Wow este wow
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Gaming » RPG/MMPORG » WoW este WOW » Pagina 1 din 1

iancu1 Avatarul lui iancu1
Citeaza Raspunde

Postat de iancu1 pe 2 Iulie 2008 la 13:34

world of warcraft..hoardele pun stapanire pe lume..au pus stapanire si pe tine..stii coduri, solutii, FAQs? spune la toata lumea!
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 19 August 2008 la 09:56

Cam general thread-ul pentru un joc atat de complex. Oricum pentru fanii WoW care inca nu au aflat (putin probabil), dar mai ales pentru cei care acum incearca pentru prima data WoW, va recomand niste pagini utile:
www.almostgaming.com - strategii, explicatii, how to...;
www.thottbot.com - rezolvari pentru quest, inclusiv imagini si coordonate;
www.wowmatrix.com - baza de date pentru addons, "questhelper, metamap, agro bar, etc".
Cam atat ar fi destul pentru inceput, cred ca aceste pagini ofera cam tot ce ai nevoie in materie de WoW.
Asa ca Have Fun si mult spor la leveling + farming.
Anathaema Avatarul lui Anathaema
Citeaza Raspunde

Postat de Anathaema pe 28 August 2008 la 00:33

pai...

coduri? n-ai vrea, mai ales daca joci pe blizz. hacks and dinastea, no-no. te prind si te baneaza. adica iti baneaza contul si trebuie sa-ti cumperi altul.

apoi, ca si situri ajutatoare, recomand doar 2:

worldofraids.com - pentru noutati de orice fel, strategii, discutii etc

wowhead.com - cel mai complet site pentru si despre wow. de la iteme pana la harti, de la questuri pana la detalii amanuntite despre mecanica jocului

si mai e unul, dar asta e deja pentru hardcore. si nu cred ca are rost sa va aruncati privirea daca jucati pe pirat, pentru ca sunt multe theory-crafturi care nu am idee cat de bine functioneaza pe engine-uri pirat.
http://elitistjerks.com

iar pentru delectare, wow-europe.com/en. aici ai tot ce inseamna FAQ. in plus, armory e de efect, te mai uiti ce iteme are nush-cine, te mai uiti la nush-ce guilda sau ce vrei tu
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 28 Noiembrie 2008 la 15:10

Pentru cei care vor sa se apuce de WoW: Nu o faceti!

It`s a fucking disease, cum spunea cineva.

Poate distruge vieti

Oricum, va dau un sfat. La achizitonarea jocului creati`va intai un cont trial de 10 zile si faceti upgrade. In acest fel veti avea functionalitate totala pentru 40 de zile in loc de 30 cat ofera jocul gratuit cand il cumperi. In mod normal contul trial are nenumarate limitari. ex: nu poti face trade, nu poti vorbi te trade etc. Parerea mea se merita, dar dupa ceva timp de jucat wow si N personaje de level maxim va pot spune ca distruge viata sociala. Eu incerc sa renunt si mi`am redus timpul aloca la doar o ora pe zi. Saptamana viitoare vreau sa fie o ora la 2 zile etc. Sper sa fie ultima luna cand il mai platesc

Raidingul e fun dar o beuta cu prietenii parca tot e mai tare. Numai bine :)
Perci Avatarul lui Perci
Citeaza Raspunde

Postat de Perci pe 8 Februarie 2010 la 18:09

Free Server 3.3.0 ! Server type is High Rates 10x, 20x quests with 40% scripted instances, good community of players most of Romanians, although not always support GM too are major bugs to be needed for GM

Eventure are almost daily and each week event is organized pvp 1vs1 or 2vs2 or 3vs3!

Thank you ! JOin us !

www.wowoptimus.com
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Februarie 2010 la 18:16

nu ma pot abtine sa nu va sabotez..

[][] ||
StarcrafT || .....
[][] ||
Depise Avatarul lui Depise
Citeaza Raspunde

Postat de Depise pe 12 Februarie 2010 la 18:31

Wow-Optimus it's a 15x rates wow:wrath of the lich king server.
Our Features:

-Patch 3.3.2 Support / suporta patchul 3.3.2
-15x rates / rata experientei 15x
-scripted instances / instante ca pe server original
-working tier 10/9/8/7 /season 5/6/7/8(HOT!!!)
-working instances(Icecrown Citadel/Trial of the Champion/Trial Of The Crusader) / instante functionale
-98% of talents work / 98% din talente functionale
-98% of quests work / 98% din misiuni functionale
-nice Game Masters / Game Master De Treaba
-Daily Events / Eventuri Zilnice
-Daily Raids / Raiduri Zilnice
-site: http://www.wowoptimus.com
-account create page: http://wowoptimus.com/create.php

Join Us And You Won't Regret!
Depise Avatarul lui Depise
Citeaza Raspunde

Postat de Depise pe 27 Martie 2010 la 19:01

Intrati pe WoWOptimus! cel mai tare server de wow privat Xtreme FUN!
Brunetul Avatarul lui Brunetul
Citeaza Raspunde

Postat de Brunetul pe 4 Iulie 2010 la 01:42

WOW PRIVATE SERVER the strongest server wow
Citeaza Raspunde

Postat de Brunetul pe 10 Iulie 2010 la 00:53

[url=http://topg.org]WOW SERVER one server to do it all
Citeaza Raspunde

Postat de Brunetul pe 30 Iulie 2010 la 00:32

http://Twilight-wow.com Server nou de WoW 3.3.5 cu 3 realmuri:
1---------------HIGH RATE---------------------
2---------------Blizzlike-------------------------
3---------------Fun------------------------------

1--[Teleporter,mini-mall,t7 INSTANT,all bg work 100%,arena work 100%,(ICECROW CITADEL on! 10/25 NORMAL/HEROIC SPAWN AND SCRIPTED 98% LICH KING ON ! bug fixes 97% all quest dk WORK 100%,talent WORK 98%,spell WORK 99%.....HAVE FUN!!]
2--[Dungeons and Raids Work 99%,all bg work 100%,arena work 100%, 3X RATES,spell work 98%/talent work 97%,ICC 10/25 NORMAL/HEROIC SPAWN AND SCRIPTED 99% LICH KING ON!!!
3--[S8,T10 INSTANT!!,CUSTOM WEAPON ,CUSTORM ARMOR,CUSTOM VENDOR AND VERY GREAT MALL..arena work 100%,all bg work 100%]

********************************H A V E F U N**************************************

**********JUST ENTER AND YOU SEE DIFFERENCE******************

*RECRUTAM DEVELOPERI SI WEBDESIGNERI CU MULTA EXPERIENTA IN DOMENIU* r3d_dzl pt mai multe detalii
steluta986 Avatarul lui steluta986
Citeaza Raspunde

Postat de steluta986 pe 15 Mai 2011 la 15:45

Eu nu ma despart de WOW TITANS. Acest server privat mi-a dat increderea ca nu-mi pierd eroul si ca am distractie la maxim. De curand mi-am downloadat si wow private server cataclysm 4.0.6. World of Warcarft nu distruge vieti daca stii cand sa te opresti
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info