell
Citeaza Raspunde

Postat de coxtell pe 2 Aprilie 2009 la 10:02

merge bine versiunea 2.2 pe iphone prima generatie?
ce imbunatatiri are?
TriteanE Avatarul lui TriteanE
Citeaza Raspunde

Postat de TriteanE pe 4 Mai 2009 la 23:07

150 RON pentru 100 oameni convinsi sa se inscrie…..FOARTE TARE SITEUL. Haideti sa facem bani impreuna http://www.bionyk.com/signup/friend_Baubau/
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Mai 2009 la 10:40

De la: TriteanE, la data 2009-05-04 23:07:54150 RON pentru 100 oameni convinsi sa se inscrie…..FOARTE TARE SITEUL. Haideti sa facem bani impreuna http://www.bionyk.com/signup/friend_Baubau/

15.000 de persoana ... :D:D:D ... ce draq mey ... crezi ca am tampit la cap ... tre sa imi fac vreo 5 milioane de inregistrari ... si cum la mine totul costa ... inclusiv click-ul de la mouse ... ma abtin ... haidy pa ... !!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info